موسسه تحقیقاتی پژوهشی اشراق با کادری حرفه ای و متخصص در رشته ها و گرایش های مختلف امکاناتی را فراهم نموده است تا دانشجویان رشته هنر به راحتی بتوانند صفر تا صد پذیرش و چاپ مقالات خود را به موسسه اشراق بسپارند .
ما در موسسه تحقیقاتی پژوهشی اشراق برانیم تا آثار هنری اهل هنر و همچنین یافته ها و تحقیقات گسترده آنها را برای رقابت در سطح جهانی در مجلات معتبر isi پذیرش و چاپ نماییم .پیشنهاد ویژه ما به دانشجویان واساتید رشته هنر و همچنین هنرمندان سرزمینمان این است که فرصت را از دست ندهند و هرچه سریع تر برای استخراج مقالات علمی ، ترجمه فوق تخصصی مقالات ، پذیرش و چاپ مقالات ، تبدیل پایان نامه به کتاب ، ترجمه کتاب و چاپ کتاب از طریق کارشناسان مجرب موسسه اشراق اقدام نمایید .
دانشجویان و اساتید رشته هنر که موفق به گزراندن دوره تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد شده اند ، برای دریافت نمره پایان نامه خود می توانند مقالات علمی خود را به راحتی در مجلات isi پذیرش و چاپ نمایند .
تمامی دانشجویان رشته ی ارتباط تصویری و یا گرافیک، در دانشگاه ها، علاوه بر مبانی هنر های تجسمی یک و دو، چهار تا هشت کارگاه گرافیک ( بسته به دوره ی کاردانی یا کارشناسی ) دارند که در آن ها، اطلاعات پیشرفته تری به نسبت هنرستان ها، از مباحثی مانند طراحی آرم و اوراق اداری و پوستر و… تدریس می شود.
رشته ی طراحی لباس که در آکادمی های غیر دانشگاهی به طراحی مد نیز معروف است، اعم از آموزش طراحی پایه و فیگور، طراحی های البسه های مختلف بر روی کاغذ ( مانند مشاغل، یونیفرم، مجلسی، کودک و… ) می باشد که با تایید استاد راهنما، چند دست از این لباس ها الگوسازی شده و توسط خود دانشجو دوخته می شود.
دانشجویان این رشته تا ترم سه همکلاس دانشجویان طراحی لباس هستند. دروس تخصصی دانشجویان رشته ی طراحی پارچه، اکثراً چاپ پارچه به روش های متععد است و ایشان ملزم هستند که طرح های خود را به صورت دستی و یا کامپیوتری به تایید استاد راهنما رسانده و سپس با چاپ بر روی پارچه اجرا نمایند.
دانشجویان این رشته، دروس مشترکی مانند مبانی هنر های تجسمی و… با دانشجویان رشته ی گرافیک دارند. کلاس های ایشان اکثرا در آتلیه های طراحی و یا محیط های باز برگزار می شود تا بتوانند نقاشی های مختلفی ارائه دهند. این رشته بسیار پر خرج خواهد بود و در صورت امکان فروش آثار، می تواند تا حدی بر طرف کننده ی نیاز مادی دانشجویان باشد.
این رشته به آموزش عکاسی در محیط ها و نورهای مختلف می پردازد که می تواند این شرایط آتلیه ای و یا در محیط های باز باشد. کار با تجهیزات آتلیه ای، کار با دوربین های مختلف، ویرایش عکس، ظهور عکس و… در این رشته آموزش داده می شود. این رشته به علت خرید دوربین ها و لنز های مختلف، چاپ و ظهور عکس رشته ی بسیار پر خرجی می باشد و در صورت جذب به آتلیه ها و عکاسی های صنعتی می تواند تا حدودی برای دانشجو ها درآمد زا باشد.
۶- کارگردانی و کارگردانی:
این رشته به آموزش تئوری ها و عملی های مورد نیاز برای کارگردانی می پردازد. این رشته برای فعالیت های خارج درسی دانشجویی می تواند تا حدودی پر خرج باشد و در صورت نبوغ دانشجو، می تواند در آمد زا نیز باشد.
۷- سینما:
هنر هفتم سینما است . که همگی به خوبی با آن آشنایی دارید .
۸- طراحی صحنه:
مانند سایر رشته های هنر، دروس مشترک تئوری با گرافیک و… دارد و به دلیل خرید تجهیزات رشته ی پر خرجی است، اما در صورت گرفتن سفارشات مختلف می تواند درآمد بسیار خوبی در حوزه های مختلف هنری داشته باشد.
۹- ادبیات نمایشی:
دروس بسیار مشترکی با بازیگری و کارگردانی دارد. این رشته، رشته ی پر خرجی نمی باشد و نیز می تواند برای دانشجو در صورت نبوغ او درآمد زا باشد.
۱۰- نمایش عروسکی:
این رشته نیز با چند رشته ی اخیر فوق الذکر، دروس تئوری و عملی مشابهی دارد و به دانشجو آموزش می دهد با حرکت دادن عروسک ها، به بازیگری بپردازد. به دلیل خرید عروسک ها و لوازمات مختلف، رشته ی پر خرجی است و به نظر می رسد فارغ التحصیلا این رشته، از پیدا کردن شغلی مشابه، عاجزند.
۱۱- آهنگسازی و موسیقی ایرانی و موسیقی جهانی و موسیقی نظامی:
این چهار رشته دروس مشابه زیادی دارند، اما هماهنگونه که از نامشان پیداست، ماهیت هر یک مختلف است. به علت خرید ساز و تجهیزات، رشته ی پرخرجی می باشد، و درآمد زایی از این طریق ممکن است بسیار دشوار باشد.
۱۲- مرمت بنا:
این رشته به تاریخ هنر ایان و جهان باز می گردد و به دانشجو این امکان را می دهد تا نسبت به شناخت هز بنا کارشناسی کند. دانشجویان این رشته می آموزند تا اثار و بنا های کهنه و آسیب دیده را مرمت کنند. این رشته رشته ی پر خرجی نمی باشد، اما در مقابل درآمد زا هم نیست.
۱۳- موزه داری:
دارای دروس مشابهی با مرمت بنا است و به دانشجو این آموزش داده می شود تا هر بنا و یا اثری قدیمی ای را شناسایی کرده و توضیحات شناسنامه ای آن را در اختیار بازدید کننده های موزه بگذارند. این رشته نه پر خرج است و نه درآمد زا.
۱۴- کارشناسی فرش:
دانشجویان این رشته به شناخت و آموزش نقوش سنتی ایرانی و نیز طرح های گبه ها و گلیم ها و فرش ها و … می پردازند. در انتها می توانند خود نیز قسمت هایی را بافته، طرح فرش داده و نسبت به کیفیت فرش ها کارشناسی کنند. این رشته به نسبت رشته ی پر خرجی نیست ولی نمی تواند درآمد بالایی داشته باشد.
۱۵- مجسمه سازی:
این رشته به طراحی اتود و یا پیش طرح با توجه به عناوین متعدد بزمی، بومی، شخصیتی، داستانی و… می پردازد که پس از تایید پیش طرح های ارائه شده توسط استاد به مرحله ساخت مجسمه با متریال های مختلف می پردازد.
۱۶- تلویزیون و هنرهای دیجیتال:
رایش گرافیک رایانهای:گرافیک یک هنر کاربردی است که به تبلیغ، ارائه، اشاعه و بیان تصویری کالاهای تبلیغاتی و فرهنگی میپردازد. دانشجوی گرافیک رایانهای در صدا و سیما طراحی صحنه، دکور، لباس، تیتراژ و موارد مشابه برای برنامههای تلویزیونی را آموزش میبیند.
۱۷- طراحی صنعتی:
میتوان گفت رشتهی طراحی صنعتی اتصال دهندهی صنعت و هنر است و از این روی طراحی صنعتی در زمرهی هنرهای کاربردی قرار میگیرد.
۱۸- صنایع دستی:
صنایع دستی از صنایعی است که بر پایه خلاقیت، هنر و ذوق انسان بنا شده است. صنایع دستی هر منطقه، شهر یا کشور به خوبی بیان کننده فرهنگ، اعتقادات، آداب و رسوم و سنن آنها می باشند. به همین خاطر با تکیه بر این محصولات می توان به خوبی به انتقال و انتشار فرهنگ به سایر نقاط و افراد پرداخت.
علاوه بر این فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد رشته هنر که قصد شرکت در آزمون وردی مقطع دکتری را دارند و یا توانسته اند آزمون ورودی را با موفقیت پشت سر بگزارند ، می دانند که برای ورود به این مقطع و نشستن در صندلی های دانشگاهی مقطع دکتری رشته هنر باید از مصاحبه دکتری پیروز شوند . مهم ترین عامل برای پیروزی و موفقیت در مصاحبه دکتری پذیرش و چاپ مقالات علمی می باشد . در نتیجه شما فرهیختگان عزیز می توانید با پذیرش و چاپ مقالات خود در مجلات isi قبولی در مصاحبه دکتری خود را تضمین نمایید . با چاپ یک مقاله ISI می توانید 7 امتیاز از سقف 22 امتیاز را بدست آورید ، بنابراین هرچه تعداد مقالات چاپ شده شما در مجلات isi بیشتر باشد ، شانس بالاتری برای قبولی در مصاحبه دکتری را دارید . ممکن است این مساله برای شما پیش آید که در این زمان محدود آمادگی مصاحبه دکتری امکان نگارش مقاله را نداشته باشید و یا مهارت کافی و زمان لازم را برای نگارش مقاله خود نداشته باشید . راه حل این مشکل در دستان کارشناسان موسسه اشراق می باشد . زیرا محققان و کارشناسان حرفه ای و مجرب موسسه اشراق این توانایی را دارند تا در کمترین زمان ممکن یعنی 2 الی 3 روز حداقل 3 مقاله را از پایان نامه شما استخراج نمایند.
و اما درخصوص دانشجویان و اساتید محترم مشغول به تحصیل در مقطع دکتری . این عزیزان نیز می توانند برای دریافت مجوز دفاع ، مقالات علمی خود را که باید مستخرج از پایان نامه باشد را به صورت کاملا حرفه ای و تخصصی توسط کارشناسان موسسه اشراق در مجلات ISI پذیرش و چاپ نمایند. تا بتوانند مجوز دفاع از پایان نامه خود را دریافت نمایند . همچنین پس از دفاع از پایان نامه خود و دریافت نمره پایان نامه جهت فارغ التحصیلی نیز می توانند به کمکمحققین و کارشناسان موسسه اشراق مقالات خود را در مجلات معتبر ISI پذیرش و چاپ نمایند .
در نتیجه همان گونه که به شما اطمینان و تضمین را از بابت پذیرش و چاپ مقالات رشته هنر را می دهیم این نوید را نیز می دهیم که می توانی صفر تا صد چاپ مقاله را در کنار شما باشیم . یعنی تضمین استخراج حداقل 3 مقاله را از پایان نامه شما می دهیم و بعد از آن تضمین از بابت ترجمه فوق تخصصی و با گارانتی را برای شما داریم .
موسسه تحقیقاتی پژوهشی اشراق با کادری حرفه ای و متخصص در رشته ها و گرایش های مختلف امکاناتی را فراهم نموده است تا دانشجویان رشته هنر به راحتی بتوانند صفر تا صد پذیرش و چاپ مقالات خود را به موسسه اشراق بسپارند . محققان متخصص در رشته هنر می توانند مقالات علمی دانشجویان و اساتید را در مدت زمان 2 الی 3 روز از پایان نامه آنها استخراج نمایند . در مرحله بعدی مقالات استخراج شده و یا مقالات نگارش شده توسط خود دانشجویان و اسانید محترم توسط کادر مجرب و حرفه ای ترجمه موسسه اشراق به صورت فوق تخصصی و همراه با گارانتی 72 ساعته ترجمه می شود . مقالات ترجمه شده آماده سابمیت در مجلات معتبر isi می باشند که بعد از فرمت بندی توسط گروه حرفه ای و متخصص سابمیت ، مقالات جهت پذیرش و چاپ در مجلات isi ارسال می گردند .