چاپ مقاله در مجلات ISI از جمله فعالیت های اخذ امتیاز علمی و همچنین رویای بسیاری از دانشجویان و پژوهشگران است . که به منظور تحقق این رویا موسسه اشراق خدمات ویژه ای را ارائه می نمایند.
موسسه اطلاعات علمی Institute for Scientific Information بانک اطلاعات ISI ، مرکزی است برای فهرست نمودن و نمایش جامع و کلی مهمترین مجلات علمی منتشرشده در دنیا به منظور تبادل اطلاعات میان پژوهشگران مختلف در سرتاسر دنیا .
هر مجله علمی قبل از انتخاب شدن و نمایه شدن در لیست مجلات ISI باید مراحلی را به منظور ارزیابی بگذراند. ازجمله عوامل مورد ارزیابی و رعایت استانداردهای بانک اطلاعاتی ISI ، کمیته علمی منتخب مجله، تنوع بین المللی مقالات چاپ شده در آن، نشر به موقع مجله و جایگاه نشر آن می باشد. لازم به ذکر است که هیچ یک از این عوامل به تنهایی مورد بررسی و ارزیابی قرار نمی گیرد بلکه با بررسی مجموع عوامل یک امتیاز کلی داده خواهد شد.
از جمله مواردی که در ارزیابی مجله مورد توجه قرار دارد این است که عنوان مقالات، چکیده و کلمات کلیدی باید به زبان انگلیسی باشد همچنین توصیه می شود که منابع نیز به زبان انگلیسی نوشته شوند. اگر چه اطلاعات علمی مهم به تمامی زبانها به چاپ می رسد اما موارد ذکر شده باید به زبان انگلیسی باشد تا تحت داوری و ارزیابی ISI قرار گیرد زیرا ارزیابی کنندگان مجلات علمی در ISI نمی توانند عناوین و منابع بکاررفته در مقالات را به زبان انگلیسی ترجمه کنند.
داوری علمی و تخصصی مقالات چاپ شده در مجله توسط داوران نام آشنای علمی از جمله عمده ترین موارد مورد توجه ارزیابی کنندگان می باشد که گویای اعتبار و غنای علمی مجله است.
ISI ، سالانه گزارشی را تحت عنوان گزارش استنادی مجلات علمی را با سربرگ JCR منتشر می نماید . این گزارش که به (Journal Citation Reports) معروف است ، در آن مجلات نمایهشده در بانک اطلاعاتی خود را بر اساس شاخصی با عنوان ضریب تاثیرگذاری رتبهبندی میکند. در حال حاضر ضریب تاثیرگذاری یکی از شاخصهای اصلی برای اعتبار علمی مجلات علمی محسوب میشود.
این عامل هر ساله توسط ISI برمبنای ارجاعات به هر یک از مجلات علمی آن محاسبه می شود . و نتیجه در گزارشات ارجاع مجله یا Journal Citation Reports یا به اختصار JCR ٬ منتشر می شود. منظور از این ضریب تاثیر این است که مقالات منتشر شده در یک مجله به چه میزان مبنای مطالعه سایر پژوهشگران قرار گرفته است و در منابع مقاله ای که پژوهشگران جدید نگارش کرده اند چه مقدار از مقالات چاپ شده در این مجلات استفاده شده است . این ضریب٬ نه برای مقاله یا نویسنده٬ بلکه برای مجله محاسبه می شود. محاسبه برمبنای یک دوره سه ساله است. بطور مثال اگر در سال ۸۴ جمعا ۴۰ ارجاع به یک مجله صورت گرفته باشد و در آن مجله در سال ۸۲ تعداد ۲۶ مقاله و در سال ۸۳ تعداد ۲۴ مقاله چاپ شده باشد٬ ضریب ارجاع آن مجله٬ از تقسیم ۴۰ بر ۵۰ به دست می آید که ۸/۰ است. یعنی به طور متوسط٬ هر مقاله آن نشریه ۸/۰ مرتبه مورد استناد مقالات دیگر قرار گرفته است.
بهترین راه٬ مراجعه به بخش جستجوی مجلات سایت تامسون رویترز و جستجوی نام مجله است.
چاپ مقاله در مجلات ISI از جمله خدمات موسسه اشراق می باشد. محققین و پژوهشگرانی که قصد چاپ مقاله در مجلات ISI را دارند می توانند با معتبرترین برند و موسسه در این زمینه یعنی موسسه اشراق در ارتباط باشند و مشاوره های لازم در این زمینه را از مشاوران مجرب موسسه اشراق دریافت نمایند و مقالات خود را در مجلات ISI به چاپ برسانند .موسسه اشراق مقاله های علمی را در کمترین زمان توسط کارشناسان مجرب خود در مجلات ISI به چاپ می رسانند.
هزینه دریافتی موسسه اشراق بابت ارسال مقاله به مجلات علمی ISI بسته به نوع مجله انتخابی از نظر اینکه JCR و یا ISI LISTED باشد متفاوت است . در مورد مجلات JCR که پروسه داوری طولانی مدت و سخت گیرانه ای دارند و نیز مقالات بصورت OPEN ACCESS نمی باشد در نتیجه هزینه چاپ از مولف دریافت نمی گردد و بصورت رایگان می باشد و فقط هزینه 250 هزارتومان به منظور فرمت بندی و سابمیت آن از متقاضی دریافت می گردد. ولی در مورد مجلات ISI LISTED که مقالات بصورت OPEN ACCESS می باشند هزینه چاپ از مولف دریافت می گردد که معمولا بالای یک ملیون تومان می باشد . هزینه این مجلات به دلار بوده و به دلیل نوسانات قیمت دلار ، قیمت ثابتی ندارند .
موسسه اشراق در خصوص اعتبار مجلات به شما تضمین 100% می دهد زیرا هیچ یک از مجلات معرفی شده در بلک لیست وزارت علوم، بهداشت و دانشگاه های آزاد نمی باشد.
قبل از ارسال مقاله مشخصات مجله جهت تایید برای نویسنده ارسال می گردد تا بتوانند اعتبار آن را بسنجد و با دانشگاه و استاد راهنمای خود درمیان بگذارند و درصورت تایید آنها مقاله سابمیت می شود.