معمولاً برای آماده سازی مقاله، علاوه بر نگارش و یا گردآوری آن، راه دیگری نیز وجود دارد که شما میتوانید از این روش جهت ارائه یک مقاله باکیفیت کمک بگیرید. استخراج مقاله از پایان نامه روشی است که بسیاری از پژوهشگران از آن بهره میگیرند. در این بخش از اشراق میخواهیم با این مورد بیشتر آشنا شویم. ما را همراهی کنید.
بسیاری از دانشجویان و اساتید، امروزه جهت تقویت رزومه تحصیلی یا شغلی خود اقدام به آماده سازی مقاله و ارسال آن به مجلات معتبر علمی داخلی یا خارجی میکنند و داشتن یک مقاله چاپ شده در مجلات معتبر نیز نشان از قوی بودن رزومه شما دارد. همانطور که اشاره شد استخراج مقاله از پایان نامه میتواند در این راه کمک شایانی به پژوهشگران کند؛ اما آیا فایده این کار چیست؟ با توجه به اینکه مجلات مختلف فرمت خاصی را جهت چاپ مقاله برای خود در نظر گرفته اند پس بنابراین نمیتوان پایان نامه ارشد و یا رساله دکتری را مستقیماً بدون تغییرات به مجلات ارسال کرد. دلیل آن نیز این است که پایان نامه یا رساله بسیار مفصل تر از مقاله میباشد و از لحاظ فرمت بندی نیز با مقاله تفاوت های زیادی دارد. فایده دیگر استخراج مقاله از پایان نامه این است که میتواند یک دلیل محکم برای اثبات سطح سواد شما و همچنین تسلط کافی بر رشته تحصیلی و حوزه علمی تان را نشان دهد. درنتیجه به کمک این روش شما به راحتی میتوانید حاصل چندین سال تلاش و دستاورد خود را در بین دوستداران علم گسترش دهید و باعث دیده شدن پژوهشهای خود شوید.
دلیل استخراج مقاله از پایان نامه که در ابتدای مطلب نیز ذکر گردید این است که ما نمیتوانیم پایان نامه را بهعنوان یک مقاله در نظر بگیریم و به مجلات ارسال کنیم زیرا این دو تفاوت های زیادی در ساختار، ماهیت، هدف از نگارش، مخاطبان و... دارند که در ذیل میخواهیم به بررسی هر یک بپردازیم:
پایان نامه | مقاله |
---|---|
دارای فصول مختلف می باشد که هریک بطور مفصل شرح داده می شود | دارای بخش بندی خاصی است که فقط نکات مهم آورده میشود |
هدف از نگارش پایان نامه اخذ نمره و مدرک تحصیلی دانشگاهی است | هدف از نگارش مقاله اثبات سطح سواد و اخذ امتیاز جهت تقویت رزومه است |
مخاطبان پایان نامه اغلب اساتید دانشگاهی هستند | مخاطبان مقاله داوران و همچنین افراد سراسر دنیا هستند که حوزه علمی مشترک دارند |
ارائه تمامی پیوست ها یا پرسشنامه ها ضروریست | ارائه پیوست ها و پرسشنامه ها اختیاری و گاها نیز الزامی ندارد |
محدودیت تعداد کلمه و طول نوشتار وجود ندارد | در تعداد کلمات و طول نوشتار مقاله محدودیت اعمال می شود |
روش تحقیق پایان نامه بطور مفصل از تمامی داده ها ارائه می شود | تنها به روش تحقیق و آزمایش های اصلی اکتفا می شود |
قسمت منابع بسیار مفصل و دارای تعداد زیادی از رفرنس ها می باشد | قسمت منابع دارای تعداد محدود و بسیار مختصر است |
در هنگام استخراج مقاله انگلیسی از پایان نامه، بایستی در ابتدا با ساختار مقاله به خوبی آشنا شویم و سپس شروع به کار استخراج کنیم. مقاله دارای بخشبندیهای مجزا و متفاوتی است که با پایان نامه فرق دارد و باید در هنگام استخراج، کاملاً به نحوه قرارگیری و چینش آن ها اشرافیت کامل داشته باشیم. در ذیل مرحله به مرحله به نحوه استخراج مقاله می پردازیم:
عنوان مقاله شما باید با عنوان پایان نامه متفاوت باشد. دلیل این تفاوت نیز این است که عنوان پایان نامه معمولاً طولانیتر است درحالیکه عنوان مقاله باید مشتمل بر 10 الی 12 کلمه باشد که بتواند به خوبی موضوع مقاله را تبیین کند. اگر اولین بار است که میخواهید به استخراج مقاله بپردازید و درواقع مبتدی هستید توصیه میشود که بعد از به اتمام رساندن تمامی بخشهای مقاله، به استخراج عنوان بپردازید. در استخراج عنوان انگلیسی ترجیحاً نباید از عباراتی مثل: an investigation of ، studies on ، analysis of استفاده کنید. همچنین دقت داشته باشید که عنوان مقاله حتماً از کلمات کلیدی انتخاب شود تا مقاله شما در هنگام جستجوی اینترنتی در صدر باشد و بهراحتی قابل دسترس همگان قرار گیرد.
برای استخراج چکیده مقاله، لازم است تا چکیده پایان نامه خود را کوتاهتر کنید و فقط به موارد و نکات مهم اشاره کنید. تعداد کلمات چکیده باید بین 250 الی 300 کلمه باشد و در عین سادگی دربرگیرنده تحقیق و نتایج پژوهش باشد که در قالب چند جمله بیان میشود. در استخراج چکیده انگلیسی ترجیحاً نباید از عبارات "I will analyze" و یا "I will argue" استفاده کرد زیرا زمان این جملات آینده است و نشان میدهد که تحقیق و مطالعه هنوز به پایان نرسیده است. همچنین وجود عباراتی مانند "I expect to" و یا "I hope to" نشانگر عدم اعتماد به نفس نویسنده است و تأثیر منفی روی مقاله دارد. دقت داشته باشید که افکار و عقاید شخصی خود را وارد چکیده نکنید زیرا چکیده باید حالت گزارشی داشته باشد.
کلمات کلیدی معمولاً در پایان نامه آورده نمیشود. ولی وجود آن در مقاله الزامی است. اهمیت کلمات کلیدی زمانی مشخص میشود که مقاله شما در جستجوهای اینترنتی قابل دسترس قرار میگیرد و در نمایه شدن مقاله، کمک شایانی خواهد کرد. توصیه میشود برای استخراج کلمات کلیدی به قسمت چکیده و مقدمه مقاله خود رجوع کنید زیرا معمولاً مطالب مهمی در این قسمت ها وجود دارد که به کارتان میآید.
در پایان نامه هایی که معمولاً در آنها بیشتر از یک سوال یا یک فرضیه وجود دارد، تمامی فرایض را در قسمت مقدمه مقاله ذکر میکنند اما دقت کنید مقالهای که قرار است از پایان نامه شما استخراج شود، فقط یک فرضیه را بررسی میکند و مورد تحقیق قرار میدهد؛ بنابراین نیاز نیست تمامی فروض ذکر شده را در مقدمه مقاله بیاورید. طرز نگارش مطالب در قسمت مقدمه باید طوری باشد که مخاطب بعد از مطالعه آن، متوجه شود که شما میخواهید او را به کدام سمت هدایت کنید و بعد از خواندن مقاله به چه اطلاعاتی دست پیدا خواهد کرد. همچنین مقدمه شما باید جذاب باشد و خواننده را به مطالعه ادامه مقاله جذب کند.
برای استخراج مرور ادبیات مقاله، باید به قسمت پیشینه پژوهش در پایان نامه خود رجوع کنید. نکته مهمی که باید در نوشتن مرور ادبیات به آن دقت کنید این است که حتماً از منابعی که ذکر کردهاید نام ببرید تا متهم به سرقت ادبی نشوید. مرور ادبیات یعنی نقد و بررسی، خلاصه سازی و طبقه بندی منابع اطلاعاتی موجود که با موضوع مورد مطالعه ما در ارتباط هستند. در هنگام نگارش مرور ادبیات انگلیسی میتوانید، از عبارات "much study in recent years" و یا "plays a major role" استفاده کنید. بهطور کلی در این قسمت، شما باید توانایی به تصویر کشیدن موضوع تحت مطالعه را داشته باشید.
قسمت روش شناسی معمولاً از فصل سوم پایان نامه استخراج میشود و دارای اطلاعاتی در مورد نحوه انجام پژوهش و به کار بردن روشهاست. در این قسمت اگر روشی که شما برای انجام تحقیق خود به کار بردهاید، جدید و ناب باشد بایستی به شرح کامل آن بپردازید ولی اگر روش موردنظر قبلاً در سایر مقالات نیز به کار برده شده است نیازی به شرح مفصل و مبسوط آن نمیباشد. در این قسمت شما باید به ذکر مزایا و معایب روش خود و همچنین دلیل انتخاب آن را نیز بیان کنید.
بحث و نتیجه گیری، قسمت انتهایی و مهم مقاله میباشد. درواقع بسیاری از مخاطبان قبل از اینکه به سراغ متن اصلی مقاله بروند بعد از مطالعه چکیده به قسمت نتیجه گیری مراجعه میکنند پس بنابراین این قسمت باید با دقت خیلی زیادی نوشته شود. بسیاری از پژوهشگران تصور میکنند برای این قسمت مطلبی باقی نمانده است و متن چکیده را با کمی تغییر مجدداً مینویسند. ولی اینجا محلی است که درواقع شما به فرضیهای که در قسمت مقدمه طرح کردهاید، پاسخ میدهید و توضیح میدهید که چطور نتایج پژوهش شما پاسخی مناسب برای آن سؤال هستند. به یاد داشته باشید نگارش این قسمت تأثیر بسزایی روی نظر داوران دارد.
آخرین قسمت از استخراج مقاله، مربوط به منابع و رفرنس دهی است. شما باید قبل از نگارش این قسمت، به راهنمای نویسندگان در سایت مجله موردنظر مراجعه کنید تا روش رفرنس دهی که مجله از شما خواسته است را رعایت کرده باشید. مورد مهمی که در رفرنس دهیها باید به آن دقت کنید این است که لیست آورده شده در منابع را با مطالبی که داخل متن آوردهاید تطبیق دهید تا منبعی اضافه یا کم نشود. همچنین دقت کنید تا فقط منابعی که چاپشدهاند باید بهعنوان رفرنس آورده شوند برای مثال از پایان نامهها یا رسالههایی که هنوز چاپ نشدهاند نباید بهعنوان مرجع استفاده کرد.
تا به اینجا با مراحل کار استخراج آشنا شدید و روال انجام آن را یاد گرفتید. علاوه بر مطالب گفته شده، برخی از تکنیکها وجود دارند که در این راه به شما کمک خواهند کرد. در ذیل به بررسی این موارد میپردازیم:
زمانی که میخواهید عنوان مقاله خود را از پایان نامه استخراج کنید، دقت داشته باشید که عنوان انتخابی شما در مقایسه با سایر مقالات، تکراری نبوده و جدید باشد.
قبل از استخراج مقاله خود، مجلهای که میخواهید مقاله در آن به چاپ برسد را انتخاب کنید تا نحوه استخراج و فرمت بندی مقالهتان را با توجه به قوانین گفته شده در مجله انجام دهید.
قبل از شروع به استخراج، تعداد صفحاتی که باید مقاله شما داشته باشد را مشخص کنید تا در هنگام استخراج به تعداد کلمات و طول نوشتار هم توجه کنید.
شما باید در حین استخراج مقاله، انسجام آن را نیز رعایت کنید زیرا بخشهای مختلف مقاله با یکدیگر در ارتباط هستند و هر قسمت تحت تأثیر قسمتهای دیگر قرار میگیرد.
اصل مختصرنویسی را رعایت کنید. به یاد داشته باشید که حجم مقاله باید کمتر از حجم پایان نامه باشد.
در هنگام استخراج مقاله، نباید عینا کلمات و جملات پایان نامه را کپی برداری کنید. پارافریز و بازنویسی تخصصی مقاله در این راه به شما بسیار کمک کننده خواهد بود.
نوشتن یک پایان نامه کار بسیار سخت و زمان بر است ولی در نهایت اگر تبدیل به مقاله ای چاپ شده در مجلات معتبر شود بسیار ارزشمند خواهد بود اما بسیاری از دانشجویان به دلیل عدم آشنایی با فنون استخراج یا نگارش مقاله موفق به تبدیل کردن آن به مقاله استاندارد نمی شوند به همین دلیل مقالات آنان پس از سابمیت به سرعت ریجکت می گردد. ولی ما در موسسه انتشاراتی اشراق به همراه متخصصین با تجربه آماده ایم تا از پایان نامه شما مقالات با کیفیت استخراج کنیم تا در مجلات معتبر چاپ شوند. شما عزیزان طبق مراحل زیر می توانید ثبت سفارش خود را انجام دهید:
ثبت سفارش و ارسال فایل پایان نامه و اطلاعات مورد نیاز برای محاسبه و اعلام قیمت نهایی
بررسی فایل پایان نامه توسط کارشناسان و برآورد اینکه چه تعداد مقاله قابل استخراج است
اعلام نتیجه به شما و دریافت تائید نهایی از جانب وی و شروع کار استخراج
تایید نهایی مقالات توسط بازرس و تحویل فایل های نهایی مقالات استخراج شده
ما سال ها تجربه کار متفاوتی را با متون علمی و موفقیت آمیز در مجلات ژورنال معتبر داریم. ما خدمات با کیفیت بالا و دارای گارانتی ارائه می دهیم و در راستای تضمین کیفیت در موسسه انتشاراتی اشراق پس از اتمام استخراج مقاله توسط فرد متخصص، برای اینکه این اطمینان حاصل شود که کار بدون عیب و نقص است پس از اینکه مرحله بازرسی کیفی به اتمام رسید، گارانتی برای مقاله صادر می شود این در حالی است که گارانتی تا زمان پذیرش مقاله در مجلات اعتبار دارد.
شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد استخراج مقاله از پایان نامه، با کارشناسان موسسه انتشاراتی اشراق در ارتباط باشید.
شما می توانید برای دریافت هزینه نهایی سفارش استخراج مقاله از پایان نامه را با ارسال فایل پایان نامه ثبت کنید تا کارشناسان ما بعد از بررسی سریعا قیمت را برای شما اعلام کنند.
استخراج هر یک مقاله از پایان نامه در بازه زمانی 2 الی 3 روز کاری انجام میشود.
تمامی مولفین و محققینی که در موسسه انتشاراتی اشراق فعالیت دارند، دارای سابقه کار طولانی و حرفه ای در این زمینه بوده و در رشته تحصیلی شما تحصیلات دانشگاهی دارند، و در ضمن برای تضمین کیفیت گارانتی تا زمان چاپ مقاله در مجلات و ژورنال ها صادر می شود.
به میزان پژوهش و همچنین موضوع پایان نامه بستگی دارد اما در حالت کلی 2 یا 3 مقاله از یک پایان نامه قابل استخراج است.
مقالات استخراج شده از پایان نامه در موسسه انتشاراتی اشراق قابلیت پذیرش در تمام مجلات معتبر داخلی و خارجی را دارا می باشد.