اشراق: بسیاری از مجلات سایت اینترنتی ندارندو این باعث میشود عدهای برای اینگونه مجلات سایت اینترنتی بسازند و اقدام به دریافت مقاله کنند. در تعریف مجلات جعلی بهتر است بگوییم سایتهای جعلی. سایتهایی که هویت یک مجلۀ علمی را جعل میکنند.
وقتی مقاله ای رو با سختی و تلاش های فراوان نگارش می کنید، به همان اندازه هم باید تلاش کنید تا مجله ای معتبر و مورد تایید رو برای ارسال مقالتون انتخاب کنید. این که پژوهشگر راه ارتباطی دقیق برای انتشار اثرش را پیدا کند، خودش یکی از مراحل تولید مقاله است. مطمئناً راهکارهای قابل اتکایی برای شناسایی مجلات تقلبی وجود دارد که در ادامه پارهای از آنها برشمرده شدهاند:
شاید یکی از بهترین راهکارهای تشخیص مجلات قلابی مراجعه به فهرست مجلات منتشرشده توسط وزرات علوم و وزارت بهداشت باشد. این دو وزارتخانه در بازههای زمانی مشخص فهرست مجلات معتبر را به همراه آدرس سایت آنها منتشر میکنند.
توجه به نشانی و دامِین مجلات و زمان ایجاد آنها همچنین توجه به آدرس مجلات که مجلات جعلی گاها با کم و زیاد کردن یک حرف وبسایتی مشابه ایجاد میکنند؛ اعتبار سایت مجله و دامین را در www.whois.com میتوان بررسی کرد، به مالک سایت مجله توجه کنید (مثلاً مالک یک مجله آمریکایی فردی ایرانی یا هندی باشد جای شک وجود دارد)؛ سایت www.whatsmypr.net اعتبار سایتها را نشان میدهد، هرچه عددی که نشان میدهد بزرگتر باشد اعتبار سایت بیشتر است.
نکته پایانی: مسلما برای نگارش مقاله زمان و هزینه ی زیادی لازم است و برای اینکه این زحمات به نتیجه برسد باید در انتخاب مجله دقت لازم رو نمود و اگه خود شخص قادر به ارسال مقاله در مجله ای مورد تایید نیست بهتر است این کار را به یک موسسه و شخصی که در این زمینه فعالیت دارد سپرد.
موسسه اشراق آماده دریافت مقالات دانشجویان عزیز و اساتید بزرگوار و ارسال آن به ژورنال های معتبر و مورد تایید می باشد.
ایمیل موسسه: info@p-bartar.com
شماره تماس: 09149724933
وب سایت: www.p-bartar.com