خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

نوشتن مقاله از پایان نامه جهت ارسال به نشریات معتبر بین المللی

انتشار 20 آبان 1400
مطالعه 8 دقیقه

با نوشتن مقاله از پایان نامه و چاپ آن در مجلات معتبر بین المللی می توانید امتیاز پژوهشی مورد نیاز برای نمره پایان نامه کارشناسی ارشد ، مصاحبه دکتری و مجوز دفاع دکتری را بدست آورید .

نوشتن مقاله از پایان نامه جهت ارسال به نشریات معتبر بین المللی

کسب امتیاز پژوهشی با چاپ مقاله در مجلات معتبر بین المللی . درصورتی که موفق به تالیف و تهیه مقاله نشده باشید ، محققان موسسه اشراق همراه شما هستند تا در سریع ترین زمان ممکن مقالات علمی بسیار قوی را از پایان نامه شما بنویسند و در مجلات معتبر بین المللی به چاپ برسانند . جهت آشنایی با نحوه نوشتن مقاله از پایان نامه جهت ارسال به نشریات معتبر بین المللی بهتر است ابتدا با نشریات معتبر بین المللی آشنا شویم و سپس به شناخت استاندارد های نوشتن مقاله برای ارسال به این نشریات بپردازیم. پیش از این در خصوص مقاله و نوشتن مقاله از پایان نامه صحبت کردیم که می توانید مهم ترین و پرکاربردترین اصول در نوشتن مقاله از پایان نامه را از این قسمت مطالعه فرمایید .

و اما نشریات معتبر بین المللی کدام نشریات هستند ؟ نشریه و یا مجله ای که به انتشار گزارشات و مطالب در موضوع های خاص علمی می پردازد و هدف آن اطلاع رسانی و افزایش آگاهی جوامع خاصی از مطالعه کنندگان می باشد مجله علمی می گویند. نمایه یک مجله علمی بدین معناست که شناسه ای توسط پایگاه یا پایگاه های علمی به آن مجله علمی تخصیص داده می شود تا دسترسی به مجله مذکور و محتوایش راحت تر صورت گیرد . و باعث دیده شدن بهتر و راحت تر مجله و محتوای آن در جوامع می شود. پایگاه های علمی بین المللی و داخلی متعددی وجود دارند

نشریات معتبر بین المللی

مجلات ISI
    1. مجلات ISI

پایگاه علمی تامسون رویترز Thomson Reuters : در ابتدا تعداد جوایز نوبل، تعداد پژوهشگران استناد شده و تعداد مقالات چاپ شده در مجلاتی از قبیل نیچر Nature و ساینس Science معیارهای ارزیابی و رتبه بندی دانشگاه ها بوده اند . با مرور زمان معیار دیگری به نام “ISI” نیز در محافل علمی مطرح شد. ISI نشانه اختصاری مؤسسه اطلاعات علمی Institute for Science Information است که مهم ترین و معتبرترین نمایه Index برای مجلات علمی به شمار می آید. ISI در سال 1962 توسط اوگن گارفیلد Eugene Garfield پایه ریزی شد و در سال 1992 در اختیار شرکت چند ملیتی تامسون رویترز قرار گرفت. یکی از زیرمجموعه های این شرکت Web Of Science WOS است که نمایه ISI را، پس از بررسی های لازم، به مجلات علمی واجدالشرایط تخصیص می دهد. در WOS دو نوع مجله وجود دارد، اول مجلاتی که دارای ضریب تأثیر بوده و به JCR Journal Citation Reports معروف اند، دوم مجلاتی که بدون ضریب تأثیر هستند و ISI Listed نام دارند. مشخصاً مجلات JCR از مجلات ISI Listed معتبرتر هستند. لازم به ذکر است یک مجله می تواند به دلیل کاهش بار علمی آن از لیست مقالات ISI کنار گذاشته شود. برای اطمینان از نمایه بودن یک مجله در WOS یا به عبارت ساده تر ISI بودن یک مجله می توانید به آدرس اینترنتی زیر مراجعه کنید:

http://ip-science.thomsonreuters.com/mjl/#journal_lists

مجلات  PubMed
    1. مجلات PubMed

پایگاه علمی PubMed : یک موتور جستجوی قدرتمند برای موضوعات حوزه پزشکی و زیست شناسی است که تحت نام پایگاه MedLine فعالیت می کند. کتابخانه دارویی ایالات متحده آمریکا NLM ( National Library of Medicine) و مؤسسات ملی سلامت از این پایگاه داده برای بازیابی اطلاعات استفاده می کنند. PubMed برای اولین بار در سال 1996 به طور رسمی شروع به فعالیت کرده است و داده هایش را به طور رایگان در اختیار جهانیان قرار می دهد. برای اطمینان از نمایه بودن یک مجله در PubMed می توانید به آدرس اینترنتی زیر مراجعه کنید:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog/

مجلات اسکوپوس Scopus

    1. مجلات اسکوپوس scopus

پایگاه علمی اسکوپوس scopus: مؤسسه اسکوپوس یک پایگاه استنادی بسیار معتبر است که اطلاعات کتاب شناختی حدود 22333 حوزه علمی را تحت پوشش خود دارد. هم اکنون این پایگاه حدود 23333 مجله معتبر را نمایه کرده است. مالک اصلی این پایگاه الزویر Elsevier است و داده هایش از طریق اشتراک گذاری آنلاین در اختیار متقاضیان قرار می گیرد. برای اطمینان از نمایه بودن یک مجله در اسکوپوس می توانید به آدرس اینترنتی زیر مراجعه کنید:

http://www.scimagojr.com/journalsearch.php

مجلات ISc  

    1. مجلات ISC

مرکز استنادی علوم جهان اسلام ISc ( Islamic World Science Citation Center ) : این مرکز در سال 1383 شمسی با هدف ارزیابی مجلات علمی کشورهای اسلامی تأسیس شد. مرکز مذکور علاوه بر مجلات داخلی، مجلات بین المللی متقاضی را نیز مورد ارزیابی قرار داده و ضریب تأثیر جداگانه ای به مجلات تخصیص می دهد. به بیانی ساده می توان گفت ISC همان نمونه ایرانی ISI است که اکنون حدود 57 کشور اسلامی در آن عضو هستند ضمن آن که علاوه بر ارزیابی مجلات انگلیسی قادر به ارزیابی مجلات فارسی و عربی نیز است. برای اطمینان از نمایه بودن یک مجله در ISC می توانید به آدرس اینترنتی زیر مراجعه کنید:

http://mjl.isc.gov.ir/Default.aspx?lan=en

    1. مجلات علمی پژوهشی

علمی پژوهشی: نمایه ای است که از طرف کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور به مجلات واجدالشرایط علمی داخلی اعطا می شود. مجلاتی می توانند نامزد دریافت این نمایه شوند که از دو ویژگی اصالت و ابداع برخوردار باشند. نتایج و خروجی های مجلات علمی پژوهشی حاصل مطالعات نظام مند بوده که منجر به پیشبرد مرزهای علم و فناوری می شوند.

    1. مجلات علمی ترویجی

علمی ترویجی: نیز نمایه ای است که از طرف کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور به مجلات واجدالشرایط اعطا می شود. هدف این مجلات اشاعه و نشر یافته های علمی به بیان ساده تر و ارتقای سطح دانش خوانندگان است. لازم به ذکر است علاوه بر مجلات معتبر و نمایهدار بالا مجلاتی تحت عنوان » مجموعه مقالات همایش « نیز به چاپ می رسند که نسبت به مجلات فوق الذکر از ارزش و اعتبار کمتری برخوردارند.

با نشریات معتبر بین المللی آشنا شدیم ، حال به نحوه نوشتن مقاله از پایان نامه جهت ارسال به این نشریات معتبر بین الملیل می پردازیم . هرکدام از این نشریات معتبر بین المللی الگو و ساختار خاص خود را دارند ولی به طور کلی ساختار و ترتیب اصلی مقالات علمی به ترتیب زیر است :

  • عنوان
  • چکیده / کلمات کلیدی
  • مقدمه
  • روش
  • یافته ها ( نتایج )
  • تجزیه و تحلیل ( بحث)
  • نتیجه گیری
  • منابع

عنوان

در پروسه نوشتن مقاله از پایان نامه ، باید عنوان مناسب از دل پایان نامه انتخاب شود . که تحقیق انجام شده در متن مقاله را به درستی بیان کند.

چکیده / کلمات کلیدی

در نوشتن مقاله از پایان نامه در قسمت چکیده معمولا خلاصه ای از چکیده پایان نامه آورده می شود . خلاصه کل مقاله به روشی ساده آورده می شود . چکیده معمولا 250 کلمه است که البته محدوده تعداد کلمات بسته به نوع مجله متفاوت است . کلمات کلیدی نیز می تواند کلمات کلیدی پایان نامه باشد .

مقدمه

این بخش خلاصه و چکیده ای از مقدمه پایان نامه می باشد . به طورکلی در این قسمت اهداف و حوزه تحقیق بیان می شود. باید در قسمت مقدمه مشخص شود که سعی شده به چه سؤالی پاسخ داده شود یا چه مشکلی حل شود، ضمن آنکه چرا پاسخگویی به این سؤال یا حل این مشکل چالشی مهم و جالب است.

روش

این بخش زمان ، مکان و روش مطالعه را شرح می دهد. در این قسمت از پروسه نوشتن مقاله از پایان نامه ، نویسنده مقاله که نویسنده پایان نامه هم می باشد ، موارد ، روش و تجهیزاتی که برای طرح تحقیقاتی و جمع آوری اطلاعات و کنترل نتایج به مخاطبان ارائه می دهد. معمولاً این قسمت با زمان گذشته نوشته می شود و باید به گونه ای باشد که اطلاعات کافی را در اختیار خواننده قرار دهد .

یافته ها ( نتایج )

در نوشتن مقاله از پایان نامه برای بخش یافته ها و نتایج باید آن بخش از یافته ها و نتایج پایان نامه را که مربوط به موضوع مقاله در دست استخراج می باشد را وارد نمایید .در این بخش ، نویسنده به کمک جداول ، تصاویر و نمودارهای نتایج به دست آمده از هر آزمایش به خواننده کمک می کند و توضیحی درباره اهمیت این نمودارها و تجزیه و تحلیل نتایج ارائه نمی دهد. این بخش معمولاً بیشترین تعداد صفحات مقاله را شامل می شود. توجه به این بخش شانس پذیرش مقاله را بالا می برد .

تجزیه و تحلیل ( بحث)

در این بخش نویسنده اطلاعات بیشتری در مورد نتایج به دست آمده ، همبستگی متغیرها و تفسیر آنها به خواننده ارائه می دهد. در این بخش ، نویسنده باید دلیل هرگونه انحراف از نتایج مورد انتظار یا نتایج تحقیقات قبلی را برای عموم توضیح دهد.

نتیجه گیری

نتیجه گیری کلی باید هنگام نوشتن مطالعه در نظر گرفته شود. در این بخش ، نویسنده باید بتواند نتیجه کلی تحقیق ، اهمیت آن و تفسیر آن از نتایج بدست آمده را به خواننده متن ارائه دهد. توجه نمایید که در نوشتن مقاله از پایان نامه نباشد تمامی نتایج پایان نامه را در قسمت نتیجه گیری کپی کنید فقط آن بخش از نتیجه گیری که مربوط به مقاله می باشد را با قواعد و اصول نگارش مربوط به این بخش وارد کنید . می توانید بخش نتیجه گیری را به صورت پاراگراف به پاراگراف بنویسید. جمله اول این بخش معمولاً کل کار را معرفی می کند .

منابع

در این بخش ، نویسنده باید لیستی از تمام منابعی را که هنگام نوشتن مقاله از پایان نامه از آن ها استفاده کرده است را می آورد . نباید تمامی منابع پایان نامه را کپی کنید . بلکه فقط آن دسته از منابعی که در داخل مقاله به آن ها رفرنس دهی شده است و از مطالب آن استفاده شده است باید آورده شوند . رمز موفقیت مقاله به رفرنس های جدید است .از تعداد زیادی منبع جدید استفاده کنید (به عنوان مثال ، با سال انتشار از 2021). از آنجا که مرور سال منابع کاری آسان است ، بسیاری از قضات توجه ویژه ای به منابع دارند و بنابراین نو و تازه بودن کار را درک می کنند.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق