خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

پذیرش و چاپ مقاله علمی-پژوهشی در کمترین زمان

انتشار 19 آذر 1398
مطالعه 10 دقیقه

پذیرش و چاپ مقاله علمی-پژوهشی برای همه دانشگاهیان یک امر مهم و ضروری است. یافتن یک مجله معتبر و چاپ در کمترین زمان از ملاک‌های اصلی چاپ مقاله برای همه دانشجویان است. در این مطلب قرار است راهکارهای مفیدی را در این زمینه ارائه دهیم. با ما همراه باشید.

پذیرش و چاپ مقاله علمی-پژوهشی در کمترین زمان

مقاله علمی-پژوهشی چیست؟

همان‌طور که از عنوان این نوع مقاله مشخص است، مقاله علمی-پژوهشی باید حاصل تحقیقات و پژوهش‌های نویسنده باشد. نویسندگانی که موضوع جدیدی را وارد دنیای علمی می‌کنند و در رابطه با آن تحقیق و پژوهش انجام می‌دهند، کمک بزرگی به دنیای علمی می‌کنند. تحقیقات و پژوهش‌ها زمانی معتبر هستند که منجر به گسترش علم و شروع دوره جدیدی در دنیا شوند و از اهمیت بسیار بالایی برای نویسنده برخوردارند. مقالات علمی-پژوهشی به‌عنوان مقالاتی شناخته می‌شوند که دارای نوآوری هستند و در راستای مقالات پیشین نمی‌باشند.

اگر بخواهیم تعریف دقیق‌تری از مقالات علمی-پژوهشی ارائه کنیم، باید ذکر شود که مقاله علمی-پژوهشی به‌جای پرداختن به نتایج تحقیقات پیشین در زمینه تحقیقاتی، به داشتن یک ایده نو و نوآوری نسبت به تحقیقات قبلی می‌پردازد. درواقع، مقاله پژوهشی به مقاله بیس یا پایه‌ای اطلاق می‌شود که برای نگارش آن از داده‌های خامی که خودِ محقق به دست آورده است، استفاده شده باشد. مقاله علمی-پژوهشی بر تجزیه‌وتحلیل و تفسیر این داده‌ها شکل گرفته است و روی تجزیه اطلاعات کسب‌شده از تحقیقات پیشین تمرکز ندارد. این نوع مقاله به رفع یک مشکل خاص اختصاص دارد که قبلاً درباره آن راه‌حلی ارائه نشده است یا راه‌حل‌های ارائه‌شده قابل‌قبول نبوده‌اند. مقالات علمی-پژوهشی اغلب دارای المان‌های تحقیقاتی به‌خصوصی هستند.

اهمیت پذیرش و چاپ مقاله علمی-پژوهشی

بسیار واضح است که مقالات علمی-پژوهشی به دلیل داشتن نوآوری جدید و کمک به گسترش علم در زمینه‌های تخصصی، از اهمیت ویژه‌ای برای نویسنده و خوانندگان برخوردارند. نویسنده با پذیرش مقاله پژوهشی خود در مجلات معتبر، می‌تواند رزومه علمی خود را ارتقا دهد و از امتیاز چاپ مقاله برای مراحل تحصیلی و ارائه به دانشگاه استفاده کند. همچنین، این امر باعث انتقال علم و دستاورد جدید به سایر نویسندگان می‌شود. بسیاری از دانشگاه‌ها دانشجویان کارشناسی ارشد را برای دفاع از پایان‌نامه و دریافت نمره پژوهشی و دانشجویان دکتری را برای کسب نمره و دریافت مجوز پیش‌دفاع، ملزم به چاپ مقاله علمی-پژوهشی می‌کنند.

از سوی دیگر، اساتید و اعضای هیئت‌علمی برای ارتقای رتبه علمی خود نیاز به چاپ مقاله دارند. همچنین، افرادی که قصد اپلای به دانشگاه‌های خارجی را دارند، چاپ مقاله علمی-پژوهشی یکی از مهم‌ترین بخش‌های مورد انتظار دانشگاه‌های مقصد است. علاوه بر این، برخی افراد برای تقویت رزومه کاری و حتی دریافت کسر خدمت سربازی، اقدام به چاپ مقاله می‌کنند.

نحوه نگارش مقاله علمی پژوهشی

نحوه نگارش مقاله علمی-پژوهشی

مقالات علمی-پژوهشی ازلحاظ ساختار و چهارچوب تفاوتی با سایر مقالات ندارند و تنها ازلحاظ محتوا متفاوت هستند. بخش‌های یک مقاله علمی-پژوهشی ثابت است و تفاوت در نحوه گردآوری تحقیقات و ارائه آن‌ها به‌صورت مقاله علمی-پژوهشی می‌باشد. اگر مقاله علمی-پژوهشی از پایان‌نامه استخراج می‌شود، باید اصول و نکات مربوط به نگارش و استخراج مقاله از پایان‌نامه رعایت گردد.

بخش های یک مقاله علمی-پژوهشی به ترتیب زیر می‌باشند:

1- عنوان مقاله

2- چکیده

3- کلمات کلیدی

4- مقدمه

5- مواد و روش‌ها

6- نتایج

7- بحث

8-نتیجه‌گیری

9- تقدیر و تشکر

10- مراجع

11- ضمیمه

12- موارد تکمیلی

نکته 2

نکته: با توجه به اینکه مقالات علمی-پژوهشی ناب و تخصصی هستند، عنوان نیز باید ناب و جدید باشد و دربرگیرنده کلمات کلیدی باشد. عنوان نباید طولانی باشد و بهتر است مختصر و کوتاه باشد. عنوان مقاله در صورت تمایل می‌تواند به‌صورت پرسشی نیز باشد.

نکته: نتایج عملی با عنوان experimental results و نتایج شبیه‌سازی با عنوان simulation results بیان می‌شوند. در این بخش باید دستاوردها، یافته‌ها و مقادیر عددی نتایج آزمایش، اهمیت و ارزش آن‌ها به‌صورت دقیق توضیح داده شود. زمان افعال در این بخش گذشته است. هدف اصلی این بخش، ارائه و نمایش یافته‌ها است و باید به‌عنوان گزارشی عینی از نتایج نگاشته شود. تفسیرها باید در این بخش نگه داشته شوند.

نکته 3

مراحل پذیرش و چاپ مقاله علمی-پژوهشی

مجلاتی که مقالات معتبر در سطح دنیا را پذیرش می‌کنند، مجلات علمی-پژوهشی داخلی و خارجی نامیده می‌شوند و جزو معتبرترین مجلات علمی در سطح دنیا محسوب می‌شوند و چاپ مقاله در این ژورنال‌ها مزایای بی‌شماری را برای نویسندگان در پی دارد. مجلات داخلی و خارجی اعتبار یکسانی ندارند و براساس هدف نویسنده از چاپ مقاله خود در مجلات مختلف، انتخاب مجله انجام می‌شود. به‌طور مثال، برای نویسنده‌ای که قصد مهاجرت یا اخذ پذیرش از دانشگاه‌های خارجی را داشته باشد، مجلات خارجی مناسب‌تر می‌باشند. برای چاپ مقالات علمی-پژوهشی در ژورنال‌های داخلی و خارجی، مقالات علمی خود را باید باکیفیت بسیار بالایی ویراستاری و ترجمه کنید تا قابلیت چاپ شدن در ژورنال‌های تخصصی و معتبر را داشته باشند.

انتخاب مجله برای پذیرش و چاپ مقاله علمی-پژوهشی

بعد از آماده‌شدن مقاله پژوهشی خود، با توجه به هدف و انتظاری که از چاپ مقاله خود در مجلات مختلف دارید، باید مجله مدنظر را انتخاب فرمایید. انتخاب مجله باید با دقت کافی انجام شود و مقاله در اسکوپ کاری مجله باشد تا بتواند تحت داوری نشریه قرار گیرد. انتخاب ژورنال سخت‌ترین و حساس‌ترین بخش چاپ مقاله می‌باشد. امروزه با توجه به گسترش علوم مختلف و تخصصی‌شدن شاخه‌های علمی، ژورنال‌ها نیز در گرایش‌های جداگانه مقاله پذیرش می‌کنند. مجلات باید قابل‌تأیید وزارت علوم باشند و قبل از سابمیت، حتماً باید اصالت ژورنال بررسی گردد. خوشبختانه امروزه اطمینان از اعتبار ژورنال‌ها کار ساده‌ای شده است و با مراجعه به سایت رسمی مؤسسه انتشارکننده ژورنال یا سایت رسمی وزارت علوم، می‌توانید لیست ژورنال‌های دارای اعتبار را بررسی کنید. البته علاوه بر اصالت ژورنال، نکته دیگری که بسیار اهمیت دارد، حوزه موضوعی ژورنال و سطح کیفی آن می‌باشد. ممکن است در رشته‌های مختلف مجلات زیادی باشند که مقاله چاپ می‌کنند، اما اسکوپ کاری هرکدام ممکن است متفاوت باشد. بنابراین نیاز است براساس رشته، گرایش، عنوان، چکیده و موضوعی که در مقاله خود کار کرده‌اید، اسکوپ کاری مجله موردنظر را مطالعه نمایید و دقیقاً در حیطه تخصص همان مجله اقدام به ارسال مقاله نمایید. ژورنال‌هایی که برای ارسال مقاله انتخاب می‌نمایید، باید ازلحاظ سطح کیفی و حوزه موضوعی متناسب با مقاله باشند و از طرفی قابل‌تأیید دانشگاه مورد نظرتان نیز باشند.

مجلات در حالت کلی به دو دسته مجلات داخلی و مجلات خارجی تقسیم بندی شوند.

اگر قصد مهاجرت و اپلای دارید، مجلات خارجی بهترین گزینه هستند. اما اگر برای دانشگاه‌های داخل کشور و رزومه کاری می‌خواهید اقدام نمایید، علاوه بر مجلات خارجی می‌توانید از مجلات داخلی هم استفاده نمایید.

مورد دیگری که در انتخاب مجلات باید دقت فرمایید، هزینه‌دار بودن یا رایگان بودن مجله است. گاهی برخی مجلات برای پذیرش و چاپ مقاله از نویسنده هزینه دریافت می‌نمایند که اصطلاحاً مجلات اپن‌اکسس نامیده می‌شوند و برخی هم هزینه‌ای از نویسنده دریافت نمی‌نمایند که مجلات کلوز اکسس نامیده می‌شوند.

مجلات داخلی

مجلات داخلی اکثراً به سه دسته کلی علمی-پژوهشی داخلی، علمی-ترویجی داخلی و علمی-تخصصی داخلی تقسیم‌بندی می‌شوند. گاهی برخی مجلات داخلی نمایه‌های ISI، ISC، اسکوپوس و یا پابمد را نیز دارند.

مجلات خارجی

مجلات خارجی، مجلاتی هستند که معمولاً کشور صاحب امتیاز آن‌ها کشورهای خارجی هستند و در سطح بین‌المللی ارائه می‌شوند. نمایه‌های ISI، اسکوپوس، ISC، پابمد و اینترنشنال از جمله نمایه‌های معتبر این مجلات هستند.

فرمت‌بندی مقاله علمی-پژوهشی

هر مجله در سایت خود فرمت و قالب خاصی مدنظر دارد که جهت ارسال مقاله به داوری در آن مجله، نیاز است این دستورالعمل را مطالعه و براساس موارد درخواستی، مقاله را قالب‌بندی نمایید. در قالب‌بندی مقاله معمولاً موارد مربوط به فونت، اندازه تصاویر و جداول و نوشته‌ها و ... باید رعایت شوند. بدون فرمت‌بندی، احتمال داوری و پذیرش در مجله وجود ندارد.

سابمیت مقاله علمی-پژوهشی

هر ژورنال راه ارتباطی و نحوه تحویل مقاله به سردبیر را در سایت رسمی خود قرار داده است. برخی از ژورنال‌ها از طریق ایمیل فایل مقاله را از شما دریافت می‌کنند و برخی دیگر سیستم مکانیزه‌ای برای دریافت مقالات دارند و می‌توانید توسط سیستم و سایت ژورنال، مقاله را سابمیت کنید. سابمیت از طریق پنل، در واقع با ایجاد حساب کاربری در سایت مجله و اخذ یوزر و پسوردی است که بعد از اتمام مراحل سابمیت از طرف مجله به نویسنده ارائه می‌شود و هر زمان قابل دسترسی است و نویسنده می‌تواند در جریان روند داوری مقاله خود باشد. در سابمیت از طریق ایمیل، فایل مقاله به ایمیل ارتباطی که در سایت مجله موجود است ارسال می‌شود و نویسنده باید منتظر بررسی و اعلام نتیجه داوری از طرف داوران نشریه باشد. معمولاً بازه زمانی داوری در حالتی که سابمیت از طریق ایمیل انجام می‌شود، طولانی‌تر از حالتی است که سابمیت به‌صورت پنلی انجام می‌شود.

داوری و دریافت نتیجه مقاله علمی-پژوهشی

داوری مجلات اکثراً به‌صورت نامشخص و از طرف سردبیر و داوران نشریه انجام می‌شود. در ابتدا سردبیر نشریه مقاله را بررسی می‌نماید و اگر مقاله از نظر ارتباط با اسکوپ کاری مجله، جذابیت و به‌روز بودن مقاله و... مورد تأیید باشد، برای داوری محتوایی به داوران نشریه ارسال می‌شود. هر داور نظر خود را بعد از بررسی کامل ارسال می‌نماید. اگر کلیت مقاله از نظر داوران مورد تأیید باشد و یا نیاز به اصلاحات و توضیحاتی از طرف نویسنده باشد، اصلاحات درخواستی به نویسنده ارجاع می‌شود تا توضیحات و اصلاحات را ارائه نماید. اما اگر مقاله مورد تأیید داوران نباشد، با ارائه توضیحات، مقاله رد (ریجکت) می‌شود. ممکن است در همان مرحله ابتدایی بررسی مقاله توسط سردبیر، اگر مقاله مورد تأیید ایشان نباشد، ریجکت فوری صورت گیرد و مقاله به داوری محتوایی نرسد. در صورت تأیید مقاله توسط داوری نشریه، مجله با ارسال نامه پذیرش اعلام موافقت و تأیید مقاله را به نویسندگان ارسال می‌نماید. در خصوص نامه پذیرش باید به این نکته توجه نمایید که نامه از طرف مجله بوده و مهر و امضای سردبیر را داشته باشد و اطلاعات نویسندگان، اطلاعات مقاله و مجله، شماره چاپ و ... در آن قید شده باشد.

مقاله علمی-پژوهشی پذیرش‌شده از طرف مجله، با توجه به تاریخ اعلامی و یا شماره چاپی که در نامه پذیرش به نویسنده ارسال شده است، بعد از چاپ در سایت مجله به‌صورت PDF قابل‌دسترسی است و هم در گوگل و گوگل اسکالر با سرچ عنوان مقاله یا نام نویسنده نیز بالا می‌آید.

راهکارهایی برای پذیرش و چاپ مقاله علمی-پژوهشی در کمترین زمان

همان‌طور که در بالا اشاره شد، چاپ مقاله علمی-پژوهشی اهمیت زیادی دارد و تک‌به‌تک مراحل اعلام‌شده در بالا باید به‌صورت کاملاً تخصصی و حرفه‌ای انجام شود تا بتوان مقاله خود را برای پذیرش و چاپ آماده کرد. علاوه بر این‌ها، از راهکارهای مؤثر در پذیرش و چاپ مقاله علمی-پژوهشی در کمترین زمان، رعایت موارد زیر است:

عواملی از جمله انتخاب مجله نامرتبط، عدم همخوانی موضوع مقاله با اسکوپ کاری مجله انتخابی، رعایت نکردن اصول اولیه فرمت‌بندی مجله، ضعف محتوایی مقاله، استفاده نکردن از ترجمه کاملاً تخصصی و نیتیو، عدم توجه به ایرادات و اصلاحات درخواستی مجله و پیگیری و مکاتبه نادرست با ادیتور مجله از جمله عواملی هستند که زمان را هدر می‌دهند.

استفاده از خدمات مؤسساتی که در این زمینه تخصص کافی و لازم را دارند و تمامی مراحل و مکاتبات را با ادیتور مجله انجام می‌دهند. مؤسسات به دلیل ارسال تعداد زیادی از مقالات برای داوری مجلات، با روند فرمت‌بندی و سابمیت مجلات آشنایی کامل دارند و می‌توانید به‌راحتی از خدمات این مؤسسات استفاده نمایید.

انتخاب مجله مناسب و آگاهی از زمان داوری مجله بسیار مهم است. برخی مجلات داوری بسیار سخت‌گیرانه‌ای دارند و ممکن است یک مقاله را به داوری چند داور ارسال نمایند. حتی گاهی برخی مجلات ماه‌ها طول می‌کشد تا نتیجه داوری را اعلام نمایند. بسیاری از مجلات این امکان را دارند که می‌توانید با درخواست داوری سریع، زمان داوری مقاله خود را کوتاه نمایید.

پذیرش و چاپ مقاله علمی-پژوهشی در موسسه اشراق

در این مقاله سعی کردیم تمامی نکات و مواردی که برای چاپ مقاله علمی-پژوهشی در مجلات معتبر نیاز است را بیاوریم. شما می‌توانید با مطالعه و رعایت نکات ارائه‌شده، مقاله خود را برای دریافت پذیرش و چاپ در مجلات معتبر ارسال نمایید. اما چنانچه فرصت کافی در اختیار ندارید یا تخصص لازم در هرکدام از مراحل ارائه‌شده فوق را ندارید، کافی است با موسسه اشراق همراه باشید:

ارسال فایل مقاله و یا اگر نیاز به استخراج مقاله از پایان‌نامه است، فایل پایان‌نامه را جهت بررسی و پیشنهاد موضوع مقاله ارسال فرمایید.

بعد از انتخاب موضوع پیشنهادی و استخراج مقاله از پایان‌نامه، مجلات بر اساس موضوع از طرف کارشناس خدمتتان پیشنهاد می‌شوند.

انتخاب مجله و ثبت سفارش برای ارسال مقاله (اگر مقاله نیاز به ترجمه دارد، براساس تعداد کلمات برآورد هزینه و ثبت سفارش می‌شود).

فرمت‌بندی مقاله براساس فرمت درخواستی مجله و ارسال برای داوری.

اتمام داوری و دریافت نتیجه نهایی از مجله و اعلام به پژوهشگر.

دریافت هزینه نهایی و ارسال نامه پذیرش و اقدام برای چاپ.

موسسه اشراق

سخن آخر

چاپ مقاله برای همه فرهیختگان دانشگاهی و غیردانشگاهی یک امر مهم و ضروری است. در این راستا، ما در موسسه اشراق با کادر مجرب و حرفه‌ای در زمینه استخراج مقاله از پایان‌نامه، معرفی مجلات معتبر علمی، فرمت‌بندی و سابمیت، اکسپت و چاپ مقاله در مجلات و ژورنال‌های ISI، ISC، Scopus و علمی‌پژوهشی داخلی، گرد هم آمده‌ایم تا با شما محققین عزیز در راستای پیشرفت علمی و فرهنگی همراه باشیم. در این موسسه، کلیه اقدامات استخراج مقاله از پایان‌نامه، ترجمه، ویرایش و آماده‌سازی مقالات تخصصی باکیفیت بسیار بالایی انجام می‌شود و کلیه مقالات به‌صورت کاملاً تخصصی و با بالاترین سطح کیفی ویرایش می‌شوند. با ما همراه باشید تا در بازه زمانی کوتاه و با بالاترین سطح کیفی، حاصل زحمات خود را در ژورنال‌های مد نظرتان به چاپ رسانید. شما می‌توانید برای سفارش پذیرش و چاپ مقالات خود در هر رشته‌ای، همین حالا ثبت سفارش خود را به‌صورت آنلاین انجام دهید تا متخصصان موسسه بتوانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن به اکسپت آن بپردازند.

راه‌های ارتباطی با موسسه انتشاراتی اشراق

کارشناسان و مشاوران موسسه انتشاراتی اشراق به صورت تمام‌وقت حتی در روزهای تعطیل آماده ارائه خدمات حرفه‌ای و باکیفیت به مشتریان و کاربران خود هستند. برای دریافت مشاوره می‌توانید از طریق سایت به صورت آنلاین با مشاورین موسسه گفت‌وگو کنید و یا از طریق تماس تلفنی با شماره‌های زیر در ارتباط باشید:

eshragh_company

isi.eshragh@gmail.com

09149724933

041-33373424

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

سوالات متداول

بله، اگر محتوای مقاله بروز و قوی باشد، قابلیت چاپ در مجلات معتبر ISI و Scopus را خواهد داشت.

زمان داوری مجلات کاملا بستگی به مجله انتخابی دارد و بازه زمانی از 2 ماه تا 5 ماه را میتوان در نظر گرفت.

تعداد و کیفیت مقاله استخراجی از پایان نامه بستگی به محتوا و داده ها و نتایج استفاده شده در پایان نامه دارد. ابتدا فایل پایان نامه بررسی و اگر کیفیت آن خوب باشد میتوان دو مقاله علمی-پژوهشی و یک مقاله مروری استخراج کرد.

هر مجله دارای دستورالعمل‌های خاصی برای فرمت‌بندی مقاله است. رعایت این دستورالعمل‌ها ضروری است، زیرا عدم تطابق با فرمت مجله ممکن است باعث رد شدن مقاله در مراحل ابتدایی بررسی شود.

برای فارغ‌التحصیلی دکتری، شما باید حداقل دو مقاله علمی-پژوهشی را ارائه دهید.

سوالات بیشتر
در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری

پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده
کارشناس پژوهش‌برتر
6 ماه پیش
با سلام و احترام فرهیخته ی گرامی موسسه در زمینه ی نگارشی خدماتی ندارد در صورتی که پایان نامه داشته باشید می توانیم استخراج مقاله هم به صورت فارسی و هم به صورت انگلیسی را انجام داده و سپس برای چاپ مقاله اقدام کنیم. باتشکر
بازدیدکننده
رمضانی
6 ماه پیش
سلام آیا شما در زمینه نگارش مقاله هم فعالیت دارید؟
بازدیدکننده
کارشناس پژوهش‌برتر
8 ماه پیش
با سلام و احترام فرهیخته ی گرامی نه موسسه در زمینه محتوایی و نگارشی خدماتی ندارد.درصورتی که پایان نامه داشته باشید استخراج مقاله از پایان نامه صورت میگیرد. باتشکر
بازدیدکننده
کارشناس پژوهش‌برتر
8 ماه پیش
سلام و احترام از حسن توجه شما سپاسگزاریم باتشکر
بازدیدکننده
کارشناس پژوهش‌برتر
8 ماه پیش
با سلام و احترام فرهیخته ی گرامی مدت زمان برای داوری اولیه مجلات داخلی را بین 1 الی 2 ماه در نظر داشته باشید. باتشکر
بازدیدکننده
بازدیدکننده
9 ماه پیش
ایا شما نگارش مقاله هم انجام می دهید ؟
بازدیدکننده
بازدیدکننده
9 ماه پیش
سلام بسیار عالی و مفید بود
بازدیدکننده
بازدیدکننده
9 ماه پیش
مدت زمان پذیرش مقالات علمی پژوهشی چقدر هست ؟


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق