رزومه ای عالی برای قبولی دکتری . یک رزومه ی تحصیلی پر بار و پر محتوا ارائه نمایید تا از مصاحبه دکتری قبول شوید . اگر به دنبال قبولی در مصاحبه دکتری هستید موسسه اشراق بهترین گزینه برای تقویت رزومه دکتری شما می باشد .
رزومه ای عالی برای قبولی دکتری . یک رزومه ی تحصیلی پر بار و پر محتوا ارائه نمایید تا از مصاحبه دکتری قبول شوید . اگر به دنبال قبولی در مصاحبه دکتری هستید موسسه اشراق بهترین گزینه برای تقویت رزومه دکتری شما می باشد .
در صورتی که بخواهید در دانشگاه خاصی در مقاطع عالی تحصیل کنید و یا قصد بورسیه شدن در دانشگاه های خارج از کشور را دارید قطعا باید یک رزومه تحصیلی قوی را ارائه نمایید تا مورد توجه داوران و اساتید دانشگاه مورد نظرتان قرار بگیرید.
رعایت اصول رزومه نویسی تاثیر بسزایی در مقبولیت رزومه شما از طرف داور بررسی کننده رزومه دارد. بسیاری از دانشگاه ها و مراکز علمی در صورت گرفتن عضو جدید رزومه ای را تهیه می کنند و در سایت دانشگاه قرار می دهند و متقاضیان تحصیل در آن دانشگاه و یا پذیرفته شدگان آزمون ورودی آن دانشگاه باید فیلدهای مختلف آن را با توجه به مشخصات و اطلاعات خودشان با صداقت تمام پر کنند.
بسیاری از دانشگاهها بخصوص دانشگاههای داخل کشور فرم یا رزومه خاصی را تدوین ننموده اند بنابراین دانشجویان و پژوهشگران عزیز که از آزمون ورودی مقطع دکتری قبول شده اند ، باید خودشان دست به نگارش و تدوین یک رزومه علمی قوی بزنند .
مشخصات فردی همچون اطلاعات هویتی، محل زندگی، اطلاعات تماس و …
مهم ترین اطلاعات رزومه شما، باید در نیمه ی بالای صفحه ی اول نوشته شود. اولین چیزی که در رزومه و در بالاترین قسمت نوشته می شود نام شما است. دقت کنید که در بالای رزومه از نوشتن کلماتی هم چون Resumeو CV و عناوین دیگری که برای رزومه به کار می رود به شدت پرهیز کنید. پس از نام باید اطلاعات تماس را در پایین آن بنویسید.
برای اطلاعات تماس آدرس، شماره تلفن همراه، شماره تلفن ثابت و یک آدرس ایمیل بنویسید. دقت داشته باشید که آدرس ایمیلی که استفاده می کنید یک آدرس ایمیل حرفه ای باشد و از نوشتن ایمیل های نامناسب پرهیز کنید.
منظور از آدرس ایمیل حرفه ای چیست؟
یک آدرس ایمیل حرفه ای و استاندارد به چند صورت می تواند ساخته شود:
1. نام و نام خانودگی Amir.Khalili@gmail.com
2. مخفف نام و نام خانوادگی کامل A. Khalili @gmail.com
3. نام کامل و مخفف نام خانوادگی Amir.Kh@gmail.com
از آدرس پست های الکترونیکی نا متعارف و غیر معمول استفاده نکنید . از ایمیل های رسمی استفاده کنید و ایمیل های غیر رسمی و دور از شان یک دکتر پرهیز نمایید .
نکته دیگر رزومه نویسی تحصیلی، راجع به نحوه نوشتن بخش توصیف خلاصه رزومه تحصیلی است. از نوشتن جملاتی مثل سخت کوش و با اراده، علاقه مند به تحقیق و پژوهش ، دقیق و منضبط و غیره اجتناب کنید. مسئول بررسی رزومه تقریبا در تمامی رزومه ها با این جملات تکراری و کلی مواجه می شود که بیهوده فضای رزومه را پر می کنند. پس اگر می خواهید رزومه ی شما با سایر رزومه ها متفاوت باشد از نوشتن این جملات غیر حرفه ای پرهیز کنید.
دوره های دانشگاهی گذرانده شده به همراه مشخصات دانشگاه ها و رتبه کسب شده در هر مقطع
عنوان پایان نامه ها و پروژه های ارائه شده در پایان دوره های تحصیلی و نمره کسب شده در آن
افتخارات و عناوینی که تا لحظه نوشتن رزومه به دست آورده اید همچون رتبه برتر کنکور، کسب عنوان دانشجوی برتر در دوره های تحصیلی، کسب افتخارات در مسابقات علمی و المپیادهای دانشجویی و دانش آموزی به همراه مقام کسب شده و… را می توانید در این قسمت بنویسید. توجه داشته باشید که برای تمامی مطالبی که در این بخش می آورید باید در هنگام مصاحبه مدرک ارایه دهید.
این بخش مهم ترین بخش یک رزومه تحصیلی و رزومه دکتری می باشد .
توانمندی های علمی و آکادمیک کسب شده تا کنون
سابقه کار تحقیقاتی، تالیفی و حضور در پروژه های پژوهشی
عنوان رشته مورد نظری که فرد قصد تحصیل در آن را دارد
توانمندی های علمی فرد در رابطه با رشته ای که قصد پذیرفته شدن در آن را دارد
قابلیت های فردی و اجتماعی متقاضی در زمینه مسئولیت پذیری، خلاقیت، کار تیمی
موفقیت های ملی یا بین المللی متقاضی
از آنجایی که این بخش جزء مهم ترین بخش های رزومه تحصیلی است و سرنوشت رزومه دکتری و قبولی شما از مصاحبه دکتری در این بخش نهفته شده است . پیشنهاد ویژه ی موسسه اشراق تقویت این بخش و پرمحتوا سازی این بخش می باشد ، البته در این مسیر راهنما و همراهانی نیز دارید و می توانید به کمک متخصصین موسسه اشراق با پذیرش و چاپ مقالات علمی در کوتاه ترین زمان ، تبدیل پایان نامه به کتاب ، ترجمه کتاب و چاپ کتاب بخش پژوهشی و علمی خود را تقویت نمایید .
تمام سوابق شغلی و حرفه ای خود را با مدت زمان اشتغال و تاریخ شروع و پایان و سمت خود بنویسید.
در صورتی که دوره های خاصی و آموزش های خاصی را در خصوص رشته مورد نظر تحصیلتان گذرانده اید به همراه مدارک و گواهی های دوره ارائه نمایید.
در انتها نیز مشخصات کامل معرف های خود را می توانید بیاورید. نامه معرفی نامه این افراد را نیز می توانید در هنگام مصاحبه حضوری ارایه دهید.
صحت اظهاراتی که در رزومه تحصیلی داشته اید در جلسه حضوری مصاحبه با ارائه مدارک بررسی می شود.
نحوه نوشتن و قالب بندی رزومه ی تحصیلی باید طوری باشد که خواندن رزومه را آسان تر کند. در نوشتن رزومه آکادمیک از یک فونت خوانا و زیبا با اندازه ی فونت مناسب مثلا 11 یا 12 استفاده کنید . حاشیه رزومه 1.5 سانتی متر تا 2.5 سانتی متر باید باشد .
توجه داشته باشید که بایستی در نگارش رزومه تحصیلی جملات خود را طوری بیان کنید که کمترین ضعف نگارشی را داشته باشد، چرا که در غیر اینصورت خواننده که معمولا فردی تحصیل کرده و دانشگاهی می باشد به آماتور بودن شما پی می برد. همچنین باید توجه داشته باشید که نباید بیان بسیار پیچیده ای داشته باشید و متن رزومه تحصیلی خود را طوری بنویسید که منظور شما به وضوح مشخص نباشد. به طور کلی رزومه موفق رزومه ای است که اگر در اختیار فردی که شما را نمی شناسد قرار گرفت، فرد مورد نظر بتواند با خواندن رزومه به درک صحیحی ازتوانائی علمی و پژوهشی شما برسد.