خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

چگونه یک رزومه باکیفیت بسازیم؟ + نمونه دانلود

انتشار 4 اسفند 1401
مطالعه 18 دقیقه

همان‌طور که می‌دانید، در شرایط و محیط‌های مختلف، قبل از اینکه با شخص متقاضی صحبت شود، معمولا رزومه و سوابق او را بررسی کرده و در صورت صلاحدید از او دعوت می‌شود. بنابراین ساخت یک رزومه قوی که بتواند برای شما تاییدیه اول را بگیرد، بسیار مهم است. در این بخش از اشراق می‌خواهیم در خصوص ساخت یک رزومه باکیفیت صحبت کنیم. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

چگونه یک رزومه باکیفیت بسازیم؟ + نمونه دانلود

resume

اهمیت ساخت رزومه چیست؟

رزومه سندی است که در آن به‌طور خلاصه به ویژگی‌های یک فرد اعم از مشخصات فردی، سوابق تحصیلی، سوابق کاری، دستاوردها و مهارت‌هایی که در طول زندگی خود به دست آورده است و... مواردی از این قبیل اشاره می‌کند. درواقع زمانی که یک فرد رزومه شما را مطالعه می‌کند می‌تواند تصویر کوتاهی از شمارا در ذهن خود تجسم کند. اهمیت ساخت رزومه، زمانی مشخص می‌گردد که در مدت زمان کوتاهی فرد متقاضی توانسته است اطلاعات اولیه خود را ارائه دهد و از آن‌طرف فرد یا سازمانی که قصد دارد متقاضی را دعوت به کار کند، با یک نگاه بتواند به راحتی تصمیم اولیه را بگیرد. از دیگر مزایای ساخت رزومه می‌تواند این باشد که شما زمانی که می‌خواهید درخواست خود را برای یک سازمان ارسال کنید و هم‌زمان با آن یک رزومه مرتب و ساماندهی شده نیز ارسال می‌کنید، درواقع نشان می‌دهید که چقدر نسبت به زمان خود و آن قسمت مربوطه، ارزش قائل هستید.

انواع رزومه به چند دسته تقسیم می شود؟

رزومه‌ها انواع مختلفی دارند که هر یک برای نیل به هدفی مشخص، گردآوری می‌شوند و از آنجایی که نمی‌توان یک نوع رزومه را برای تمامی شغل‌ها در نظر گرفت؛ بنابراین آشنایی با انواع مختلف آن خالی از لطف نیست. در این قسمت به معرفی شاخص‌ترین و رایج‌ترین انواع رزومه می‌پردازیم:

رزومه زمانی

رزومه زمانی معمولاً محبوب‌ترین نوع رزومه از دیدگاه کارفرمایان به حساب می‌آید؛ چرا که در این نوع رزومه، سوابق و تجربیات کاری و تحصیلی به صورت معکوس یعنی از جدیدترین به قدیمی‌ترین نوشته می‌شود و کارفرمایان می‌توانند در مدت زمان کوتاهی، چشم انداز مفیدی بر سوابق فرد متقاضی داشته باشند. رزومه زمانی معمولاً سیر منطقی و شفافی از مسیر شغلی و تحصیلی شما از گذشته تاکنون را ارائه می‌کند. برای نوشتن سوابق کاری خود بر اساس زمان، الزام به نوشتن شغل‌های تمام وقت و یا سازمانی نمی‌باشد؛ بلکه می‌توانید تمامی فعالیت‌های شغلی که داشته‌اید از جمله نیمه وقت، فریلنسری، کارآموزی و... را نیز ذکر نمایید؛ زیرا هدف از این رزومه بیشتر نشان دادن سوابق کاری‌تان است.

ساعت

رزومه عملکردی

‌‌رزومه عملکردی نوعی از رزومه است که به صورت متمرکز به توانمندی‌ها و مهارت‌ها که به شغل مورد علاقه خود که به آن درخواست داده‌اید، اشاره می‌کند. این نوع رزومه برای کسانی کاربرد دارد که می‌خواهند تغییر شغل داشته باشند و یا تجربه کاری کوتاه مدتی دارند. درواقع این نوع رزومه برعکس حالت قبلی، به جای «زمان انجام سوابق کاری» بر «نوع تجربیات کسب شده» تمرکز دارد. اگر شما متقاضی شغل‌هایی مانند فنی یا مهندسی هستید، این نوع رزومه می‌تواند کاربرد زیادی برای شما داشته باشد. می‌توانید مهارت‌های خود را به ترتیب مرتبط بودن با شغلی که درخواست داده‌اید، مرتب نمایید.

skill

رزومه پژوهشی

رزومه پژوهشی نیز همان‌طور که از اسم آن پیداست، بیشتر بر مقالات چاپ شده، پژوهش‌ها و تحقیق‌های انجام گرفته شده، طرح‌های پژوهشی ارائه داده شده، کتاب‌های چاپ شده، نام اساتیدی که می‌توانند معرف شما باشند و... تمامی فعالیت‌هایی که بیشتر مربوط به طول دوران تحصیل فرد می‌باشد، تمرکز دارد. این نوع رزومه‌ها معمولاً برای افرادی مناسب است که می‌خواهند رزومه خود را به دانشگاه ارائه دهند. در ادامه با طرز گردآوری این رزومه بیشتر آشنا خواهید شد.

research

رزومه ترکیبی

رزومه ترکیبی معمولاً یکی از محبوب‌ترین و رایج‌ترین انواع رزومه می‌باشد که متقاضیان استفاده می‌کنند. در رزومه ترکیبی تجربیات کاری و تحصیلی هر دو نوشته می‌شود و می‌تواند اطلاعات جامعی را از فرد متقاضی، در اختیار سازمان مربوطه قرار دهد. شما در این نوع رزومه نویسی، تجربیات کاری و مهارت‌ها و توانمندی‌های فردی را با ترتیب زمانی سوابق کاری ترکیب می‌کنید. مزیتی که این رزومه نسبت به سایر رزومه‌ها دارد این است که اگر شما متقاضی یک شغل هستید؛ اما نمی‌دانید از چه نوع رزومه‌ای استفاده کنید، می‌توانید رزومه ترکیبی را انتخاب کنید؛ زیرا این رزومه برای انواع سازمان‌ها با هر تخصص و رشته‌ای مناسب است و کاربرد دارد.

نفرات

رزومه اینفوگرافیک

اگر برای شغلی که درخواست داده‌اید و متقاضی هستید، یکی از زیرشاخه‌های هنر، طراحی و یا گرافیک می‌باشد، انتخاب یک رزومه اینفوگرافیک می‌تواند یک گزینه خوب برای شما باشد؛ زیرا در این نوع مشاغل معمولاً نمونه کار از اهمیت زیادی برخوردار است؛ بنابراین در رزومه اینفوگرافیک شما خواهید توانست نمونه کارهای خود را به نمایش بگذارید. برای مثال اگر عکاس هستید، می‌توانید از نمونه عکس‌هایی که گرفته‌اید و یا از ویرایش‌هایی که بر روی آن انجام داده‌اید، در رزومه خود جایگذاری کنید.

graphic

رزومه هدفمند

رزومه هدفمند از جمله رزومه‌هایی است که شما صرفاً برای یک سازمان آن را سفارشی‌سازی می‌کنید. درواقع با توجه به درخواست سازمان مربوطه، شما بایستی موارد گفته شده در رزومه را کاملاً منطبق بر آن شغل مربوطه بنویسید؛ بنابراین این نوع رزومه را نمی‌توان برای تمامی قسمت‌ها ارسال کرد. اگر موقعیت شغلی رویایی‌تان را در یک شرکت یا سازمان بزرگ و معتبر پیدا کرده‌اید، با رزومه هدفمند می‌توانید شانس دیده شدن و دعوت به جلسه مصاحبه را بالاتر ببرید و به هدف برسید. لازمه این کار مطالعه دقیق آگهی استخدامی و کسب اطلاعات در حوزه وظایف شغل مربوطه می‌باشد.

target

تفاوت رزومه و CV در چیست؟

شاید بسیاری از افراد تفاوت بین رزومه و CV را به طور دقیق نمی‌دانند و برخی افراد حتی کارفرمایان نیز این دو را به جای یکدیگر به کار می‌برند؛ اما بهتر است بدانید این دو مفهوم با یکدیگر تفاوت دارند و اگر شما قصد دارید سوابق خود را به یک سازمان تخصصی ارائه دهید، بهتر است در ابتدا به طور دقیق بدانید آیا از شما رزومه درخواست شده است یا CV و سپس به گردآوری آن بپردازید.

رزومه(Résumé)

رزومه به طور خلاصه و تیتر گونه به بیان سوابق شغلی، مهارت‌ها، تحصیلات، دوره‌های آموزشی گذرانده شده و... می‌پردازد. به عبارتی یک رزومه به ترتیب زمانی و به طور کاملا خلاصه، به شرح این می‌پردازد که یک فرد تا چه مقطعی تحصیل کرده است، در چند سازمان اشتغال داشته است، چه مدارکی به غیر از مدرک تحصیلی دارد که به انتخاب او کمک می‌کند و... معمولاً رزومه‌ها محدودیت تعداد صفحه دارند و نگارش آن بیشتر از یک الی دو صفحه، پیشنهاد نمی‌شود. اغلب رزومه‌ها برای ارائه به سازمان‌های خصوصی و دولتی به کار می‌روند.

(Curriculum Vitae)CV

CV برخلاف رزومه، به شرح مفصلی از دستآوردها و موفقیت‌های یک فرد در دوران تحصیل و شغلی او می‌پردازد. یک CV می‌تواند حتی شامل چندین صفحه در خصوص امتیازات و نقاط قوتی که باعث می‌شود شما برای سازمان مربوطه انتخاب شوید، باشد. CV بیشتر بر تجربیات، مهارت‌ها، ارائه مقاله چاپ‌شده در مجلات معتبر، حضور در کنفرانس‌ها، کسب مقام در المپیاد و... متمرکز می‌شود و اغلب برای ارائه به دانشگاه‌ها کاربرد دارد.

یک رزومه استاندارد از چه بخش‌هایی تشکیل شده است؟

تا به اینجای مطلب با مفهوم رزومه و انواع آن آشنا شدید. حال به اصلی‌ترین قسمت از این مطلب رسیدیم که چه اجزایی بایستی در رزومه ما آورده شود. به طور کلی در این خصوص نمی‌توان یک فرمت بندی یکپارچه و مشخصی برای اجزای رزومه در نظر گرفت؛ اما می‌توان یک الگوی استاندارد جهت مشخص شدن راه و روش رزومه نویسی، ارائه داد. در ذیل به اجزایی که لازم است که در رزومه شما نوشته شوند اشاره می‌گردد:

PERSONAL INFO

اطلاعات شخصی فرد

در بخش اول از یک رزومه استاندارد، معمولاً مشخصات و اطلاعات فرد متقاضی نوشته می‌شود. این اطلاعات شامل نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، اطلاعات تماس، آدرس محل سکونت و... می‌باشد که باید به صورت دقیق و کامل نوشته شود. معمولاً در رزومه‌ها محلی هم برای قرار دادن عکس پرسنلی متقاضی، در نظر گرفته می‌شود. این مسئله کاملاً اختیاری بوده و وجود آن الزامی نیست؛ اما اگر قصد دارید عکس خود را نیز در رزومه قرار دهید، حتماً بایستی یک عکس پرسنلی و مناسب باشد.

PURPOSE

خلاصه‌ای از اهداف

هر کارفرمایی علاقه دارد بداند که شما چرا می‌خواهید در آن سازمان استخدام شوید؟ چه مزیت و یا چه ویژگی‌هایی در خود می‌بینید که می‌خواهید در آنجا مشغول به کار شوید؟ در قسمت اهداف شما می‌توانید به صورت غیر مستقیم و با ترکیب اهداف بلند مدت و کوتاه مدت خود، ذهن کارفرما را آماده کنید تا شما را برای مصاحبه حضوری دعوت کند. هر چقدر در نوشتن این قسمت مهارت به خرج دهید، همان‌قدر رزومه تاثیرگذاری خواهید داشت.

WORK

مقاطع تحصیلی و سوابق شغلی

مقاطع تحصیلی و سوابق شغلی هر یک بایستی در رزومه به صورت یک بخش جداگانه نوشته شوند. در این قسمت باید به ترتیب زمانی یعنی از جدیدترین به قدیمی‌ترین اشاره کنید. برای مثال اگر در حال حاضر مدرک فوق لیسانس دارید، در ابتدا باید مشخصات آن از قبیل معدل مقطع مربوطه و نام دانشگاهی که در آنجا تحصیل‌کرده‌اید و... را ذکر نمایید و سپس به ذکر مقطع لیسانس و مقاطع قبل از آن بروید. در خصوص سوابق شغلی نیز این قانون وجود دارد؛ یعنی شما از جدیدترین شغلی که آن را ترک کرده‌اید باید بنویسید تا به شغل‌های قدیمی‌تر از آن بروید. در قسمت سوابق شغلی باید سمت خود در آن سازمان، مدت زمان اشتغال (تاریخ شروع و ترک کار)، دلیل جدا شدن از سازمان و اطلاعاتی از این قبیل را بنویسید.

SOFT SKILLS

مهارت‌ها و دستآوردها

در قسمت مهارت‌ها و دستاوردها، شما باید به کلیه مهارت‌هایی که می‌تواند برای شغل درخواستی به شما کمک کند، اشاره کنید. این مهارت‌ها ممکن است شامل تسلط به یک زبان غیر فارسی (مانند انگلیسی)، توانایی کار با نرم‌افزارهای مختلف، تسلط به ابزارهای آنلاین مرتبط شغلی و یا کلیه مهارت‌های تخصصی که مرتبط با آن حوزه باشد برای مثال برنامه نویسی و یا نرم‌افزارهایی چون پایتون و... مورد مهمی که در نگارش این قسمت باید دقت کنید این است که سعی کنید از کلمات کیفی مانند مسلط، کاملاً مسلط، حرفه‌ای و... استفاده نکنید و به جای آن از معادل‌های کمی مانند درصد استفاده کنید. این خوب است که شما این بخش را طوری بنویسید که اعتماد به نفس و دانش خود را نشان دهید؛ اما در استفاده از این ویژگی نباید اغراق کرد؛ زیرا ممکن است نتیجه برعکسی حاصل شود.

مقالات و کتاب‌های چاپ شده را چگونه در رزومه بنویسیم؟

درست است که در قسمت‌های قبل اشاره شد که شما اگر چاپ کتاب و یا چاپ مقاله دارید، در CV می‌توانید مفصل به آن‌ها اشاره کنید؛ اما این به معنای آن نیست که در رزومه خود نباید به آن‌ها اشاره کنید. این موارد سوابق پژوهشی شما به حساب می‌آیند و اشاره به آن‌ها باعث جلب نظر کارفرما و یا مسئول مربوطه می‌شود. شما می‌توانید برای جلوگیری از طولانی شدن رزومه خود، به صورت فهرست گونه، اشاره مختصری به آن‌ها داشته باشید. برای مثال می‌توانید در هر قسمتی از رزومه خود که فکر می‌کنید مناسب است (معمولاً پس از قسمت مقاطع تحصیلی)، یک بخش جداگانه تحت عنوان مقالات و کتاب‌های منتشر شده ایجاد کنید و آن‌ها را به ترتیب سال انتشار بنویسید. دقت کنید که اگر کتاب چاپ شده در تخصص شغلی که متقاضی آن هستید، نمی‌باشد؛ ذکر نکنید؛ اما اگر تا حدودی نزدیک به آن است، سعی کنید به صورت موضوعی، به توضیح کتاب بپردازید و تنها به اشاره عنوان کتاب اکتفا نکنید. مثال‌های زیر نحوه اضافه کردن کتاب و مقاله چاپ شده را نشان می‌دهد:

کتاب

نحوه نوشتن کتاب چاپ شده

  1. کتاب توسعه فردی، انتشارات اشراق، 1398

  2. کتاب تاثیرات استرس کرونا، انتشارات اشراق، 1399

  3. کتاب روانشناسی در حوزه رفتاری، انتشارات اشراق 1400

نحوه نوشتن مقاله چاپ شده

نام و نام خانوادگی، نام."عنوان مقاله". نام مجله، شماره جلد.(سال):
Mohammad Reza, Alizadeh pour.“The Origin of the Life in mars” . the International Journal of Astrobiology, vol. 30, no. 2, 2012, pp. 100-106

entertanement

چگونه به علایق و سرگرمی‌های خود در رزومه اشاره کنیم؟

نوشتن علاقه‌مندی‌ها و سرگرمی‌های خود در رزومه اختیاری بوده و حکم شمشیر دو لبه را برای شما دارد؛ یعنی به عبارتی هم می‌تواند باعث برجسته کردن رزومه شما شود و هم می‌تواند ارزش آن را به شدت پایین آورد و کارفرما را منصرف کند. برای اینکه بتوانید آن را به نفع خود تبدیل کنید بایستی هوشمندانه از آن استفاده کنید. پس اگر توانایی این را دارید که نظر کارفرما را در خصوص اشاره به علاقه‌مندی‌های خود جلب کنید، می‌توانید در حد 3 الی 4 سطر برای این قسمت در نظر بگیرید، در غیر این صورت بهتر است این بخش را حذف کنید؛ اما چگونه می‌توان این کار را به بهترین صورت انجام داد؟ فرض کنید شما را برای مدیر اجرایی بخشی از یک سازمان در نظر گرفته‌اند، برای اینکه بتوانید در قسمت سرگرمی‌ها، به هدف نزدیک شوید، برای مثال می‌توانید بگویید در زمان دانشجویی، مربی تیم فوتسال بوده‌اید. این یک جرقه در ذهن کارفرما ایجاد می‌کند که این شخص توانایی مدیریت و رهبری یک تیم یا گروه را داراست؛ اما اگر برای این مورد مثلاً بنویسید به بازی ps4 علاقه دارید، کمکی برای شما نخواهد کرد و ممکن است نتیجه عکس دهد. پس بنابراین ذکر علاقه‌مندی‌ها به‌شدت ارتباط مستقیم با نوع شغل درخواستی شما دارد و بایستی رعایت شود.

سوال: آیا می‌توان نام معرف خود را برای شغل متقاضی، در رزومه نوشت؟

پاسخ: در پاسخ به این سوال باید گفت، به دلیل اینکه شما در رزومه، محدودیت صفحات دارید، توصیه می‌شود تا جایی که می‌توانید به استعدادها و مهارت‌های خویش بپردازید و بیهوده بخش‌های مختلف آن را به هدر ندهید؛ زیرا یک کارفرما قبل از دعوت شما به مصاحبه، احتمال قوی این موارد را در نظر گرفته است و حتی می‌توانید در زمان مصاحبه، به معرفی آن افراد بپردازید؛ اما اگر ذکر معرف برای تایید شما، ضروری است می‌توانید بخش جداگانه‌ای تحت عنوان مشخصات معرف‌های خود، در نظر بگیرید. دقت کنید از ذکر مشخصات دقیق و جزئی بپرهیزید و فقط به‌صورت کوتاه مواردی را که کارفرما می‌تواند به آسانی از طریق آن‌ها با او ارتباط برقرار کند را ذکر نمایید. به مثال زیر دقت کنید:

رضا رضایی
مدیر دپارتمان مهندسی، شرکت X
0912XXXXXXX
x.x@gmail.com

معرفی

چگونه یک رزومه باکیفیت بسازیم؟

تا به اینجای کار با اجزای استانداردی که یک رزومه باید داشته باشد، آشنا شدید. در این بخش می‌خواهیم به مورادی اشاره کنیم که رعایت آن‌ها باعث می‌شود رزومه شما از سایر رزومه‌ها متمایز باشد و درواقع یک خروجی با کیفیت و قوی حاصل شود.

محتوای رزومه شما نباید غلط املایی و دستور زبانی داشته باشد و نوع و اندازه فونت رزومه باید خوانا باشد.

سعی کنید به جای اینکه فقط مسئولیت‌های گذشته خود را فهرست کنید، رزومه خود را با تأکید بر نتایج خود برجسته کنید و از داده‌های قابل اندازه گیری برای نشان دادن دستاوردهای خود استفاده کنید.

در رزومه خود باید روی پیشرفت شخصی خود تمرکز کنید. نشان دهید که چگونه در نقش‌های خود رشد و تغییر کرده و چه دستاوردهایی به دست آورده اید.

نشان دهید که چه در دانشگاه و چه در نقش‌های شغلی گذشته، با مجموعه‌ای از افراد مختلف آشنا شده‌اید. داشتن یک شبکه از دوستان و آشنایان که با آن‌ها فعالیت‌های گروهی انجام می‌دهید، نشان می‌دهد که شما مهارت‌های ارتباطی قوی دارید.

استفاده از کلمات قدرتمند بر موفقیت‌های شما تأکید کرده و تاثیر رزومه شما را بیشتر می‌کند. کلماتی مانند پرتلاش، نوآورانه، کسب شده و به دست آمده را برای هر یک از نقش‌های خود استفاده کنید.

هر قالب بندی را که انتخاب می‌کنید، با استفاده از آن قالب در سرتاسر سند رزومه، استاندارد نگارش و ویراستاری را حفظ کنید. برای مثال، اگر یک سرصفحه با فونت پررنگ باشد، مطمئن شوید که همه سرصفحه‌ها پررنگ هستند.

اگر برای یک شغل هنری مانند طراح گرافیک درخواست می‌دهید، از یک رزومه بصری خلاقانه‌تر برای جلب توجه و از طرف دیگر، از مهارت ‌های خود برای طراحی رزومه، استفاده کنید.

اگر مطمئن نیستید که چه سرگرمی‌هایی را در رزومه خود بگنجانید، به مواردی که مربوط به شغل هستند یا مهارت های نرم افزاری عمومی را نشان می‌دهند، پایبند باشید.

وقتی مطمئن شدید که رزومه شما تمام شده است و خطاها را بررسی و رفع کرده‌اید، می‌توانید آن را ذخیره کنید. بهترین گزینه این است که رزومه خود را به صورت فایل PDF ذخیره کنید.

اشتباهات رایج در ساخت رزومه

حال که با قسمت‌های مختلف رزومه نویسی آشنا شدید، بهتر است به برخی از اشتباهاتی منجر به ضعف رزومه شما می‌شود نیز اشاره‌ای داشته باشیم تا با انجام ندادن آن‌ها نیز بتوانید به افزایش کیفیت رزومه خود کمک کنید. از جمله اشتباهاتی که متقاضیان در هنگام نوشتن رزومه خود مرتکب می‌شوند، می‌تواند موارد زیر باشد:

یکی از اشتباهاتی که متقاضیان جهت جلب نظر کارفرما انجام می‌دهند، این است که در نوشتن مهارت‌ها و تخصص‌هایشان بیش‌ازاندازه اغراق می‌کنند. شما باید همیشه اصل صداقت را در رزومه نویسی رعایت کنید و سعی نکنید آن‌طور که نیستید خودتان را جلوه دهید.

اشتباه دومی که ممکن است اکثراً انجام دهند این است که یک رزومه یکسان را به چندین سازمان مختلف ارسال می‌کنند این در حالی است که رزومه شما باید به آن سازمان مربوطه، منحصر به فرد باشد. ممکن است ارائه یک مهارت برای یک سازمان نتیجه مثبت و برای سازمان دیگر نتیجه منفی داشته باشید.

رعایت نکات ویراستاری و علائم نگارشی را فراموش نکنید. این موضوع مخصوصاً در مورد رزومه‌های انگلیسی، نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند و موضوع حساسی است.

مورد بعدی این است که نباید رزومه خود را بیش از حد طولانی و یا بیش از حد کوتاه بنویسید. تعداد صفحات متعادل در رزومه 1 الی 2 صفحه می‌باشد و نباید از ین تعداد کمتر یا بیشتر باشد.

اگر از رزومه سازهای آنلاین استفاده می‌کنید، دقت کنید دیزاین رزومه شما نباید شلوغ باشد. طرح‌های ساده همیشه از اولویت برخوردارند.

اشتباه

3 نمونه از بهترین رزومه سازهای آنلاین

امروزه با پیشرفت دنیای ارتباطات و گسترده شدن اپلیکیشن های مختلف در زمینه‌ها و موضوعات مختلف، رزومه سازی نیز در قالب این محیط‌ها بسیار رایج شده است. شما می‌توانید در کمترین زمان و تنها با وارد کردن مشخصات خود یک فایل رزومه با طرح و رنگ و فرمت دلخواه خود خروجی بگیرید که قابلیت ارسال به تمامی سازمان‌ها را داشته باشد. در ادامه به 3 مورد از رزومه سازهای آنلاین که می‌تواند کاربرد خوبی برای شما داشته باشد، اشاره می‌گردد:

گوگل داکس

گوگل داکس(google docs)

با گوگل داکس شما می‌توانید یک رزومه ساده با قالب‌های آماده بسازید. برای این کار شما باید از قبل یک آدرس gmail داشته باشید و یا آن را ایجاد کنید. سپس عبارت google docs را سرچ کرده و در صفحه اصلی آن گزینه Resume را انتخاب کنید. خواهید دید که یک فرمت آماده برای شما نمایش داده خواهد شد که باید در هر قسمت مشخصات خود را وارد کنید. رزومه ساز گوگل همانند یک صفحه word عمل می‌کند که در آن امکان تایپ کردن هر قسمت برای شما وجود دارد. در گوگل داکس امکانات پیشرفته‌ای همانند تغییر رنگ و صفحات پس زمینه وجود ندارد و یک محیط ساده به حساب می‌آید.

سی وی بیلدر

سی وی بیلدر(cv builder)

توسط سی وی بیلدر که یک رزومه ساز تحت وب می‌باشد، شما می‌توانید امکانات بیشتر و پیشرفته‌تری را نسبت به گوگل داکس در اختیار داشته باشید. این رزومه ساز آنلاین، قابلیت ساخت رزومه فارسی و انگلیسی را دارا بوده و حتی شما قبل از شروع به ساخت رزومه، متناسب با سازمانی که می‌خواهید تقاضای خود را ارسال کنید، نوع رزومه را مشخص می‌کنید. برای مثال رزومه رسمی، کلاسیک، گرافیکی و... همچنین قابلیت خوبی که این رزومه ساز دارد این است که شما می‌توانید رزومه‌های از قبل ساخته شده خود را مرتباً به روز کنید، تغییر دهید و یا مواردی را حذف کنید و در نهایت خروجی را که تحویل خواهید گرفت به صورت فرمت pdf خواهد بود که در آن به هم ریختگی و یا جابجایی سطر و ستون وجود نخواهد داشت.

کاربوم

کاربوم(karboom)

یکی دیگر از رزومه سازهای آنلاینی که می‌توانید استفاده کنید، کاربوم می‌باشد. این رزومه ساز نیز همانند سی وی بیلدر، دارای فرمت‌ها و رنگ‌های متنوع و زیادی است که با توجه به نوع رزومه خود می‌توانید یکی از این فرمت‌ها را انتخاب کنید. همچنین کاربوم این امکان را برای شما فراهم کرده است که با یک حساب کاربری، به هر تعداد که مایل هستید، رزومه تهیه کنید و آن‌ها را با دو فرمت خروجی PDF و HTML رزومه خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. قابلیت دیگری هم که دارد این است که با تعریف کد QR این امکان وجود دارد که اجازه دسترسی به رزومه‌تان را برای دیگران نیز صادر کنید.

دانلود چند نمونه رزومه کاری

در انتهای این بخش، چند نمونه از رزومه کاری فارسی و انگلیسی را جهت درک بهتر مطالب گفته شده، گردآوری کرده‌ایم. دقت داشته باشید این رزومه‌ها صرفاً جهت ایده گرفتن می‌باشد. فلذا اگر رزومه‌ای که شما تهیه‌کرده‌اید، با فرمت‌های زیر متفاوت است، نگران نباشید؛ زیرا اگر طبق استانداردهای گفته شده در بخش‌های قبل عمل کنید، یک رزومه باکیفیت ساخته‌اید.

موسسه انتشاراتی اشراق چه کمکی در جهت رزومه سازی می‌کند؟

اگر شما نیاز به ارائه رزومه پژوهشی خود دارید، اما نمی‌دانید از چه راهی باید به تقویت آن بپردازید، می‌توانید با خیال راحت، رزومه سازی خود را به تیم متخصص موسسه انتشاراتی اشراق، بسپارید. داشتن یک رزومه پژوهشی درخشان، می‌تواند در تمامی مقاطع از جمله ارتقای درجه، ادامه تحصیل در مقطع دکتری، ورود به بازار کار اللخصوص در محیط‌های پژوهشی و دانشگاهی و... سبب موفقیت بیشتر شما شود. موسسه انتشاراتی اشراق با اقداماتی همچون، تبدیل پایان نامه به کتاب، استخراج مقاله از پایان نامه، ترجمه کتاب، چاپ کتاب و... در خدمت شما عزیزان است تا یک رزومه پژوهشی قوی گردآوری کند.

خدمات رزومه سازی در موسسه انتشاراتی اشراق

با توجه به نیاز مشتریان عزیز اعم از فارغ التحصیلان، دانشجویان و تمامی افرادی که در حیطه‌های مختلف نیاز به رزومه سازی دارند، موسسه انتشاراتی اشراق با گزینش دقیق و چند مرحله‌ای تیم فنی خود، در صدد ارائه خدمات با حفظ نهایت تعهد در امانت‌داری و کیفیت است تا دغدغه‌ی مراجعین برای داشتن یک رزومه باکیفیت را برطرف سازد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد رزومه سازی و یا دریافت مشاوره می‌توانید با کارشناسان موسسه انتشاراتی اشراق در ارتباط باشید.

لوگو

موبایل

راه‌های ارتباطی با موسسه انتشاراتی اشراق


موسسه انتشاراتی اشراق در راستای انجام رسالت پاسخگویی به مخاطبان خود و رعایت الزامات استاندارد ISO 10004 ، مجهز به سیستم پاسخگویی 24 ساعته در 7 روز هفته شده است. برای ارتباط با قسمت پشتیبانی و دریافت مشاوره از کارشناسان، کافی است یکی از راه‌های زیر را انتخاب کنید:

eshragh_company

isiisc2011@gmail.com

09149724933

041-33373424

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

سوالات متداول

موسسه انتشاراتی اشراق در کمترین زمان و بصورت فشرده می‌تواند برای شما یک رزومه پژوهشی باکیفیت تهیه کند.

برای اطلاع از هزینه‌ها و دریافت مشاوره از طریق راه های زیر می‌توانید با ما در ارتباط باشید: 04133373424 / 09149724933 / isiisc2011@gmail.com

موسسه انتشاراتی اشراق در حوزه چاپ کتاب، از صفر تا صد اقدامات اعم از اخذ مجوز در خدمت شماست.

موسسه انتشاراتی اشراق برای آندسته از متقاضیان عزیزی که توسط پایان نامه نمی توانند رزومه سازی کنند، معرفی کتاب تخصصی برای ترجمه را پیشنهاد می‌دهد.

برای این کار تنها کافیست پایان نامه خود را به موسسه انتشاراتی اشراق ارسال کنید و ما به کمک پایان نامه ارزشمندتان، برای شما مقاله و کتاب تهیه کنیم.

سوالات بیشتر
در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری

پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده
بازدیدکننده
1 سال پیش
سلام وقت بخیر تفاوت بین CV و رزومه چیست؟
بازدیدکننده
بازدیدکننده
1 سال پیش
بعد از ارسال رزومه چطوری بفهمم قبول یا رد شده؟
بازدیدکننده
بازدیدکننده
1 سال پیش
سلام رزومه انگلیسی هم تنظیم می کنید؟
بازدیدکننده
کارشناس موسسه اشراق
2 سال پیش
در پاسخ به:
لایک
با سلام و عرض ادب از حسن توجهتان سپاسگزاریم.
بازدیدکننده
سمیه میرزایی
2 سال پیش
لایک


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق