اکسپت و چاپ تضمینی مقالات همه ی رشته ها در مجلات معتبر ISI ,ISC ,SCOPUS, مجلات مورد تایید وزارت علوم، علمی پژوهشی داخلی و کنفرانس ها و همایش ها و کنگره ها در کمترین زمان در موسسه اشراق
یکی از این مجلات معتبر علمی در دنیا، مجله ISI است: موسسه علمی اطلاعات(آی اس آی) توسط یوجین گارفیلد در سال 1960 تاسیس شد. این موسسه توسط تامسون به یک دست آورد در زمینه علمی و بهداشتی و درمانی رسید به همین خاطر در سال 1992، به عنوان تامسون ثبت و شناخته شد. آی اس آی در حال حاضر بخشی از کسب و کار و مالکیت معنوی و علمی تامسون رویترز است. امروزه ISI یک نوع بانک اطلاعات علمی محسوب میشود. این پایگاه دادههای استنادی را پوشش می دهد که هزاران ژورنال دانشگاهی را شامل میشود.
♒ایندکس بودن مجله
مجلهی مورد نظر حتماً باید در لیست ژورنالهای معتبر علمی دنیا همچون ISI ,SCOPUS ,ISC ,PUBMED نمایه شده باشد.
♒اسکوپ مجله و یا ژورنال
در بیشتر مواقع مجلات معتبر علمی به صورت تخصصی کار میکنند و فقط مقالات مربوط به تنها یک اسکوپ را تحت پوشش قرار داده و مقالات آن را چاپ می کنند. پس موظف هستید که مقاله خود را به مجلهای که در اسکوپ مقاله شما است، ارسال کنید. یک نقطه بسیار مهم دیگر که باید به آن توجه کرد سختگیری مجلات تخصصی میباشد که داوری بسیار سختگیرانهتری نسبت به سایر مجالات دارند. یک ژورنال که در اسکوپ خاصی مقالات علمی چاپ مینماید از اساتید مجرب در این حیطه به عنوان داور کمک میگیرد و مقاله توسط آنان داوری میشود.
♒ایمپکت فاکتور یا همان IF
شاخص ایمپکت فاکتور برای یک ژورنال یا مجله در زمان مشخص، از تقسیم تعداد مقالات ارجاع کننده به مقالات منتشر شده آن ژورنال در دو سال قبل از آن، بر همه مقالات منتشر شدهی آن ژورنال در دوره دو ساله به دست میآید. اگر میخواهید چاپ مقالهای در ژورنال بسیار معتبر چاپ کنید باید ایمپکت فاکتور بالا انتخاب نمایید ولی اگر فکر میکنید مقاله شما سطح علمی متوسطی دارد؛ از ژورنال بدون ایمپکت فاکتور یا با ایمپکت فاکتور پایین انتخاب کنید تا شانس اخذ پذیرش بیشتری را داشته باشید.
♒تعداد نسخههای چاپ شده ژورنال و یا مجله در سال
برخی ژورنالها و مجلات ۱ یا ۲ بار در سال چاپ میشوند در حالی که برخی دیگر ۴ بار یا ۶ بار و حتی گاهی اوقات ۱۲ بار و بیشتر. انتخاب مجلهای که تعداد چاپ بیشتری دارد؛ احتمال پذیرش را بیشتر و زمان داوری را کمتر میکند.
♒توجه به درصد ریجکتهای مجله ویا ژورنال
هر مجله و ژورنالی درصد مشخصی از تعداد مقالات ریجکت شده دارد که با توجه به آن می توان استدلال کرد که احتمال اکسپت و پذیرش مقاله چقدر میباشد.
♒داوران مجله
ژورنالهایی که با هیئت داوران سرشناس همکاری میکنند جنبه علمی مقاله را به درستی بررسی میکنند و نکات قابل تأمل در محتوای مقاله را ذکر میکنند که کمک بسیار مفیدی برای نویسنده مقاله میباشد.
♒پروسه داوری
پروسه داوری مجلات و ژورنالها در بازهی زمانی مشخص انجام میشود و سپس نتیجه را اعلام میکنند اما برخی دیگر زمان مشخصی را ندارند و ممکن است یک مقاله چندین ماه در پروسه داوری قرار بگیرد.
♒بلک لیست نبودن مجله انتخابی
قبل از انتخاب مجله برای پذیرش و سابمیت مقاله مطمئن شوید که مجله انتخابی شما جزو بلک لیست وزارت علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد نیست تا مقالهی شما مورد تایید واقع شود. جدیدترین و آخرین لیست ژورنالهای نامعتبر (Blacklist):
🌐➰ژورنالهای نامعتبر(Blacklist) وزارت علوم
➰🌐ژورنالهای نامعتبر(Blacklist) وزارت بهداشت
🌐➰ژورنالهای نامعتبر(Blacklist) دانشگاه آزاد اسلامی
موسسه اشراق مجلات متناسب با رشته و محتوای مقاله شما را معرفی میکند به طوری که مجلهی معرفی شده مورد تایید وزارت علوم، وزارت بهداشت، و دانشگاههای آزاد و سراسری باشد؛ سپس بررسی ژورنال انتخابی از نظر اینکه جزو بلک لیست نباشد. همکاران موسسه اشراق تمام تلاش خود را میکنند تا اکسپت و پذیرش مقاله را در کوتاهترین زمان ممکن بگیرند. همچنین اگر مقاله شما نیاز به ترجمه داشت، ترجمه تخصصی مقاله در کمترین زمان توسط مجربترین متخصصین و کارشناسان برای چاپ در مجله انجام میگیرد و امکان ویراستاری مقالات ترجمه شده از نظر گرامری، ساختاری و فرمت بندی مقاله طبق اصول ساختاری مجله در موسسه اشراق وجود دارد. نامه اکسپت معتبر مجله بعد از پذیرش برای پژوهشگران ارسال میشود. بعد از گرفتن اکسپت میتوانند از مجله اعلام پذیرش بگیرند.
--⚛ بیشتر بخوانید ⚛--