خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

آموزش رایگان کاهش تعداد کلمات مقاله جهت چاپ در مجلات معتبر علمی

انتشار 8 شهریور 1401
مطالعه 9 دقیقه

همان‌طور که می‌دانید هر مجله جهت یکپارچه سازی فرآیند داوری مقالات و چاپ آن‌ها قوانینی را وضع می‌کند که پژوهشگران مستلزم به رعایت هستند تا شانس خود را جهت اکسپت افزایش دهند. یکی از آن قوانین تعداد کلمات مجاز در هر بخش از مقاله می‌باشد که جز موارد مهم در نوشتن مقاله محسوب می‌شود. در این بخش از اشراق می‌خواهیم در این خصوص صحبت کنیم با ما همراه باشید.

آموزش رایگان کاهش تعداد کلمات مقاله جهت چاپ در مجلات معتبر علمی

کاهش کمیت

کاهش تعداد کلمات مقاله چه اهمیتی دارد؟

هنگام نوشتن مقاله معمولاً مولفان تمایل دارند تا با بسط دادن مطلب مورد نظر و توضیح بیشتر در مورد آن موضوع موردنظر را بیشتر در ذهن مخاطب جا بیندازند و او را با مطلب آشنا سازند؛ اما واقعیت امر این است که بسط بیشتر موضوع و طولانی‌تر کردن آن همیشه هم خوب نیست و ممکن است مهارت نویسندگی شما را زیر سوال ببرد. مخصوصاً اگر هدف شما نوشتن مقاله است. مطمئن باشید که کسانی مقاله شمارا مطالعه می‌کنند که از لحاظ سطح دانش و تسلط به موضوع تحقیق با شما هم‌ردیف هستند پس توضیح اضافی و تکرار مکررات صرفاً حوصله مخاطب را سر خواهد برد. از طرفی اگر شما تعداد کلمات مجاز را رعایت نکنید ممکن است از سوی داوران موفق به گرفتن پذیرش مقاله نشوید و مقاله شما ریجکت شود. در این حالت باید به کاهش تعداد کلمات بپردازید به این فرآیند اصطلاحاً کاهش کمیت گفته می‌شود. کاهش کمیت مقاله را باید کسی انجام دهد که در این حوزه باتجربه و متخصص باشد و بدون آسیب رساندن به محتوای اصلی مقاله، تعداد کلمات آن را به طور تخصصی کاهش دهد.

وورد

از چه طریقی می توان تعداد کلمات مقاله را شمارش کرد؟

برای شمارش تعداد کلمات مقاله برنامه های مختلفی وجود دارد اما ساده ترین روش آن این است که همانطور که مقاله خود را در نرم افزار وورد تایپ می کنید تا اجزای مختلف آن را تنظیم کنید در پایین صفحه وورد نواری وجود دارد که هم تعداد کلمات و هم تعداد صفحات مقاله را مشخص می کند. شما می توانید همانند تصویر مقابل تعداد کلمات مقاله خود را شمارش کنید.

چه راه هایی برای کاهش تعداد کلمات مقاله وجود دارد؟

اگر تعداد کلمات موجود در مقاله شما بیشتر از حد مجاز تعیین شده در مجله باشد شما مستلزم به کاهش آن از طریق روش های اصولی هستید که در عین حال که به کاهش کمیت می پردازید به بدنه اصلی مقاله نیز آسیبی نرسد. راه های مختلفی برای این کار وجود دارد که به مهمترین آن ها در ذیل اشاره می گردد:

حذف اطلاعات پایه و بدیهی

معمولا در بخش های مقدمه و یا بحث و نتیجه گیری مقاله، به توضیح بیشتر درمورد بدیهیات پرداخته می شود. بهتر است از آوردن آن ها در صورت امکان اجتناب کنید. برای مثال فرض کنید مقاله شما در مورد بیماری دیابت است و در قسمت مقدمه مقاله جملاتی مانند جمله زیر می آورید:

"همانطور که می دانید دیابت نوعی بیماری است که در آن افراد از قند خون بالا رنج می برند"

دقت داشته باشید مخاطبان مقاله شما در درجه اول داوران بین المللی و در درجه دوم مخاطبانی هستند که از حوزه تخصصی مقاله شما شناخت و آگاهی دارند. برای مثال یک دانشجوی مهندسی امکان اینکه مقاله شما که در مورد دیابت است را مطالعه کند نزدیک به صفر است. بنابراین گروه های مشترکی هم که به مطالعه مقاله درمورد دیابت می پردازند، خودشان با بدیهیات آشنایی دارند و نیازی به تکرار مجدد آن ها نیست.

حذف عبارات طولانی

برخی از عبارات مخصوصا در زبان انگلیسی وجود دارند که آوردن آن ها در جمله منجر به طولانی شدن آن می شود. به جای استفاده از این عبارات بهتر است از جایگزین آن ها استفاده کرد. به مثال های زیر دقت کنید:

عبارت های جایگزین

عبارت های طولانی

several

therefore

whereas

owing to

a number of

as a result

on the other hand

as a consequence of

حذف افعال مجهول

درست است که توصیه می شود در بخش های مختلف مقاله مانند چکیده از افعال مجهول استفاده کنید اما اگر با گرامر زبان انگلیسی آشنایی داشته باشید، حتما می دانید که جملات با افعال مجهول حاوی تعداد کلمات بیشتری نسبت به جملات با افعال معلوم می باشند. بنابراین در قسمت هایی که می توانید و مقدور است جملات مجهول را به جملات معلوم تبدیل کنید مانند مثال زیر:

8 کلمه

Written informed consent was given by all patients

6 کلمه

All patients gave Wwritten informed consent was given by all patients

استفاده از عبارات خط تیره دار

کلماتی که دارای خط تیره هستند، یک کلمه به شمار می آیند اگر در قسمت شمارشگر نرم افزار word نیز مقایسه کنید خواهید دید که شمارشگر عبارات خط تیره دار را یک کلمه به شمار می آورد. بنابراین می توانید با استفاده از لغت نامه و یا مراجعه به مقالات پیشین ببینید کدام عبارت ها را می توان به صورت خط تیره دار نوشت آن ها را تغییر دهید. به مثال زیر توجه کنید:

9 کلمه

After rehabilitation, the patients came to rely on themselves

6 کلمه

After rehabilitation, the patients became self-reliant came to rely on themselves

حذف عبارت های غیر ضروری

سعی کنید جملات و عباراتی که معمولا برای توضیح بیشتر و در ابتدای جمله می آیند و پس از آن به مطلب اصلی می رسند را حذف کنید.

عبارات فارسی مانند:

عبارات انگلیسی مانند:

  • "البته قابل ذکر است که..."

  • "ناگفته نماند که..."

  • "بنابراین نتیجه می گیریم که..."

  • "در این مقاله می خواهیم بگوییم که..."

  • "...its my opinion that..."

  • "I have concluded that"

  • "The main point supporting my view concerns"

  • "certainly there is little doubt as to"

به مثال های زیر دقت کنید:

17 کلمه

I have concluded that the incidence of Alzheimer’s disease increases with age (Rogue et al., 2004)

15 کلمه

It has been concluded that The incidence of Alzheimer’s disease increases with age (Rogue et al., 2004).

مخفف نویسی

مخفف نویسی روش موثری در کاهش تعداد کلمات مقاله می باشد به اینصورت که شما می توانید نام محصول، نام سازمان و یا موسساتی که شناخته شده هستند و نیازی به آوردن نام کامل آن ها نیست را به صورت اختصاری و مخفف شده بنویسید. به مثال های زیر دقت کنید.

17 کلمه

The samples were analyzed on the ABC spectrophotometer (Zhejiang Scientific, Zhejiang, China) to determine the xyz values

15 کلمه

The samples were analyzed on the ABC spectrophotometer to determine the xyz values (ABC spectrometer; Zhejiang Scientific, Zhejiang, China)

استفاده از فرم فعلی

تا جایی که می توانید از فرم فعلی کلمات به جای فرم اسمی آن ها استفاده کنید. معمولا اسم سازی منجر به طولانی شدن کلمات و عبارات می شود. به مثال های زیر دقت کنید:

12 کلمه

A diagnosis of cancer was made on the basis of the findings

9 کلمه

A diagnosis of Cancer was diagnosed made on the basis of the findings

یک مقاله استاندارد چه اجزایی دارد و تعداد کلمات مجاز هر بخش چقدر است؟

برای اینکه بتوانید تعداد کلمات مقاله را به خوبی تنظیم کنید باید ابتدا اجزای یک مقاله استاندارد را به خوبی بشناسید تا بصورت هوشمندانه عمل کنید. در ذیل ضمن آشنایی با اجزای مقاله با تعداد کلمات مجاز آن نیز آشنا می شوید.

title

عنوان مقاله

عنوان مقاله باید با 13 الی 15 واژه کوتاه و گویا توانایی معرفی مقاله شما را داشته باشد. عنوان مقاله شما باید جدید و جذاب باشد تا بتواند نظر مخاطب و همچنین داوران بین المللی را به خود جذب کند.



چکیده

چکیده مقاله

همانطور که از اسمش پیداست چکیده مقاله خلاصه و فشرده کل مقاله است که باید بتواند با 133 الی 253 واژه به طور خلاصه هدف از ایجاد تحقیق و همچنین ابزارهای آن را بیان کند.



کلمات کلیدی

کلمات کلیدی

کلمات کلیدی در حکم هشتگ ها و به عنوان ویترین مقاله شما هستند که باید بین 3 الی 13 واژه موضوعی کوتاه کلمات مهم و اصلی که در مقاله شما نقش زیادی دارد را بیان کند.



مقدمه

مقدمه مقاله

مقدمه مقاله از سه بخش مجزا تشکیل می شود که بند اول آن مربوط به معرفی مسئله موردنظر خواهد بود بند دوم آن مربوط به پیشینه پژوهش هایی که با مقاله شما مرتبط هستند و در گذشته انجام گرفته اند و بخش سوم نیز مربوط است به راه های انجام پژوهش. به طور کلی تعداد کلمات مقاله باید حدود 1200 کلمه باشد.



روش شناسی

روش شناسی مقاله

اگر بخواهیم بخش روش‌های مقاله را به دو قسمت طبقه بندی کنیم قسمت اول: شرح اطلاعات و ورودی های نتایج مانند: محاسبات، آزمایش ها، موادها و ابزارها، مدلسازی ها و... قسمت دوم: روش های انجام پژوهش مانند: حل محاسبات ریاضی، روش های انجام آزمایش ها و... که معمولا بین یک ستون الی دو صفحه در نظر گرفته می شود.



یافته ها

یافته های تحقیق

در این قسمت از مقاله با استفاده از نمودارها و جداول به شرح نتایج حاصل از تحقیق پرداخته می‌شود. به این نکته دقت شود که در قسمت روش‌ها (قسمت قبلی) اشاره‌ای به یافته‌ها و نتایج نمی‌شود بلکه در قسمت یافته‌ها است که خروجی‌ها و نتایج مقاله و تحلیل ما از آن‌ها ارائه می‌شوند. این قسمت نیز به دلیل اینکه بیشتر مربوط به بخش نمودارها و جدولهاست معمولا نباید بیشتر از دو صفحه باشد.



نتیجه گیری

بحث و نتیجه گیری

آخرین بخش از مقاله است که باید در 3 الی 4 جمله به صورت خیلی مفید و با کیفیت از طریق پاسخ به سوالاتی مثل اینکه چرا پژوهش شما مهم است و چه سهمی در رفع یک مشکل داشتید مخاطب را متقاعد کنید که سخن شما صحیح یا بهتر است.



رفرنس

منابع و رفرنس دهی

در انتهای مقاله خود باید کلیه منابعی که در تحقیق مورد استفاده قرار گرفته اند، به شیوه ای مطلوب ذکر شوند. معمولا برای مقالات علمی پژوهشی حداکثر 30 رفرنس در نظر می گیرند.

مراحل ثبت سفارش کاهش تعداد کلمات مقاله در موسسه انتشاراتی اشراق

با توجه به مواردی که در این مطلب گفته شد اگر خودتان آشنایی در مورد تنظیم تعداد کلمات مقاله ندارید می توانید با خیال راحت مقاله خود را به دست تیم متخصص و باتجربه موسسه انتشاراتی اشراق بسپارید تا طبق فرمت گفته شده در مجله به صورت تخصصی تعداد کلمات مقاله ارزشمند شما را بدون آسیب به محتوای اصلی کاهش دهد. شما عزیزان طبق مراحل زیر می توانید سفارش کاهش کمیت مقاله خود را ثبت کنید:

ثبت سفارش

ابتدا سفارش خود را ثبت کرده و فایل و مشخصات را ارسال نمایید.

بررسی

موردنظر بررسی شده و تعداد کلمات آن توسط متخصصان و مترجمان آن رشته کاهش می‌یابد.

بازرسی

فایل شما توسط بازرس مربوطه بررسی شده و فایل با بالاترین کیفیت به شما ارسال می‌شود.

خدمات کاهش تعداد کلمات مقاله در موسسه انتشاراتی اشراق

کاهش کمیت مقاله امری مهم است که شما ممکن است بعد از نگارش مقاله خود به آن نیاز داشته باشید. اما همان‌طور که اشاره شد اگر این کار به‌صورت تخصصی و بامهارت زیاد انجام نگیرد، ممکن است به اجزای اصلی مقاله آسیب برساند و باعث کاهش بار علمی و معنایی مقاله شما شود. بنابراین ضروری است تا این کار را به متخصصان باتجربه ای که سال‌هاست این کار را انجام می‌دهند بسپارید. ما در موسسه انتشاراتی اشراق، با گروهی از کارشناسان باتجربه و حرفه‌ای در خدمت شما هستیم تا خدمات مقاله‌تان را به نحو احسن انجام دهیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کاهش تعداد کلمات مقاله، می‌توانید با کارشناسان موسسه انتشاراتی اشراق در ارتباط باشید.

لوگو

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

سوالات متداول

در موسسه انتشاراتی اشراق کاهش کمیت مقالات توسط متخصصان مرتبط با هر تخصص و زبان با بالاترین کیفیت انجام می گیرد.

بسته به تعداد و حجم که باید کاهش داده شود زمانش متغیر می باشد ولی در حالت کلی در 3-2روز کاری انجام می گیرد.

کاهش کمیت تخصصی مقاله در موسسه انتشاراتی اشراق برای تمام های زبان های زنده دنیا قابل انجام می باشد.

با توجه به اینکه وبسایت موسسه انتشاراتی اشراق دارای نماد اعتماد الکترونیکی می باشد. درنتیجه شما عزیزان می توانید با خیال راحت مقالات خود را به ما سپرده و اطمینان داشته باشید که فایل های شما نزد ما تا اتمام کار به صورت امانت خواهد ماند.

شمامی توانید با کارشناسان موسسه انتشاراتی اشراق در تماس بوده و پس از ارسال فایل مقاله موردنظر خود، ان ها هزینه را برآورد کرده وبه شما عزیزان اطلاع دهند.

سوالات بیشتر
در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق