شاید هر محققی بتواند پارافرایز مقالات خودش را انجام دهد ولی در صورتی که متن کمی پیچیده و یا به زبان دیگری باشد شما نیاز خواهید داشت که این عمل را به افراد متخصص در این زمینه بسپارید.
🔴اگر مقالهای علمی نگارش کردهاید و قصد دارید آن را در مجلات معتبر دنیا مانند ای اس ای (isi) به چاپ برسانید، باید مقاله شما حاوی مطالب جدید و بروز باشد و در مقاله به مطالب و نتایج جدیدی در عرصه علمی دست یافته باشید. نویسنده مقاله ISI نتایج علمی حاصل از تحقیقات خودش را که منجر به ایجاد روشی نو شده است را در قالب یک مقاله علمی مینویسد. با تمامی توصیفاتی که از ساختار مقالات مناسب برای چاپ در این مجلات شده است.
🔴بعضی اوقات پژوهشگرانی و محققانی یافت میشوند که از مقالات دیگر دست به رونویسی و یا سرقت مطالب دیگران و کپی برداری از آنان میزنند. پژوهشگرانی که به این مرحله از علم و تحصیل رسیدهاند که اقدام به چاپ مقاله در مجلات ISI می نمایند، چرا خودشان دست به نگارش مقاله نمیزنند و کار نگارش مقاله را به افراد دیگری در قبال دریافت پول و یا بصورت رایگان میسپارند. این عمل بزرگترین خیانت و سرقت در دنیای علمی محسوب میشود و فردی که مرتکب سرقت علمی شده است مشمول مجازاتهای سنگین میشود.
🔵اصطلاح paraphrase و یا پارافریز یک واژه انگلیسی است این اصطلاح در زبان فارسی هم استفاده میشود که در زبان فارسی معنی آن به بازنویسی، خلاصه نویسی، نقل قول غیرمستقیم، مشابه نویسی، سایه نویسی، نقل به مضمون و شبیه به اینها یاد شده است منظور از آن حفظ معنی و مفهوم جمله ولی تغییر در ساختار و ترکیب کلمات و استفاده از کلمات هم معنی و هم خانواده است. Paraphrase یک فعل است، که به معنی دوباره نوشتن یک عبارت و یا جمله است. جمله ای که پارافریز شده است باید معنی و مفهوم جمله ی اول را داشته باشد اما با لغات و ساختار متفاوت از جمله مبدا.
🔵در صورتی که شخص ندانسته و بدون آگاهی دست به سرقت علمی بزند، در این صورت باز هم او مرتکب سرقت علمی شده است بدون آنکه خودش بداند. ممکن است شخص زحمت بسیاری در جمع آوری اطلاعات مقاله خود کشیده است و در این راستا به نتیجه ای هم رسیده و مقاله خود در حد ارسال به مجلات ISI و دیگر مجلات معتبر رسانده است. اما به دلیل کمبود اطلاعات دستوری و مهارت های لازم نگارشی، ممکن است عینا و یا کپی مقاله ای که از آن اطلاعات اولیه خود را اقتباص کرده است را در مقاله اش نوشته باشد، بی آنکه غرضی داشته باشد. با این وجود مقاله این نویسنده بدون اینکه خودش اطلاعی داشته باشد؛ وجود موارد کپی برداری شده از منابع و یا مطالب و مقالات علمی سایر پژوهشگران و نویسندگان بدون ذکر نام آن ها و رفرنس دهی دقیق یک سرقت علمی محسوب شده و از جانب داوران مجلات ISI مورد اتهام قرار گرفته و مقاله ریجکت می شود.
🔵بنابراین باید سرقت های علمی موجود در مقالات را برطرف سازیم تا مقاله مورد پذیرش واقع و اکسپت شود. که یکی از راه های موثر در رفع سرقت علمی موجود در مقالات علمی پارافریز paraphrase است .
با مطالعه موارد بالا و با توجه به آنچه که گفته شد، paraphrasing کاری آسان به نظر میرسد و شاید در توان هر دانشجویی باشد که مقالات علمی خود را در صورت ساده و راحت بودن متون آن با روش پارافریز رفع سرقت علمی نمایند. ولی گاها مطالب کپی شده چنان پیچیده است که نیازمند چندین و چند مرحله پارافریز هست و یا نیاز دارد که یک شخص متخصص این کار را انجام دهد. ممکن است نیازمند انجام پارافریز در زبان انگلیسی باشیم در حالی که تسلطی به زبان انگلیسی نداریم. همچنین باتوجه به سختگیریهایی که در داوری و تشخیص سرقت علمی مقالت علمی وجود دارد، این کار از عهده ما ساخته نیست؛ بنابراین نیازمند کمک و یاری متخصصان در این زمینه هستیم.
متخصصان و کارشناسان موسسه اشراق مسئولیت تشخیص سرقتهای علمی موجود در مقالات علمی را به عهده دارند تا با توجه به نرم افزارهای معتبری که مورد استناد پایگاههای معتبر دنیا است، سرقت علمی موجود در مقالات را تشخیص دهند و همچنین با تکنیکها و روشهای خاصی که متخصصان موسسه بر آن ها تسلط دارند اقدام به رفع آنها نمایند. محققان و متخصصان موسسه اشراق که سابقهای درخشان و بیش از 5 سال در زمینه پذیرش و چاپ مقالات علمی در مجلات معتبر داخلی و خارجی از جمله مجلات isi را دارند و توانستهاند مشکل عدم نگارش مقاله دانشجویان را با استخراج مقاله از پایان نامه برطرف سازند.