مقالات ISI از جمله مقالات معتبر علمی میباشند که در مجلاتی با همین نام به چاپ میرسند.در نگارش مقاله ISI باید جوانب احتیاط را رعایت نموده نهایت دقت و حوصله را به خرج دهید. زیرا به همان میزان که چاپ مقاله ISI امتیازآور و مهم میباشد مراحل داوری و چاپ آن نیز حساس و دقیق است. به عبارتی هر مقاله و نوشتهای نمیتواند مجوز چاپ در این مجلات را اخذ نمایند
مقالات ISI از جمله مقالات معتبر علمی میباشند که در مجلاتی با همین نام به چاپ میرسند. در نگارش مقاله ISI باید جوانب احتیاط را رعایت نموده نهایت دقت و حوصله را به خرج دهید. زیرا به همان میزان که چاپ مقاله ISI امتیازآور و مهم میباشد مراحل داوری و چاپ آن نیز حساس و دقیق است. به عبارتی هر مقاله و نوشتهای نمیتواند مجوز چاپ در این مجلات را اخذ نمایند.
سرقت علمی در مقالههای ISI
دانشجویان تحصیلات تکمیلی بخصوص دانشجویان مقطع دکتری ملزم به چاپ مقاله ISI برای دفاع از پایان نامه خود میباشند، همچنین اعضای هیئت علمی برای ترفیع و ارتقای درجه علمی خود نیاز به نشر یافتههای علمی خود در قالب مقاله ISI دارند، آن دسته از افرادی که قصد ادامه تحصیل دارند برای تقویت رزومه تحصیلی خود میبایست نتایج پژوهشهای خود را که سندی بر توانایی علمی هر فرد میباشد در مجلات ایندکس شده در پایگاه تامسون رویترز چاپ نمایند تا در مصاحبه دکتری و یا اخذ پذیرش از دانشگاههای معتبر دنیا امتیاز لازم را کسب نموده و با خیال راحت در مسیر تعالی گام بردارند.
پذیرش مقاله ISI برای چاپ با اما و اگرهایی همراه است بنابراین برای اینکه مقاله شما بتواند از مرحله داوری سختگیرانه این مجلات عبور کند باید مقاله خود را طبق قاعده و قانونهای مقالات علمی نوشته و پس از نگارش از صحت و اصالت مطالب مندرج اطمینان حاصل نمایید. تا از این طریق در زمان و هزینه خود صرف جویی کنید.
سرقت ادبی (Plagiarism) یا سرقت علمی به استفاده آگاهانه یا ناآگاهانه از ایدهها، نظرات، نوشتهها یا دستاوردهای دیگران به نام خود بدون پرداخت حق الزحمه و یا به دور از اطلاع صاحب اصلی میباشد و انواع مختلفی دارد.
مجلات معتبری همچون ISI مقالات دریافتی خود را در وهله نخست از نظر وجود و یا عدم وجود سرقت علمی در آنها مورد ارزیابی و سنجش قرار میدهند به محض مشاهده هر گونه سرقت حتی به میزان کم از راهیابی آن به مرحله داوری تخصصی جلوگیری میشود. پس باید گفت مسئله پلاجیاریسم به قدری در جوامع علمی مهم قلمداد میشود که سردبیران مجلات قبل از اینکه از جنبه علمی مقاله را مورد بررسی قرار دهند در صورت وجود سرقت علمی آن را ریجکت کرده و به نویسنده ارجاع میدهند. این در حالی است که در برخی موارد اسامی مرتکبان به جرم سرقت علمی در لیست سیاه مجله قرار داده میشود تا از انتشار هرگونه اثر علمی به نام ایشان در آن مجله ممانعت به عمل آید. توجه داشته باشید مقالهای که مطالبش برگرفته از ایده و پژوهشهای دیگران باشد هرچند سبک نگارش و محتوای آن در سطح بالایی باشد هیچ گونه ارزش و اعتباری نداشته و بدون اینکه سردبیر و یا داوران مجله به محتوای علمی آن اعتنایی داشته باشد مهر ریجکت بر روی آن خواهند زد. حال باید گفت راه حل این مسئله چیست؟
چاپ مقاله در مجلات معتبر مانند ISI خیلی آسان نمیباشد و نویسنده ملزم به رعایت مواردی میباشد. پس از اینکه کار نگارش مقاله مطابق با دستورالعملهای اعلام شده از طرف مجله تکمیل شد بلافاصله اقدام به سابمیت نمیکنید. چرا؟؟!!
بررسی سرقت علمی از موارد مهمی است که باید قبل از ارسال مقاله به مجله مورد نظر انجام گیرد تا در صورت وجود رفع شود. بدین منظور میتوانید از سایتها و نرمافزارهای طراحی شده در این زمینه استفاده نمایید. نرم افزار iThenticate یکی از مهمترین و معتبرترین نرمافزارهایی است که از استقبال خوبی از طرف مجلات معتبر در سرتاسر دنیا در جهت تشخیص سرقت علمی مقالات برخوردار میباشد. شما نیز میتوانید در صورت دسترسی به این نرم افزار از امکانات آن استفاده نمایید. سرقت علمی گاه به صورت آگاهانه و در اغلب موارد بدون آگاهی اتفاق میافتد در هر صورت قابل تشخیص و رفع میباشد. گاه این پرسش پیش میآید که اگر شخصا قادر به تشخیص سرقت علمی مقاله خود نباشیم باید چکار کنیم؟ در پاسخ باید گفت موسسه پژوهشی اشراق با سالها تجربه در زمینه پذیرش و چاپ مقاله در مجلات ISI و دیگر مجلات معتبر با آگاهی و آشنایی کامل بر نحوه تشخیص و رفع سرقت علمی در خدمت پژوهشگران و دانشجویان عزیز میباشد تا از این طریق در کمترین زمان ممکن بتوانید مقاله خود را در مجلات ISI به چاپ برسانید. برای ثبت سفارش و درخواست خود همین الن از طریق ایمیل موسسه اقدام نمایید تا کارشناسان ما جهت پیگیری درخواست شما در اسرع وقت با شما در ارتباط باشند.