همهساله افراد زیادی جهت شرکت در کنفرانسهای داخلی و خارجی اقدام میکنند. دلیل شرکت کردن آنها نیز میتواند اهداف گوناگونی داشته باشد یکی از این هدفهای مهم چاپ مقاله در کنفرانسهاست که مزایای مختلفی برای پژوهشگران دارد. ارسال مقالات نیز اصول خاص خود را دارد که در این بخش از اشراق میخواهیم در مورد این موضوع صحبت کنیم. با ما همراه باشید.
هدف از آماده سازی و چاپ مقاله در کنفرانس، گسترش موضوعات علمی، پژوهشی، پزشکی، اقتصادی، مدیریت و... میباشد که باید طبق دستورالعملهای کنفرانس گردآوری و فرمت بندی شوند. کنفرانسهای علمی معمولاً همه ساله در تاریخ خاصی که در وبسایت کنفرانس مشخص میشود، برگزار میگردد. در برخی از قوانین کنفرانسها آمده است که اگر مقاله شما پذیرش شود باید آن را در کنفرانس ارائه شفاهی نیز بدهید و موضوع و تخصص مقالهتان در حضور جمع به بحث و بررسی گذاشته شود. این کار به دلیل به اشتراک گذاری نظرات و ایده ها و گفتگو حول محور موضوع و تخصص مقاله شما انجام میگیرد. با این روش شما میتوانید نتیجه کار خود را در حوزه علمی خود گسترش دهید و همچنین تبدیل به یک فرد شناخته شده و صاحبنظر در حیطه کاری و یا تحصیلی خود شوید؛ اما در برخی کنفرانسها نیز نیازی به ارائه شفاهی نیست و صرفاً برای داوری و پذیرش یا عدم پذیرش فرستاده میشود.
چاپ مقاله در کنفرانس های داخلی و خارجی علاوه بر اخذ امتیاز در مصاحبه دکتری و یا مقطع کارشناسی ارشد، مزایای دیگری نیز دارد که نصیب نویسنده مقاله میکند در ذیل به برخی از این مزایا اشاره میگردد:
آشنایی با چهره های برتر علمی
دریافت گواهی فارسی و انگلیسی مقاله
اهدای تقدیرنامه و تندیس برای مقالات برتر و برگزیده
امکان چاپ مقالات برگزیده در مجلات معتبر علمی
امکان آشنایی با اساتید برتر در کنفرانس و ادامه تحصیل در دانشگاه های برتر
اخذ گواهی شرکت در کنفرانس
امکان شرکت در دوره های ارائه شده
شما برای اینکه بهتر بتوانید تصمیم به چاپ مقاله خود در ژورنال ها و یا کنفرانس ها بگیرید، ابتدا بایستی با تفاوت هر یک آشنا شوید و سپس اقدامات خود را شروع کنید:
تعداد صفحات مقالات کنفرانسی معمولاً کمتر از مقالات ژورنالی هست و اگر شما بخواهید مقاله خود را در تعداد صفحات بیشتری به چاپ برسانید، بایستی به ازای هر صفحه مبلغ معینی را جهت چاپ مقاله خودپرداخت کنید؛ اما در مقالات ژورنالی در ابتدا در قسمت راهنمای نویسندگان در سایت هر مجله تعداد صفحات مجاز را مشخص میکنند و اگر مقاله شما بیشتر از مقدار مشخصشده باشد، مقاله را اکسپت نخواهد کرد و ممکن است برای اصلاح و ویرایش مجدد به نویسنده ارسال گردد.
زمان و پروسه چاپ مقالات ژورنالی معمولاً طولانیتر و سخت گیرانه تر از مقالات کنفرانسی انجام میگیرد و همچنین زمان چاپ آنها نیز در مجلات اکثراً مشخص نمیشود و تاریخ معینی را اعلام نمیکنند؛ اما در مقالات کنفرانسی معمولاً تاریخ چاپ مقاله مشخص میگردد.
همانطور که اشاره شد، مقالات کنفرانسی چون داوری آنچنان سخت گیرانه ای ندارند، درنتیجه امتیاز علمی که نصیب نویسنده میکنند نیز کمتر از مقالات ژورنالی هست؛ بنابراین اگر دانشجو و یا پژوهشگر نیاز به کسب امتیاز بیشتری داشته باشد، باید اقدام به چاپ مقالات در مجلات معتبر علمی بجای کنفرانسها کند. معمولاً سطح علمی مقالات کنفرانسی نیز به دلیل عدم بررسی مفصل و پژوهشی ایده کمتر از مقالات ژورنالی هست.
مقالات کنفرانسی درصورتیکه پذیرش، امکان چاپ و انتشار هم در کنفرانس و هم در کتابهای مقالات کنفرانسی یا پایگاه آنلاین مقالات کنفرانسی وجود دارد و درصورتیکه بار علمی مقاله شما خوب باشد امکان چاپ در ژورنالها را نیز برای شما فراهم میکند. درصورتیکه مقالات ژورنالی، فقط در مجله انتخابی و بخصوص پژوهشگر در صورت پذیرش چاپ میشود.
هر کنفرانس داخلی یا خارجی، فرمت بندی مقاله مخصوص خود را دارد و شما قبل از اقدام بایستی دستورالعملهای آن را بهدقت مطالعه کنید و سپس شروع به نگارش مقاله خود کنید تا چهارچوبهای کنفرانس را نیز رعایت کرده باشید؛ اما بهطورکلی ساختار و اجزای یک مقاله استاندارد کنفرانسی را میتوان به این صورت شرح داد:
عنوان مقاله کنفرانسی، باید بهصورت گویا و واضح باشد و وقتی مخاطب آنها مطالعه میکند متوجه شود که مقاله میخواهد در مورد چه چیزی صحبت کند. درواقع عنوان مقاله بایستی ماهیت مقاله را نشان دهد. عنوان مقاله باید نه خیلی کوتاه و نه خیلی طولانی باشد و دارای تعداد کلمات استانداردی باشد. سعی کنید عنوان مقاله سؤالاتی که در مقاله به آنها پاسخدادهشده است یا فرضهایی که در مقاله مورد آزمون قرارگرفتهاند را پوشش دهد.
جملات چکیده مقاله باید در عین سادگی و مختصر بودن، دربرگیرنده تحقیق و نتایجی که از آن حاصل میشود باشد. پژوهشگر برای اینکه بداند کاری که انجام داده است بهصورت صحیح و اصولی انجامشده است یا خیر باید به قسمت چکیده مراجعه و بررسی کند که آیا مقالهای که انجام داده است به سوالات خود در مورد فرضیهای که طرح کرده است پاسخ میدهد؟ اگر جوابش مثبت باشد یعنی در نگارش این قسمت بهخوبی عمل کرده است.
کلمات کلیدی معمولاً بعد از چکیده آورده میشوند و هدف از نوشتن آنها بیشتر برای دیده شدن مقاله در هنگام جستجوهای اینترنتی و همچنین دسترسی آسان به مقاله کنفرانسی میباشد؛ بنابراین نوشتن این بخش اهمیت زیادی دارد. کلمات کلیدی معمولاً دربرگیرنده 3 الی 10 عبارت موضوعی مهم که بهتر است از قسمت مقدمه و چکیده مقاله استخراج شود میباشد. دلیل این کار نیز این است که کلمات کلیدی باید موضوعات اصلی و فرعی مقاله را پوشش دهند.
در قسمت مقدمه مقاله درواقع شما به بیان فرضیهای میپردازید که تحقیق خود را بر مبنای آن فرضیه نوشتهاید. به عبارتی خواننده بعد از مطالعه قسمت مقدمه باید بداند قرار است در مقاله شما با چه چیزی مواجه شود. استفاده از سوالاتی که باعث درگیر شدن ذهن مخاطب شود و یا استفاده از آمارهای واقعی که در ذهن مخاطب حک شود بسیار متداول است. این کار کمک میکند تا در خواننده آمادگی لازم جهت مطالعه ادامه مقاله فراهم شود.
هدف از نگارش پیشینه پژوهش شناسایی آثار و نویسندگان میباشد درواقع شما بهوسیله این بخش تسلط خود را بر حوزه موضوعی مقاله خود نشان میدهید و همچنین خواننده را بهسوی مطالعه منابع بیشتر در مورد حوزه مقاله خود راهنمایی میکنید. این کار به چند دلیل صورت میگیرد اول اینکه از تکراری نبودن پژوهش خود اطمینان حاصل میکنید دوم امکان مقایسه پژوهش خود را با سایر پژوهشها فراهم میکنید و سوم اینکه بین پژوهش خود با پژوهشهای قبلی پیوند ایجاد میکنید. فقط این نکته را در نظر داشته باشید که در قسمت پیشینه پژوهش تنها مرتبطترین و باکیفیتترین پژوهشهای انجامشده آورده میشود. نقاط ضعف و قوت، وجوه اشتراک و تمایز هریک با پژوهش حاضر ذکر میشود. بهترین کار در نوشتن پیشینه پژوهش، ایجاد چند دستهبندی کلی و ذکر هر پیشینه در دسته مربوطه است.
در قسمت روش شناسی، شما باید به ذکر نوع روشی که برای مقاله خود انتخاب کردهاید، بپردازید و مزایا و معایب آن را بیان کنید. درواقع روش شناسی مقاله است که تسلط شما را بر روی پژوهشی که انجام داده اید نشان میدهد؛ زیرا در این بخش شما به تبیین راه و روش های تحقیق خود و چگونگی رسیدن به نتیجه تحقیق را یادآور میشوید.
انتهاییترین بخش مقالات کنفرانسی، نتیجه گیری و بحث در مورد حاصل یافتههای پژوهش میباشد. میتوان گفت این بخش یکی از آن بخشهایی است که شالوده و ستون مقاله شما را نشان میدهد. بسیاری از افراد بعد از خواندن عنوان و چکیده مقاله مستقیماً به سراغ نتیجه گیری مقاله میروند تا بدانند پایه و اساس مقاله نگارش شده به کجا خواهد رسید بنابراین در نوشتن این قسمت باید تمرکز و دقت زیادی به خرج دهید. معمولاً در بخش نتیجه گیری، پرسیدن سوال از مخاطب و یا اظهار نظر شخصی خود در مورد مقاله یک روش متداول میباشد.
در نوشتن منابع مقاله کنفرانسی، در ابتدا بایستی به دستورالعمل کنفرانس مربوطه مراجعه کنید و با نحوه رفرنس دهی ذکر شده در آن آشنا شوید و سپس به نوشتن منابع خود بپردازید زیرا هر کنفرانس ممکن است از روش خاصی استفاده کند. در نوشتن منابع میتوانید از نرمافزارهایی مانند EndNote کمک بگیرید و فقط منابع چاپ شده ای که در مقاله مورد استفاده قرار گرفتند را ذکر کنید هرگز تطبیق نهایی را فراموش نکنید یعنی مطمئن شوید کلیه منابعی را که در متن مقاله هستند را در قسمت منابع آورده اید و بالعکس کلیه منابعی را که در قسمت منابع آورده اید را در مقاله استفاده کرده اید.
ارسال مقاله به کنفرانس ها مراحلی دارد که شما برای سابمیت موفق مقاله خود بایستی تمامی مراحلی که در ذیل شرح داده میشود را طی کنید. این مورد را باید مدنظر داشته باشید که در ابتدا حتما باید تاریخ برگزاری کنفرانس ها را به دقت مطالعه کنید تا هم زمان بندی مناسبی جهت آماده کردن مقاله خود داشته باشید و هم اینکه چک کنید که تاریخ کنفرانس مربوطه نگذشته باشد. بطور کلی مراحل ارسال مقاله به کنفرانس را میتوان در مراحل زیر خلاصه کرد:
اولین کاری که باید قبل از ارسال مقاله خود انجام دهید، چک کردن تاریخ برگزاری کنفرانس ها از طریق تقویم کنفرانس های کشور میباشد. این کار کمک زیادی برای شما در تنظیم زمان بندی و آماده سازی مقالات شما دارد. در هنگام چک کردن وبسایت کنفرانس، ممکن است تاریخ پذیرش مقالات گذشته باشد ولی شما میتوانید جهت کسب اطمینان از تاریخ دقیق آن، از دبیرخانه نیز بصورت تلفنی استعلام بگیرید.
بعد از مطمئن شدن از تاریخ برگزاری کنفرانس، دومین گام ارسال خلاصه و یا اصل مقاله (بستگی به درخواست کنفرانس مربوطه دارد) میباشد. در برخی از کنفرانس ها ابتدا داوری چکیده مقاله صورت میگیرد و سپس به داوری اصل مقاله پرداخته میشود. پس باید برای آگاهی از این روال، دستورالعمل کنفرانس مربوطه را به دقت مطالعه فرمایید.
در هنگام آماده سازی مقاله، باید دقیقا همانند دستورالعمل های ذکر شده در کنفرانس عمل کنید. اگر در نگارش مقاله، استانداردهای لازم ذکر شده در کنفرانس را رعایت نکنید، بدلیل عدم همخوانی و همسو بودن با قوانین کنفرانس، مقالات شما صلاحیت ارائه در کنفرانس را از دست خواهد داد.
پس از اینکه مقاله شما تحت نظر داوری قرار گرفت، چند حالت برای مقاله شما پیش می آید: حالت اول) پذیرش مشروط میباشد به معنای اینکه مقاله شما در صورتی پذیرش خواهد شد که اصلاحات گفته شده از طرف داوران که اغلب نیز اصلاحات ویرایشی و مربوط به فرمت بندی مقالات میباشد را انجام دهید. حالت دوم) پذیرش مستقیم مقاله بدون انجام اصلاحات خاصی میباشد. حالت سوم) ریجکت مقاله شما و نداشتن صلاحیت جهت ارائه به کنفرانس میباشد.
هر کنفرانس علمی، برای هماهنگ سازی مقالات و یکپارچه سازی و یکدست کردن آنها در زمان چاپ، فرمت و قالب خاصی را برای مقالات ارسال شده در نظر می گیرد که اگر این فرمت در یک مقاله ای رعایت نشود این مقاله قبل از رسیدن به مرحله داوری کنفرانس، ریجکت خواهد شد. پس فرمت بندی یکی از اصول مهم برای پذیرش مقالات است اما به دلیل اینکه هر کنفرانس قالب و استاندارد خاص خود را دارد پس باید یک فرد متخصص و با تجربه فرمت بندی مقاله را انجام دهد و در این راستا کارشناسان متخصص موسسه انتشاراتی اشراق آماده فرمت بندی تخصصی مقالات شما هستند.
مقاله ای که نویسنده آنرا با سرعت و به قصد به اتمام رساندن مینویسد ممکن است ایراداتی در ساختار قالب و محتوای آن وجود داشته باشد و از طرفی چون بیشتر نویسندگان با فرمت کنفرانس ها یا مجلات و نحوه قرار گیری بخش های مختلف مقاله آشنا نیستند به همین دلیل نیاز به فرمت بندی دارد. با توجه به نیاز مشتریان عزیز اعم از دانشجویان و اساتید و دانشگاهیان و شرکت ها و موسسات برای خدمات فرمت بندی، موسسه انتشاراتی اشراق با گزینش دقیق و چند مرحلهای تیم فنی خود، در صدد ارائه خدمات با حفظ نهایت تعهد در امانتداری و کیفیت است تا دغدغهی مراجعین برای فرمت بندی مقاله, پایان نامه, اسناد اداری و ... را برطرف سازد.
فرمت بندی مقالات در واقع به معنای درآوردن قالب و ساختار مقاله به فرمت مخصوص مجلات معتبر است که اگر مقاله ای خارج از این فرمت به مجله فرستاده شود آن را ریجکت خواهند کرد.
فرمت بندی برای همه مقالات مخصوصا مقالات علمی پژوهشی که برای چاپ در مجله ای معتبر نوشته می شوند ضروری و مهم است.
پس از ثبت سفارش خود در سایت موسسه انتشاراتی اشراق ، محاسبه قیمت برای فایل ارسالی شما به صورت آنلاین انجام شده و هزینه پروژه در فرم پیش فاکتور ارائه میگردد.
زمانبندی برای فرمت بندی در موسسه انتشاراتی اشراق در کمترین زمان ممکن و طی 24 ساعت صورت می پذیرد.
بله کارشناسان ما بعد از اتمام کار فرمت بندی پروژه را بررسی و کنترل میکنند تا تمام موارد مطابق نظر مشتری باشد و پس از تایید کیفیت مطلوب فایل نهایی به مشتری ارسال می شود و گارانتی کیفیت صادر می شود.