خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

نحوه استخراج مقاله از پایان نامه

انتشار 13 خرداد 1397
مطالعه 3 دقیقه

دانشجویانی که می خواهند مقاله ای را از پایان نامه خود استخراج و در مجلات JCR به چاپ برسانند. و بتوانند نمره کامل امتیاز پژوهشی خود را در چاپ مقاله کسب نمایند. این مطلب را دنبال نمایند.

نحوه استخراج مقاله از پایان نامه

هنگامی که دانشجویان علاقمند بکار پژوهش دستاوردهای خود به شکل پایان نامه نگارش می نمایند برای کسب کامل نمره پایان نامه خود و همچنین معرفی تحقیق و یافته های خود برای جهانیان در صورت چاپ مقاله در مجلات معتبر دنیا میسیر می شود و به جهانیان معرفی می شود. برای چاپ مقاله در مجلات معتبری همچون ISI, ISC ,SCOPUS,PUBMED در ابتدا باید یک مقاله با ساختار علمی از پایان نامه استخراج نمود.

نحوه استخراج مقاله از پایان نامه

برای استخراج مقاله از پایان نامه در ابتدا باید ساختار های کلی یک مقاله علمی را باید بدانید تا بتوانید یک مقاله در همان ساختار از پایان نامه خود استخراج نمایید. قسمت های مهم یک مقاله و نحوه نگارش آن را با هم مطالعه می نماییم.

  • ساختار عنوان مقاله:به این نکته توجه کنید که عنوان مقاله لزوما همان عنوان دقیق پایان نامه نیست و شما می توانید عنوان مقاله خود را تغییر داده و یا اگر پایان نامه شما قابلیت استخراج دو یا چند مقاله را دارد عنوان را متناسب با مسئله مورد نظر انتخاب کنید. عنوان مقاله خود را می توانید کمی مختصر تر و موجز تر در نظر بگیرید.
  • ساختار چکیده مقاله : معمول ترین تعداد کلمات چکیده بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ کلمه می باشد. جمله هاي يک چکيده بايد خبري و به صورت گذشته یا ماضی بعید نوشته شده باشند. ابتدای چکیده را با ارائه هدف پژوهش و ضرورت آن دريک يا دو جمله شروع کنید. معرفي موضوع يا ارائه پيش زمينه در يک يا دو جمله به نحوه انجام یا اجرای پژوهش اعم از نحوه نمونه گیری، نحوه آزمایش یا شبیه سازی، نحوه گرآوری داده ها، ابزارهای پژوهش اشاره کنید. یافته های اصلی پژوهش را به صورت مختصر بیان کنید و به کاربرد اصلی یافته ها یا Contribution (بهره اصلی پژوهش)پژوهش اشاره نمایید.
  • ساختار کلمات کلیدی : برای درج کلیدواژه کلماتی را انتخاب کنید که بیشترین و نزدیک ترین رابطۀ معنایی را با محتوای مقاله دارد. به طور معمول بین سه تا شش کلمه را می توانید به عنوان کلید واژه در نظر بگیرید.
  • ساختار مقدمه مقاله: در مقالات بین المللی منظور از مقدمه همان مسئله اصلی و عوامل به وجود آورنده مسئله و زمینه های ایجاد مسئله است تا خواننده به صورت کامل به مشکل و مسئله اصلی پی ببرد. 
  • ساختار پیشینه تحقیق : دقت کنید که در این بخش که جزء اصلی مقاله می باشد حتما گذشته نظریه ای یک یا چند متغیر مورد بررسی را بنویسید. می دانیم که هر متغیری دارای نظریه های مختلفی در آن زمینه می باشد. پس بدون درج نظریه های پایه در مورد یک یا چند متغیر یک مقاله کامل نمی شود. 
  • ساختار پیشینه پژوهشی: در این قسمت با نظرات نقدادانه به پژوهشهای قبلی اشاره کنید. برای این کار حتما پژوهش های جدید را بررسی کنید، پژوهشهای مرتبط را درج کنید، اگر پژوهش مستقیمی وجود نداشت به پژوهشهای نزدیک اشاره کنید، حتما پژوهش ها را نقد کنید چون این کار نیز تصور داوران را به نسبت به پژوهش شما مثبت تر خواهد کرد. 
  • ساختار فرضیه ها : بعد از اتمام پیشینه پژوهشی فورا به درج اهداف و فرضیه های مقاله بپردازید. این قسمت در فصل اول پایان نامه شما و یا در فصل سوم موجود می باشد.
  • روش پژوهش: جامعه و نمونه و روش نمونه گیری در پژوهش های علوم انسانی و نحوه انجام کاریعنی شبیه سازی یا انجام آزمایش در پژوهش های فنی و علوم پایه می باشد.
  • ساختار تحلیل داده : در این بخش بر کیفی و کمی بودن پژوهش، مقطعی یا طولی بودن پژوهش و نوع نرم افزار و همچنین نوع آزمون یا شبیه سازی یا طرح آزمایشی خود اشاره کنید. 
  • ساختار نتایج تحقیق : به هنگام استخراج مقاله، به این نقطه توجه نمایید که تنها بخش مربوط به یافته هایی را درج کنید که مربوط به سوال یا فرضیه پژوهش شما می باشد. برای مقاله از درج یافته ها و جداول جانبی خودداری کنید.
  • ساختار بحث و نتیجه گیری : به صورت خلاصه و منسجم به نتیجه گیری کار بپردازید. این بخش را به طور متوسط با یک تا سه صفحه منسجم به پایان برسانید.
  • ساختار پیشنهادات کاربردی یا پژوهشی : شما باید پیشنهادات کاربردی و اجرایی به ذی نفعان پژوهش بدهید تا بتوانند با یک نقشه راه دقیق مسائل پیش امده در راستای موضوع مورد بررسی را حل کنند. 
  • ساختار محدودیت های پژوهش:
  • اگر در طی اجرای پژوهش با محدودیت های مواجه بودید آن را برای استفاده کنندگان ذکر کنید تا در تفسیر آن دچار اشتباه نشوند. 
  • ساختار نوشتن منابع: در درج منابع به سبک های رفرنس نویسی در مجله مورد نظر توجه کنید چراکه استایل مجله ها با هم متفاوت است و قبل از ارسال مقاله حتما به این امر توجه کنید.

استخراج مقاله در موسسه اشراق توسط کارشناسان ما به صورت کاملا تخصصی برای مجلات مکعتبر بین المللی مانند ISI , JCR , SCOPUS, PUBMED  صورت می پذیرد. بسته به دیتاهای پایان نامه شما تعداد یک الی سه مقاله از پایان نامه تان قابلیت استخراج داشته باشد، صورت می پذیرد. استخراج مقاله توسط کارشناسان مجرب ما صورت می پذیرد که کاملا با ساختار مقالات علمی همخوانی دارد. مدت زمانی که برای استخراج مقاله از پایان نامه زمان نیاز هست در موسسه اشراق ظرف مدت 3 روز انجام می شود. هزینه استخراج مقاله 180 هزار توام می باشد. برای ارسال سفارش شما باید فایل پایان نامه خودتان را برای ما به آدرس  isiisc2011@gmail.com   ایمیل نمایید تا مراحل استخراج مقاله از پایان نامه صورت کاملا حرفه ای صورت پذیرد.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری

پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده
تیم پشتیبانی
3 سال پیش
در پاسخ به:
برای پایان نامه به زبان فرانسوی هم مقاله استخراج می کنید
سلام وقت بخیر بله در تمامی تخصص ها و تمامی زبان ها استخراج مقاله از پایان نامه انجام می دهیم . isi.eshragh@gmail.com 09911851170 بهراد @eshrag_company باتشکر
بازدیدکننده
نیره عطایی
5 سال پیش
برای پایان نامه به زبان فرانسوی هم مقاله استخراج می کنید


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق