چاپ انواع مقالات علمی دانشجویان رشته حقوق در مجلات معتبر دنیا همچون ISI, ISC ,SCOPUS و مجلات علمی پژوهشی داخلی و خارجی.
رشته حقوق به عنوان پرطرفدارترین رشته علوم انسانی در کشور ما به حساب می اید که همیشه داوطلبین زیادی را به سوی خود جذب کرده است. دلیل آن هم آینده شغلی روشنی است که در انتظار فارغ التحصیلان این رشته است؛ اعم از وکالت، قضاوت، سردفتری، مشاورهي حقوقي در شرکتها و بانکها و …
دانشجويان اين رشته می توانند پس از اتمام دوره ی کارشناسی در آزمون های ورودی مشاغلی مثل وکالت، قضاوت، سر دفتری اسناد رسمی و مشاورهی حقوقی شرکت کرده و بعد از گذراندن دوره ی کارآموزی هر يک وارد اين مشاغل شوند.
کسانی که می خواهند در این رشته موفق و صاحب کار شوند علاوه بر اینکه باید تمام دروس رشته حقوق را به خوبی بلد باشند و توانسته باشند یک رزومه قوی برای خودشان از طریق نگارش و چاپ مقاله در مجلات معتبر دنیا و ... ایجاد کنند باید از جسارت، قدرت استدلال و تحلیل، خلاقیت ذهنی و فن بیان خوب و کافی برخوردار باشند. علم حقوق با جامعه شناسی، روان شناسی و علوم فلسفی آمیخته است و یک حقوقدان باید از همه ی علوم اطلاع کافی داشته باشد. همچنین یک دانشجوی حقوق برای این که در رشته خود موفق گردد، ملزم است که به زبان و ادبیات فارسی و فلسفه و منطق مسلط باشد، چون منطق حقوق در ضمن این که شباهت های زیادی به منطق ریاضی دارد، یک منطق اقناعی و خطایی است.
بیشتر دانشجویانی که وارد رشته حقوق می شوند به شغل وکالت فکر می کنند چون محصلین این رشته پس از اخذ مدرک کارشناسی خود می توانند در آزمون کانون وکلا شرکت کنند و پس از قبولی و گذراندن دو سال کارورزی، پروانه وکالت کسب کنند و درآمدزایی خوبی داشته باشند.
📗حقوق خصوصی (بررسی روابط خصوصی میان افراد)
📗حقوق عمومی (بررسی روابط بین دولت و مردم)
📗حقوق جزا (بررسی جرایم و مجازات ها)
📗حقوق خانواده (بررسی مسائلی مانند ازدواج و طلاق)
📗حثوق بین الملل (روابط میان نهادهای بین المللی در جامعه ی بین المللی)
🎓حقوق مدنی
🎓حقوق جزای عمومی و اختصاصی
🎓حقوق بین الملل
🎓آیین دادرسی کیفری
🎓آیین دادرسی مدنی
🎓حقوق تجارت
🎓اصول فقه
🎓قواعد فقه
🎓متون فقه
موسسه isi یک موسسه جهانی به حساب می اید که به نوعی بانک اطلاعات علمی در دنیا است. مجلات ای اس ای انواع مقاله های علمی در همه ی زمینه های تخصصی را ارایه میدهند مقالاتی که امکان چاپ در این مجلات را پیدا میکنند بار علمی زیادی دارند زیرا ای اس ای هر مقاله ای را در مجلات خود چاپ نمیکند. مقالاتی که برای چاپ به این مجلات فرستاده میشود از چندین داوری میگذرد تا امکان چاپ پیدا کند مانند انواع بررسی های محتوایی، دستوری، نگارشی، صحت اطلاعات، به روز و جدید بودن موضوع و انواع دیگر بررسی ها. یکی از دیگر مواردی که اثبات میکند مقاله ای بار علمی بسیار زیادی دارد فاکتور تاثیر یا Impact Factor است.
📌فاکتور تاثیر برای نخستین بار در سال ۱۹۹۵ و توسط بنیانگذار Garfield) ISI) مطرح شد و به سرعت به صورت دستورالعملی جهت گزینش بهترین مجله ها به کار رفت. حقیقت آن است که این فاکتور ابزار کاملی برای اندازه گیری کیفیت مقاله ها نمی باشد بلکه چون روش بهتری وجود ندارد و در حال حاضر نسبت به دیگر معیارها برای ارزیابی علمی از مزایایی برخوردار است لذا عموما مورد استفاده قرار می گیرد. این عامل همه ساله توسط ISI برمبنای ارجاعات به هر یک از مجلات علمی محاسبه می شود و در گزارشات ارجاع مجله یا Journal Citation Reports به اختصار JCR منتشر می شود.
عبارت است از میانگین تعداد دفعاتی که مقالات یک مجله طی دو سال ارجاع یا رفرنس گردیده است. این فاکتور برای مجلات ثبت شده در پایگاه مجلات تامسون رویترز بصورت سالانه محاسبه و در پایان هر سال جهت مجلاتی که در فهرست نویسی ISI نمایه (Index) شده اند اعلام می گردد. این شاخص مهمترین شاخص ارزیابی علمی مجلات می باشد.
1️⃣شاخص آنی (لحظه ای) | Immediacy Index:
مانند Impact Factor محاسبه می گردد با این تفاوت که مربوط به سال جاری می باشد و سال های گذشته در آن تاثیری ندارد.
2️⃣نیمه عمر ارجاعات (استناد) | Cited Half Life:
این شاخص نمایانگر تعداد سالهایی است که از تاریخ محاسبه IF کنونی باید به عقب بازگردیم تا شاهد نیمی از کل ارجاعات به مجله باشیم. بنابراین هرچه نیمه عمر ارجاعات یک مجله بیشتر باشد نمایانگر ثبات علمی و ارزش بیشتر مجله می باشد.