اهداف و دلایلتان برای ادامه تحصیل را به درستی بیان نمایید و از دانشگاه مورد علاقه تان پذیرش بگیرید.
اهداف و دلایلتان برای ادامه تحصیل را به درستی بیان نمایید و از دانشگاه مورد علاقه تان پذیرش بگیرید.
بخوبی و واضح خود را معرفی کنید اهداف و انگیزه خود از ادامه تحصیل در دانشگاه انتخابی را توضیح دهید تا مورد پذیرش داوران و اساتید قرا بگیرید .
برای پذیرش از دانشگاههای خارج از کشور باید یک انگیزه نامه خوب و قوی نوشت . برخی از دانشگاه های داخلی نیز در مقطع دکتری به همراه رزومه دکتری انگیزه نامه نیز دریافت می کنند .
برای راحتی پذیش از دانشگاه های داخل و خارج از کشور وجود یک انگیزه نامه قوی و مناسب می تواند کمک به سزایی کند.
وجود برگی که نمایان کننده دلایل و علایق شما برای تحصیل در آن دانشگاه باشد و اهداف شما برای انتخاب در آن دانشگاه را به تفضیل توضیح دهد بسیار حائز اهمیت است
انگیزه نامه یا statement pf purpose که study plan نیز نامیده می شود یکی از مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش تحصیلی می باشد.
SOP مخفف Statement of Purpose و به معنای انگیزه نامه میباشد. هر چند آن را با نامهای دیگری همچون Cover Letter و یا Letter of Intent نیز میشناسند.
انگیزه نامه یکی از مهمترین مدارکی است که کمیته پذیرش دانشگاه مقصد توجه بسیاری به آن دارد. لذا در نگارش آن باید دقت کافی به عمل آید.
اگر به نام انگیزه نامه نیز توجه کنیم واضح است که در انگیزه نامه باید انگیزه و علل متقاضی در باره انتخاب رشته و تحصیل در دانشگاه مقصد ذکر شود.
انگیزهنامه یا SOP در ابتدا به هیئت تصمیمگیری کمک میکند تا درک بهتری از وضعیت فعلی شما، عوامل تاثیرگذار بر حرفه شما و همچنین علایق و برنامههای آتی شما داشته باشند. پس در قدم اول نوشتن آن به منظور نشان دادن اهداف تحصیلی شما میباشد. چرا این رشته و این دانشگاه را انتخاب کردهاید؟ دلایلی را که برای خانواده و یا دوستان بیان میکنید را فراموش کنید، حقیقت انتخاب شما چیست و چرا میخواهید آینده خود را صرف این رشته کنید؟ سعی کنید دلایل اصلی خود را پیدا کنید و به جذابترین و تاثیرگذارترین شیوه آنرا برای نگارش آماده نمایید. این متن باید ابتدا برای خودتان قانع کننده باشد تا بتواند دیگران را نیز برای انتخاب شما توجیه نماید. چرا باید شما به جای دیگری انتخاب شوید؟ پس سعی کنید با شناخت دقیق از نقاط قوت خود، تواناییهای خود را به کمیته بررسی نشان دهید. توجه داشته باشید که تنها بخشی از روند پذیرش که به طور کامل در اختیار شما است، نوشتن انگیزهنامه است.
هدف شما باید پر کردن یک طرف برگه ی A4 یا نوشتن 500 کلمه باشد اما در ابتدا راهنمای محتوا و استایل نگارشی دانشگاه خود را چک کنید برخی از دانشگاه ها فرمت و موارد مورد نیاز انگیزه نامه رو در سایت داشنگاه در اختیار دانشجویان قرار می دهند ، حتما این بخش را مطالعه نمایید تا ندانسته مرتکب نگارش اشتباه نشوید و پذیرش دانشگاه را از دست ندهید .
اظهارنامه ی شما باید متناسب با دوره و دانشگاهی که اپلای می کنید تطبیق داده شود و کاملا دقیق و مشخص باشد.برخی از دانشگاه درباره ی اینکه اظهارنامه ی آنها باید چه اطلاعاتی داشته باشد، به دانشجویان توصیه هایی ارائه می دهند اما شما برای یک نگارش خود باید حرفه و اهداف تحقیقاتی، تحصیلات فعلی و مجموعه مهارت های خود را خلاصه کنید و علاقه ی خود به دوره، دانشگاه و دپارتمان را توضیح دهید.
قبل از دست به قلم شدن برای نوشتن انگیزه نامه ، مطمئن شوید که متنی متشکل از همه ی جزئیات شامل مقدمه، بدنه و نتیجه گیری را خلاصه کرده اید.
در مقدمه انگیزه نامه لازم است که مختصری درباره پیشینه تحصیلات در مقاطع قبلی و سوابق کاری و فعالیت های انجام شده درآن خصوص توضیح داده شود.
سپس پلی ارتباطی بین رشته و تحصیلات مقطع قبلی و رشته انتخابی فعلی برقرار نمایید تا بهتر بتوانید انگیزه و دلایل انتخاب خود توضیح دهید.
در نهایت انگیزه نامه باید با یک نتیجه گیری قوی بنویسید . نتیجه ای مبنی بر تمام موفقعیت هایی که با تحصیل در آن دانشگاه اخذ خواهید نمود. در بخش نتیجه گیری از برنامه هایی که پس از پذیرش در دانشگاه مخاطب را دارید و بعد از اتمام تحصیلات در آن دانشگاه ، قصد انجام چه فعالیت هایی را دارید و نکات مرتبط به آن را حتما بنویسید و انگیزه نامه را با نتیجه گیری به پایان برسانید.
فرمت بندی و استاندارد سازی مقالات
ارسال مقالات به مجلات معتبر داخلی و خارجی ( سابمیت )
پذیرش و چاپ مقالات در مجلات معتبر داخلی و خارجی در کوتاه ترین زمان با تضمین بالا