خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

مقاله ISI / آموزش گام به گام چاپ مقاله ISI

انتشار 7 بهمن 1399
مطالعه 14 دقیقه

مقاله ISI واحد اندازه گیری اعتبار علمی دانشجویان و محققانی است که مقالاتی را نگارش و به چاپ می رسانند.دانشجویان ، اساتید و محققان برای پیشی گرفتن در دنیای علم و ارتقاء سطح علمی و امتیازات علمی خود ملزم به چاپ مقالات علمی با نتایج ناب در مجلات معتبر ISI هستند .

مقاله ISI / آموزش گام به گام چاپ مقاله ISI

می توان گفت یکی از معیارهای سنجش میزان تولید علم در هر کشوری، چاپ مقالات علمی جدید و ناب در مجلات ISI توسط محققان آن کشور است . در عصر اطلاعات و ارتباطات امروزی توليد علم و اطلاعات در سنجش و عيار جوامع حرف اول را می زند . توليد علم به معني ميزان تاليف مقالات علمي نمايه شده در پايگاههاي ISI و نيز تعداد استنادات به اين مقالات چاپ شده است . بر همين اساس هر سال ISI با در نظر گرفتن توليدات علمي پژوهشگران و مولفان کشورهاي مختلف، رتبه علمي کشورها را تعيين مي نمايد. اخيرا نيز در سطح دنيا عيار سنجش پژوهشگران و مولفان، ميزان رتبه علمي آنها درISI قرار گرفته است، به همين منظور مولفان و محققان در صدد بالا بردن رتبه علمي خود به منظور کسب موقعيت هاي شغلي و نيز اخذ پذيرش از دانشگاههاي معتبر دنيا هستند.

از این رو برآن آمدیم تا شما را با مجلات ISI و نحوه چاپ مقاله در این مجلات آشنا سازیم .

ISI

آی اس آی نام موسسه و سازمانی ست برای اعتبار سنجی مقالات علمی ، و باتوجه به این که این مجموعه به صورت تخصصی روی این موضوع کار می کند ، به همین دلیل آی اس ای معیاری شده است برای بررسی اعتبار یک مقاله علمی ، مؤسسه ISI خدمات مربوط به پایگاه های داده، فهرست کتاب ها و مقالات را ارائه می دهد. به طور اختصاصی این خدمات نمایه سازی نقل قول ها و تحلیل آنها است که توسط خود گارفیلد پایه گذاری شده است، این خدمات شامل نگهداری داده ها و نقل قول های مقالات هزاران نشریه دانشگاهی است. این خدمات از طریق سرویس پایگاه دادهISI's Web of Knowledge در دسترس است، این پایگاه داده به پژوهشگران این امکان را می دهد که بداند کدام مقاله ها بیشتر مورد ارجاع قرار گرفته و چه مقالاتی از این مقاله مطلبی را نقل قول کرده اند.

موسسه اطلاعات علمی ( Institute for Scientific Information )

بانک اطلاعات ISI مرکزی برای فهرست نمودن و پوشش دادن جامع مهمترین مجلات علمی منتشره در دنیا به منظور تبادل اطلاعات میان پژوهشگران مختلف می باشد. هر مجله علمی قبل از انتخاب شدن و فهرست شدن در ISI یکسری مراحل ارزیابی را پشت سر می گذارد. ازجمله عوامل مورد ارزیابی و رعایت استانداردهای بانک اطلاعاتی ISI ، کمیته علمی منتخب مجله، تنوع بین المللی مقالات چاپ شده در آن، نشر به موقع مجله و جایگاه نشرآن می باشد.لازم به ذکر است که هیچ یک از این عوامل به تنهایی مورد بررسی و ارزیابی قرار نمی گیرد بلکه با بررسی مجموع عوامل یک امتیاز کلی داده خواهد شد از جمله مواردی که در ارزیابی مجله مورد توجه قرار دارد این است که عنوان مقالات، چکیده و کلمات کلیدی باید به زبان انگلیسی باشد همچنین توصیه می شود که منابع نیز به زبان انگلیسی نوشته شوند. اگر چه اطلاعات علمی مهم به تمامی زبانها به چاپ می رسد اما موارد ذکر شده باید به زبان انگلیسی باشد تا تحت داوری و ارزیابی ISI قرار گیرد زیرا ارزیابی کنندگان مجلات علمی در ISI نمی توانند عناوین و منابع بکاررفته در مقالات را به زبان انگلیسی ترجمه کنند. داوری علمی و تخصصی مقالات چاپ شده در مجله توسط داوران نام آشنای علمی از جمله عمده ترین موارد مورد توجه ارزیابی کنندگان می باشد که گویای اعتبار و غنای علمی مجله است.

تصویر

آموزش گام به گام چاپ مقاله ISI

  1. 1- استخراج مقاله ISI از پایان نامه

استخراج مقاله ISI از پایان نامه کار چندان سختی نیست . با دانستن اصول و استاندارد اصلی استخراج می توانید مقالات ISI با کیفیت بالایی را از پایان نامه استخراج نمایید. در این مقاله به شما یاد می دهیم که چطور باید از پایان نامه، یک مقاله ISI خوب و باکیفیت استخراج کرد.

تصویر

ساختار مقاله استخراج شده از پایان نامه

  1. عنوان مقاله
  2. چکیده مقاله
  3. کلمات کلیدی
  4. مقدمه مقاله
  5. پیشینه تحقیق
  6. پیشینه پژوهشی مقاله
  7. فرضیه تحقیق
  8. متن اصلی
  9. نتایج تحقیق
  10. پیشنهادات کاربردی یا پژوهشی
  11. منابع

اصول استخراج مقاله از پایان نامه :

  • عنوان مقاله

عنوان مقاله با عنوان پایان نامه تفاوت فاحشی دارد. در عنوان پایان نامه ممکن است محیط پژوهش و زمان انجام کار آورده شود. عنوان مقاله نباید حاوی محیط پژوهش و سال انجام مطالعه باشد. اگر پایان نامه شما قابلیت استخراج دو یا چند مقاله را دارد عنوان را متناسب با مسئله مورد نظر انتخاب کنید.

  • چکیده مقاله

می توانید خلاصه چکیده پایان نامه را به عنوان چکیده مقاله استفاه کنید. اما در صورتی که قصد استخراج دو و یا چند مقاله از پایان نامه را دارید تنها مواردی از چکیده را در مقاله قرار دهید که مربوط به عنوان مقاله است و از ارائه یافته های مربوط به مقاله ای که قرار است بعدا استخراج کنید پرهیز کنید تا چکیده مربوط به موضوع باشد.

نکات مهم در نوشتن چکیده مقاله :

  1. تعداد کلمات چکیده معمولا بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ کلمه می باشد.
  2. جمله هاي يک چکيده بايد خبري و به صورت گذشته یا ماضی بعید نوشته شده باشند.
  3. ابتدای چکیده را با ارائه هدف پژوهش و ضرورت آن دريک يا دو جمله شروع کنید.
  4. معرفي موضوع يا ارائه پيش زمينه در يک يا دو جمله
  5. به نحوه انجام یا اجرای پژوهش اعم از نحوه نمونه گیری، نحوه آزمایش یا شبیه سازی، نحوه گرآوری داده ها، ابزارهای پژوهش اشاره کنید.
  6. یافته های اصلی پژوهش را به صورت مختصر بیان کنید.
  7. به کاربرد اصلی یافته ها یا بهره اصلی پژوهش اشاره کنید.
  • کلمات کلیدی

برای درج کلید واژه کلماتی را انتخاب کنید که بیشترین و نزدیک ترین رابطۀ معنایی را با محتوای مقاله دارد. به طور معمول بین سه تا شش کلمه را می توانید به عنوان کلیدواژه در نظر بگیرید.

  • مقدمه مقاله

مقدمه همان مسئله اصلی و عوامل به وجود آورنده مسئله و زمینه های ایجاد مسئله است تا خواننده به صورت کامل به مشکل و مسئله اصلی پی ببرد. یک مقدمه خوب تبیین دقیق و روشن از مسئله ای که انگیزۀ اصلی نگارش یک مقاله بوده است را نشان می دهد. برای نگارش مقدمه مناسب شواهدی دال بر وجود مساله عرضه کنید، ابعاد و شرایط دقیق مسئله را بیان کنید، به این مطلب بپردازید که مسئله چه چیزی است، چرا بوجود آمده است، چه شرایطی باعث به وجدآمدن آن شده است. پاراگراف آخر مقدمه را با بیان این که هدف شما از انجام پژوهش چیست و به طور کلی در طی فرایند پژوهش به دنبال چه چیزی هستید و چگونه مقاله را ساختار بندی کرده اید به پایان برسانید.

در این بخش که جزء اصلی مقاله می باشد حتما گذشته نظریه ای یک یا چند متغیر مورد بررسی را بنویسید. هر متغیری دارای نظریه های مختلفی در آن زمینه می باشد. پس بدون درج نظریه های پایه در مورد یک یا چند متغیر یک مقاله کامل نمی شود. معمولا پیشینه تحقیق در فصل دوم پایان نامه نوشته شده است ، شما باید جدیدترین و مرتبط ترین نظریه های بحث شده در فصل دوم را در مقاله به صورت مختصر قرار دهید که ممکن است کار مشکلی باشد.

در این قسمت با نظرات منتقدانه به پژوهشهای قبلی اشاره کنید. برای این کار حتما پژوهش های جدید را بررسی کنید، پژوهش های مرتبط را درج کنید، اگر پژوهش مستقیمی وجود نداشت به پژوهشهای نزدیک اشاره کنید، حتما پژوهش ها را نقد کنید چون این کار نیز تصور داوران را نسبت به پژوهش شما مثبت تر خواهد کرد.

  • فرضیه ها یا سوالات پژوهش

بعد از اتمام پیشینه پژوهشی فورا به درج اهداف و فرضیه های مقاله بپردازید. این قسمت در فصل اول پایان نامه و یا در فصل سوم موجود می باشد.

  • متن اصلی

پس از مشخص شدن فرضیه های تحقیق باید در متن اصلی به بررسی فرضیه و روش های پاسخ گوییب به ان بپردازید کلیه یافته های خود در این بخش باید مندرج نمایید تا به بخش نتیجه گیری برسید.

  • نتایج

فصل بحث یافته های پایان نامه و رساله معمولا خیلی طولانی تر از بحث مقاله است. انتظار می رود محقق یا مولف پایان نامه و رساله به تفسیر دقیق و کامل نتایج پرداخته، درک و برداشت خود از داده ها را نشان دهد و نتیجه گیری کرده و با نتایج مطالعات قبلی حوزه تخصص خود مقایسه نماید. بخش بحث مقاله معمولا کوتاه بوده و تنها به بیان نتیجه گیری محقق از تجزیه و تحلیل داده ها پرداخته می شود.

  • منابع

در مقاله فقط منابعی ذکر می شود که در متن مقاله استفاده شده و دست اول باشند، هرچند در پایان نامه و رساله ممکن است از دانشجو خواسته شود که به زمینه و پیشینه موضوع پرداخته و منابع دیگری استفاده شود که بیانگر درک و فهم دانشجو از موضوع پایان نامه و رساله باشد.

اگر رعایت آنچه که در خصوص اصول استخراج مقاله علمی گفته شد برای شما دانشجویان و پژوهشگران عزیز سخت و دشوار باشد می توانید از طریق محققین موسسه اشراق اقدام به استخراج مقالات علمی خود از پایان نامه نمایید تا محققان بتوانند مقالات علمی شما را به صورت کاملا اصولی و حرفه ای از پایان نامه شما استخراج نمایند . علاوه بر این در صورتی که موفق به استخراج مقاله علمی خود شدید ولی از لحاظ ساختاری و فرمت بندی مناسب ارسال به مجلات علمی نبود می توانید رفع این مشکل را به دستان محققان موسسه اشراق بسپارید تا بصورت کاملا حرفه ای و تخصصی فرمت و ساختار مقالات شما را به صوت استاندارد مجلات در بیاورند .

  1. 2- ترجمه تخصصی مقاله ISI استخراج شده از پایان نامه

اصولا ترجمه تخصصی به نوعی از ترجمه گفته می شود که در محتوای آن از عبارات و مفاهیم تخصصی در یک حوزه خاص استفاده شده است و این امر مستقل از این است که ترجمه تخصصی شما از زبان انگلیسی به فارسی باشد یا از زبان فارسی به انگلیسی و یا هر زبان دیگر. ترجمه متون تخصصی پیچیده تر از ترجمه متون عمومی است زیرا مترجم می بایست به حوزه تخصصی مربوطه اشراف کاملی داشته و یا حداقل تکنیک های لازم برای درک مفاهیم تخصصی آن را بلد باشد. بیشترین حجم ترجمه تخصصی مربوط به ترجمه تخصصی انگلیسی به فارسی است. ترجمه مقاله های دانشگاهی اکثرا باید به صورت تخصصی انجام شود.برای داشتن یک ترجمه تخصصی خوب بهتر است که طی مراحل زیر پیش بروید مراحل زیر کمک می کنند تا در انجام ترجمه موفق باشید و بتوانید مفاهیم تخصصی را با دقت بالایی منتقل نمایید.

تصویر

یکی از بزرگترین و معتبرترین موسسات ترجمه متون تخصصی در کشور موسسه اشراق می باشد که در این مجموعه خدمات ترجمه متون تخصصی به صورت تضمینی و با کیفیت بسیار بالا ارائه می شوند. مقالات تخصصی در تمامی رشته ها و به 37 زبان زنده دنیا در این موسسه ترجمه می شوند که می توانید در طول 72 ساعت در صورت عدم رضایت از کیفیت ترجمه به کارشناس اطلاع دهید تا دوباره بازبینی انجام شود. مقالات تخصصی توسط کارشناس خبره و متخصص ترجمه می شود و سپس توسط تیم کنترل کیفی بررسی می شود تا ایرادات ترجمه آنها از بین برود.

  1. 3- فرمت بندی و سابمیت مقاله ISI

بصورت کلی فرمت بندی ساختاری باید شامل موارد زیر باشد :

  1. عنوان :عنوان مقاله باید جامع و روشن باشد
  2. اسامی: نام و نام خانوادگی نویسندگان . بر روی نام شخصی که باید مکاتبات با وی صورت گیرد علامت « * » گذاشته شود یعنی همان ارسال کننده مقاله. همچنین در این بخش باید مدرک تحصیلی و دانشگاه محل تحصیل به همراه سمت نویسندگان نوشته شود .
  3. چکیده: چاپ مقاله معمولا نباید بیشتر از ۲۵۰ کلمه باشد و توضیحی مختصر در باره کلیات مقاله ارائه دهد تا خوانندگان را ترغیب به خواندن آن کند.
  4. کلمات کلیدی: بعد از چکیده باید واژگان کلیدی آورده شود نباید از 10 کلمه بیشتر باشد .
  5. مقدمه:در مقدمه بطور خلاصه به معرفی موضوع و تحقیق می پردازیم و به طور گذرا از پیشینه تحقیق و انچه که با ان روش شروع به تحقیق و گرداوری اطلاعات نمودیم صحبت می کنیم . اما توجه کنید که در مقدمه از نتایج بدست آمده صحبتی نخواهد شد .
  6. متن اصلی: متن اصلی در ادامه مقاله می آید که با توضیحاتی از پیشینه تحقیق و روش تحقیق به نتایج آخر مقاله می رسد . نحوه ساختار و اصول نگار این بخش و همچنین نوع فونت و سایز آن نیز بستگی به نوع مجله ای دارد که قصد ارسال مقاله به آن را دارید.
  7. منابع: در مقاله فقط منابعی ذکر می شود که در متن مقاله استفاده شده و دست اول باشند، هرچند در پایان نامه و رساله ممکن است از دانشجو خواسته شود که به زمینه و پیشینه موضوع پرداخته و منابع دیگری استفاده شود که بیانگر درک و فهم دانشجو از موضوع پایان نامه و رساله باشد. مراجع بایستی کامل بوده و بر اساس ترتیبی که در متن مقاله ارجاع داده می شوند، شماره گذاری شوند. شماره منبع در متن بایستی داخل کروشه، [ ]، قرار گیرد. نام تمام نویسندگان بایستی در لیست مرجع ذکر شود. طبق فرمت مجله و آنچه که در اصول و استانداردهای مجله برای نویسندگان اعلام کرده است.​​​​​​
تصویر

فرایند سابمیت مقاله دو نوع است:

  1. استفاده از سیستم مکانیزه سابمیت:

گاهی مجله سیستم ارسال مکانیزه ای دارد مثلا ژورنالهای گروه امرالد سیستم پیشرفته ای دارند که در آن ابتدا شما نام کاربری و کلمه عبور دریافت می کنید. سپس وارد صفحه مربوط به خود شده و مراحل را یکی به یکی طی کرده و در نهایت یک کد یا سابمیت نامبر دریافت می کنید که از ان پس برای هر نوع مکاتبه و انجام تغییرات برای مقاله از آن کد استفاده می کنید. همچنین هر عملیاتی که از طرف ژورنال بر روی مقاله شما انجام می شود در این سیستم ثبت می گردد و شما قادرید مقاله خود را ردیابی کنید.

  1. استفاده از ایمیل:

در این نوع سابمیت شما از ایمیل مجله استفاده کرده و مقاله خود را که دقیقا مطابق با راهنمای ژورنال تهیه شده برای مجله ارسال می کنید. در برخی مجلات بعد از ارسال ایمیل برای مقاله شما کد یا همان سابمیت نامبر در نظر گرفته شده و شما هر دفعه از طریق آن می توانید با ادیتور مقاله خود مکاتبه کنید. استفاده از هر کدام از این روشها به معنای اعتبار بیشتر یک مجله نیست و بستگی به امکانات مجله دارد.

اگر انجام این مراحل برای شما دشوار است و یا به زبان انگلیسی تسلط ندارید و نمی توانید به درستی این مراحل را انجام دهید ، نگران نباشید زیرا کارشناسان و محققان موسسه اشراق می توانند تمامی مراحل ارسال و سابمیت مقاله را به درستی و به راحتی برای شما پژوهشگران و دانشجویان عزیز انجام دهند . پس دیگر نگران مقالات علمی خود نباشید زیرا به راحتی از طریق موسسه اشراق می توانید مقالات علمی خود را از پایان نامه استخراج نمایید و برای پذیرش و چاپ به مجلات معتبر داخلی و خارجی سابمیت نمایید.

تصویر

پذیرش و چاپ مقاله در مجلات معتبر بین المللی

برای ارسال مقاله به مجلات معتبر بین المللی نیاز است که مقاله به صورت تخصصی و Native ترجمه شود . مترجمین نیتیو و متخصص موسسه اشراق مقالات فارسی نگارش شده و یا استخراج شده فرهیختگان عزیز را به صورت حرفه ای و طبق استاندارد های مجلات ISI ترجمه می کنند . همچنین بعد از ترجمه گواهی ترجمه نیز صادر می شود .بعد از ترجمه مقاله وارد پروسه فرمت بندی مقاله می شویم و مقاله طبق فرمت مجله به صورت کاملا تخصصی فرمت بندی می شود و طبق استاندارد مجله سابمیت می شود . با توجه به رایزنی هایی که در کاهش بازه داوری داشتیم موفق شده ایم تا بازه داوری مجلات معتبر بین المللی را از 6 ماه به 1 الی 2 ماه برسانیم و پذیرش را دریافت نماییم .

معرفی رایگان مجلات

برای دریافت لیست مجلات معتبر مرتبط با مقاله کافی است با یکی از شماره های زیر تماس حاصل فرمایید و یا درخواستتان را از طریق ایمیل و یا واتساپ ارسال فرمایید .

041-33373424 / 09149724933 / 09911851170
ISIISC2011@gmail.com / ISI.eshragh@gmail.com

جهت اطلاع از جدیدترین اخبار دانشگاهی و بورسیه دکتری به صفحات اجتماعیی موسسه اشراق مراجعه فرمایید .

کانال تلگرام :

https://t.me/eshragh1

تصویر
صفحه اینستا گرام :
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق