نکات کلیدی و اساسی در استخراج مقاله از پایان نامه که در بهبود کیفیت مقاله شما را یاری خواهند کرد را خدمتتان ارائه می دهیم تا مقالات با کیفیتی را از پایان نامه استخراج نمایید .
پایان نامه های مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری به دلیل بار علمی بالایی که دارند و حاصل تحقیقات علمی و عملی دانشجویان و اساتید هستند و نتایج علمی عالی را در پی دارند که حتما برای تحقیقات و پژوهش های بعدی می توانند پایه و اساس باشند لازم است ، به مقالات علمی قوی تبدیل شده و با چاپ در مجلات معتبر جهانی این نتایج را به گوش جهانیان برسانند . نگارش مقاله علمی و چاپ آن در مجلات معتبر امتیاز فوق العاده ای برای دانشجویان در مقاطع مختلف اعم از مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد ، مصاحبه دکتری ، مجوز دفاع دکتری و تسویه حساب و همچنین در بخش های شغلی و استخدامی دارد . ولی ممکن است تخصص و زمان کافی را برای نگارش مقالات ناب علمی نداشته باشید که بهترین راه حل این مشکل استخراج مقاله از پایان نامه می باشد . با استخراج مقاله از پایان نامه هم در زمان صرفه جویی کرده و هم مطالب و نتایج پایان نامه را به چاپ می رسانید که به اطلاع علاقمندان و متخصصان در رشته خودتان می رسد .
راهکارهایی را در خصوص نحوه استخراج مقاله از پایان نامه ارائه می دهیم تا بتوانید به راحتی از پایان نامه خود مقالات با کیفیت استخراج نمایید .
عنوانی مناسب برای مقاله خود برگزینید. می توانید همان عنوان پایان نامه را در نظر بگیرید ، اما در صورتی که امکان استخراج چندین مقاله از پایان نامه وجود دارد، می توانید با توجه به نتایج پایان نامه ، آن را به بخش هایی تقسیم کرده و با توجه به مطالب هر بخش و نتایج آن عنوان مناسبی را برای هر بخش انتخاب کرده و پایان نامه را تبدیل به چند مقاله نمایید . عنوان مقاله بایستی تا حد امکان کوتاه ، واضح ، بدون ابهام، غیرتکراری و دربر دارنده مفهوم و موضوع اصلی مقاله باشد.
اگر از همان ابتدا مجله ای که برای ارسال مقاله انتخاب کرده ایم مشخص باشد، مسلما علاوه بر شکل و فرمت مقالات خود یک محدودیت هم در مورد تعداد صفحات و حجم مطالب و تعداد کلمات خواهد داشت. بنابراین اگر از میزان حجم مورد نظر مقاله خود آگاهی داشته باشید، بهتر می توانید تعیین کنید چه مطالبی را قرار است در مقاله خود بگنجانید.
ترتیب مراحل استخراج مقاله آشنا باشید. با تقسیم یک کار بزرگ به بخش های کوچک تر، همواره می توان با اقدامات قدم به قدم از نقاط ضعف و قوت هر بخش به صورت جداگانه آگاهی یافت. در این حالت اصلاح و بهبود شکل کلی هم آسان تر خواهد بود.
بخش های مختلف یک مقاله با یکدیگر در ارتباط بوده و تحت تاثیر یکدیگر قرار دارند. این ارتباط نه تنها در کل کار، بلکه در هر بند مقاله مشاهده می گردد. در هر بند مقاله می بایست به یک نکته اصلی و محوری پرداخت. یعنی در حالی که تمام بندها باید دارای تمرکز و یکپارچگی باشند، درعین حال دنباله رو بند پیشین و کلیت مقاله نیز باشند.
منابع و مراجع را به شیوه ای درست بیان کنید. تمام مقالات نگارش شده در حوزه پژوهشی خود، حاصل استفاده و بهره گیری از منابع گوناگون و معتبر می باشند. برای منبع دهی چندین روش وجود دارد که نویسنده مقاله باید به آنها اشراف کامل داشته باشد. یک نکته حائز اهمیت استفاده از رفرنس های بروز در مقالات می باشد. اگر از رفرنس های بروز استفاده نکنید، امکان رد مقاله شما بسیار بالا خواهد بود. این امر هم در مجلات خارجی و هم در مجلات داخلی، به عنوان یک امر حیاتی در پذیرش مقالات به شمار می رود.