امروز اساتید، محققان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به دنبال چاپ تضمینی مقاله علمی پژوهشی هستند. موسسه اشراق در تمام مراحل چاپ تضمینی مقاله علمی پژوهشی پشتیبان شما است و با ارائه مشاورههای رایگان شما را در این مسیر همراهی میکند.
یک مقاله علمی درواقع گزارشی است که بر اساس نتایج تحقیقات و پژوهشهای اصلی جدید در حوزه تخصصی خاص نوشتهشده و در مجلات علمی معتبر به چاپ رسیده است. دانشجویان، اساتید و محققان پس از انجام پژوهش علمی، باید نتایج آن را بهصورت یک مقاله جمعآوری کنند و در مجلات معتبر به چاپ برسانند. هدف از ارائه مقاله علمی، به اشتراک گذاشتن تحقیق و دستاوردهای علمی است که در هر گوشهای از جهان در حال انجام است، با به اشتراک گذاشتن این نتایج محققان به یکدیگر کمک میکنند تا سیر تکاملی مسیر علمی طی شود و محققان بعدی، تحقیقات خود را بر پایه این یافتهها تکمیل میسازند و از انجام تحقیق مشابه که تنها باعث هدر رفتن انرژی و زمان میشود خودداری میکنند.
مقاله علمی میتواند در انواع مختلفی ارائه شود که هرکدام با بقیه تفاوتهای فاحشی دارد.
مقالات علمی ترویجی به مقالاتی اطلاق میشود که دارای ایده جدید و نوآورانه نیستند و هدف از ارائه آنها صرفاً مرور تحقیقات پیشین و مطالعه نتایج آنها است. در این مقالات نتایج و دادههای مقالات پیشین گردآوری میشود و بهصورت خلاص در یک مقاله جامع ارائه میگردد.
در مقالات مروری نویسنده این نوع مقالات باید یک موضوع و هدف خاصی را انتخاب نماید و به مطالعه مقالات جدیدالنشر در آن حوزه بپردازد، سپس مشکلات، بحثها و شکافهای وجود در مقالات را بهعنوان یک مقاله جامع گردآوری نماید .
این مقالات بر پایه تحقیقات مشاهدهای هستند که معروفترین آنها مطالعه موردی یا همان Case Study است. این مقالات بیشتر در زمینههای پزشکی نوشتهشده و به بررسی موردی موضوع خاصی میپردازد برای مثال «بررسی علائم یک بیماری در بیماران بستریشده».
محققان میتوانند روش تحقیق خود را به نهایی در مجلات علمی معتبر داخلی و خارجی به چاپ برسانند، البته به شرطی که روش ارائهشده کاملاً جدید باشد و یا نسبت به روشهای پیشین، پیشرفت قابلتوجه داشته باشد.
مقالات علمی پژوهشی مهمترین نوع از مقالات هستند. در این مقالات نویسند یک ایده جدید و نوآورانه نسبت به تحقیقات پیشین دارد. در این نوع مقالات نویسنده دادههای خامی را با تحقیق به دست آورده و سپس به تجزیه و تفسیر این دادهها میپردازد و نتایج آن را در قالب مقاله علمی پژوهشی ارائه میدهد.
چاپ مقاله علمی پژوهشی مزایای زیادی برای نویسنده آن دارد. از مهمترین مزایای چاپ مقاله علمی پژوهشی این است که دستاوردهای خود را در نمایش برای عموم قرار میدهید و مخاطبان از طریق جستجو در اینترنت میتوانند به مقاله شما دسترسی داشته باشند تا بتوانند در تحقیقات خود از آن استفاده نمایند. از مزایای چاپ مقاله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
با چاپ مقاله علمی پژوهشی خود میتوانید در مجلات معتبر از سوءاستفاده و سرقت اطلاعات خود جلوگیری کنید. زمانی که شما یک مقاله خود را به چاپ میرسانید شخص دیگری نمیتواند عیناً از مطالب شما استفاده کند و مقاله خود را در مجله دیگری به چاپ برساند.
چاپ مقالات علمی پژوهشی و انتشار دستاوردهای خود و به اشتراک گذاشتن آن با محققان دیگر باعث هموار کردن راه برای تحقیقات آتی میشود که موجب پیشرفت جامعه علمی میگردد.
زمانی که مقاله علمی پژوهشی چاپشده دارای رتبه علمی بالایی باشد، اشخاص زیادی در ارجاعات مقاله خود از آن استفاده میکنند. هرچه تعداد استناد به یک مقاله بیشتر باشد باعث بالاتر رفتن اعتبار مقاله میشود.
علاوه بر مزایای قبلی که شمردیم، اصلیترین دلیل چاپ مقاله علمی پژوهشی در میان اساتید و دانشجویان، پربارتر کردن رزومه تحصیلی و کاری است. دیگر مزایای آن عبارتند از:
افزایش حقوق و مزایای شغلی برای اساتید و پژوهشگران
ارتقا رتبه علمی استاد
عضویت در بنیاد ملی نخبگان
اخذ امتیاز پژوهشی در مصاحبه دکتری
استخدام بهعنوان هیئتعلمی
اخذ بورسیه تحصیلی خارج از کشور
بعد از نگارش مقاله علمی پژوهشی باید آن را برای چاپ به مجلات معتبر ارسال کرد. مجلات معتبری که مقالات علمی پژوهشی را چاپ میکنند عبارتاند از:
ISI مخفف حروف اول Institute for Scientific Information است که از معتبرترین موسسات تعیین استاندارد و معتبر بودن نشریات علمی در سراسر جهان است. تامسون رویترز شرکت بزرگ و بینالمللی است که نشریات معتبری که در تمام جهان منتشر میشوند را فهرست میکند. مقالات چاپشده در این نشریات بهاصطلاح در ISI نمایه میگردند و بهعنوان مقاله isi شناخته میشوند. مجلات ISI در دودسته کلی JCR (دارای ضریب تأثیر) و ISI Listed (بدون ضریب فاکتور) دستهبندی میشوند. ضریب تاثیر یا ایمپکت فاکتور IF ملاکی است که موسسه تامسون رویترز برای ارزشدهی به مجلات خود از آن استفاده میکند و به صورت میانگین تعداد دفعاتی است که به مقالات یک مجله در طی دو سال رفرنس داده شده است. بالاترین بودن IF یک مجله به این معنا است که مقالات این مجله به صورت میانگین توسط مقالات بیشتری ارجاع داده شدهاند. هرچقدر IF یک مجله بالاتر باشد به معنای معتبرتر بودن مجله است.
اسکوپوس Scopus یکی دیگر از نمایههای استنادی معتبر و شناختهشده است. اسکوپوس یکی از محصولات الزویر است که استفاده از اطلاعات آن نیاز به اشتراک و پرداخت هزینه دارد.
پابمد پایگاه بانک داده اطلاعاتی مجلههای بیومدیکال درزمینههای پزشکی و زیستشناسی است. پابمد توسط موسسه National Center for Biotechnology Information یا بهاختصار NCBI نمایه میشود.
پایگاه استنادی جهان اسلام یک سامانه اطلاعرسانی علمی است که درصدد رتبهبندی دانشگاههای ایران و جهان اسلام است. در حال حاضر 57 کشور مسلمان مکلف به بارگذاری نشریات علمی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام است.
مجلات علمی پژوهشی به مجلاتی اطلاق میشود که مقالههای چاپشده در آن به ارائه یافتههای جدید علمی حاصل از طرحهای پژوهشی، پایاننامهها و رسالههای تحصیلی و سایر موارد پژوهشی میپردازد.
هر مقاله علمی پژوهشی باید دارای ساختار مشخص و هدفمندی باشد. چهارچوب استاندارد یک مقاله علمی پژوهشی به ترتیب زیر است:
عنوان مقاله در بالای صفحه اول نوشته میشود. عنوان بهتر است بین 8 تا 12 کلمه باشد و بهصورت خبری نوشته شود.
چکیده یا همان خلاصه مقاله زیر عنوان نوشته میشود. چکیده باید بین 150 تا 300 کلمه باشد و دارای بخشهای هدف، روش کار، نتایج، بحث و نتیجهگیری باشد.
کلمات کلیدی مقاله درواقع به کلماتی اشاره میکنند که تمایل دارید با جستجوی این کلمات، مقاله شما در نتایج نمایش داده شود.
با تجزیهوتحلیل مقالات و سایر منابع علمی موجود بخش مقدمه نوشته میشود.
نحوه طراحی پژوهش انجامشده همراه با فنهای استفادهشده در این قسمت بیان میشود. محاسبات ریاضی و آماری نیز در قسمت روششناسی ذکر میگردد.
یافتههای حاصل از تحقیق در قسمت نتایج آورده میشود. در صورت لزوم جداول و اشکال در این قسمت آورده میشود.
یافتهها و نتایج مطالعات پیشین در قسمت بحث آورده میشود. در این قسمت تحقیق حاضر با نتایج تحقیقات قبلی مقایسه شده و دلیل همسو بودن یا ناهمسو بودن آن ذکر میگردد. همچنین با توجه به نتایج بهدستآمده ایدههای جدید و راهحلهای بالقوه برای حل مسئله ارائه میشود.
نتایج نهایی مطالعه انجامشده بهصورت خلاصه در این قسمت ذکر میشود.
مشخصات تمام منابعی که برای نگارش مقاله از آن استفادهشده و در داخل متن مقاله به آن اشارهشده است باید بهصورت کامل در قسمت منابع درج گردند.
هزینه چاپ مقاله علمی پژوهشی بسته به مجله انتخابی متفاوت است. همانطور که در مطالب پیشین اشاره کردیم مجلات مناسب برای چاپ مقاله علمی پژوهشی در دو دسته داخلی و خارجی طبقهبندی میشود. مجلات خارجی شامل مجلات ISI, Scopus, ISC, PubMed و مجلات داخلی علمی پژوهشی است. به طور کلی مجلات به دودسته رایگان یا دسترسی محدود و مجلات پولی یا دسترسی آزاد تقسیمبندی میشوند. هزینهای که مجلات از نویسنده دریافت مینماید میتواند بابت داوری، پذیرش و یا چاپ مقاله باشد و هزینهای که نویسنده برای مجله واریز میکند بعد از کنسلی و یا ریجکت مقاله به نویسنده عودت داده نمیشود. هزینه مجلات پولی داخلی نسبت به مجلات خارجی پایینتر است چراکه مجلات خارجی بر اساس دلار هزینه از نویسنده دریافت میکنند. در مقابل مجلات رایگان هیچ هزینهای از نویسنده دریافت نمیکنند و هزینه خود را از سازمانها، دانشگاهها و یا خوانندگان تامین مینمایند.
مجلات رایگان: مجلاتی هستند که بابت داوری، پذیرش و یا چاپ از نویسنده هزینه دریافت نمیکنند و چاپ مقاله در این مجلات کاملاً رایگان است.
مجلات پولی: مجلاتی هستند که بابت داوری، پذیرش و یا چاپ از نویسنده هزینه دریافت میکنند ولی خواننده بهصورت کاملاً رایگان میتواند مقاله چاپشده را دانلود نموده و در تحقیقات خود به آن ارجاع دهد.
بهطورکلی مجلات داخلی هزینههای پایینتری برای نویسنده نسبت به مجلات خارجی که هزینه به دلار دریافت میکنند، دارند
چاپ تضمینی مقاله علمی پژوهشی چه در مجلات داخلی و چه در مجلات خارجی کار آسان و سریعی نیست بلکه نیاز بهدقت و صبوری دارد. برای چاپ تضمینی مقاله علمی پژوهشی باید مقاله باکیفیت بالایی نگارش شود. ولی تنها داشتن مقاله باکیفیت، پذیرش و چاپ مقاله را در مجلات علمی پژوهشی داخلی تضمین نمیکند، بلکه موارد دیگری نیز در اخذ پذیرش و چاپ تضمینی مقاله علمی پژوهشی دخیل هستند که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
حتی اگر مقاله باکیفیت بسیار بالایی داشته باشید ولی برای مجله مناسبی اقدام نکنید، مقالهتان پذیرش نخواهد شد. باید مجله انتخابی متناسب با مقاله و در سطح بار علمی مقاله باشد. بهترین کار این است که وارد سایت رسمی مجله موردنظر شوید و اسکوپ و یا حیطه فعالیت مجله را بررسی کنید که آیا در حوزه مقاله شما چاپ انجام میدهد یا خیر.
بحث سرقت ادبی امروزه بسیار موردتوجه مجلات قرارگرفته است. مقاله ارسالی به مجله نباید مشابهت با مقالات چاپشده قبلی داشته باشد. هیچ ادیتوری تمایل به چاپ مقالهای که از سایر مقالات کپی شده است، ندارد. برای بررسی میزان مشابهت یا سرقت ادبی مقاله میتوانید از نرمافزارهای مخصوص استفاده کنید و در صورت وجود سرقت ادبی به پارافریز آن بپردازید.
ویراستاری مقاله از چند جهت موردتوجه سردبیر مجله قرار میگیرد:
ویرایش ادبی: مقاله ارسالی به مجله باید ازنظر ادبی ویراستاری شود. به این معنا که مقاله فوق نباید دارای غلط املایی یا ایرادات نگارشی مانند نقطه، ویرگول و ... باشد.
ویرایش گرامری: ویرایش گرامری به معنای رفع ایرادات گرامری و نگارشی است.
مقالات ارسالی به مجلات علمی پژوهشی خارجی باید به زبان انگلیسی ترجمه تخصصی شوند. ترجمه تخصصی توسط مترجم متخصص رشته و بهصورت کاملاً حرفهای انجام میشود. ترجمه ارسالی به مجلات معتبر باید سلیس، روان و تخصصی باشد. چراکه ترجمه غیرتخصصی باعث میشود سردبیر و داور مجله معنای دقیق مقاله را متوجه نشوند و آن را ریجکت کنند.
از موارد دیگر که برای چاپ تضمینی مقاله علمی پژوهشی بسیار موردتوجه است، فرمت بندی مقاله بر اساس فرمت مجله است. هر مجله فرمت خاص خود را دارد و تنها مقالاتی که در این فرمت برای مجله ارسال میگردند را داوری میکند و اگر ساختار مقاله خارج از فرمت درخواستی مجله باشد آن را ریجکت میکند. برای فهمیدن فرمت درخواستی مجله باید وارد سایت رسمی مجله شده و از قسمت راهنمای نویسندگان، بخش فرمت بندی مقاله را مطالعه کرد. فرمت بندی مقاله شامل تمام موارد ساختاربندی و صفحه آرایی اعم از فونت و اندازه قلم، حاشیه از کنارههای صفحه، فاصله بین سطرها و ... است. یادتان باشد فرمت بندی و سابمیت مقاله آخرین مراحل هستند و باید به دقت خیلی بالا انجام شوند.
گزینه آخر برای چاپ مقاله تضمینی علمی پژوهشی سابمیت مقاله است. سابمیت به معنای ارسال مقاله به مجله است که آخرین مرحله انجام کار است. در سابمیت مقاله باید توجه نمایید که تمام موارد درخواستی مجله را رعایت کردهاید و تمام فایلهای درخواست شده از نویسنده برای مجله ارسالشده است. اگر سابمیت ناقص انجام شود مقاله برای داوری ارسال نخواهد شد.
تا اینجا با چاپ تضمینی مقاله تا حدودی آشنا شدیم و فهمیدیم برای پذیرش و چاپ تضمینی باید چه راههایی طی کرد. ولی اگر تجربه کافی درزمینهٔ چاپ مقاله ندارید و یا زمان انجام آن برای شما بسیار مهم است، میتوانید از اشخاص و مؤسسات معتبری که تجربه کافی درزمینهٔ چاپ تضمینی مقاله علمی پژوهشی دارند کمک بگیرید. این مؤسسات روزانه چندین مقاله علمی پژوهشی برای مجلات ارسال میکنند و با پیچوخم این مسیر آشنایی کامل دارند. درنتیجه میتوانند در بازه زمانی کوتاهتری چاپ مقاله علمی پژوهشی شمارا انجام دهند.
موسسه اشراق یکی از چندین موسسه معتبر درزمینهٔ چاپ مقاله است؛ اما این موسسه تفاوتهایی در شیوه کار و سرعت عمل با مؤسسات دیگر دارد که آن را از سایر مؤسسات متمایز کرده است.
اولین تفاوت موسسه اشراق با سایر مؤسسات در سطح انجام خدمات هست. موسسه اشراق بسته به نیاز نویسندهها خدمات فرمت بندی و سابمیت خود را در 3 سطح ارائه میدهد.
فرمت بندی و سابمیت بهصورت عادی: در 5-6 روز کاری انجام میشود و مبلغ دریافتی 1.300.000 تومان است.
بهصورت فشرده: در 3 روز کاری انجام میشود و مبلغ دریافتی 2.000.000 تومان است.
بهصورت فشرده پلاس: تضمین کیفیت و سرعت بهصورت VIP در 2 روز کاری انجام میشود و هزینه آن 2.500.000 تومان است.
تفاوت دیگری که موسسه اشراق با سایر مؤسسات دارد در این است که اگر مقاله ارسال به مجله زیر 10 روز ریجکت سریع شود، موسسه اشراق یکبار دیگر به خاطر جلب رضایت نویسنده مقاله را بدون دریافت هزینه مجدد برای مجله دیگری فرمت بندی و ارسال میکند.
از دیگر تفاوتهای موسسه اشراق با سایر مؤسسات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
برای ثبت سفارش چاپ تضمینی مقاله علمی پژوهشی خود میتوانید به طریق زیر عمل نمایید:
موسسه اشراق از سال 1393 فعالیت خود را درزمینهٔ چاپ تضمینی مقاله علمی پژوهشی آغاز کرده است و در این مسیر توانسته ایست رضایت بالغبر 90 درصد از مشتریان خود را جلب نماید. از خدمات موسسه اشراق که در راستای چاپ مقاله انجام میشود میتوان به استخراج مقاله از پایاننامه، ترجمه تخصصی، ویراستاری ادبی، گرامری و نیتیو، پارافریز تخصصی مقالات اشاره کرد. جهت ثبت سفارش بر روی لینک زیر کلیک نمایید:
راههای ارتباطی با موسسه انتشاراتی اشراق
کارشناسان و مشاوران موسسه انتشاراتی اشراق به صورت تماموقت حتی در روزهای تعطیل آماده ارائه خدمات حرفهای و باکیفیت به مشتریان و کاربران خود هستند. برای دریافت مشاوره میتوانید از طریق سایت به صورت آنلاین با مشاورین موسسه گفتوگو کنید و یا از طریق تماس تلفنی با شمارههای زیر در ارتباط باشید:
eshragh_company
isi.eshragh@gmail.com
09149724933
041-33373424
بله، فقط مقالات انگلیسی امکان چاپ در مجلات تضمینی را دارند.
اگر مجله انتخابی شما رایگان باشد، هیچ هزینهای به مجله واریز نمیکنید ولی اگر مجله پولی انتخاب نمایید هزینه از طرف مجله تعیین میگردد.
بله تمامی مجلاتی که معرفی میشوند مورد تائید وزارت علوم هستند.
خیر، برای اکثر مجلات پروسه داوری باید به صورت عادی طی شود.
پروسه داوری حداقل 2 ماه زمان خواهد برد.