خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

اکسپت فوری مقاله در مجلات JCR

انتشار 16 دی 1400
مطالعه 10 دقیقه

انجام پروسه فرمت بندی و سابمیت مقاله در مجلات JCR وطی مراحل ریوایز Reviews و اصلاحات و مکاتبات با سردبیر مجله به منظور کاهش بازه داوری تا دریافت پذیرش مقاله توسط تیم حرفه ای اشراق .

اکسپت فوری مقاله در مجلات JCR

پیش از ورود به بحث اکسپت فوری مقاله در مجلات JCR بهتر است با دو عبارت اکسپت مقاله و مجلات JCR آشنا شویم .

اکسپت مقاله

پس بررسی مقاله توسط سردبیر مجله و ارسال آن به داوران مجله ، اگر مقاله مورد پذریش داوران قرار بگیرید اعلام پذیرش می شود. در این مرحله مقاله برای ویراستار و یا ویراستاران یک مجله ارسال می شود و در صورتی که نوشته مورد قبول ویراستاران نیز قرار اکسپت مقاله و یا پذیرش مقاله اعلام می شود . به فرآیند پذیرفته شدن مقاله توسط سردبیر ، داوران و ویراستاران مجله، اکسپت مقاله می گویند. اکسپت مقاله در اغلب موارد پس از ارسال برخی اصلاحات و اعمال آنها توسط نویسنده انجام می گیرد ولی در موارد نادری ممکن است در ارسال نسخه اولیه، اکسپت مقاله توسط ویراستاران انجام گیرد.

اعلام اکسپت مقاله از جانب مجله به سه طریق انجام می شود . در برخی از مجلات که سیستم ارسال آنلاین و پنل سابمیت دارند بعد از ریوایز و تایید داوران در پنل سابمیت در قسمت مربوط به نتیجه مقاله عبارت پذیرش و یا accepted نوشته می شود که این حالت نشان دهنده اکسپت مقاله توسط مجله است . البته ممکن است نامه پذیرش و یا گواهی پذیشر رسمی مجله در فرمت pdf و GPG در همان قسمت پنل قرار داده شود و یا از طریق ایمیل برای نویسنده مسئول ارسال شود . مورد بعدی در حالتی است که ارسال مقاله به مجله از طریق ایمیل بوده است و نویسنده مسئول مقاله را از طریق ایمیل مجله به سردبیر ارسال کرده است که در این حالت ممکن است سردبیر فقط در متن ایمیل و در پاسخ به همان ایمیل نویسنده مسئول اعلام می کند که مقاله ارسالی با عنوان مشخص مقاله مورد پذیرش داوران مجله قرار گرفته است . در حالت بعدی که ارسال مقاله از طریق ایمیل انجام شده است ، روال اکسپت مقاله در مجله به این صورت است که بعد از بررسی و تایید مقاله توسط داوران ، نامه و یا گواهی پذیرش رسمی در فرمت pdf و یا GPG از طرف مجله به ایمیل نویسنده مسئول ارسال می شود.

نامه پذیرش ارسالی ادیتورها کاملاً سلیقه ای بوده معمولا در انتهای نامه پذیرش امضای سردبیر و یا مهر مجله ثبت می شود . در مواردی که مهر و یا امضای ادیتور در نامه پذیرش موجود نیست نویسنده مسئول می تواند استعلام اصلی و یا جعلی بودن نامه پذیرش را از سایت مجله بگیرد.

ادیتورهای مجله با توجه به وضعیت و تعداد مقالات در دست چاپ و ترافیک نوبت چاپ مجله خود و بر اساس برخی عوامل دیگر تاریخ چاپ مقاله را به صورت دقیق در زمان اکسپت مقاله چه از طریق ایمیل و چه پنل و یا نامه پذیرش اعلام می کنند. این احتمال نیز وجود دارد که ادیتور مجله تاریخ چاپ و یا مشاره دقیق چاپ مقاله را در مجله مشخص نکند و به صرفاً سال چاپ را بیان کند. تا شماره و ماه چاپ بعداً به نویسنده مسئول فرستاده شود.

مجلات JCR

مؤسسه اطالاعات علمی کلاریویت clarivate مجلات ، ژورنال ها و نشریه هایی که در ISI ایندکس می شوند را بررسی و ارزیابی کرده، سپس رتبه مجلات را تحت عنوان گزارش استنادی مجلات یاJCR ( Journal Citation report ) را اواخر هر سال به انتشار می کند . JCR از معتبرترین پایگاه های علم سنجی است که به عنوان ابزاری برای مقایسه مجلات به کار برده می شود. این گزارش استنادی در دو نسخه علوم (Sciences ) و علوم اجتماعی(Sciences Social) منتشر می شود. گزارش استنادی مجلات بر اساس چند شاخص مورد بررسی قرار می گیرد: شاخص های Immediately index ، Cited Half – Life ، IF که در حال حاضر شاخص ضریب تاثیرگذاری(IF ) از مهم ترین و اصلی ترین آنها برای اعتبار علمی مجلات علمی محسوب می شود. معتبرترین مجلات علمی، مجلاتی هستند که در JCR نمایه می شوند، اما ورود مجلات به JCR بسیار سخت است. آنها باید قوانین و استانداردهای بسیاری را که از سوی موسسه ISI تعیین گردیده است، رعایت نمایند. مجلات پس از ورود به JCR نیز مورد ارزیابی قرار می گیرند و در صورتی که قوانین و استانداردهای موسسه ISI توسط آنها رعایت نشده باشد، نام آنها از JCR حذف می شود.

اهمیت گزارش استنادی مجلات

JCR Journal Citation report یک شیوه مناسب و معتبر برای ارزیابی تاثیرگذاری یک مجله علمی در جامعه و میزان استنادی که به آن می شود، است. مجلات و ژورنال های منتشر شده به زبان های غیر از انگلیسی کمتر در دسترس محققان سرتاسر دنیا قرار می گیرند و این مورد بر روی الگوهای استناد شده به آنها اثر گزار است اما در تحلیل های ارزیابی و مقایسه ای مجلات باید به آن توجه نمود. از طرفی با استفاده از JCR می توان مجلات را در حوزه های تخصصی، طبقه بندی کرده و شاخص های رتبه بندی آنها را مورد ارزیابی قرار داد، بدین ترتیب پژوهشگران به راحتی می توانند مجلات رشته خود را مورد بررسی قرار دهند و از بین آنها مجله مناسب و مرتبط را برگزینند. دانستن این مفاهیم و اطلاعات برای هر فردی که قصد چاپ مقاله ISI را در مجلات و ژورنال های نمایه شده در ISI وScienc of Web را دارد بسیارضروری است. اطلاعات مجلات هر سال به صورت جداگانه در سیستم JCR ذخیره می گردد. بنابراین، با انتخاب یک سال خاص می توانید تمام اطلاعات مربوط به مجلات همان سال را مشاهده نمایید. با کیلیک بر روی عبارت JCR وارد صفحه مربوط به Journal Citation Reports شوید .

Journal Citation Reports™ (JCR) داده ها و آمارهای شفاف و بی طرف از ناشر را در اختیار شما قرار می دهد که برای تصمیم گیری مطمئن در چشم انداز انتشارات علمی در حال تحول امروز نیاز دارید، چه در حال ارسال اولین نسخه خطی خود یا مدیریت مجموعه ای از هزاران نشریه. با کاوش در مجموعه ای غنی از معیارهای استناد، از جمله Journal Impact Factor™ (JIF)، همراه با داده های توصیفی در مورد محتوای دسترسی آزاد مجله و نویسندگان مشارکت کننده، به سرعت نقش یک مجله در جامعه تحقیقاتی جهانی و تأثیر آن را درک کنید.

jcr

برای نزدیک به 50 سال ناشران، مؤسسات، سرمایه گذاران و محققان بر داده های بی طرفانه در Journal Citation Reports™ (JCR) تکیه کرده اند. ما به شما کمک می کنیم مجلات پیشرو در جهان را در علوم و علوم اجتماعی شناسایی کنید، روندهای تاثیر استناد کلیدی را درک کنید و استراتژی انتشار خود را اطلاع دهید. از انتشار سال 2021، JCR اکنون شامل مجلات برجسته جهان در هنر و علوم انسانی نیز می شود.

از قسمت پایین صفحه می توانید لیست های مختلف مربوط به مجلات jcr را بررسی فرمایید .

لیست مربوط به jcr

مقاله JCR چیست؟

مقالاتی که در مجله های JCR به چاپ می رسند، مقالات JCR نام دارند. این نوع از مقالات هنگامی اجازه نشر پیدا می کنند که داوران متخصصی و حرفه ای مجلات JCR، آن ها را از نظر ساختار علمی و موضوع تحقیق بررسی و تایید کنند. به علت داوری دقیق و حساس این مجلات، چاپ و اکسپت شدن مقالات JCR نسبت به سایر مقالات زمان بر خواهد بود. از طرفی دیگر مقالات JCR باید از نظر ساختاری، از شکل و ساختار مشخص مقالات علمی پیروی کند. یک مقاله علمی دارای بخش های مختلفی شامل عنوان، نام نویسندگان، چکیده، مقدمه، شرح و روش کار، بحث و نتیجه گیری و در نهایت منابع و مآخذ می باشد. هر کدام از این بخش ها باید به دقت در مقالات JCR تنظیم و نوشته شوند. مورد مهم دیگری که باید یادآور شویم این است که زبان مقالات JCR همگی به زبان انگلیسی هستند و مقاله ای توانایی چاپ در مجلات JCR را پیدا می کنند که حتما به زبان انگلیسی نگاشته شده باشد و ویرایش نیتیو داشته باشد . لذا ترجمه تخصصی انگلیسی مقالاتی که به زبان های دیگر نوشته شده اند بسیار حائز اهمیت می باشد، به طوری که اگر ترجمه مقاله در سطح قابل قبولی نباشد مقاله از طرف ادیتور مجله ریجکت خواهد شد.

اکسپت فوری مقاله در مجلات JCR

بعد از آشنایی با مجلات JCR نوبت به اکسپت مقاله در مجلات jcr می شود . که برای این کار باید با مراحل فرمت بندی و سابمیت مقاله در مجلات jcr به طور کامل آشنا باشید .

فرمت بندی مقاله

فرمت بندی ساختاری فرمت بندی هست که توسط نویسنده مقاله و یا تیم فرمت بندی موسسه اشراق انجام می شود. که در این قسمت نیز با توجه به مجله ای که می خواهید مقاله خود را برای آن ارسال و یا سابمیت کنید تهیه می گردد که شامل فونت، سایز، حاشیه، چهارچوب، ساختارقالب و رفرنس دهی مقاله می شود.

اصولا این موارد که از سوی مجله در اختیار نویسندگان قرار می گیرد عبارت اند از :

  1. اسامی: نام و نام خانوادگی نویسندگان . بر روی نام شخصی که باید مکاتبات با وی صورت گیرد علامت « * » گذاشته شود یعنی همان ارسال کننده مقاله. همچنین در این بخش باید مدرک تحصیلی و دانشگاه محل تحصیل به همراه سمت نویسندگان نوشته شود .

  2. چکیده: تعداد کلمات چکیده چیزی است که در فرمت بندی مقالات باید به آن توجه کرد . زیرا هر مجله تعداد کلمات خاصی در نظر گرفتند . عموما نباید بیشتر از 300 کلمه باشد.

  3. کلمات کلیدی: بعد از چکیده باید واژگان کلیدی آورده شود نباید از 10 کلمه بیشتر باشد .

  4. مقدمه: در مقدمه بطور خلاصه به معرفی موضوع و تحقیق می پردازیم و به طور گذرا از پیشینه تحقیق و انچه که با ان روش شروع به تحقیق و گرداوری اطلاعات نمودیم صحبت می کنیم .

  5. متن اصلی: نحوه ساختار و اصول نگارش این بخش و همچنین نوع فونت و سایز آن نیز بستگی به نوع مجله ای دارد که قصد ارسال مقاله به آن را دارید.

  6. منابع: مراجع بایستی کامل بوده و بر اساس ترتیبی که در متن مقاله ارجاع داده می شوند، شماره گذاری شوند. شماره منبع در متن بایستی داخل کروشه، [ ]، قرار گیرد. نام تمام نویسندگان بایستی در لیست مرجع ذکر شود. طبق فرمت مجله و آنچه که در اصول و استانداردهای مجله برای نویسندگان اعلام ده است .

سابمیت مقاله

روند سابمیت مقاله به دو صورت است که مجلات بسته به نظر خود از یک یا هر دو شکل آن استفاده می کنند و این موضوع ارتباطی به اعتبار آن ها ندارد.

  1. سیستم آنلاین:

برخی مجلات از یک سیستم مکانیزه برای دریافت مقالات استفاده می کنند. در این حالت، نخست شما در وب سایت مجله ثبت نام کرده و نام کاربری و کلمه عبور دریافت می کنید. سپس به صفحه پروفایل خود وارد می شوید و مراحل زیر را یک به یک طی می کنید:

  • عنوان مقاله و چکیده را در قسمت تعیین شده وارد نمایید.

  • نام مؤلفین را به ترتیب اسامی ثبت کنید و وابستگی (Affiliation) آن ها یعنی سازمانی که در آن مشغول به کار هستند را مشخص کنید.

  • از شما در قسمت مشخصات نویسندگان و یا مراحل بعدی کد ارکید نوینسده مسئول و یا تمامی نویسندگان را خواهند خواست .

  • نویسنده مسئول را مشخص نمایید. تمام اطلاعات به حساب کاربری نویسنده مسئول ارسال خواهد شد و ادامه مراحل تنها برای نویسنده مسئول امکان پذیر خواهد بود.

  • موافقت با قوانین مجله از جمله عدم چاپ مقاله در سایر مجلات یا کپی برداری از نتایج دیگران را تأیید کنید.

  • نامه انگیزشی یا CoverLetter را در قسمت مخصوص آن بنویسید. نامه انگیزشی مشتمل بر معرفی نویسندگان و موضوع مقاله بوده و به بیان اهمیت و منحصربه فرد بودن تحقیق انجام شده می پردازد.

  • در مرحله بعد باید فایل متنی و فایل جداول و یا تصاویر را به صورت جداگانه آپلود نمایید. نباید نام یا اطلاعات نویسندگان را در فایل های آپلود شده درج کنید.

  • دو گزینه pdf و html نمایش داده خواهند شد که با انتخاب هر کدام، فایل مقاله ارسالی به همان فرمت به شما نشان داده خواهد شد. پس از تأیید فایل مقاله، گزینه Submit فعال می شود که اگر روی آن کلیک کنید، مقاله به دفتر مجله ارسال می گردد و دیگر امکان اعمال تغییرات روی آن وجود نخواهد داشت.

  • در نهایت یک کد یا Manuscript number دریافت می کنید که برای شناسایی مقاله شما از میان صد ها مقاله ارسال شده دیگر به ژورنال است. برای هر نوع مکاتبه و انجام اصلاحات روی مقاله باید از این کد استفاده کنید.

  • هر عملیاتی که از سوی ژورنال روی مقاله شما انجام می گیرد، در پروفایل کاربری نویسنده مسئول نمایش داده خواهد شد و از این طریق می توانید روند سابمیت مقاله خود را پیگیری کنید.

  1. سیستم ایمیلی:

در این حالت شما می توانید مقاله خود را که مطابق دستورالعمل ژورنال تهیه کرده اید، طبق آن چیزی که در بخش فرمت بندی مقاله توضیح داده شد ، مقاله را دقیقا طبق فایل راهنمای نویسندگان و یا article template فرمت بندی کرده و به ایمیل مجله ارسال کنید. گاهی پس از ارسال ایمیل، برای مقاله شما یک کد یا Manuscript Number در نظر گرفته می شود که شما قادر خواهید بود با استفاده از آن با سردبیر مجله مکاتبه کنید.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

سوالات متداول

جهت ثبت سفارش با شماه های زیر تماس حاصل فرمایید : 041-33373424 09149724933

هزینه با توجه به نوع مجلات (اوپن اکسس و کلوز اکسس) متفاوت است.

عوامل بسیاری مانند فرمت بندی تخصصی مقاله طبق فرمت مجله و استفاده ار رفرنس های جدید و به روز در اکسپت مقاله تاثیرگذار هستند .

سوالات بیشتر
در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق