پژوهشگران برای تقویت رزومه تحصیلی و کاری خود اقدام به انتشار مقاله در مجلات مختلف میکنند.مقاله نویسی اصول و قوانین خاص خود را دارد و باید مراحل آن بطور کامل رعایت شود. یکی از این مراحل ویرایش نیتیو مقاله میباشد که درصورت نیاز باید انجام و سپس اقدام به انتشار مقاله شود. در این بخش از اشراق با ما همراه باشید تا درمورد ویرایش نیتیو مقاله بیشتر بدانید.
قبل از اینکه به سراغ ویرایش نیتیو برویم، بهتر است در ابتدا کمی با ویرایش و ویراستاری تخصصی مقاله آشنا شویم. به هنگام نگارش یک مقاله ، تمام تمرکز و دغدغه نویسنده ، تالیف مقاله ای است که از نظر علمی صحت داشته و بتواند منظورش درستی را منتقل کند ، در نتیجه نه تنها لزومی ندارد تا نکات نگارشی را رعایت کنند ، بلکه توجه به این کار حتی می تواند به روند تحقیقات او آسیب برساند . لذا این وظیفه ویراستار است تا آن را بدون تغییر مفهوم آماده مطالعه کارشناسان بکند. بطور کلی هر متنی که نوشته میشود نیاز به ویراستاری دارد. فرقی نمیکند که مقالهای برای ارسال به مجلات علمی مینویسید یا خواهان نوشتن مقالهای برای پروژه درونکلاسی دانشگاهی هستید. در هر حال، هر زمانی که نوشتهای به رشته تحریر درمیآید، پای ویراستاری هم در میان است. به فرآیندی که طی آن، متنها به حالت بهینه درمیآیند و اصلاح میشوند که این بهینهسازی از ابعاد و نقطهنظرهای مختلفی مانند: اصلاحات نگارشی، فنی، زبانی، دستوری و.... برخوردار باشد را ویراستاری میگویند. ویراستاری مقاله دارای ابعاد مختلفی است و متنی که نوشته میشود نیازمند اصلاحات در حوزههای مختلفی مانند ویرایش محتوا، بیان و لحن، صحت و درستی حقایق موجود در متن، نظم و آراستگی متن، نکات دستوری و قواعد و همچنین علائم نگارشی و املا انجام میگیرد بنابراین یک ویراستار خوب باید در همه این موارد مهارت داشته باشد.
واقعیت امر این است که مقاله ای که نگارش و یا ترجمه شده باشد و بدون ویراستاری و اصلاحات به مجلات ارسال شود سرنوشتی جز ریجکت شدن ندارد. پس بنابراین اگر میخواهید مقاله شما به دلیل ایرادات فنی و ساختاری دچار مشکل نشود، بایستی مقاله خود را به دست یک ویراستار متخصص بسپارید تا ایرادات آن رفع شوند. این کار نیز دو فایده میتواند داشته باشد هم اینکه بدلیل صرف وقت زیاد پژوهشگر به مقاله خود ممکن است این ایرادات از چشم او پنهان بماند و هم اینکه رفع ایرادات مختلف بصورت تخصصی و آکادمیک صورت گیرد. اهمیت و ضرورت ویراستاری مقالات در چند بعد میتواند بررسی شود. وقتی شما یک مقاله ویراستاری شده را به مجله ارسال میکنید در ایجاد برداشت اول در مورد قالببندی مناسب، ارجاعات، شکلها یا نمودارها، تغییر در فصلها و یا عناوین میتواند بسیار موثر باشد. دلیل دیگر اهمیت ویرایش این است که اطمینان حاصل میکند پیام شما بهصورت واضح، منسجم و مختصر بیان میشود. با ویرایش ما محتوای خود را تغییر نمیدهیم اما جریان و منطق نوشتار خود را بهبود میبخشیم. ما اطمینان حاصل میکنیم که تمام استدلالها و ایدههای ما بهصورت منسجم بیان میشود، بهطوریکه پیام بهراحتی توسط دیگران ارائه شود و قابل درک باشد.
نیتیو در لغت به معنای بومی و محلی است. ویراستاری نیتیو مقاله به نوعی از ویرایش گفته میشود که در آن متون توسط فردی که زبان اصلی آن به زبان مادری ویراستار و یا مشابه آن باشد ویرایش شود. مزیت ویرایش نیتیو در این است که ویراستار خطا و اشتباهات دستوری یا مفهومی را که در متن گزارش شده وجود دارد را نزدیک به صفر میکند. اینکار زمانی انجام میگیرد که شما قصد ارسال مقاله خود به ژورنال های خارجی را دارید و نیاز به یک ویراستاری ماهرانه متن انگلیسی دارید. در اینصورت ویرایش نیتیو به کمک شما خواهد آمد. البته ویراستار نیتیو علاوه بر مهارتی که دارد باید در موضوع مقاله ای که ویرایش میکند نیز تخصص داشته باشد تا یک ویراستاری باکیفیت ارایه دهد. ویراستاری متن انگلیسی به شکل و شمائلی که افراد انگلیسیزبان انجام میدهند فقط از دست مترجم و ویراستاری نیتیو برمیآید. پس فقط ویراستاری متن ترجمه شده نیست که از اهمیت برخوردار است بلکه هر متنی به هر زبانی که نوشته میشود نیاز به ساماندهی یا همان ویرایش دارد.
در ویرایش متون انگلیسی که توسط ویراستاران انجام می گردد زبان مادری ویراستار انگلیسی زبان نمی باشد و بر اساس قواعد گرامری که در مقاله شما وجود دارد اصلاح می گردد و هیچ گونه تعهدی در ویرایش مجدد وجود ندارد اما در ویرایش نیتیو مقالات انگلیسی ضمن اینکه ویراستار شما به زبان مادری انگلیسی صحبت می کند بر تمامی قواعد فنی و اصول نگارشی ویرایش مسلط است و گواهی نیتیو ویرایش برای شما صادر می کند تا از کیفیت انجام کار مطمئن شوید. ویرایش مقالات انگلیسی در صورت نیتیو بودن دارای گارانتی مادام العمر ویرایش می باشند.
حال که با معنی ویرایش نیتیو آشنا شدید بهتر است به سراغ چگونگی انجام این فرآیند برویم. ویراستار نیتیو باید مواردی را که در ذیل به آنها اشاره میگردد را از لحاظ ساختار جملات باید مورد بررسی قرار دهد:
یک متن زمانی میتواند مفهوم خود را به درستی برساند که از لحاظ زبانی و مواردی مانند ساخت جملات، انتخاب کلمات، شفافیت، ساختارهای موازی، لحن، صدا، حشو در شرایط مناسبی قرار گیرد. و از لحاظ گرامری نیز در مواردی چون آمدن فعل و فاعل در جایگاه مناسب; استفاده از حروف اضافه و یا قید و صفت; زمان فعل و... باید مورد بررسی قرار گیرد.
در نگارش مقاله حتما باید انسجام و پیوستگی متن رعایت شود. این مورد نیز با رعایت نکاتی چون یکنواختی در ارجاع دهی ها; یکنواختی سبک نگارش داده ها در جداول و نمودار ها; رعایت بزرگ نویسی و کوچک نویسی حروف و مواردی از این قبیل اتفاق می افتد.
این نوع از ویرایش بیشتر به ظاهر نوشته می پردازد. یکی از کارهایی که ویراستار در این مرحله انجام می دهد یک دست کردن رسم الخط کلمات است. اتفاق دیگری که در ویرایش فنی می افتد اصلاح غلط های املایی است. ویراستار در این بخش از ویرایش صحت و درستی کلمه را از نظر املایی می سنجد. یکدست شدن رسم الخط کمک شایانی به خواننده می کند و پیام نویسنده راحت تر منتقل می شود. همینطور از لحاظ پاراگراف بندی اینکه چه جملاتی در کنار هم قرار بگیرند و یک پاراگراف را تشکیل دهند. برای ساختن یک بند از متن باید جملاتی که به یک موضوع مربوط هستند و یک مفهوم مشخص را در بر می گیرند پشت سر هم بیایند. استفاده از واحدهای اندازهگیری، نمادها و متغیرهای مناسب نیز همگی در زیرمجموعه اصلاحات فنی متن قرار میگیرد.
همانطور که میدانید برای پذیرش مقاله در مجلات معتبر بایستی مقاله در فرمت مجله باشد. بنابراین فرمت بندی مقاله نیز امر بسیار ضروری میباشد. برای اینکار لازم است ت ابتدا به دستورالعمل و راهنمای نویسندگان در سایت مجله مراجعه کرده و سپس طبق آن صفحهبندی، نوع فونت، اندازه فونت، فاصله خطوط و … انجام گیرد. همچنین مقاله ویرایش شده باید مطابق با سبکهای نوشتاری استاندارد باشد.
ویراستار نیتیو فردی است که اولا زبان مادریش انگلیسی باشد، دوما دوره های تخصصی ویراستاری مقاله انگلیسی را گذرانده باشد. این دوره ها توسط موسسه های بسیار معتبر بین المللی برگزار می شود و افراد بعد از طی کردن این دوره ها به ادیتور نیتیو تبدیل می شوند. در نهایت ویراستار نیتیو باید هم رشته با مقاله ای باشد که قرار است، ادیت کند. دلیلش این است که ادیتور باید اول مقاله را درک کند، با کلمات تخصصی رشته آشنا باشد تا بتواند مقاله را ادیت تخصصی کند. در ذیل به برخی از ویژگی هایی که ضروریست تا ویراستار نیتیو آنها را دارا باشد اشاره می کنیم:
ویراستار نیتیو با کسی که تحصیلات عالی زبان انگلیسی دارد متفاوت است زیرا ویراسیتار نیتیو خود اساسا باید زاده یک کشور انگلیسی زبان باشد تا بتواند ویرایش نیتیو بدون اشتباه را ارایه دهد.
تخصص و یا رشته تحصیلی ویراستاران نیتیو باید با مقاله ای که ویرایش میکنند یکی باشد. برای مثال ویراستاری که در حوزه اقتصاد ویرایش انجام میدهد باید خود تحصیل کرده این رشته باشد.
تسلط کامل به زبان مبدا و مقصد و همچنین آشنایی با فرهنگ های هر دو زبان نیز از ضروریات ویراستار نیتیو میباشد.
ویراستار باید مسئولیتپذیر، منظم و وقتشناس باشد. یعنی باید ویراستاری مقاله را در زمان مقرر انجام دهد و در صورت وجود هرگونه مشکلی در ویرایش، اقدام به تصحیح آن نماید و نویسنده را تا زمان دریافت اکسپت مقاله همراهی نماید.
ویراستار نیتیو باید امانت داری و صداقت را در حین انجام کار رعایت کند و مطالبی را از خود به متن مقاله اضافه یا کم نکند.
ویراستار نیتیو باید بتواند مدرک معتبری را در رابطه با انجام ویرایش نیتیو ارائه کند، تا نویسنده بتواند مدرک یا گواهی مربوطه را به مجلات ارائه کند.
مجلات علمی معتبر برای پذیرش مقالات، علاوه بر بررسی ارزش محتوایی و نکات علمی مطرحشده در یک متن، به زبان انگلیسی به کاررفته در نگارش متن و سطح استاندارد بودن آن هم توجه ویژهای دارند. اینجاست که اهمیت ویراستاری خود را نشان میدهد. چون بیشتر ردشدنها یا همان ریجکت مقالات علمی به خاطر عدم وجود ترجمه و ویراستاری صحیح شکل میگیرد که اگر به درستی صورت بگیرد، به راحتی میتواند تضمینی برای انتشار یک مقاله در ژورنالی علمی باشد. پس یا باید خودتان ویراستار حرفه ای باشید و یا باید کار ویراستاری مقاله تان را به متخصصان با تجربه و کاربلد بسپارید به همین دلیل هم ویراستاران نیتیو موسسه انتشاراتی اشراق آماده ویرایش حرفه ای مقالات شما برای تسهیل و تسریع روند پذیرش مقالهتان در ژورنالی علمی هستند پس با خیال راحت می توانید سفارش ویراستاری نیتیو مقاله تان را به ما بسپارید.
ابتدا فایل پروژه خود را به همراه اطلاعات موردنیاز برای ما ارسال می کنید.
فایل ارسالی توسط تیم پشتیبانی به مناسب ترین ویراستار بومی داده می شود.
پس از اتمام ویرایش جهت اطمینان از کیفیت، پروژه توسط بازرس کیفی بررسی می شود.
پس مرحله کنترل کیفی به همراه گواهینامه ویرایش نیتیو و فایل ترک چنج ارایه میشود.
با توجه به نیاز مشتریان عزیز اعم از دانشجویان و اساتید و دانشگاهیان برای خدمات ویراستاری نیتیو، موسسه انتشاراتی اشراق با گزینش دقیق و چند مرحلهای تیم فنی خود، در صدد ارائه خدمات با حفظ نهایت تعهد در امانتداری و کیفیت است تا دغدغهی مراجعین برای ویرایش نیتیو مقاله برای افزایش شانس پذیرش در مجلات خارجی را برطرف سازد.در موسسه انتشاراتی اشراق گواهی کیفی برای مقاله ویراستاری شده بعد از اتمام کار صادر می شود که تا زمان پذیرش و چاپ مقاله در مجلات معتبر اعتبار دارد تا از بابت کیفیت ویراستاری انجام شده اطمینان حاصل کنید. این گواهی به همراه یک کد تحویل داده می شود که در هر لحظه به صورت آنلاین قابل استعلام است. همچنین پس از اتمام فرآیند ویراستاری نیتیو، فایل نهایی ویراستاری شده به همراه یک فایل وُرد به اسم ترک چنج برای شما ارسال میشود. در این فایل تمامی تغییراتی که توسط ویراستار انجام شده است وجود دارد که با مطالعه فایل می توانید از ایرادات و اشکالات موجود در فایل اصلی مقاله و همچنین از میزان کار صورت گرفته توسط ویراستار نیتیو مطلع شوید.
برآورد هزینه و زمان انجام پروژه براساس تعداد کلمات، فوریت و کیفیت مدنظر مشتری محاسبه و نتیجه از طریق پروفایل، ایمیل و پیامک به مشتری اعلام خواهد شد.
مقاله در سطح کیفی و زمان مدنظر مشتری توسط مناسب ترین ویراستار بومی و انگلیسی زبان دارای تخصص علمی دانشگاهی که مهارت و تجربه انجام ویرایش نیتیو شما را دارد انجام می شود. از طرفی دیگر پس از پایان ویرایش توسط ویراستار، پروژه شما توسط کارشناسان و بازرسان خبره جهت کنترل کیفیت و رفع هرگونه اشکالی بازبینی و ارزیابی می شود تا در نهایت متنی بدون هیچگونه ایراد به مشتری ارائه شود.
بله، بعد از اتمام ویراستاری متن و پس از طی مراحل کنترل کیفی، متن ویراستاری شده در سطح کیفی و زمان مدنظر مشتری به همراه گواهی نامه ویرایش نیتیو تحویل داده می شود.
بله، میتوانید با ثبت سفارش ویرایش نیتیو به صورت فوری، متن های ویرایش شده خود را در نیمی از زمان معمولی تحویل بگیرید.
موسسه انتشاراتی اشراق ، خدمت ویراستاری نیتیو مقالات را در بیش از 100 رشته دانشگاهی ارائه مینماید.