خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

اکسپت و چاپ مقاله علمی-پژوهشی

انتشار 16 آذر 1401
مطالعه 12 دقیقه

فرآیند اکسپت و چاپ مقاله علمی-پژوهشی نه تنها به توانایی‌های علمی و نگارشی پژوهشگر بستگی دارد، بلکه آگاهی او از اصول و مراحل این مسیر نیز نقش بسزایی در موفقیت آن ایفا می‌کند. در این مطلب قرار است به بررسی گام‌های اساسی در مسیر اکسپت و چاپ مقاله علمی-پژوهشی بپردازیم.

اکسپت و چاپ مقاله علمی-پژوهشی

مقاله چیست؟

مقاله نوشته‌ای است که حجم متوسطی داشته و در مورد موضوع خاص بحث می‌کند. نویسندگان به دو شیوه می‌توانند مقاله خود را آماده کنند. شیوه اول مختص فارغ‌التحصیلانی است که پایان‌نامه خود را تکمیل کرده‌اند و برای پذیرش مقاله علمی پژوهشی اقدام به استخراج مقاله از پایان‌نامه می‌کنند، شیوه دوم مختص محققانی است که با انجام تحقیقات و یا مطالعه تحقیقات پیشین دست به نگارش مقاله می‌زنند. مقالات بعد از آماده شدن باید موفق به اخذ پذیرش از مجلات معتبر شوند تا افراد دیگری بتوانند از آن استفاده کنند.

انواع مقاله

امروزه برای تعیین انواع مقالات دو دسته بندی رایج وجود دارد. دسته اول به بررسی انواع مقالات ازنظر ساختاری می‌پردازد و دسته دوم به بررسی مقالات ازنظر مکان و بستری که در آن مقالات چاپ می‌شوند.

دسته‌بندی مقالات بر اساس ساختاری

دسته‌بندی مقالات بر اساس مکان انتشار و چاپ

برای مثال در دسته‌بندی بر اساس ساختاری به مقالاتی که نوع متن و ساختار ویژه‌ای دارند، مقالات علمی پژوهشی گفته می‌شود و در مقابل به برخی دیگر از مقالات مروری گفته می‌شود. همچنین در دسته‌بندی بر اساس مکان انتشار و چاپ می‌تواند مقالات به‌اصطلاح ISI را مثال زد که در پایگاه تامسون نمایه می‌شوند. حال این مقاله ISI می‌تواند بر اساس ساختار علمی پژوهشی و یا مروری باشد. در ادامه به توضیحات بیشتری در این خصوص می‌پردازیم:

انواع مقالات بر اساس ساختار

ابتدا به بررسی انواع مقالات بر اساس ساختار آن می‌پردازیم.

مقاله علمی-پژوهشی (original research)

مقاله علمی-پژوهشی یکی از مهم‌ترین و معمول‌ترین انواع مقالات است. مقالات علمی پژوهشی حاصل پژوهش و تحقیقی هستند که نویسنده انجام داده است و یافته‌های تجربی خود را در یک موضوع جدید بیان می‌کند. درواقع مقاله علمی-پژوهشی حاصل پژوهش و تحقیقات جدیدی است که قبلاً انجام‌نشده است. مقالات علمی-پژوهشی به دلیل نوآوری فرصت چاپ و نشر بیشتری در مجلات معتبر دارند.

مقاله مروری (Review Article)

مقاله مروری به بیان خلاصه‌ای از تحقیقات انجام‌شده در موضوع خاص می‌پردازد و تلاش می‌کند جایگاه فعلی و آینده موضوع خاصی را به تصویر بکشد. مقالات مروری به بررسی تفاوت‌ها؛ مشکلات و تجزیه‌وتحلیل موضوع اشاره می‌کنند.

گزارش یا نامه‌های کوتاه (Short letters or Reports)

مقاله گزارشی درواقع گزارش خلاصه‌ای از مقاله علمی پژوهشی است که نویسنده بعد از انتشار مقاله اصلی خود می‌تواند این گزارش را منتشر نماید. ساختار مقالات کوتاه و گزارش‌ها شبیه مقالات علمی پژوهشی هستند. به یاد داشته باشید که در مقالات گزارشی باید از جداول و نمودارها برای بیان منظور استفاده شود.

مقاله موردی (Case-Study)

مقالت مطالعات موردی برای محققان زمینه پزشکی بسیار آشنا است. این نوع مقاله به بیان موارد خاص از یک پدیده جدید می‌پردازد. هدف اصلی این نوع مقالات آگاه‌سازی محققین در مورد موضوع خاص است. برای مثال در مقاله مطالعات موردی به شرایط خاص یک بیمار، علائم بیماری و راهکارهای درمان پزشکی اشاره می‌شود. مقالات موردی برای بیان مواردی به کار می‌رود که قبلاً ناشناخته بود. این مقالات برای توسعه و رشد تحقیقات درزمینه‌های پزشکی اهمیت بسیار بالایی دارند.

مقاله نظری (Opinion Article)

در مقالات نظری محقق به بررسی و تحلیل یک تحقیق خاص می‌پردازد و نقاط ضعف و قوت تئوری ارائه‌شده را نقد کند. حجم مقالات نظری از سایر مقالات کوتاه‌تر بوده و معمولاً تا 2 هزار کلمه نوشته می‌شوند.

نقد کتاب (Book Review)

هدف از نگارش مقاله نقدی ارائه بینش و نظریه درباره آخرین کتاب‌های علمی چاپ‌شده است. مقالات نقد کتاب به‌صورت کوتاه نوشته می‌شوند. انتشار این نوع مقالات برای محققان تازه‌کار بسیار مفید خواهد بود چراکه می‌توانند هم‌زمان بااینکه از جدیدترین تحقیقات انجام‌شده مطلع می‌شوند، مقاله‌ای که هم به رزومه علمی خودشان اضافه کنند.

انواع مقالات بر اساس محل انتشار

مقالات بر اساس اینکه در کجا چاپ می‌شوند نیز دسته‌بندی می‌گردند.

مقالات ISI

ISI که اختصار عبارت Institute for Scientific Information به معنای موسسه اطلاعات علمی است که وظیفه نمایه‌سازی مجلات را بر عهده دارد، البته مجلاتی که بتوانند معیارهای لازم برای پیوستن به پایگاه ISI را داشته باشند. موسسه ISI مجلات خود را بر اساس داشتن و یا نداشتن ضریب تأثیر اعتبار بندی می‌نماید. اگر مقاله‌ای در یکی از مجلات نمایه شده در موسسه ISI پذیرش و یا چاپ شود به‌عنوان مقاله ISI شناخته می‌شود. مقاله ISI از اعتبار بسیار بالایی برخوردار است و باعث درخشان شدن رزومه علمی نویسنده می‌شود. اگر مقاله ISI در مجلات دارای ضریب تاثیر چاپ شوند از اعتبار بیشتری هم برخوردار خواهند بود.

ISI

مقالات اسکوپوس (Scopus)

پایگاه اسکوپوس (Scopus) نیز یکی دیگر از بزرگ‌ترین پایگاه‌های علمی مانند ISI است. پایگاه اسکوپوس نیز مانند تامسون مجلات خود را اعتبار بندی می‌کند با این تفاوت که اسکوپوس از شاخص Q برای رتبه‌بندی به‌جای ضریب تأثیر استفاده می‌کند. شاخص Q از رتبه 1 تا 4 تقسیم‌بندی می‌شود به‌نحوی‌که مجله Q1 بالاترین رتبه و Q4 پایین‌ترین رتبه رادارند. مقاله‌ای که در مجله نمایه شده در پایگاه اسکوپوس منتظر شود به‌اصطلاح مقاله اسکوپوس خوانده می‌شود.

scopus

مقاله ISC

ISC اختصار عبارت Islamic Science Citation به معنای پایگاه استنادی علوم جهان اسلام باهدف ایجاد بستری برای رشد علمی جوامع اسلامی و افزایش تعاملات میان آن‌ها راه‌اندازی شده و مختص محققان و پژوهشگران دنیای اسلام است. مقاله‌ای که در مجله نمایه شده در پایگاه ISC به چاپ برسد به‌عنوان مقاله ISC شناخته می‌شود. مقالات ISC نیز مانند دو پایگاه قبلی از اعتبار بسیار بالایی برخوردار است چراکه این پایگاه رتبه سوم بزرگ‌ترین پایگاه‌های استنادی علمی دنیا را به خود اختصاص داده است.

ISC

مقالات کنفرانسی

مقالات کنفرانسی همان‌طور که از نامشان پیداست مقالاتی هستند که برای ارائه به کنفرانس‌ها نوشته می‌شوند. اعتبار کنفرانس‌ها پایین‌تر از مجلات است ولی ازآنجایی‌که فرایند داوری و پذیرش کوتاهی دارند برای نویسندگانی تازه به دنیای مقاله‌نویسی قدم گذاشته‌اند مفید خواهد بود. کنفرانس‌ها به دو حالت ملی و بین‌المللی برگزار می‌شوند که اعتبار کنفرانس‌های بین المللی بیشتر از کنفرانس‌های ملی است.

کنفرانس علمی

مقالات داخلی

زمانی که یک مقاله در مجلات داخل ایران به چاپ برسد به اصطلاح مقالات داخلی خوانده می‌شود. و اگر در مجلات داخلی که در لیست وزارتین قرار دارند به چاپ برسد، به عنوان مقالات داخلی وزارتین خوانده می‌شوند. مقالات چاپ شده در داخل ایران برای داشجویان ارشد و دکتری که قصد دفاع از پایان‌نامه خود را دارند و همچنین برای اساتید دانشگاه‌ها به منظور ارتقا رتبه علمی مورد تایید می‌باشد.

مجلات داخلی

تا این‌جا با اصطلاح مقاله علمی پژوهشی آشنا شده‌ایم و می‌دانیم منظور از مقاله علمی‌پژوهشی چه نوع مقاله‌ای است. در ادامه با مزایا و نحوه پذیرش مقاله علمی پژوهشی آشنا خواهیم شد.

مزایای پذیرش مقاله علمی-پژوهشی

پذیرش مقاله علمی پژوهشی برای اساتید و دانشجویان اهمیت بالایی دارد و می‌تواند دستاورد خوبی در رزومه علمی آن‌ها محسوب شود. در ادامه به مزایای پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی می‌پردازیم.

پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی جز مواردی هست که هر استاد و دانشجوی تحصیلات تکمیلی حتماً در رزومه علمی خود دارد. چه چیز باعث می‌شود که تمامی دانشجویان به دنبال پذیرش مقاله علمی پژوهشی باشند؟

  • استخدام به‌عنوان هیئت‌علمی در دانشگاه‌های معتبر

  • دریافت پژوهش‌های تحقیقاتی با درآمدهای بالا

  • اخذ بورسیه از دانشگاه‌های معتبر خارجی

  • امکان عضویت در کانون ملی نخبگان

  • قبولی در آزمون مصاحبه دکتری

  • ارتقا رتبه شغلی

  • افزایش درآمد

رسیده به قله موفقیت

باید و نبایدهای نگارش مقاله علمی-پژوهشی

در نوشتن مقاله علمی پژوهشی باید برخی اصول و قوانین رعایت شوند. در ادامه به توضیح دقیق این قوانین می‌پردازیم تا مسیر پذیرش مقاله علمی پژوهشی را برایتان هموارتر نماییم پس مطالعه موارد زیر به‌شدت توصیه می‌شوند.

قانون اول

اگر مقاله علمی پژوهشی خود را با طرح مسئله جدید می‌نویسید یا مطالعات پیشین را در مقاله خود بررسی می‌کنید نباید آن را با بزرگ‌نمایی خود و کوچک نمایی دیگران انجام دهید. به یاد داشته باشید هیچ نگارش مقاله‌ای بدون تکیه‌بر مطالعات پیشین قابل انجام نخواهد بود، خواه این مطالعات نتیجه داده باشند خواه به نتیجه مطلوب نرسیده باشند.

قانون دوم

از سرقت ادبی در مقاله علمی پژوهشی خود دوری‌کنید. سرقت ادبی یا پلاجیاریسم می‌تواند خودخواسته یا غیرعمدی باشد ولی در هر دو صورت نویسنده را با دردسر مواجه می‌کند. اگر روش استناددهی و ذکر قول‌ها را به‌خوبی بلد نباشید و ارجاعات را به‌درستی در مقاله قید نکنید متهم به سرقت ادبی خواهید شد. بهتر است قبل از ارسال مقاله خود به مجله به کمک نرم‌افزارهای تخصصی وجود سرقت ادبی در مقاله‌تان را بسنجید و آن را به حداقل برسانید.

روش‌های کاهش سرقت ادبی یا پارافریز: نرم‌افزارهایی ازجمله سمیم نور برای مجلات داخلی و آیتنتیکیت (iThenticate) برای مقالات انگلیسی در دسترس هستند که با مشخص کردن میزان سرقت ادبی مقاله و کمک گرفتن از افراد متخصص می‌توانید مقاله‌تان را پارافریز نمایید.

قانون سوم

باید فرمت نگارشی مقالات علمی پژوهشی را بدانید و در مقاله خود آن را رعایت کنید. هر مقاله علمی پژوهشی دارای بخش‌هایی است که باید به ترتیب پشت سر هم آورده شوند.

ترتیب بخش‌های مقاله پژوهشی به این شرح است:

  • عنوان مقاله؛

  • اسامی نویسندگان (افیلیشن)؛

  • چکیده؛

  • کلمات کلیدی؛

  • مقدمه؛

  • ادبیات پژوهش؛

  • روش تحقیق؛

  • نتایج و یافته‌ها؛

  • سپاسگزاری؛

  • منابع.

در ادامه به بررسی بیشتر ساختار مقاله علمی پژوهشی می‌پردازیم.

انواع مجلات برای پذیرش مقاله علمی-پژوهشی

همان‌طور که میدانید انواع مجلات داخلی و خارجی معتبر وجود دارند که می‌توانید برای اخذ پذیرش مقاله علمی پژوهشی خود یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. در ادامه به توضیح مختصری از هرکدام می‌پردازیم.

مجلات به‌طورکلی به دودسته مجلات داخلی و خارجی تقسیم‌بندی می‌شوند.

مجلات داخلی

مجلات داخلی به‌اصطلاح به مجلاتی گفته می‌شود که وابسته به کشور عزیزمان ایران هستند و برای اخذ نمره پایان‌نامه و دفاع و همچنین ارتقا علمی اساتید به کار می‌روند.

مجلات خارجی

مجلات خارجی وابسته به کشورهای غیر از ایران بوده و تنها مقالات انگلیسی‌زبان را پذیرش و چاپ می‌کنند.

دو راهی

ارسال مقاله برای اخذ پذیرش از مجلات معتبر

بعد از انتخاب مجله مورد تائید باید مقاله را به ویراستار آن مجله ارسال کرد تا مورد داوری قرار بگیرد. به ارسال مقاله جهت داوری سابمیت گفته می‌شود. به‌طورکلی دو نوع روش ارسال یا سابمیت مقاله برای مجلات وجود دارد؛ که هر مجله از یکی از این دو روش برای دریافت مقاله جهت داوری استفاده می‌کند.

ارسال مقاله از طریق پنل

در این روش نویسنده در سایت رسمی مجله ثبت‌نام کرده و برای خود پنل کاربری ایجاد می‌کند. سپس می‌تواند فایل مقاله خود را در پنل بارگذاری نماید تا ادیتور مجله آن را داوری کرده و پذیرش و یا علم پذیرش مقاله علمی-پژوهشی وی را اعلام نماید.

ارسال مقاله از طریق ایمیل

در این روش از ارسال مقاله، نویسنده فایل مقاله خود را به آدرس ایمیل ادیتور که در سایت مجله ذکرشده است ارسال نموده و تقاضای داوری مقاله علمی پژوهشی خود را می‌نماید. ادیتور مجله بعد از داوری مقاله نتیجه آن را از طریق ایمیل به اطلاع نویسنده می‌رساند.

چگونه پذیرش مقاله علمی-پژوهشی خود را اخذ نماییم؟

برای اخذ پذیرش مقاله خود باید چندین عامل مهم را در نگارش مقاله، انتخاب مجله و ارسال مقاله در نظر بگیرید تا به‌راحتی بتوانید پذیرش مقاله خود را از مجلات معتبر دریافت نمایید.

نکته اول: مقاله علمی-پژوهشی خود را در سطح بالا بنویسید

برای اینکه بتوانید پذیرش مقاله خود را از مجلات معتبر داخلی و خارجی اخذ نمایید باید مقاله نگارش شده یا استخراج‌شده از پایان‌نامه در سطح قابل قبولی برای مجلات باشد. چنانچه مقاله بیش‌ازاندازه ضعیف باشد شانس پذیرش از مجلات معتبر را نخواهد داشت.

نکته دوم: ساختار استاندارد مقاله را رعایت کنید

هر مقاله باید ساختار استاندار مقاله علمی پژوهشی را رعایت نماید که در مطالب قبلی به آن اشاره کردیم. هر مقاله‌ای که در این ساختار نباید و ترتیب عناوین آن رعایت نشود بلافاصله بعد از ارسال به مجله توسط داوران ریجکت یا رد می‌شود.

نکته سوم: متن مقاله را ویرایش کنید

متن مقاله باید عاری از غلط‌های املایی، تایپی، نگارشی و محتوایی باشد. ویراستاری مقاله جز مهم‌ترین کارهایی است که باید برای مقاله انجام داد.

نکته چهارم: سرقت ادبی مقاله خود را بررسی کنید

سرقت ادبی یکی از مهم‌ترین عامل‌های رد شدن مقاله است. پیشنهاد می‌کنیم حتماً قبل از ارسال مقاله به مجله از میزان سرقت ادبی مقاله مطلع شده و در صورت نیاز پارافریز تخصصی برای مقاله انجام شود.

نکته پنجم: مجله مرتبط با مقاله خود پیدا کنید

هر مجله اهداف خاصی دارد و تنها مقالاتی که پوشش‌دهنده این اهداف باشند را پذیرش می‌کند. قبل از ارسال مقاله خود به مجله باید از اهداف و موضوعات مورد تائید مجله مطلع شوید و چنانچه مقاله شما جز اهداف مجله است اقدام به سابمیت مقاله نمایید.

نکته ششم: طبق درخواست مجله، مقاله خود را فرمت بندی کنید

اهمیت فرمت بندی مقاله برای تمامی نویسندگان آشکار است. هر مجله در قسمت راهنمای نویسندگان در سایت رسمی خود فرمت خاصی را برای مقالات ارسالی مطرح می‌نماید. مقاله سابمیت شده به مجله باید از این فرمت بندی تبعیت نموده و کاملاً بر اساس فرمت درخواستی مجله باشد در غیر این صورت مقاله از طرف ویراستار مجله ریجکت می‌شود.

هزینه پذیرش مقاله علمی-پژوهشی چقدر است؟

مجلات بر اساس دریافت هزینه به دو دسته مجلات رایگان با دسترسی محدود و مجلات پولی با دسترسی آزاد دسته‌بندی می‌شوند که هر نویسنده می‌تواند انتخاب نماید که مایل به پرداخت هزینه برای پذیرش مقاله علمی-پژوهشی خود است یا خیر.

مجلات رایگان یا close access

مجلات رایگان با دسترسی محدود مجلاتی هستند که بابت داوری، پذیرش و یا چاپ مقاله علمی-پژوهشی هیچ هزینه‌ای از نویسنده دریافت نمی‌کنند و کاملاً رایگان هستند. بعد از چاپ مقاله در مجله تنها چکیده آن در دسترس خوانندگان قرار می‌گردد و اگر خواننده‌ای تمایل به دریافت کل متن مقاله داشته باشد باید درازای آن برای مجله هزینه پرداخت نماید.

مجلات پولی یا open access

مجلات پولی با دسترسی آزاد مجلاتی هستند که نویسنده بابت داوری، پذیرش و یا چاپ مقاله خود به مجله هزینه پرداخت می‌کند ولی در مقابل این امکان را به خوانندگان مقاله خود می‌دهد که بعد از چاپ مقاله به‌کل متن مقاله وی دسترسی داشته و بتوانند در مطالعات خود به آن ارجاع دهند و باعث افزایش اعتبار مقاله وی شوند.

زمان داوری مجله برای مقاله علمی-پژوهشی چقدر است؟

هر مجله زمان داوری متفاوتی می‌تواند داشته باشد. اغلب مجلات داوری اولیه و ثانویه دارند و زمان داوری خود را در سایت رسمی خود ذکر می‌کنند تا نویسندگان ضمن اطلاع از بازه زمانی مجله اقدام به سابمیت مقاله نمایند. بازه زمانی داوری مجلات را به‌طور میانگین می‌توان از 24 ساعت تا 3 ماه در نظر گرفت.

چگونه در سریع‌ترین زمان پذیرش مقاله علمی-پژوهشی را اخذ کنیم؟

پذیرش مقاله علمی پژوهشی به نظر پروسه طولانی‌مدتی می‌آید که هیچ راه فراری از آن نیست. ولی چنانچه به تمام مراحل آن از مرحله استخراج یا آماده‌سازی مقاله تا سابمیت مقاله واقف باشید و تمام بایدونبایدها را بدانید به‌راحتی می‌تواند موفق به اخذ پذیرش مقاله علمی پژوهشی خود شوید. در این راستا می‌توانید جهت تسریع در امور و همچنین تخصصی انجام شدن آن‌ها از اشخاص و مؤسسات معتبر کمک بگیرد تا با تکیه‌بر تجربه ارزنده‌ای که دارند راهگشای اخذ پذیرش مقاله‌تان در کوتاه‌ترین زمان باشند.

مؤسسه اشراق

سخن آخر

موسسه اشراق با سال‌ها تجربه در زمینه اخذ پذیرش مقالات علمی پژوهشی، به یکی از برترین و معتبرترین مراکز ارائه خدمات پژوهشی تبدیل شده است. این موسسه با تکیه بر تخصص تیم حرفه‌ای خود، راهنمایی دقیق و کاربردی را برای دانشجویان، اساتید و پژوهشگران فراهم می‌کند تا بتوانند مقالات علمی خود را در مجلات معتبر منتشر کنند.

راه‌های ارتباطی با موسسه انتشاراتی اشراق

کارشناسان و مشاوران موسسه انتشاراتی اشراق به صورت تمام‌وقت حتی در روزهای تعطیل آماده ارائه خدمات حرفه‌ای و باکیفیت به مشتریان و کاربران خود هستند. برای دریافت مشاوره می‌توانید از طریق سایت به صورت آنلاین با مشاورین موسسه گفت‌وگو کنید و یا از طریق تماس تلفنی با شماره‌های زیر در ارتباط باشید:

eshragh_company

isi.eshragh@gmail.com

09149724933

041-33373424

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

سوالات متداول

بیشتر مجلات هزینه‌ای بابت پذیرش و چاپ از نویسنده دریافت نمی‌کنند؛ در مقابل برخی دیگر از مجلات رایگان نیستند. هر نویسنده می‌تواند برای مجلات رایگان یا غیررایگان اقدام نماید.

بله، پذیرش و چاپ هر مقاله علمی-پژوهشی در مصاحبه دکتری 7 امتیاز خواهد داشت.

بله، معمولاً به نویسندگان فرصت داده می‌شود تا به نظرات داوران پاسخ دهند و اصلاحات لازم را انجام دهند.

خیر، ارسال همزمان یک مقاله به چند مجله غیرقانونی است و می‌تواند منجر به رد مقاله و مشکلات حقوقی شود.

کیفیت پژوهش، نوآوری، روش‌شناسی، و تطابق با اهداف و دامنه مجله از جمله عوامل مهم هستند.

سوالات بیشتر
در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری

پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده
کارشناس اشراق
1 سال پیش
با سلام و عرض ادب احتراما در خدمتتان هستیم لطفا در خواستتان را از بخش ارتباط با ما به ایمیل موسسه ارسال بفرمایید لیست مجلات را ارسال می کنیم بررسی بفرمایید.هرکدام مورد تایید باشد می توانیم اقدام کنیم. باتشکر
بازدیدکننده
یوسف حضرتی
1 سال پیش
سلام مقاله من برای دفاع از دکترا آماده هست می‌خوام برای انتخاب مجله و چاپ از شما کمک بگیرم . موضوع مخاطرات شهری هست رشته شهرسازی
بازدیدکننده
کارشناس اشراق
1 سال پیش
با سلام و عرض ادب احتراما هزینه استخراج مقاله با توجه به رشته ی تحصیلی متفاوت هست شما می توانید از بخش ثبت سفارش استخراج مقاله با وارد کردن اطلاعات هزینه ی استخراج را مشاهده و ثبت سفارش انجام دهید باتشکر
بازدیدکننده
ایرج محمدصالحی
1 سال پیش
هزینه استخراج مقاله isi از دل پایان نامه ارشد رشته hse چقدر است؟ آیا دفتر کار شما تهران است؟


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق