خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

نکات طلایی جهت افزایش کیفیت استخراج مقاله علمی پژوهشی از پایان نامه

انتشار 8 مرداد 1401
مطالعه 12 دقیقه

مقالات علمی پژوهشی، چه نوع مقالاتی هستند؟

می‌توان گفت تقریباً 70% از پژوهشگرانی که می‌خواهند به کسب امتیازهای مربوطه از طریق پذیرش و چاپ مقاله دست پیدا کنند، اقدام به آماده سازی مقالات علمی پژوهشی می‌کنند. مقاله علمی پژوهشی نوعی از مقاله است که در آن پژوهشگر به یک پژوهش جدید و نو می‌رسد که قبلاً در آن حوزه تحقیقی صورت نگرفته است. درواقع دلیل برتری و اهمیت مقاله علمی پژوهشی نسبت به سایر مقالات همچون مقاله مروری یا مقاله نظری نیز همین بدیع بودن پژوهش انجام شده در آن است. به عبارتی زیربنای مقاله پژوهشی، داده‌های خامی است که خود محقق آن‌ها را جمع آوری کرده و روی آن‌ها آزمایش‌ها و تحقیقات خود را انجام می‌دهد و به یک نتیجه جدید در آن حوزه می‌رسد. همچنین هدف از نگارش یا استخراج مقاله علمی پژوهشی می‌تواند حل یک مشکل یا رفع یک نیاز نیز باشد.

مقاله علمی پژوهشی



استخراج مقاله علمی پژوهشی از پایان نامه به چه معناست؟

با توجه به این‌که هدف از تهیه مقاله علمی پژوهشی، به چاپ رساندن آن در یکی از مجلات معتبر علمی داخلی یا بین المللی است؛ بنابراین نویسنده بایستی از فرمت این مجلات پیروی کند و نوشته‌ای که تحت عنوان مقاله به داوران مجله ارائه می‌دهد، سبک و سیاق مقاله را داشته باشد. به همین دلیل هم نمی‌توان پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد و یا رساله مقطع دکتری را بدون اعمال تغییراتی خاص به مجله مورد نظر ارسال کرد؛ زیرا پایان نامه‌های دانشجویی در فرمت و قالب مقاله نیستند و دارای بخش‌های بسیار طولانی بوده و مورد پذیرش مجلات قرار نمی‌گیرند پس برای اینکه بتوانیم از پایان‌نامه‌ای که دو سال برای نوشتن و انجام تحقیقات آن زحمت کشیده‌ایم، علاوه بر اخذ نمره آن و مدرک تحصیلی، ثمرات بیشتری به دست بیاوریم، اقدام به استخراج مقاله از آن می‌کنیم. استخراج مقاله از پایان نامه، اصول و قوانین خاص خود را دارد و هر بخش از آن به صورت مجزا و جداگانه انجام می‌گیرد که باید توسط متخصصان با تجربه انجام گیرد تا یک مقاله اصولی و با کیفیت جهت ارسال به مجلات و اخذ پذیرش، استخراج شود.

استخراج



تفاوت پایان نامه با مقاله علمی پژوهشی در چیست؟

قبل از اینکه به استخراج مقاله بپردازیم، لازم است تا با تفاوت های پایان نامه و مقاله از لحاظ ساختار، بخش بندی، ماهیت و... آشنا شویم تا با آگاهی بیشتر به سراغ استخراج برویم. در ذیل به برخی از این تفاوت ها اشاره می کنیم:

هدف

هدف از نگارش پایان نامه، اخذ مدرک تحصیلی است ولی هدف از نگارش مقاله، اثبات سطح علم و دانش و ارتقای شغلی و تحصیلی است.

مخاطبان

مخاطبان پایان نامه اساتید دانشگاهی است ولی مخاطبان مقاله داوران بین المللی و پژوهشگرانی است که در آن حوزه خاص مشترک هستند.

طول نوشتار

در پایان نامه محدودیتی از لحاظ طول نوشتار و تعداد کلمات وجود ندارد ولی در مقاله رعایت طول نوشتار و همچنین تعداد کلمات الزامیست.

روش تحقیق

ارائه و شرح مفصل تحقیقات و آزمایش ها در پایان نامه الزامیست ولی در مقاله صرفا به شرح آزمایش های اصلی پرداخته می شود.



چگونه می‌توان یک مقاله علمی پژوهشی باکیفیت از پایان نامه استخراج کرد؟

حال که با تفاوت پایان نامه و مقاله آشنا شدید، نوبت به استخراج مقاله رسیده است. برای استخراج صحیح و اصولی مقاله از پایان نامه، بایستی بخش‌های مختلف مقاله را به‌صورت جداگانه و با رعایت ترتیب آن‌ها استخراج کرد. در ذیل به بررسی هریک از آن‌ها می‌پردازیم:

title

نحوه استخراج عنوان مقاله

اولین موردی که از مقاله، توسط مخاطبان و همچنین داوران مشاهده و مطالعه می‌شود، عنوان مقاله شماست. عنوان مقاله باید گویا و جذاب باشد و توانایی جذب مخاطب را داشته باشد. دقت داشته باشید که نباید عنوان پایان‌نامه خود را عیناً در عنوان مقاله‌تان بیاورید؛ زیرا عنوان مقاله یکسری ویژگی‌هایی دارد که مستلزم به رعایت آن‌ها هستید. در ذیل به چند مورد از این ویژگی‌ها اشاره می‌گردد:

تعداد کلمات عنوان، حداکثر باید 15 واژه باشد

عنوان مقاله باید ایده اصلی مقاله را بیان کند

باید با تحقیق اصلی که در مقاله صورت گرفته شروع شود

متغیرها و روابط بین آن ها را معرفی کند

تا حد امکان از کلمات اختصاری و نامفهوم استفاده نشود

شامل کلمات کلیدی باشد تا در جستجوی اینترنتی راحت تر قابل دسترس باشد

چکیده

نحوه استخراج چکیده مقاله

چکیده مقاله می‌تواند نسخه ویرایش شده چکیده پایان نامه باشد. از آنجایی که می‌توان از هر پایان نامه دو الی سه مقاله استخراج کرد، بنابراین به این موضوع دقت داشته باشید که در چکیده مقاله یافته‌های نتایج تمامی فرضیه‌ها را ذکر نکنید تا امکان استخراج مقاله‌های دیگر نیز وجود داشته باشد. همان‌طور که از اسم آن‌ هم پیداست، چکیده مقاله درواقع نمونه فشرده شده مقاله است که یک نگاه کلی درباره کل مقاله به مخاطب می‌دهد. چکیده مقاله باید دارای ویژگی‌های زیر باشد:

تعداد کلمات چکیده حداکثر باید 300 واژه باشد

چکیده باید به نحوه انجام تحقیق و نتایج آن اشاره کند

جملاتی که در عنوان و متن اصلی مقاله استفاده شده نباید در چکیده آورده شود

تا حد امکان از کلمات اختصاری و نامفهوم استفاده نشود

زمان افعال استفاده شده در چکیده باید به صورت گذشته باشد

ابتدای چکیده را با ارائه هدف پژوهش و ضرورت آن دریک یا دو جمله شروع کنید.

کلمات کلیدی

نحوه استخراج کلمات کلیدی

کلمات کلیدی مقاله یکی از مهم‌ترین قسمت‌هایی است که شما می‌توانید به‌وسیله آن‌ها، به نوعی مقاله خود را در دسترس قرار دهید. می‌توان گفت کلمات کلیدی در حکم هشتگ یا برچسب برای مقاله شما می‌باشند. کلیدواژه‌ها باید بین سه اله شش واژه موضوعی مناسب باشد که با محتوای مقاله شما مرتبط بوده و در جستجوهای اینترنتی راحت‌تر در دسترس سایرین قرار گیرد. توصیه می‌شود حتماً کلماتی را که می‌خواهید به‌عنوان کلیدواژه انتخاب کنید، به متن مقدمه یا چکیده مراجعه کنید که کمک زیادی به شما خواهد کرد.

مقدمه

نحوه استخراج مقدمه مقاله

مقدمه مقاله درواقع جز بدنه اصلی مقاله محسوب می‌شود که در مجلات بین المللی معمولاً آن را تحت عنوان مسئله اصلی می‌شناسند. مقدمه مقاله به طور کلی از سه قسمت زیر تشکیل می‌شود:

  1. معرفی مسئله مورد بحث: معمولاً بند اول مقدمه باید با معرفی مسئله یا سوال اصلی تحقیق شروع شود در این قسمت طرح دو یا سه سوال چالشی که ذهن مخاطب را درگیر کند و یا ارائه آمارهای جالب در رابطه با موضوع مقاله خود، می‌تواند مخاطب را جذب کند. برای تکمیل این قسمت می‌توانید به فصل اول یا سوم از پایان نامه خود مراجعه کنید.

  2. پیشینه تحقیق: در این قسمت نیاز است تا نقد و بررسی و تحقیقات پیشین را به زبان خودتان بیان کنید البته باید منابع آن‌ها را به دقت ذکر کنید تا متهم به سرقت علمی نشوید. معمولاً برای استخراج این بخش می‌توانید به فصل دوم پایان نامه خود رجوع کنید. فرآیند خلاصه سازی و طبقه بندی مطالعات پیشین باید دارای روندی مناسب و سازمان‌دهی شده باشند تا مخاطب گیج نشود و بتواند نتیجه درستی از پیشینه تحقیق بگیرد.

  3. ارائه کار تحقیقی: در این قسمت شما به مخاطبان خود چرایی انجام تحقیق خود را بیان می‌کنید درواقع به وسیله پیوند دادن این قسمت با بخش پیشینه تحقیق، نشان می‌دهید که در تکمیل کردن مطالعات قبلی چه سهمی داشته‌اید و یا چه مشکلی را رفع کرده‌اید و چرا مقاله شما ارزشمند است.

روش تحقیق

نحوه استخراج روش تحقیق مقاله

شاید بتوان گفت این قسمت به نویسنده کمک می کند تا خود را اثبات کند و نحوه انجام تحقیق خود را آشکار سازد. شما برای استخراج این قسمت می توانید به فصل سوم پایان نامه خود مراجعه کنید. معمولا نگارش این قسمت باید دو موضوع مهم زیر را دربرگیرد:

  1. بیان اطلاعات موردنیاز برای انجام پژوهش: این قسمت معرفی همان داده های خامی است که مطالعه و تحقیق روی آن ها صورت گرفته است. و باید منابع یا روش های آماده سازی و مقادیر و مشخصه های فنی دقیق این ورودی ها ذکر شوند علاوه بر اینکه کلیه واژگان فنی مورد نیاز نیز در این قسمت معرفی میشوند. توصیه می شود اگر تعداد داده هایتان زیاد است آن ها را در قالب جداول و یا نمودار ارائه کنید.

  2. روش های انجام تحقیق: در این بخش نیز باید به صورت جزئی تر آزمایش ها و تحقیقاتی را که بر روی داده ها انجام گرفته است را بیان کنید. دقت داشته باشید به نتایج پژوهش خود نباید در این بخش اشاره کنید زیرا بیان نتایج مستخرج شده از آزمایشات، خود قسمت جداگانه ای دارد.

یافته ها

نحوه استخراج یافته های مقاله

بخش یافته های مقاله، قسمتی است که شما به تبیین نتایج خود به کمک نمودار و جدول می پردازید. برای استخراج این قسمت می توانید به فصل چهارم از پایان نامه خود مراجعه کنید. مواردی که در نوشتن این بخش باید به آن ها دقت کنید به شرح زیر است:

  • عناوینی که در جداول و نمودارها می آورید، باید کوتاه و مفید باشند تا مخاطب برای به دست آوردن اطلاعات آن به متن مقاله مراجعه نکند.

  • تمامی جداول و نمودارهایی که در این قسمت استفاده می کنید باید به ترتیب آورده شوند.

  • به مشکلات موجود در نتایج اشاره کنید و با به کارگیری بیانی کمّی به اهمیت آن ها بپردازید.

  • نتایج مستخرج از تحقیقات خود را با نتایج سایر مقالات مقایسه کنید.

نتیجه

نحوه استخراج بحث و نتیجه گیری

این قسمت از مقاله همان بخشی است که هنر نویسندگی شما را اثبات خواهد کرد زیرا آخرین بخشی که مخاطب از مقاله شما مطالعه می‌کند، بحث و نتیجه گیری است و شما باید به نحوی این قسمت را بیان کنید که در حکم مهر تایید برای مقاله شما باشد. می‌توانید برای استخراج این قسمت به فصل پنجم از پایان نامه خود مراجعه کنید. در بحث و نتیجه گیری شما باید به اهمیت کار خود بپردازید و به مخاطب اعلام کنید که چرا کار تحقیقی شما مهم و ارزشمند است و شما چگونه به حل مشکل موجود کمک کرده‌اید.

refrenc

نحوه استخراج رفرنس های مقاله

قسمت رفرنس دهی، بخشی است که شما باید به مجله انتخابی موردنظر خود رجوع کنید تا با سبک و سیاقی که مجله ذکر کرده است، بنویسید. برای این کار می‌توانید به چند نمونه از مقالات چاپ شده پیشین در آن مجله رجوع کنید. منابع و ارجاعات مقاله، بخش مهمی است که باید چندین بار آن را بازنگری کنید. برای مثال منابع ذکر شده در انتها را با داخل متن مقاله تطابق دهید تا اشتباهی صورت نگیرد.

نکات طلایی جهت افزایش کیفیت استخراج مقاله علمی پژوهشی از پایان نامه

علاوه بر مطالبی که در مورد استخراج مقاله علمی پژوهشی گفته شد، نکات مهم دیگری نیز وجود دارد که قطعاً با رعایت آن‌ها می‌توانید یک مقاله باکیفیت جهت ارسال به مجلات معتبر علمی استخراج کنید. در ذیل به برخی از این موارد طلایی اشاره می‌شود:

بعد از استخراج عنوان مقاله از پایان نامه خود، بایستی حتما چک کنید تا عنوانی که استخراج کرده اید تکراری نباشد برای این کار می توانید عنوان خود را در گوگل اسکولار سرچ کنید.

قبل از استخراج مقاله، چند نمونه از مقالات معتبری مانند isi، scopus و یا مقالاتی که در پایگاه جهاد دانشگاهی وجود دارند، مطالعه کنید تا آگاهی بیشتری کسب کنید.

سعی کنید قبل از استخراج مقاله، مجله موردنظر خود را انتخاب کنید و ساختار مقاله خود را بر طبق آن برنامه ریزی کنید. البته باید معیارهای انتخاب یک مجله صحیح را رعایت کرده و سپس اقدام به انتخاب کنید. این کار شانس پذیرش مقاله شما را تا حد زیادی افزایش می دهد.

بهتر است از همان ابتدا تعداد صفحات و کلمات مقاله خود را مشخص کنید و بر طبق آن به استخراج مقاله بپردازید زیرا مقوله کاهش کمیت مقاله ممکن است بعدا باعث اتلاف وقت شما شود.

ایجاد انسجام و یکپارچگی در بخش های مختلف مقاله خود را فراموش نکنید تا کیفیت مقاله مستخرج شده از پایان نامه افت نکند.

به نقل و قول از مقاله های چاپ شده در مجلات غیر معتبر اعتنا نکنید و به مقالات اصلی جهت ارجاع دهی مراجعه کنید. برای این کار می توانید از نرم افرار zotero، Endnote و یا گوگل اسکولار استفاده نمایید.

اصل مختصرنویسی را در استخراج مقاله رعایت کنید. با توجه به محدودیتی که در تعداد کلمات و طول نوشتار مقاله وجود دارد بایستی به این مورد دقت بیشتری کنید.

اگر خودتان آشنایی کامل با مراحل استخراج مقاله علمی پژوهشی از پایان نامه را ندارید، می توانید آن را به دست متخصصان با تجربه در این حوزه بسپارید.

پس از اتمام استخراج مقاله، فرمت بندی مقاله و ویراستاری تخصصی مقاله را فراموش نکنید.

مراحل ثبت سفارش استخراج مقاله علمی پژوهشی از پایان نامه در موسسه انتشاراتی اشراق

نوشتن یک پایان نامه کار بسیار سخت و زمان بر است ولی در نهایت اگر تبدیل به مقاله ای چاپ شده در مجلات معتبر شود بسیار ارزشمند خواهد بود اما بسیاری از دانشجویان به دلیل عدم آشنایی با فنون استخراج یا نگارش مقاله موفق به تبدیل کردن آن به مقاله استاندارد نمی شوند به همین دلیل مقالات آنان پس از سابمیت به سرعت ریجکت می گردد. ولی ما در موسسه انتشاراتی اشراق به همراه متخصصین با تجربه آماده ایم تا از پایان نامه شما مقالات با کیفیت استخراج کنیم تا در مجلات معتبر چاپ شوند. شما عزیزان طبق مراحل زیر می توانید ثبت سفارش خود را انجام دهید:

ثبت

ثبت سفارش و ارسال فایل پایان نامه و اطلاعات مورد نیاز برای محاسبه و اعلام قیمت نهایی

بررسی

بررسی فایل پایان نامه توسط کارشناسان و برآورد اینکه چه تعداد مقاله قابل استخراج است

شروع

اعلام نتیجه به شما و دریافت تائید نهایی از جانب وی و شروع کار استخراج

تحویل

تایید نهایی مقالات توسط بازرس و تحویل فایل های نهایی مقالات استخراج شده

خدمات استخراج مقاله از پایان نامه در موسسه انتشاراتی اشراق

ما سال ها تجربه کار متفاوتی را با متون علمی و موفقیت آمیز در مجلات ژورنال معتبر داریم. ما خدمات با کیفیت بالا و دارای گارانتی ارائه می دهیم و در راستای تضمین کیفیت در موسسه انتشاراتی اشراق پس از اتمام استخراج مقاله توسط فرد متخصص، برای اینکه این اطمینان حاصل شود که کار بدون عیب و نقص است پس از اینکه مرحله بازرسی کیفی به اتمام رسید، گارانتی برای مقاله صادر می شود این در حالی است که گارانتی تا زمان پذیرش مقاله در مجلات اعتبار دارد.

شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد استخراج مقاله از پایان نامه، با کارشناسان موسسه انتشاراتی اشراق در ارتباط باشید.

لوگو

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

سوالات متداول

شما می توانید برای دریافت هزینه نهایی سفارش استخراج مقاله از پایان نامه را با ارسال فایل پایان نامه ثبت کنید تا کارشناسان ما بعد از بررسی سریعا قیمت را برای شما اعلام کنند.

استخراج هر یک مقاله از پایان نامه در بازه زمانی 2 الی 3 روز کاری انجام میشود.

تمامی مولفین و محققینی که در موسسه انتشاراتی اشراق فعالیت دارند، دارای سابقه کار طولانی و حرفه ای در این زمینه بوده و در رشته تحصیلی شما تحصیلات دانشگاهی دارند، و در ضمن برای تضمین کیفیت گارانتی تا زمان چاپ مقاله در مجلات و ژورنال ها صادر می شود.

به میزان پژوهش و همچنین موضوع پایان نامه بستگی دارد اما در حالت کلی 2 یا 3 مقاله از یک پایان نامه قابل استخراج است.

مقالات استخراج شده از پایان نامه در موسسه انتشاراتی اشراق قابلیت پذیرش در تمام مجلات معتبر داخلی و خارجی را دارا می باشد.

سوالات بیشتر
در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق