خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

جدیدترین لیست مجلات داخلی برای پذیرش و چاپ مقاله

انتشار 10 آبان 1397
مطالعه 13 دقیقه

برخی از پژوهشگران جهت اخذ امتیاز و یا تقویت رزومه تحصیلی و پژوهشی خود در مقطع دکتری یا کارشناسی ارشد، مجلات داخلی را برای پذیرش و چاپ مقاله خود برمی‌گزینند. اگر شما هم قصد دارید تا مقاله ارزشمندتان را به یکی از نشریات داخلی ارسال کنید؛ اما آشنایی کافی با لیست این مجلات ندارید، در این مطلب از اشراق با ما همراه باشید.

جدیدترین لیست مجلات داخلی برای پذیرش و چاپ مقاله

آشنایی کلی با مجلات داخلی

اگر می‌خواهید به ارتقای سوابق شغلی و تحصیلی خود در داخل کشور بپردازید، مجلات داخلی می‌توانند گزینه خوبی برای شما باشند. پیرامون بحث در مورد لیست مجلات داخلی در ابتدا باید با انواع این مجلات آشنا شویم. مجلات داخلی معمولاً زیر نظر برخی وزارت و سازمان‌ها مشغول به فعالیت هستند که بدون تائید آن‌ها، مجله موردنظر دارای اعتبار کافی نخواهد بود و صلاحیت پذیرش مقالات را نخواهد داشت؛ بنابراین پژوهشگرانی که قصد ارسال مقاله خود به مجلات داخلی را دارند، بایستی در ابتدا به‌وسیله ISSN مجله موردنظر، در سایت این وزارت‌ها، از معتبر بودن یا نبودن مجله اطمینان حاصل کنند. برخی از مهم‌ترین ارگان‌ها عبارت‌اند از: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دفتر گسترش تولید علم دانشگاه آزاد اسلامی است.

مجله داخلی


انواع مجلات داخلی برای پذیرش و چاپ مقاله

جهت ارسال مقاله به نشریات داخلی، ابتدا بایستی از میان فهرستی که با توجه به محتوا و نوع مقالات قابل پذیرش، طبقه‌بندی‌شده و ارائه داده شده است، یک مورد را برگزیده تا طبق اصول گفته شده در آن به گردآوری مقاله خود بپردازید. اگر بخواهیم لیست این مجلات را که در حوزه‌ها و رشته‌های مختلف فعالیت دارند را تقسیم‌بندی کنیم، می‌توانیم به 3 نوع کلی اشاره کنیم: مجلات علمی پژوهشی، مجلات علمی ترویجی و مجلات علمی تخصصی. که در ذیل به شرح مشخصات هر یک می‌پردازیم:

مجلات علمی-پژوهشی

بالاترین رتبه در بین نشریات موجود در ایران، مربوط به مجلات علمی-پژوهشی است. همان‌طور که از اسم این مجلات هم پیداست، به پذیرش مقالاتی می‌پردازند که در آن‌ها پژوهش‌های ناب و جدیدی صورت گرفته باشد. درواقع هدف از فعالیت این مجلات، گسترش علم و دانش در یک حوزه تخصصی است که علاوه بر کمک به افزایش اطلاعات و آگاهی، به رفع یک مشکل و یا نیاز هم منجر بشود؛ زیرا یک مقاله علمی پژوهشی، همواره به دنبال کشف حقیقت و روابط علت و معلولی در یک حوزه خاص است. مخاطبان این نشریات معمولاً اساتید دانشگاه، دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی و پژوهشگران مؤسسات تحقیقاتی هستند. طبیعی است که پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی با این هدف ارزشمندی که دارند، دشواری‌های خاص خود را داشته و واقعاً به پذیرش مقاله‌ای می‌پردازند که از لحاظ سطح علمی و کیفیت در یک درجه عالی قرار گرفته باشد.

مجلات علمی-ترویجی

مجلات علمی-ترویجی یا مروری، به پذیرش مقالاتی می‌پردازند، که در آن شاخه‌ای از علم در یک حوزه خاص ترویج داده می‌شود؛ به عبارتی تحقیق انجام گرفته شده، یا تکمیل می‌شود یا با توجه به زمان حال به‌روزرسانی می‌شود و به‌صورت یک پژوهش کامل و جامع در اختیار عموم قرار می‌گیرد. می‌توان گفت ارزش مجلات علمی ترویجی در افزایش اطلاعات و آگاهی، به خصوص در میان افراد دانشگاهی بسیار زیاد است. اما در خصوص کسب امتیاز و یا ارتقای رزومه شغلی یا تحصیلی، در مقایسه با مجلات علمی پژوهشی، امتیاز چندانی را نصیب نویسندگان نمی‌کند. بنابراین رغبت افراد پژوهشگر برای چاپ مقالاتشان در نشریات علمی پژوهشی بیشتر است. مجلات علمی ترویجی می‌توانند مرجع خوبی جهت مطالعه و تکمیل اطلاعات باشند.

مجلات علمی-تخصصی

مجلات علمی-تخصصی، سومین دسته از انواع نشریات داخلی هستند که به چاپ مقالاتی می‌پردازند که در آن‌ها اطلاع‌رسانی خاصی در خصوص ساخت یک محصول جدید، تکنولوژی، راه‌اندازی کسب‌وکار و موضوعاتی از این قبیل انجام می‌شود. دقت داشته باشید که این نوع مجلات امتیاز و رزومه خاصی برای نویسنده به ارمغان نمی‌آورد و صرفاً باعث شهرت و اعتبار نویسنده خواهد شد. اکثر مجلات علمی تخصصی وابسته به سازمان‌ها و ارگان‌های خاصی بوده که در یک حوزه تخصصی مشغول به فعالیت هستند. اگر بخواهیم از بین مجلات داخلی که معرفی کردیم به انتخاب یکی از آن‌ها بپردازیم، باید در ابتدا هدف خود از چاپ مقاله و نیاز خود برای کسب امتیازهای مربوطه را مشخص کرده و سپس دست به انتخاب بزنیم.

دسترسی به لیست مجلات داخلی جهت پذیرش و چاپ مقاله

لیست مجلات داخلی در فواصل زمانی مشخصی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارائه می‌شود. شما می‌توانید با مراجعه به سایت این وزارت جدیدترین لیست مجلات علمی پژوهشی و علمی ترویجی را مشاهده کنید. ما این کار را برای شما آسان کرده‌ایم و دانلود به‌روزترین لیست مجلات مورد تائید وزارت علوم را در تمامی رشته‌ها برای شما در ذیل آورده‌ایم:

در هنگام انتخاب مجله داخلی به چه مواردی باید دقت کرد؟

اگرچه در خصوص مجلات داخلی یکسری توضیحات کلی ارائه داده می‌شود؛ اما تا قبل از اینکه از سایت خود نشریه چند عامل مهم را چک نکرده باشیم، نمی‌توانیم به گفته‌ها استناد بورزیم و مقاله ارزشمندمان را بدون تحقیق به مجله موردنظر ارسال کنیم. در ذیل می‌خواهیم به موارد مهمی اشاره کنیم که در بررسی مجلات داخلی حتماً باید به آن‌ها توجه کنیم:

index

اطمینان از اعتبار مجله

از بین لیست مجلات داخلی، اگر هدف شما چاپ مقاله در مجله علمی پژوهشی باشد، بعد از انتخاب مجله به سایت مربوطه مراجعه کرده و اطمینان کسب کنید که در عنوان مجله حتماً نام "علمی - پژوهشی" ذکر شده باشد. همچنین باید منبع مجله موردنظر را چک کنید تا ببینید زیر نظر کدام یک از وزارت‌ها فعالیت دارد. همان‌طور که در ابتدای مطلب نیز اشاره شد، مجلات داخلی باید زیر نظر یکی از سه وزارت علوم، بهداشت و یا دانشگاه آزاد باشند. مورد بعدی که نشان‌دهنده اعتبار مجله است، این است که ببینید مجله موردنظر در کدام یک از پایگاه‌های علمی نمایه خواهد شد. برای مثال پایگاه‌های ISC، CIVILICA، DOAJ، SID و... هرچقدر تعداد این نمایه‌ها زیاد باشد، نشان از اعتبار بیشتر مجله دارد.

AUTHORS GUIDELINES

بررسی راهنمای نویسندگان

پس از کسب اطمینان از اعتبار مجله، به سراغ راهنمای نویسندگان در سایت مجله بروید و به‌دقت و چند بار آن را مطالعه کنید. ممکن است محدودیت‌هایی برای مقاله نوشته شده باشد که اعمال آن در مقاله شما امکان‌پذیر نباشد؛ بنابراین بایستی به سراغ مجله دیگری بروید. برای مثال ممکن است در قسمت راهنمای نگارش مقاله، محدودیتی در خصوص تعداد کلمات، نحوه رفرنس دهی و... وجود داشته باشد که باید به‌دقت بررسی شوند.

money

اطلاع از هزینه‌های چاپ

اگرچه طبق تحقیقات انجام‌شده در خصوص نشریات داخلی، این مورد وجود دارد که اکثریت به‌صورت رایگان اقدام به چاپ مقاله می‌کنند، اما در تمامی مجلات این مورد صدق نمی‌کند. ممکن است یک مجله جهت قرار گرفتن مقاله در پروسه داوری هزینه داشته باشد و یا برخی از مجلات بعد از درخواست اصلاحات از نویسنده، برای قرار گرفتن مقاله در داوری مجدد جهت بررسی اصلاحات انجام‌شده، هزینه جداگانه‌ای درخواست می‌کنند. پس بنابراین تمامی این شرایط باید بررسی و سپس تصمیم‌گیری شود.

clock

بررسی مقالات چاپ‌شده اخیر

در مرحله آخر باید مقالاتی را که در شماره اخیر مجله پذیرش و چاپ‌شده‌اند را بررسی نمود. این کار دو مزیت دارد. اول این‌که با بررسی چند مقاله چاپ‌شده، به این موضوع پی می‌برید که آیا در چند شماره اخیر، مقالاتی وجود داشته‌اند که شبیه به موضوع و عنوان مقاله شما انتشار پیدا کرده‌اند یا خیر. دوم اینکه با بررسی تاریخ داوری و چاپ مقاله، مدت زمان داوری و پس از آن انتشار مقاله را متوجه خواهید شد. برای مثال ممکن است در یک مجله این فاصله زمانی حتی تا یک سال هم طول بکشد ولی در یک مجله دیگر این بازه زمانی 2 ماه باشد.

فرمت مقاله برای پذیرش و چاپ مقاله در مجلات داخلی به چه صورت است؟

معمولاً توصیه می‌شود قبل از تهیه مقاله خود، مجله‌ای را که قصد ارسال مقاله به آن را دارید، انتخاب نمایید تا از همان ابتدا با توجه به دستورالعمل‌های گفته شده در آن پیش بروید. برای مثال ممکن است یک مجله از نویسندگان بخواهد تا علاوه بر چکیده اصلی مقاله، چکیده مبسوط و یا چکیده گرافیکی نیز ارائه دهد و یا مجله‌ای برای هر بخش از اجزای مقاله محدودیت کلمات در نظر گیرد. پس بنابراین بهتر است در ابتدا با قوانین و مقررات مجله انتخابی آشنا شده و سپس اقدام کنید تا بعد از آماده‌سازی مقاله، برایتان دوباره‌کاری اتفاق نیفتد؛ اما اگر بخواهیم به‌طورکلی یک مقاله استاندارد را از لحاظ اجزا و مشخصات تبیین کنیم، باید به موارد زیر اشاره کنیم:

عنوان مقاله

چکیده مقاله

کلمات کلیدی

مقدمه مقاله

روش شناسی

یافته ها

بحث و نتیجه گیری

منابع مقاله



اقدامات ضروری جهت پذیرش و چاپ مقاله در مجلات داخلی

همان‌طور که می‌دانید، مقاله را به همان شکلی که نگارش و یا استخراج‌شده است را نمی‌توان مستقیماً به مجلات داخلی ارسال کرد و انجام یکسری اقدامات و تغییرات برای این‌که مقاله جهت ارسال به مجله انتخابی موردنظر آماده باشد، نیاز است. نکته مهمی که باید مدنظر داشته باشید این است که این مراحل به‌صورت کلی آورده شده است و ممکن است انجام برخی از آن‌ها برای مقاله شما الزامی نباشد. اقداماتی ازجمله ویراستاری و یا پارافریزنویسی با توجه به نیاز مقاله انجام می‌شود.

نگارش یا استخراج مقاله

اولین مرحله از مراحل آماده‌سازی مقاله جهت ارسال به مجلات علمی، نگارش مقاله و یا استخراج مقاله از پایان‌نامه کارشناسی ارشد و یا رساله دکتری است. معمولاً پژوهشگرانی که با اصول و فنون مقاله‌نویسی آشنایی زیادی ندارند و مبتدی به حساب می‌آیند، راه دوم یعنی استخراج مقاله را انتخاب می‌کنند. می‌توان گفت چون پایان‌نامه‌ها معمولاً حاوی موضوعاتی ناب هستند که دانشجو برای آماده‌سازی آن زحمت زیادی کشیده و زمان زیادی را صرف می‌کند، به همین دلیل تمایل زیادی دارد تا توسط استخراج چند مقاله از پایان‌نامه، از مزایای آن بهره ببرد. در ابتدای مطلب با ساختار و اجزای مقاله استاندارد، آشنا شده‌اید و می‌توانید طبق آن عمل کنید.

نگارش


رفع سرقت ادبی در صورت نیاز

مقاله‌ای که توسط نویسندگان گردآوری می‌شود، معمولاً دارای درصدی از تشابهات عمدی یا غیرعمدی از سایر مراجع و مقالات است و این یک امر بدیهی است زیرا پژوهش‌ها و تحقیقات معمولاً تکمیل‌کننده پژوهش‌های پیشین است و حتماً از آن‌ها به‌عنوان مرجع بهره برده می‌شود؛ اما گاهی اوقات مقدار این درصد تشابهات بیشتر از حد مجاز می‌شود و با توجه به اینکه یکی از موارد بسیار حساس از نظر داوران مجله، این قضیه است، بنابراین مستلزم به کاهش این تشابهات هستیم تا مقاله خود را از اتهام به سرقت ادبی (plagiarism) در امان نگه‌داریم. یکی از کارآمدترین روش‌ها برای کاهش این تشابهات، استفاده از تکنیک پارافریزنویسی است. در این روش با تکیه بر برخی اصول بنا بر شرایط و محتوای مقاله، اقدام به کاهش درصد تشابهات موجود می‌شود. انجام این مرحله برای هر مقاله‌ای الزامی نیست و تنها در برخی از شرایط، مقاله‌ها نیاز به پارافریز و بازنویسی تخصصی پیدا می‌کنند.

کامپیوتر


ویراستاری تخصصی

اگر بخواهیم مرحله ویراستاری مقاله را به‌صورت جزئی‌تر تشریح کنیم، باید بگوییم ویرایش مقاله معمولاً ابعاد و مراحل مختلفی دارد اما سه مورد از آن قابل‌توجه است و در صورت نیاز حتماً باید توسط یک ویراستار متخصص انجام شود:

ویرایش محتوایی یا تخصصی: معمولاً در اکثر موارد، این نوع ویرایش را بر عهده نویسنده اصلی مقاله می‌گذارند؛ زیرا تنها کسی که به‌صورت کامل مسلط به اجزای مقاله است، نویسنده اصلی آن است. در این نوع ویرایش، محتوای مقاله موردبررسی قرار می‌گیرد؛ برای مثال برای انسجام بیشتر متن، برخی از اصطلاحات تخصصی حذف یا اضافه می‌شوند.

ویرایش ساختاری: این نوع ویرایش مربوط به قواعد و دستور زبان است و نحوه قرار گرفتن صفت، فعل، قید و هر موردی که مربوط به نکات دستوری باشد را انجام می‌دهد. در زبان انگلیسی این نوع ویرایش را ویراستاری گرامری می‌نامند.

ویرایش فنی: به ویراستاری ظاهری مقاله و انسجام آن می‌پردازد؛ برای مثال انجام اموری مانند کنترل پاراگراف‌بندی، کنترل قواعد اختصارنویسی، نقل‌قول‌ها، یادداشت‌ها، غلط‌های املایی و تایپی و... را می‌توان جز ویرایش فنی به حساب آورد.

ویرایش


ترجمه تخصصی

ترجمه تخصصی مقاله جهت ارسال به نشریات داخلی، به نوع مجله انتخابی شما بستگی دارد. ممکن است در دستورالعمل یک مجله نیازی به ترجمه کل متن مقاله نباشد و فرضاً به ترجمه چکیده بسنده شود؛ اما در یک مجله داخلی دیگر، نویسنده ملزم به ترجمه کل متن مقاله شود. درهرصورت اگر خودتان ترجمه مقاله را بر عهده ندارید بهتر است در انتخاب مترجم نهایت دقت خود را به کار بگیرید تا مترجمی‌ انتخاب کنید که در حوزه تخصصی مقاله‌تان تسلط کافی داشته باشد؛ زیرا معمولاً هر رشته و تخصص، عبارات و اصطلاحات مخصوص به خود را دارد که بایستی یک مترجم حاذق ترجمه آن را انجام دهد، در غیر این صورت امکان بروز خطا و اشتباه امکان‌پذیر است. دقت داشته باشید که باکیفیت بودن ترجمه مقاله نیز می‌تواند یکی از عوامل پذیرش مقاله در مجلات باشد.

ترجمه


فرمت بندی

کسانی که تجربه ارسال مقاله به مجله را دارند، می‌دانند که برای هر مجله فرمت بندی مخصوصی وجود دارد که بایستی توسط نویسنده رعایت شود. درواقع این فرمت بندی به این جهت انجام می‌گیرد که در روند دریافت مقالات و داوری آن‌ها، هم از لحاظ زمانی سرعت بخشیده شود و هم این‌که یک سیستم یکپارچه جهت آسان‌تر شدن پروسه وجود داشته باشد. رعایت فرمت مخصوص مجله نیز کار چندان سختی نیست، فقط کافی است به سایت مجله موردنظر مراجعه کرده و قسمت راهنمای نویسندگان آن را مطالعه کنید تا از مواردی مانند تعداد کلمات هر بخش از مقاله، نحوه قرارگیری آن‌ها، اندازه و نوع فونت، میزان فاصله متن مقاله از حاشیه، سبک رفرنس دهی مانند روش رفرنس دهی ونکوور، شیکاگو، APA و... مطلع شوید و طبق دستورالعمل ذکر شده عمل کنید. این مورد را به یاد داشته باشید که قبل از انجام فرمت بندی، درواقع متن مقاله شما خام است و نباید به آن حالت به مجله ارسال گردد.

مقاله


سابمیت مقاله

آخرین مرحله‌ای که در خصوص مقاله باید انجام دهید، ارسال آن به مجله موردنظر یا اصطلاحاً سابمیت مقاله است. شما باید قبل از سابمیت مقاله به مجله موردنظر، تمامی مراحل گفته شده را برحسب نیاز مقاله خود انجام داده باشید و همچنین فایل‌هایی را که ممکن است به‌صورت جداگانه از شما درخواست کنند، مانند کاورلتر، چکیده، فرم‌های مخصوص مجله مانند فرم تعهد، تضاد منافع و... که بایستی تکمیل‌شده و همراه با فایل اصلی مقاله ارسال شوند را تهیه کرده باشید. سابمیت مقاله از روش‌های زیر قابل انجام است. دقت داشته باشید که نوع روش سابمیت، منافاتی با اعتبار مجله نداشته و صرفاً مربوط به امکانات مجله است.

ارسال آنلاین از طریق سایت مجله: امروزه بیشتر مجلات از روش آنلاین جهت دریافت مقالات بهره می‌برند زیرا هم سریع‌تر انجام می‌شود و هم این‌که احتمال بروز خطا در این روش کمتر است.

ارسال از طریق ایمیل: گرچه ممکن است ارسال از طریق ایمیل، یک روش سنتی به حساب آید اما در برخی از مجلات، همچنان استفاده از این روش رایج است. در سابمیت مقاله از طریق ایمیل ممکن است دریافت پاسخ از سوی سردبیر مجله، کمی به درازا بکشد.

submit


پیگیری‌های پس از سابمیت

کمتر مقاله‌ای بدون انجام تغییرات خاصی در مقاله، مستقیماً پذیرش می‌شود. منظور از پیگیری‌های پس از سابمیت این است که برای مثال اگر شما مقاله‌ای را به مجله ارسال کردید ولی پس از گذشت زمان طولانی، پاسخی از مجله دریافت نکردید، بایستی آن را از سردبیر مجله پیگیر باشید. یا فرض کنید از سوی مجله درخواست انجام تغییرات و یا اصلاحاتی در مقاله شده است، وظیفه شما این است که این اصلاحات را در زمان مقرر شده انجام داده و پس از ارسال به مجله موردنظر، همواره پیگیری‌های خود را تا زمان مشخص شدن نتیجه داوری انجام دهید.

آدم

سخن آخر

مؤسسه انتشاراتی اشراق، جامع‌ترین پلتفرم تخصصی در حوزه چاپ مقاله در مجلات معتبر علمی است که تلاش می‌کند در این راه پرپیچ‌وخم، به کمک پژوهشگران عزیز بیاید. با توجه به نیاز مشتریان عزیز اعم از دانشجویان و اساتید و دانشگاهیان برای چاپ و نشر مقاله، موسسه انتشاراتی اشراق با گزینش دقیق و چندمرحله‌ای تیم فنی خود، درصدد ارائه خدمات با حفظ نهایت تعهد در امانت‌داری و کیفیت است تا دغدغه‌ی مراجعین برای چاپ و نشر مقاله را برطرف سازد.

مؤسسه اشراق

ما می‌توانیم چند مقاله علمی پژوهشی باکیفیت از پایان‌نامه ارزشمندتان استخراج کرده و آن را جهت ارسال به مجلات معتبر آماده کنیم و ترجمه تخصصی آن را توسط مترجم متخصص آن رشته در انواع پکیج‌های طلایی، طلایی پلاس، نقره‌ای و برنزی بنا بر خواسته مشتری انجام داده و سپس در صورت نیاز پارافریز مقاله را توسط نرم‌افزارهای قوی و باکیفیت مانند سمیم نور، iThenticate و یا Plagiarism Checker X انجام داده و درصد تشابهات آن را کاهش دهیم و پس از آن در صورت لزوم، ویراستاری تخصصی آن را در رشته‌های مختلف به انجام رسانده و در نهایت مقاله را به بخش فرمت بندی و سابمیت هدایت کنیم که با توجه به فرمت مجله، فرمت بندی انجام‌شده و پس از سابمیت نیز پیگیری‌های مقاله بر عهده موسسه انتشاراتی اشراق خواهد بود. لازم به ذکر است انجام تمامی این خدمات با توجه به سه نوع زمان‌بندی عادی، فشرده و فشرده پلاس انجام می‌شود که با توجه به فرصت باقی‌مانده مشتریان عزیز در پکیج‌های مختلف طراحی شده است.

راه‌های ارتباطی با موسسه انتشاراتی اشراق

کارشناسان و مشاوران موسسه انتشاراتی اشراق به صورت تمام‌وقت حتی در روزهای تعطیل آماده ارائه خدمات حرفه‌ای و باکیفیت به مشتریان و کاربران خود هستند. برای دریافت مشاوره می‌توانید از طریق سایت به صورت آنلاین با مشاورین موسسه گفت‌وگو کنید و یا از طریق تماس تلفنی با شماره‌های زیر در ارتباط باشید:

eshragh_company

isi.eshragh@gmail.com

09149724933

041-33373424

لطفاً جهت ارائه‌ی هر نوع پیشنهاد سازنده و انتقاد، از طریق ایمیل زیر با مدیریت اجرایی مجموعه به همراه ارسال مستندات و قرار دادن شماره تماس در ارتباط باشید که حداکثر ظرف کمتر از 48 ساعت کاری به دستورات شما رسیدگی شود.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

سوالات متداول

پذیرش مقاله کاملا وابسته به کیفیت مقاله می‌باشد. برخی از ژورنال ها مقاله را به صورت تضمینی پذیرش می‌کنند اما برخی دیگر پذیرش تضمینی ندارند و همه چیز وابسته به نظر داوران می‌باشد.

زمان پذیرش و چاپ یک مقاله در ژورنال معتبر کاملا بستگی به زمان داوری دارد. پروسه داوری هرچقدر طولانی تر باشد واضح است که مقاله مدت زمان بیشتری در انتظار خواهد بود. اما اگر نتیجه داوری سریعتر مشخص شود مقاله در سریعترین زمان ممکن پذیرفته خواهد شد پس نتیجه کاملا وابسته به زمان داوری می‌باشد.

خیر، مجلات علمی-پژوهشی تنها مقالات پژوهشی را که دارای نوآوری باشد چاپ می‌کنند.

اغلب مجلات، مقالات با سرقت ادبی زیر 20 درصد را مورد پذیرش قرار می‌دهند.

مدت زمان بررسی مقالات می‌تواند متفاوت باشد، اما معمولاً بین 3 تا 6 ماه طول می‌کشد. این زمان به عوامل مختلفی مانند تعداد مقالات دریافتی و نظر داوران بستگی دارد.

سوالات بیشتر
در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری

پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده
بهرام زاده
1 سال پیش
با اهدای سلام لطفا ژورنال علمی «جستارهایی در مدیریت» رو هم به لیست نشریات علمی خود اضافه بفرمایید. با تشکر Jsm.kavian.ac.ir


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق