مجلاتی که دارای ایمپکت فکتور میباشند شرایط پذیرش خاصی دارند و مقالات با سطح کیفی بسیار بالا را پذیرش میکنند و چاپ مقاله در این ژورنالها با پرداخت هزینه میباشد و رایگان نیستند.
اغلب پژوهشگران موسسه تامسون رویرتز را با نام isi میشناسند غافل از اینکه این موسسه دسته دیگری از مجلات را نیز دارد که با نام jcr شناخته میشوند. مجلات jcr اعتبار و امتیاز بسیار بیشتری نسبت به مجلات isi دارند و داوری این مجلات به مراتب سختگیرانه تر میباشد. مجلات jcr نیز هر ساله از طرف موسسه تامسون رویترز مورد سجش قرار میگیرند و ممکن است یک مجله چندین سال در این لیست قرار بگیرد ولی سال بعد به دلیل افت اعتبار از این لیست خارج شود بنابراین باید همیشه لیست به روز و جدید را در اختیار داشته باشید و بررسی کنید. مجلات jcr مجلات دارای ضریب تاثیر یا ایمپکت فکتور میباشند. ضریب تاثیر (impact factor (IF)) یک ژورنال علمی، بیانگر میانگین تعداد استنادها (مرجع خوردن یا citations) مقالات آن ژورنال درسایر ژورنال ها و مراجع علمی است (روش محاسبه آن در ادامه خواهد آمد). و لذا این ضریب در واقع بیانگر اعتبار آن ژورنال در زمینه پژوهشی خود در میان سایر ژورنال ها میباشد. (ژورنالی با IF بالاتر اهمیت بیشتری نسبت به ژورنالی با IF پایین تر دارد). ضریب تاثیر IF توسط Eugene Garfield بنیانگذار موسسه Institute for Scientific Information (که با نام ISI شناخته میشود) تعریف و تدوین شد. هرچند که در سال ۱۹۹۲ با خریداری این موسسه توسط شرکت Thomson Scientific & Healthcare به نام Thomson ISI شناخته میشود.
باتوجه به گرایش زیاد محققین به مقاله نویسی و چاپ مقاله در ژورنالهای تخصصی و معتبر برخی از نویسندگان به دلیل کمبود آگاهی ممکن است دست به اقدامات ناشایستی بزنند که موجب ریجکت مقالات آنها شود و اعتبار مقاله را کاهش دهد. مقالات علمی باید عاری از هر گونه تشابهات علمی باشند و متن تخصصی آنها کاملا ناب و جدید باشد در صورت داشتن مشابهتهای علمی در متن مقاله حتما در مرحله داوری ریجکت خواهد شد. پارافریز راه حلی است برای از بین بردن مشابهت های علمی در مقالات روشی است برای بازسازی مقاله که میبایست مفهوم تخصصی مقالات علمی حفظ شود تا مقاله پارافریز و بازنویسی شود و مشابهت های آن از بین برود. ممکن است تشابهات علمی به صورت ناخواسته در متن مقاله اتفاق بیفتد بنابراین تمامی مقالات لازم است قبل از سابمیت به یک مجله ابتدا پارافریز شوند تا تشابهات علمی که به صورت اتفاقی رخ داده است برطرف شود. مقالات jcr به زبان انگلیسی میباشند و مقالات میبایست قبل از سابمیت به یک مجله پارافریز شوند. چنانچه احساس میکنید از عهده پارافریز مقالات انگلیسی برنخواهید آمد بهتر است پارافریز تخصصی آنرا به موسسات معتبر واگذار نمایید که تخصص و مهارت بالایی در پارافریز مقالات فارسی و انگلیسی دارند.
پارافریز از سرقت علمی جلوگیری میکند و محتوای مقاله شما را کاملا ناب و جدید میکند پارافریز به مقالات تخصصی شما کمک میکند تا در مرحله اولیه داوری به دلیل محتوای تخصصی و قوی پذیرفته شود.
بازنویسی و پارافریز بخش های مختلف مقاله به انسجام هر چه بیشتر مقاله و یکپارچه شدن متن مقاله کمک بسیاری خواهد کرد.
با پارافریز و بازنویسی مقالات خواهید توانست ایرادات محتوایی مقاله خود را برطرف نمایید تا مقاله ناب و جدید باشد.
در حالت کلی پارافریز مقالات به مقاله شما اعتبار میبخشد و مقالات تخصصی شما بسیار ناب و کاربردی خواهند شد.
در موسسه اشراق خدمات پارافریز مقالات تخصصی دارای ایمپکت فکتور و بدون ایمپکت فکتور به صورت تضمینی و با بالاترین سطح کیفی انجام میشود و مقالات تخصصی در همه حوزههای علمی دارای گارانتی کیفی میباشند. چنانچه تمایل به چاپ مقالات تخصصی در ژورنالهای دارای ایمپکت فکتور بالا داشته باشید میتوانید از طریق موسسه اشراق درخواست خود را پیگیری نمایید:
خدمات موسسه اشراق به ترتیب زیر انجام میشود: