پذیرش مقاله علمی پژوهشی برای اساتید دانشگاهها و دانشجویان تحصیلات تکمیلی اهمیت بالایی دارد. در این پست سعی میکنیم به توضیح کامل مقالات علمی پژوهشی و نحوه پذیرش آنها بپردازیم تا مسیر پذیرش مقاله علمی پژوهشی را برای شما آسانتر نماییم.
مقاله نوشتهای است که حجم متوسطی داشته و در مورد موضوع خاص بحث میکند. نویسندگان به دو شیوه میتوانند مقاله خود را آماده کنند. شیوه اول مختص فارغالتحصیلانی است که پایاننامه خود را تکمیل کردهاند و برای پذیرش مقاله علمی پژوهشی اقدام به استخراج مقاله از پایاننامه میکنند، شیوه دوم مختص محققانی است که با انجام تحقیقات و یا مطالعه تحقیقات پیشین دست به نگارش مقاله میزنند. مقالات بعد از آماده شدن باید موفق به اخذ پذیرش از مجلات معتبر شوند تا افراد دیگری بتوانند از آن استفاده کنند.
امروزه برای تعیین انواع مقالات دودسته بندی رایج وجود دارد. دسته اول به بررسی انواع مقالات ازنظر ساختاری میپردازد و دسته دوم به بررسی مقالات ازنظر مکان و بستری که در آن مقالات چاپ میشوند.
دستهبندی مقالات بر اساس ساختاری |
---|
دستهبندی مقالات بر اساس مکان انتشار و چاپ |
برای مثال در دستهبندی بر اساس ساختاری به مقالاتی که نوع متن و ساختار ویژهای دارند، مقالات علمی پژوهشی گفته میشود و در مقابل به برخی دیگر از مقالات مروری گفته میشود. همچین در دستهبندی بر اساس مکان انتشار و چاپ میتواند مقالات بهاصطلاح ISI را مثال زد که در پایگاه تامسون نمایه میشوند. حال این مقاله ISI میتواند بر اساس ساختار علمی پژوهشی و یا مروری باشد. در ادامه به توضیحات بیشتری در این خصوص میپردازیم.
ابتدا به بررسی انواع مقالات بر اساس ساختار آن میپردازیم.
مقاله علمی پژوهشی یکی از مهمترین و معمولترین انواع مقالات است. مقالات علمی پژوهشی حاصل پژوهش و تحقیقی هستند که نویسنده انجام داده است و یافتههای تجربی خود را در یک موضوع جدید بیان میکند. درواقع مقاله علمی پژوهشی حاصل پژوهش و تحقیقات جدیدی است که قبلاً انجامنشده است. مقالات علمی پژوهشی به دلیل نوآوری فرصت چاپ و نشر بیشتری در مجلات معتبر دارند.
مقاله مروری به بیان خلاصهای از تحقیقات انجامشده در موضوع خاص میپردازد و تلاش میکند جایگاه فعلی و آینده موضوع خاصی را به تصویر بکشد. مقالات مروری به بررسی تفاوتها؛ مشکلات و تجزیهوتحلیل موضوع اشاره میکنند.
مقاله گزارشی درواقع گزارش خلاصهای از مقاله علمی پژوهشی است که نویسنده بعد از انتشار مقاله اصلی خود میتواند این گزارش را منتشر نماید. ساختار مقالات کوتاه و گزارشها شبیه مقالات علمی پژوهشی هستند. به یاد داشته باشید که در مقالات گزارشی باید از جداول و نمودارها برای بیان منظور استفاده شود.
مقالت مطالعات موردی برای محققان زمینه پزشکی بسیار آشنا است. این نوع مقاله به بیان موارد خاص از یک پدیده جدید میپردازد. هدف اصلی این نوع مقالات آگاهسازی محققین در مورد موضوع خاص است. برای مثال در مقاله مطالعات موردی به شرایط خاص یک بیمار، علائم بیماری و راهکارهای درمان پزشکی اشاره میشود. مقالات موردی برای بیان مواردی به کار میرود که قبلاً ناشناخته بود. این مقالات برای توسعه و رشد تحقیقات درزمینههای پزشکی اهمیت بسیار بالایی دارند.
در مقالات نظری محقق به بررسی و تحلیل یک تحقیق خاص میپردازد و نقاط ضعف و قوت تئوری ارائهشده را نقد کند. حجم مقالات نظری از سایر مقالات کوتاهتر بوده و معمولاً تا 2 هزار کلمه نوشته میشوند.
هدف از نگارش مقاله نقدی ارائه بینش و نظریه درباره آخرین کتابهای علمی چاپشده است. مقالات نقد کتاب بهصورت کوتاه نوشته میشوند. انتشار این نوع مقالات برای محققان تازهکار بسیار مفید خواهد بود چراکه میتوانند همزمان بااینکه از جدیدترین تحقیقات انجامشده مطلع میشوند، مقالهای که هم به رزومه علمی خودشان اضافه کنند.
مقالات بر اساس اینکه در کجا چاپ میشوند نیز دستهبندی میگردند.
ISI که اختصار عبارت Institute for Scientific Information به معنای موسسه اطلاعات علمی است که وظیفه نمایهسازی مجلات را بر عهده دارد، البته مجلاتی که بتوانند معیارهای لازم برای پیوستن به پایگاه ISI را داشته باشند. موسسه ISI مجلات خود را بر اساس داشتن و یا نداشتن ضریب تأثیر اعتبار بندی مینماید. اگر مقالهای در یکی از مجلات نمایه شده در موسسه ISI پذیرش و یا چاپ شود بهعنوان مقاله ISI شناخته میشود. مقاله ISI از اعتبار بسیار بالایی برخوردار است و باعث درخشان شدن رزومه علمی نویسنده میشود. اگر مقاله ISI در مجلات دارای ضریب تاثیر چاپ شوند از اعتبار بیشتری هم برخوردار خواهند بود.
پایگاه اسکوپوس (Scopus) نیز یکی دیگر از بزرگترین پایگاههای علمی مانند ISI است. پایگاه اسکوپوس نیز مانند تامسون مجلات خود را اعتبار بندی میکند با این تفاوت که اسکوپوس از شاخص Q برای رتبهبندی بهجای ضریب تأثیر استفاده میکند. شاخص Q از رتبه 1 تا 4 تقسیمبندی میشود بهنحویکه مجله Q1 بالاترین رتبه و Q4 پایینترین رتبه رادارند. مقالهای که در مجله نمایه شده در پایگاه اسکوپوس منتظر شود بهاصطلاح مقاله اسکوپوس خوانده میشود.
ISC اختصار عبارت Islamic Science Citation به معنای پایگاه استنادی علوم جهان اسلام باهدف ایجاد بستری برای رشد علمی جوامع اسلامی و افزایش تعاملات میان آنها راهاندازی شده و مختص محققان و پژوهشگران دنیای اسلام است. مقالهای که در مجله نمایه شده در پایگاه ISC به چاپ برسد بهعنوان مقاله ISC شناخته میشود. مقالات ISC نیز مانند دو پایگاه قبلی از اعتبار بسیار بالایی برخوردار است چراکه این پایگاه رتبه سوم بزرگترین پایگاههای استنادی علمی دنیا را به خود اختصاص داده است.
مقالات کنفرانسی همانطور که از نامشان پیداست مقالاتی هستند که برای ارائه به کنفرانسها نوشته میشوند. اعتبار کنفرانسها پایینتر از مجلات است ولی ازآنجاییکه فرایند داوری و پذیرش کوتاهی دارند برای نویسندگانی تازه به دنیای مقالهنویسی قدم گذاشتهاند مفید خواهد بود. کنفرانسها به دو حالت ملی و بینالمللی برگزار میشوند که اعتبار کنفرانسهای بین المللی بیشتر از کنفرانسهای ملی است.
زمانی که یک مقاله در مجلات داخل ایران به چاپ برسد به اصطلاح مقالات داخلی خوانده میشود. و اگر در مجلات داخلی که در لیست وزارتین قرار دارند به چاپ برسد، به عنوان مقالات داخلی وزارتین خوانده میشوند. مقالات چاپ شده در داخل ایران برای داشجویان ارشد و دکتری که قصد دفاع از پایاننامه خود را دارند و همچنین برای اساتید دانشگاهها به منظور ارتقا رتبه علمی مورد تایید میباشد.
تا اینجا با اصطلاح مقاله علمی پژوهشی آشنا شدهایم و میدانیم منظور از مقاله علمیپژوهشی چه نوع مقالهای است. در ادامه با مزایا و نحوه پذیرش مقاله علمی پژوهشی آشنا خواهیم شد.
پذیرش مقاله علمی پژوهشی برای اساتید و دانشجویان اهمیت بالایی دارد و میتواند دستاورد خوبی در رزومه علمی آنها محسوب شود. در ادامه به مزایای پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی میپردازیم.
پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی جز مواردی هست که هر استاد و دانشجوی تحصیلات تکمیلی حتماً در رزومه علمی خود دارد. چه چیز باعث میشود که تمامی دانشجویان به دنبال پذیرش مقاله علمی پژوهشی باشند؟
استخدام بهعنوان هیئتعلمی در دانشگاههای معتبر
دریافت پژوهشهای تحقیقاتی با درآمدهای بالا
اخذ بورسیه از دانشگاههای معتبر خارجی
امکان عضویت در کانون ملی نخبگان
قبولی در آزمون مصاحبه دکتری
ارتقا رتبه شغلی
افزایش درآمد
در نوشتن مقاله علمی پژوهشی باید برخی اصول و قوانین رعایت شوند. در ادامه به توضیح دقیق این قوانین میپردازیم تا مسیر پذیرش مقاله علمی پژوهشی را برایتان هموارتر نماییم پس مطالعه موارد زیر بهشدت توصیه میشوند.
قانون اول |
---|
اگر مقاله علمی پژوهشی خود را با طرح مسئله جدید مینویسید یا مطالعات پیشین را در مقاله خود بررسی میکنید نباید آن را با بزرگنمایی خود و کوچک نمایی دیگران انجام دهید. به یاد داشته باشید هیچ نگارش مقالهای بدون تکیهبر مطالعات پیشین قابل انجام نخواهد بود، خواه این مطالعات نتیجه داده باشند خواه به نتیجه مطلوب نرسیده باشند. |
قانون دوم |
---|
از سرقت ادبی در مقاله علمی پژوهشی خود دوریکنید. سرقت ادبی یا پلاجیاریسم میتواند خودخواسته یا غیرعمدی باشد ولی در هر دو صورت نویسنده را با دردسر مواجه میکند. اگر روش استناددهی و ذکر قولها را بهخوبی بلد نباشید و ارجاعات را بهدرستی در مقاله قید نکنید متهم به سرقت ادبی خواهید شد. بهتر است قبل از ارسال مقاله خود به مجله به کمک نرمافزارهای تخصصی وجود سرقت ادبی در مقالهتان را بسنجید و آن را به حداقل برسانید. روشهای کاهش سرقت ادبی یا پارافریز: نرمافزارهایی ازجمله سمیم نور برای مجلات داخلی و آیتنتیکیت (iThenticate) برای مقالات انگلیسی در دسترس هستند که با مشخص کردن میزان سرقت ادبی مقاله و کمک گرفتن از افراد متخصص میتوانید مقالهتان را پارافریز نمایید. |
قانون سوم |
---|
باید فرمت نگارشی مقالات علمی پژوهشی را بدانید و در مقاله خود آن را رعایت کنید. هر مقاله علمی پژوهشی دارای بخشهایی است که باید به ترتیب پشت سر هم آورده شوند. ترتیب بخشهای مقاله پژوهشی به این شرح است:
|
در ادامه به بررسی بیشتر ساختار مقاله علمی پژوهشی میپردازیم.
همانطور که در قانون سوم نیز عنوان شد هر مقاله علمی پژوهشی باید دارای ساختار منظم و استانداردی باشد و هر مقالهای که این ترتیب را رعایت نکرده باشد موردپذیرش مجلات واقع نخواهد شد.
عنوان مقاله در ابتدای مقاله نوشته میشود. عنوان باید غیرمبهم و غیرسوالی باشد. معمولاً عنوان مقالات بین 8 الی 12 کلمه نوشته میشوند.
اسامی نویسندگان باید به ترتیب ذکر شوند. برای هر نویسنده وابستگی علمی نیز در زیر اسامی نوشته میشود.
چکیده مقاله درواقع خلاصهای از مقاله است که بهصورت متوسط در 150 الی 250 کلمه نوشته میشود.
هر مقاله باید شامل 3 تا 5 کلیدواژه باشد. کلیدواژهها کلماتی هستند که مقاله بر پایه آن نوشتهشده است.
اولین بخش از هر مقاله مقدمه یا تنه اصلی آن است. در مقدمه به بیان توضیحات کلی از موضوع پرداخته میشود. بیان موضوع باید از کل به جز باشد.
در ادبیات پژوهشی، دستاوردهای تحقیقاتی که محققان دیگر انجام دادهاند بررسی میشوند.
تمام مواد و روشهایی که در انجام تحقیق بهکاررفتهاند مانند جامعه آماری، نحوه جمعآوری نمونهها، دستگاه و وسایل مورداستفاده در مطالعه، روشهای آزمون و ... باید در این قسمت ذکر گردند.
نتایجی که از تحقیق بهدستآمده در این قسمت آورده میشود. معمولاً نویسندگان از جدول و نمودارها برای بیان یافتههای خود استفاده میکنند.
در قسمت بحث مقاله خلاصهای از مقدمه مقاله و ادبیات پژوهشی آورده شده و نوآوری تحقیق و مطالعه حاضر نسبت به مطالعات قبلی ذکر میشود.
نتیجهگیری مقاله بهصورت خلاصه نتیجهای که از مطالعه حاضر اخذشده را توضیح میدهد. نتیجهگیری مقاله نباید طولانی نوشته شود.
اگر نویسنده مایل به سپاسگزاری از شخصی، سازمانی و یا موسسهای باشد که در کارهای تحقیقاتی به وی یاری رسانیده است میتواند در این قسمت قدردانی خود را بیان نماید.
آخرین قسمت یک مقاله منابع آن است. تمامی منابعی که در متن مقاله به آن ارجاع دادهشده است باید در انتهای مقاله در قسمت منابع بهطور کامل ذکر گردد.
مقالات تا زمانی که برای مجله ارسال نشده و مورد پذیرش مجله واقع نشوند، هیچ امتیازی برای نویسنده آن نخواهند داشت. بعد از ارسال مقاله به مجله و داوری توسط داوران و ادیتور مجله نتیجه بررسی به اطلاع نویسنده رسانده میشود. این نتیجه از سه حالت خارج نیست: مقاله رد میشود، داوران درخواست اصلاحیه میکنند و بعد از دریافت اصلاحات نویسنده مجدد مقاله را داوری مینمایند و حالت سوم مقاله پذیرش میشود.
برای پذیرش مقاله علمی پژوهشی خود ابتدا باید مقاله خود را طبق فرمت ذکرشده نگارش کنید یا چنانچه پایاننامه ارشد یا دکتری خود را تکمیل نمودهاید از پایاننامه خود مقاله در چهارچوب ذکرشده استخراج نمایید.
بعد از آماده شدن مقاله برای اینکه بتوانید پذیرش مقاله علمی پژوهشی را دریافت کنید باید آن را به مجلات معتبر داخلی و یا خارجی جهت داوری ارسال نمایید. مقاله شما بعد از داوری توسط مجله، چنانچه بتواند نظر داوران را جلب نماید پذیرش را اخذ کرده و در مجله مذکور چاپ میشود.
همانطور که میدانید انواع مجلات داخلی و خارجی معتبر وجود دارند که میتوانید برای اخذ پذیرش مقاله علمی پژوهشی خود یکی از آنها را انتخاب کنید. در ادامه به توضیح مختصری از هرکدام میپردازیم.
مجلات بهطورکلی به دودسته مجلات داخلی و خارجی تقسیمبندی میشوند.
مجلات داخلی بهاصطلاح به مجلاتی گفته میشود که وابسته به کشور عزیزمان ایران هستند و برای اخذ نمره پایاننامه و دفاع و همچنین ارتقا علمی اساتید به کار میروند.
مجلات خارجی وابسته به کشورهای غیر از ایران بوده و تنها مقالات انگلیسیزبان را پذیرش و چاپ میکنند.
بعد از انتخاب مجله مورد تائید باید مقاله را به ویراستار آن مجله ارسال کرد تا مورد داوری قرار بگیرد. به ارسال مقاله جهت داوری سامبیت گفته میشود.
بهطورکلی دو نوع روش ارسال یا سابمیت مقاله برای مجلات وجود دارد؛ که هر مجله از یکی از این دو روش برای دریافت مقاله جهت داوری استفاده میکند.
در این روش نویسنده در سایت رسمی مجله ثبتنام کرده و برای خود پنل کاربری ایجاد میکند. سپس میتواند فایل مقاله خود را در پنل بارگذاری نماید تا ادیتور مجله آن را داوری کرده و پذیرش و یا علم پذیرش مقاله علمی پژوهشی وی را اعلام نماید.
در این روش از ارسال مقاله، نویسنده فایل مقاله خود را به آدرس ایمیل ادیتور که در سایت مجله ذکرشده است ارسال نموده و تقاضای داوری مقاله علمی پژوهشی خود را مینماید. ادیتور مجله بعد از داوری مقاله نتیجه آن را از طریق ایمیل به اطلاع نویسنده میرساند.
برای اخذ پذیرش مقاله خود باید چندین عامل مهم را در نگارش مقاله، انتخاب مجله و ارسال مقاله در نظر بگیرید تا بهراحتی بتوانید پذیرش مقاله خود را از مجلات معتبر دریافت نمایید.
برای اینکه بتوانید پذیرش مقاله خود را از مجلات معتبر داخلی و خارجی اخذ نمایید باید مقاله نگارش شده یا استخراجشده از پایاننامه در سطح قابل قبولی برای مجلات باشد. چنانچه مقاله بیشازاندازه ضعیف باشد شانس پذیرش از مجلات معتبر را نخواهد داشت.
هر مقاله باید ساختار استاندار مقاله علمی پژوهشی را رعایت نماید که در مطالب قبلی به آن اشاره کردیم. هر مقالهای که در این ساختار نباید و ترتیب عناوین آن رعایت نشود بلافاصله بعد از ارسال به مجله توسط داوران ریجکت یا رد میشود.
متن مقاله باید عاری از غلطهای املایی، تایپی، نگارشی و محتوایی باشد. ویراستاری مقاله جز مهمترین کارهایی است که باید برای مقاله انجام داد.
سرقت ادبی یکی از مهمترین عاملهای رد شدن مقاله است. پیشنهاد میکنیم حتماً قبل از ارسال مقاله به مجله از میزان سرقت ادبی مقاله مطلع شده و در صورت نیاز پارافریز تخصصی برای مقاله انجام شود.
هر مجله اهداف خاصی دارد و تنها مقالاتی که پوششدهنده این اهداف باشند را پذیرش میکند. قبل از ارسال مقاله خود به مجله باید از اهداف و موضوعات مورد تائید مجله مطلع شوید و چنانچه مقاله شما جز اهداف مجله است اقدام به سابمیت مقاله نمایید.
اهمیت فرمت بندی مقاله برای تمامی نویسندگان آشکار است. هر مجله در قسمت راهنمای نویسندگان در سایت رسمی خود فرمت خاصی را برای مقالات ارسالی مطرح مینماید. مقاله سابمیت شده به مجله باید از این فرمت بندی تبعیت نموده و کاملاً بر اساس فرمت درخواستی مجله باشد در غیر این صورت مقاله از طرف ویراستار مجله ریجکت میشود.
مجلات بر اساس دریافت هزینه به دودسته مجلات رایگان با دسترسی محدود و مجلات پولی با دسترسی آزاد دستهبندی میشوند که هر نویسنده میتواند انتخاب نماید که مایل به پرداخت هزینه برای پذیرش مقاله علمی پژوهشی خود است یا خیر.
مجلات رایگان با دسترسی محدود مجلاتی هستند که بابت داوری، پذیرش و یا چاپ مقاله علمی پژوهشی هیچ هزینهای از نویسنده دریافت نمیکنند و کاملاً رایگان هستند. بعد از چاپ مقاله در مجله تنها چکیده آن در دسترس خوانندگان قرار میگردد و اگر خوانندهای تمایل به دریافت کل متن مقاله داشته باشد باید درازای آن برای مجله هزینه پرداخت نماید.
مجلات پولی با دسترسی آزاد مجلاتی هستند که نویسنده بابت داوری، پذیرش و یا چاپ مقاله خود به مجله هزینه پرداخت میکند ولی در مقابل این امکان را به خوانندگان مقاله خود میدهد که بعد از چاپ مقاله بهکل متن مقاله وی دسترسی داشته و بتوانند در مطالعات خود به آن ارجاع دهند و باعث افزایش اعتبار مقاله وی شوند.
هر مجله زمان داوری متفاوتی میتواند داشته باشد. اغلب مجلات داوری اولیه و ثانویه دارند و زمان داوری خود را در سایت رسمی خود ذکر میکنند تا نویسندگان ضمن اطلاع از بازه زمانی مجله اقدام به سابمیت مقاله نمایند. بازه زمانی داوری مجلات را بهطور میانگین میتوان از 24 ساعت تا 3 ماه در نظر گرفت.
پذیرش مقاله علمی پژوهشی به نظر پروسه طولانیمدتی میآید که هیچ راه فراری از آن نیست. ولی چنانچه به تمام مراحل آن از مرحله استخراج یا آمادهسازی مقاله تا سابمیت مقاله واقف باشید و تمام بایدونبایدها را بدانید بهراحتی میتواند موفق به اخذ پذیرش مقاله علمی پژوهشی خود شوید. در این راستا میتوانید جهت تسریع در امور و همچنین تخصصی انجام شدن آنها از اشخاص و مؤسسات معتبر کمک بگیرد تا با تکیهبر تجربه ارزندهای که دارند راهگشای اخذ پذیرش مقالهتان در کوتاهترین زمان باشند.
با توجه به اینکه یک مقاله مناسب برای هر مجلهای نیست و باید سابمیت تنها به مجلهای انجام شود که حوزه مقاله را تائید مینماید در غیر این صورت مقاله ریجکت شده و نویسنده زمان و فرصت خود را از دست میدهد، به اهمیت انتخاب درست مجله پی میبریم. باید فرد باتجربهای بهعنوان راهنما باشد تا به قوانین و استانداردهای مجلات آشنا بوده و بتواند مجله تخصصی برای مقاله را پیشنهاد دهد تا با ارسال مقاله به مجلات نادرست زمان از دست نداد.
موسسه اشراق باسابقه فعالیت طولانیمدت درزمینهٔ اخذ پذیرش مقاله علمی پژوهشی به تمام پیچوخمهای این مسیر واقف بوده و میتواند راهنمای خوبی در این زمینه برای دانشجویان و اساتید باشد. یکی از مهمترین دلایلی که موسسه اشراق را بر سایر مؤسسات ارجح نموده این است که موسسه اشراق با معرفی مجلات تخصصی در حوزه مقاله شما شانس پذیرش مقالهتان را افزایش میدهد، همچنین صفرتا صد کار شما توسط گروه متخصص اشراق انجام میگردد و از پشتیبانی 24 ساعته برخوردار خواهید بود. مشاوره پذیرش مقاله در موسسه اشراق کاملا رایگان میباشد و پشتیبانان موسسه اشراق با کمال آرامش و دقت پاسخگوی سوالات شما هستند.
برای ثبت سفارش پذیرش مقاله خود در موسسه اشراق کافی است درخواست خود را به کارشناسان موسسه اشراق از طریق ایمیل و یا تماس مطرح نمایید تا مجلات مورد تایید به حضورتان معرفی شوند، بعد از انتخاب مجله تمام امورات توسط موسسه اشراق انجام میگیرد. پشتیبانان موسسه اشراق از زمان دریافت مقاله از شما تا حصول نتیجه از مجله کنار شما و پیگیر کارهایتان هستند.
ارسال درخواست از طریق ایمیل و یا تماس
دریافت لیست مجلات از موسسه اشراق
ارسال مقاله فرمت بندی شده به مجله انتخابی
4. پیگیری تا حصول نتیجه از طریق موسسه اشراق
موسسه اشراق فعالیت خود درزمینهٔ اخذ پذیرش مقاله علمی پژوهشی را از سال 1393 آغاز کرده و تاکنون توانسته به بیش از هزاران دانشجو و استاد دانشگاه در این زمینه یاری برساند. موسسه اشراق با تکیهبر تجربه چندین ساله خود و نیروهای متخصص و مجربی که دارد خدمات استخراج مقاله از پایاننامه، ویراستاری مقاله، بررسی سرقت ادبی و پارافریز، فرمت بندی به فرمت درخواستی مجله و همچنین سابمیت مقاله را در کوتاهترین زمان باکیفیت بالا و مناسبترین قیمت به انجام میرساند. برای ثبت سفارش پذیرش مقاله علمی پژوهشی مقاله خود با کارشناسان موسسه اشراق تماس بگیرید.
برای ثبت سفارش مقاله علمی پژوهشی خود میتوانید از طریق ارسال پیام به ایمیل isi.eshragh@gmail.com و یا تماس با شماره 09149724933 درخواست خود را مطرح نمایید.
بیشتر مجلات هزینهای بابت پذیرش و چاپ از نویسنده دریافت نمیکنند؛ در مقابل برخی دیگر از مجلات رایگان نیستند. هر نویسنده میتواند برای مجلات رایگان یا غیررایگان اقدام نماید.
برای دستیابی به لیست مجلات میتوانید از کارشناسان موسسه اشراق کمک بخواهید تا در سریعترین زمان، مناسبترین مجلات برای مقاله خود را دریافت نمایید.
با توجه به اینکه زمان داوری هر مجله متفاوت است با این حال در موسسه اشراق تلاش میشود فرآیند داوری مقاله تا حد ممکن کوتاهتر شود.
بلی- پذیرش و چاپ هر مقاله علمی پژوهشی در مصاحبه دکتری تا 7 امتیاز اخذ مینماید.