خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

زندگی آپارتمان نشینی و تحرک کمتر، و مصرف 3 برابر نمک روغن، کره

انتشار 2 اردیبهشت 1397
مطالعه 2 دقیقه

همایش سراسری سفیران سلامت با حضور حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، عباسعلی باقری مدیر کل آموزش و پرورش تهران، مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش و جمع دیگری از مسئولان صبح ام

زندگی آپارتمان نشینی و تحرک کمتر، و مصرف  3 برابر نمک روغن، کره

در این مراسم قاضی زاده هاشمی عنوان کرد: به دلیل اینکه دانش‌‌آموزان در دوره نوجوانی قرار دارند آسیب‌های جدی آنها را تهدید می‌کنند چرا که اکنون در دنیایی یکپارچه زندگی می‌کنیم و در زمان‌های گذشته چنین شرایطی وجود نداشته است.

 

وی ادامه داد: زندگی‌های امروزی آپارتمانی و شهری شده است که دانش‌آموزان در این شرایط تحرک کمتری دارد بنابراین در معرض آسیب‌های جدی قرار می‌گیرند پس باید موضوع مراقبت از خود را بیشتر مورد توجه قرار دهند. باید خیلی مراقبت کرد که سبک زندگی غربی ما شرقی‌ها را به کام بیماری نکشاند، باید در مصرف روغن، کره و دیگر غذاهای چرب مراقبت کرد، دانش‌آموزان دختر بیش از خودشان مواظب مادرانشان باشند.

وزیر بهداشت با اشاره به الگوی تغذیه سالم عنوان کرد: در ایران مصرف نمک 3 برابر بیش از مصرف جهانی است همچنین شکر و روغن از حد معمول فراتر رفته است.

سبک زندگی باید مورد توجه آموزش و پرورش قرار گیرد

هاشمی تصریح کرد: مهمترین اتفاقی که در آموزش و پرورش باید به آن توجه شود موضوع سبک زندگی است که این مهم در کشورهای پیشرفته بیش از ایران مورد توجه قرار گرفته است. در ژاپن یک سطل زباله نمی‌بینید چون در مدرسه آموزش داده می‌شود که یک سرایدار هم نباشد و همه کارها توسط دانش‌آموزان انجام می‌شود.

وی با اشاره به اقدام مثبت آموزش و پرورش در حذف آزمون های دوره ابتدایی، افزود: در موضوع سلامت روان در جامعه کم توجه هستیم و در جهت صحیحی عمل نمی‌شود و جامعه، رسانه ها و مدارس در این موارد درست عمل نکردند و رسانه های ما بدون استثنا بیمار هستند و طبیعی است که بیماری را در کشور پخش می کنند.

وزیر بهداشت تصریح کرد: نیازمند بازنگری در برنامه ها هستیم تا از شرایط خارج شویم هرچند از اینکه آموزش و پرورش گامی در جهت ارتقای سلامت روان برداشته است.

هاشمی گفت: ما ایرانیان رقابت منفی و چشم هم چشمی داریم و این حس در کشورهای دیگر کمتر دیده می‌شود. یکی از گرفتاری‌های ما در کشور حسادت است این موضوعی است که در کودکی باید درمان شود، خدا نکند که این حسادت به نسل آینده منتقل شود که بخواهد با موبایل و کفشش پز بدهد، مردم از کسی حرف گوش می‌کنند که بیش از آنکه حرف بزند عمل کند، مردم عمل کردن می‌خواهند، من سه فرزند دارم دومتخصص هستند و یکی دیگر هم مشغول تحصیل پزشکی هستند تا سال دوم دانشگاه موبایل نداشتند.

وی با اشاره به اینکه سلامت روح مقدمه سلامت جسم است، عنوان کرد: یک میلیون و ۷۰۰هزار سفیر سلامت در کشور داریم و خیلی بد است که واعظی بی عمل باشیم.

وزیر بهداشت بیان کرد: باور کنید ایران آینده بسیار خوبی دارد اما خیلی ها دوست دارند ناخودآگاه رودخانه‌ای از یاس ایجاد کنند که این موضوع کشور را در خطرات جدی قرار می دهد.

وی یادآور شد: از حرفهای ناامید کننده و انرژی منفی که در فضای مجازی و حقیقی وجود دارد، دور شوید و بدانید که آینده روشنی داریم.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق