خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

مواردی که قبل و بعد از سابمیت مقاله در مجلات ISI باید رعایت کنید

انتشار 10 مرداد 1401
مطالعه 14 دقیقه

مجلات ISI چه نوع مجلاتی هستند؟

"Institute for Scientific Information" یا همان موسسه اطلاعات علمی نامی آشنا در جامعه علمی است که هر دانشجو یا پژوهشگری حداقل یک‌بار اسم آن را شنیده است. موسسه اطلاعات علمی یا ISI در سال 1960 با هدف ارزیابی و علم سنجی انتشارات علمی تاسیس شده است. پس از مرگ موسس آن، در سال 1992 شرکت چند ملیتی تامسون رویترز این پایگاه را خریداری کرد. به عبارتی امروزه این موسسه را باید با نام Thomson Scientific بشناسیم اما به دلیل محبوبیت و شهرت ISI همچنان نام قدیمی آن به کار می‌رود. مجلاتی که دارای ایندکس یا نمایه ISI هستند به اصطلاح مجلات ISI نام دارند. ارزیابی مجلات و ایندکس کردن آن‌ها توسط زیر مجموعه دیگری به نام (WOS (WEB OF SCIENCE که در شرکت تامسون رویترز فعالیت دارد صورت می‌گیرد. در واقع مجلات به وسیله پارامترهایی چون سطح کمیته علمی مجله، نشر به‌موقع شماره‌های مجله، رعایت استانداردهای پایگاه ISI و... سنجیده می‌شوند و در صورت داشتن صلاحیت، در ISI نمایه می‌شوند. اگر بخواهیم به طور دقیق مجلات ISI را دسته بندی کنیم می‌توان آن‌ها را در دو گروه در نظر گرفت. دسته اول مجلاتی هستند که دارای ضریب تاثیر یا ایمپکت فاکتور می‌باشند و با نام JCR شناخته می‌شوند معمولاً این نوع مجلات داوری سخت گیرانه ای دارند و باید بار علمی و محتوایی مقاله بسیار قوی باشد تا موفق به چاپ در این مجلات شود. دسته دوم مجلاتی هستند که فاقد ضریب تاثیرند و اصطلاحاً ISI LISTED نام دارند. بدیهی است چاپ مقاله در دسته اول ارزش و اعتبار بیشتری برای نویسنده خواهد داشت.

ISI



چاپ مقاله در مجلات ISI چه مزایایی دارد؟

پس از اینکه با پایگاه ISI آشنا شدید احتمالاً به اعتبار و ارزش آن در سطح دنیا پی برده‌اید. این پایگاه علمی توانسته است رتبه اول را به خود اختصاص دهد و بدیهی است داشتن یک مقاله چاپ شده در این نوع مجلات اهمیت بسزایی دارد و امتیازات زیادی را برای نویسنده مقاله به ارمغان خواهد داشت. در ذیل به برخی از این مزایا اشاره می‌شود:

قبولی راحت تر در مصاحبه دکتری

اخذ دو نمره پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد

امکان به عضویت درآمدن در بنیاد علمی نخبگان

امکان تحصیل در دانشگاه های معتبر خارج از کشور به وسیله بورسیه تحصیلی

تقویت رزومه و ارتقای شغلی برای اساتید

صاحب نظر شدن در حوزه تخصصی خود و ایجاد حس اعتماد به نفس

امکان اخذ پروژه های مختلف و کسب درآمد زیاد

پذیرش آسان‌تر به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی تحقیقاتی

ثبت پژوهش‌ها و مطالعات انجام‌شده به نام نویسندگان و حفظ دائمی آن‌ها در پایگاه‌ اطلاعاتی ISI

مزایا

منظور از سابمیت مقاله چیست؟

بعد از اینکه مقاله شما آماده شد، برای به چاپ رسیدن آن لازم است تا آن را به مجله‌ای که انتخاب کرده‌اید ارسال کنید. درواقع زمانی که شما مقاله خود را ارسال کردید یعنی فرآیند سابمیت مقاله را به اتمام رسانده و مقاله‌تان را به سردبیر مجله جهت انجام بررسی‌های لازم فرستاده‌اید. سابمیت مقاله به خودی خود ارزش و اعتباری برای نویسنده مقاله به همراه ندارد به عبارتی شما نمی‌توانید رزومه تحصیلی یا شغلی خود را صرفاً به دلیل سابمیت مقاله ارتقا دهید؛ زیرا پس از سابمیت، مقاله شما مراحلی طولانی را طی خواهد کرد تا در صورت داشتن صلاحیت، در مجله موردنظر به چاپ برسد. پس بنابراین بعد از پذیرش و چاپ مقاله می‌توانید از مزایای آن بهره‌ مند شوید.

SUBMIT

چه مواردی را باید قبل از سابمیت مقاله در مجلات ISI رعایت کنیم؟

همان‌طور که می‌دانید برای تهیه مقاله دو راه وجود دارد: 1) نگارش و گردآوری مقاله 2) استخراج مقاله از پایان‌نامه. شما به هر طریقی که به تهیه و تنظیم مقاله خود پرداخته باشید باید اصول و قوانین آن را رعایت کنید تا یک مقاله با کیفیت ارائه دهید. حال فرض کنید پژوهش‌ها و تحقیقات شما به اتمام رسیده و مقاله شما آماده است سوال اینجاست که آیا می‌توانید مستقیماً و بدون اعمال تغییرات خاصی آن را به سردبیر مجله ارسال کنید؟ مسلماً خیر. بایستی مقاله از جهات مختلف مورد بررسی قرار گیرد و شرایط لازم جهت ارسال به مجله را داشته باشد. در ذیل به اقداماتی که باید قبل از سابمیت مقاله انجام دهید اشاره می‌کنیم:

انتخاب مجله

انتخاب مجله مناسب

مرحله انتخاب مجله به قدری مهم و حائز اهمیت است که ممکن است سرنوشت مقاله شما را تغییر دهد. چه بسا مقاله شما دارای بار علمی قوی باشد ولی به دلیل انتخاب اشتباه مجله ریجکت شود. پس از اینکه تصمیم گرفتید مقاله خود را در پایگاه ISI به چاپ برسانید بایستی مجله‌ای را از این پایگاه برگزینید که با عنوان و موضوع مقاله شما همخوانی داشته باشد. پس از انتخاب صحیح مجله بایستی به سراغ راهنمای نویسندگان در سایت مجله بروید و دستورالعمل‌های مربوط به فرمت مقاله را به دقت مطالعه کنید تا طبق اصول گفته شده در آن بقیه مراحل را پیش ببرید.



ویرایش

ویرایش تخصصی مقاله

بازبینی متن مقاله از لحاظ دستوری، نگارشی، نظم و آراستگی کلمات، رعایت علائم نگارشی و... ویرایش نام دارد. حال اگر این ویرایش همراه با اصلاح فنی عبارات و اصطلاحات تخصصی مقاله صورت گیرد، ویرایش تخصصی نام دارد. ویرایش تخصصی مقاله باید توسط یک ویراستار متخصص که با رشته و حوزه تخصصی مقاله شما آشناست صورت بگیرد. نویسندگان مقاله به دلیل اینکه مدت زیادی را جهت نوشتن مقاله خود صرف کرده‌اند و هم اینکه به نوعی به متن خود دلبستگی دارند، ممکن است متوجه اشتباهات فنی و تخصصی موجود در متن مقاله خود نشوند بنابراین نیاز است آن را به یک ویراستار متخصص بسپارند تا ایرادات موجود در آن را رفع کرده و یک مقاله با کیفیت ارائه دهند.



سرقت ادبی

پارافریزنویسی و رفع تشابهات متنی

استفاده از آثار سایر نویسندگان در مقاله خود نه تنها کار اشتباهی نیست بلکه میزان مطالعه شما را در حوزه تخصصی مقاله‌تان نشان می‌دهد؛ اما اگر می‌خواهید این تلفیق و استفاده از آثار دیگران شمارا متهم به سرقت ادبی نکند احتیاج به پارافریز و بازنویسی تخصصی مقاله خود دارید. پارافریزنویسی درواقع به معنای بازنویسی متنی است که می‌خواهید از آن در مقاله خود استفاده کنید. به عبارتی شما با استفاده از لحن و کلام خود به بازنویسی مجدد نوشته مربوطه می‌پردازید. در تفسیر ایده‌های دیگران معانی منبع اصلی باید حفظ شود اما اصطلاح‌ها باید از خود شما باشد پس در روند این کار، شما نوشته دیگران را می‌خوانید، درک می‌کنید و با زبان خود به رشته ‌تحریر درمی‌آورید. سرقت ادبی موضوع مهمی است که درواقع خط قرمز داوران بین المللی است و شما بایستی در این مورد دقت بیشتری داشته باشید.



ترجمه تخصصی

ترجمه تخصصی مقاله

ترجمه تخصصی مقاله، مرحله‌ای است که شما باید در ارسال مقاله خود به مجلات بین المللی مثل ISI انجام دهید. ترجمه تخصصی مقاله با ترجمه عمومی متفاوت است. در ترجمه تخصصی، مقاله شما بایستی توسط مترجمی که با موضوع تخصصی مقاله و رشته تحصیلی شما آشناست انجام شود؛ زیرا مقالات علمی معمولاً دارای عبارات و اصطلاحات تخصصی و پیچیده‌ای هستند که معانی آن‌ها در ترجمه تخصصی و عمومی با یکدیگر متفاوت است. برای مثال کلمه "cavity" در ترجمه عمومی به معنای سوراخ می‌باشد ولی در ترجمه تخصصی رشته دندانپزشکی به معنای کرم خوردگی دندان است. پس مترجم متخصص باید در حوزه متنی که ترجمه می‌کند باید دارای اطلاعات زیادی باشد.



فرمت بندی

فرمت بندی تخصصی مقاله

تمامی مجلات برای اینکه در روند کار خود یکپارچگی و انسجام ایجاد کنند، فرمت بندی مخصوصی را ارائه می‌دهند تا پژوهشگران طبق آن فرمت بندی، مقالاتشان را ارائه دهند. اگر شما فرمت بندی مجله را رعایت نکنید، مقاله شما حتی قبل از رسیدن به دست داوران ریجکت خواهد شد. در فرمت بندی مقاله به مرتب سازی بخش‌های مختلف مقاله مانند نوع فونت، سایز فونت، میزان فاصله از طرفین صفحه، نوع نوشتن منابع، میزان کلمات چکیده مقاله، نوع نگارش افیلیشن و... پرداخته می‌شود.



اصطلاحات رایج مربوط به سابمیت مقاله در مجلات ISI

بعد از انجام مراحل بالا حال زمان آن فرا رسیده است تا مقاله خود را در مجله موردنظر خود سابمیت کنید. ممکن است در هنگام سابمیت مقاله خود و یا همچنین درقسمت راهنمای نویسندگان مجله، با اصطلاحاتی روبرو شوید که معانی آن‌ها را ندانید و با مشکل مواجه شوید. در ذیل می‌خواهیم به بررسی برخی از این اصطلاحات رایج بپردازیم:

journal (ژورنال): به معنای مجلات علمی دانشگاهی است. مقالات در این ژورنال ها چاپ میشوند.

Resubmit: به معنای اینکه مقاله ایراداتی داشته است.بعد از رفع مشکلها، مقاله مجددا باید ارسال شود و دوباره در فرآیند داوری مثل دفعه ی اول قرار گیرد.

Manuscript: به معنی دست نویس می باشد و در واقع همان مقاله ای است که برای ژورنال ارسال کرده اید ولی هنوز به چاپ نرسیده است.

Manuscript NO: همان شماره ای که پس از ارسال مقاله در یک مجله به شما داده می شود و با آن میتوانید وضعیت مقاله ی خود را چک کنید.

Paper: همان دست نویسی که در یک ژورنال به چاپ رسیده است. به آن Article هم میگویند.

Under Review: یعنی مقاله تحت داوری است و باید منتظرنتایج بمانید.

Accept: یعنی مقاله جهت چاپ در مقاله قبول شده است.

Reject: به معنای رد مقاله ی شماست. بهتر است در این شرایط مقاله ی خود را بازخوانی کنید وآن را از نظر محتوایی ویرایش کرده ونظرات داوران را درمورد رد مقاله بخوانید و اشکالات خواسته شده را بر طرف کنید و آن را برای یک ژورنال دیگر که در ارتباط با موضوع مقاله شماست ارسال کنید.

Proof: قبل از چاپ مقاله یک نسخه از آن توسط ژورنال برای فرد ارسال کننده فرستاده می شودتا پس از تایید از نظر نام نویسندگان و مشخصات دیگر برای چاپ نهایی در مجله ارسال شود و پس از چاپ جای هیچ گونه اعتراضی نخواهد بود.

cover letter: نامه ای است که همراه مقاله برای ارسال به مجله نوشته می شود و هدف اصلی از نوشتن آن ارائه توضیح مختصر و جامع در ارتباط با مقاله و مطالعه انجام شده است. مشخصات نویسندگان و عنوان حتماً باید نوشته شده باشد.

Author Guidelines OR Authors instructions: راهنمای نویسندگان، شیوه نامه نوشتن مقاله یا دستورالعمل تدوین مقاله و شرایط پذیرش آن را توضیح میدهد.

انواع روش های سابمیت مقاله در مجلات ISI

به‌طور کلی دو روش برای سابمیت مقاله در انواع مجلات وجود دارد که شما بنا بر روشی که در مجله قید شده است اقدام به ارسال مقاله خود خواهید کرد. نوع ارسالی که در مجله وجود دارد به هیچ وجه با اعتبار آن منافاتی نداشته و این امر کاملاً به امکانات مجله موردنظر بستگی دارد. انواع روش‌های سابمیت مقاله عبارت‌اند از:

سابمیت مقاله از طریق ایمیل

در این روش شما باید فایل مقاله و اطلاعات موردنیاز آن را از طریق آدرس ایمیلی که در سایت مجله قرار داده شده است به سردبیر مجله ارسال کنید و منتظر نتیجه باشید. معمولاً سابمیت مقاله از طریق ایمیل زمان‌بر تر و انجام مراحل آن دشوارتر از سابمیت آنلاین است.

ایمیل



سابمیت مقاله آنلاین از طریق سایت مجله

امروزه اکثر مجلات به دلیل سهولت دسترسی و همچنین کاهش درصد خطا در سابمیت مقاله، بیشتر از روش آنلاین برای سابمیت مقالات استفاده می‌کنند. در این روش شما ابتدا به سایت مجله موردنظر خود مراجعه کرده و قسمت‌های خواسته شده از اجزای مقاله خود را در جای مخصوص خود تکمیل می‌کنید.

سابمیت آنلایت



چه مواردی را باید در سابمیت آنلاین مقاله در مجلات ISI رعایت کنیم؟

در هنگام سابمیت آنلاین مقاله در سایت مجله موردنظر، بایستی یکسری موارد را از قبل طبق فرمت خواسته شده تهیه کنید تا در هنگام سابمیت با مشکل مواجه نشوید. یکی از آن‌ها تهیه و تنظیم کاورلتر است. کاورلتر درواقع نامه‌ای است که شما در آن مشخصات خود و همچنین هدف از نگارش مقاله و اهمیت آن را به طور مختصر شرح داده و به سردبیر مجله ارسال می‌کنید. مورد بعدی که باید تهیه گردد، صفحه عنوان است که شما در آن برخی از اطلاعات عمومی شامل عنوان مقاله، اسامی، افیلیشن نویسندگان Affiliation، بیانیه‌های سلب مسئولیت، منابع مالی برای انجام پروژه، تعداد کلمات مورد استفاده شده در مقاله، تعداد اشکال و جداول مورد استفاده در مقاله و... را توضیح می‌دهید. مورد دیگری که در برخی از مجلات باید تهیه و تکمیل شود، فرم کپی رایت است دلیل ارسال این فرم نیز آن است که اولا اگر مقاله شما حاوی توضیحات، تصاویر یا سایر مطالبی است که قبلاً در جایی دیگر منتشر شده‌اند، شما باید اجازه یا مجوز چاپ مجدد آن‌ها را کسب کنید مگر آنکه دارای حق کپی رایت باشید. دوم اینکه معمولاً شما باید حق نشر و تکثیر مقاله خود را به ژورنال منتقل کنید. پس از تهیه این موارد حال می‌توانید طبق مراحل زیر سابمیت آنلاین خود را انجام دهید:

عنوان و چکیده مقاله را در جای خود وارد کنید.

اسامی نویسندگان و افیلیشن را به ترتیب وارد کنید.

در مشخص کردن نویسنده مسئول دقت کنید زیرا تمامی اطلاعات به ایمیل او ارسال خواهد شد.

موافقت خود را با قوانین مجله اعلام کنید.

کاورلتر را در جای خود بارگذاری کنید.

فایل های متنی و تصویری خود را بدون درج نام نویسنده آپلود کنید.

بعد از انتخاب نوع بارگذاری فایل مقاله به صورت PDF یا HTML گزینه سابمیت برای شما فعال می شود.

بعد از کلیک روی گزینه سابمیت مقاله ارسال و کد سابمیت برایتان فرستاده می شود.

سابمیت آنلاین

بعد از سابمیت مقاله چه اتفاقی می افتد و چه مواردی را باید رعایت کنیم؟

بعد از اینکه مقاله خود را به مجله ارسال کردید، در ابتدا سردبیر مجله آن را بررسی می‌کند و در صورت داشتن صلاحیت لازم آن را به داوران اصلی ارسال می‌کند. مواردی که بعد از سابمیت باید به آن‌ها دقت داشته باشید در ذیل شرح داده شده است:

Manuscript NO یا کد سابمیتی که برای شما اختصاص داده می‌شود را باید حتماً ذخیره کنید زیرا بعداً به وسیله این کد می‌توانید با سردبیر مجله مکاتبه کنید.

اگر مقاله شما بدون درخواست اصلاحات، مستقیماً پذیرش شود بعد از مدتی برایتان نسخه پروف (PROOF) مقاله ارسال خواهد شد که آخرین تغییرات را در آن اعمال کرده و به همان شکل چاپ گردد. دقت کنید این تغییرات در مورد اسامی نویسندگان، افیلیشنن و... باید باشد نباید در محتوای مقاله تغییراتی ایجاد کنید. پس از ارسال پروف مقاله نیز، دقت داشته باشید که دیگر امکان اصلاح نخواهد بود.

اگر مقاله شما برای بازبینی و انجام برخی اصلاحات به شما برگشت داده شود، دقت کنید که به صورت محترمانه با سردبیر مکاتبه کنید و موارد خواسته شده را به دقت انجام دهید.

برای بازبینی مجدد مقاله، معمولاً یک بازه زمانی خاصی تعلق می‌گیرد حتی‌الامکان سعی کنید اصلاحات را زودتر از موعد مشخص شده انجام دهید و ارسال کنید.

دقت داشته باشید اگر زمان بازبینی و ارسال مجدد مقاله طولانی شود حتماً منابع خود را چک کنید تا اگر نیاز به بروزرسانی داشته باشد انجام دهید.

اگر امکان انجام اصلاحاتی که مجله از شما درخواست کرده است وجود ندارد به صورت محترمانه و با ذکر دلایل قانع کننده می‌توانید به سردبیر مجله توضیح دهید.

مراحل ثبت سفارش سابمیت و چاپ مقاله در مجلات ISI در موسسه انتشاراتی اشراق

اگر شما بهترین پژوهش را هم انجام بدهید تا زمانی که نتوانید در مجلات معتبر خارجی و داخلی چاپ و نشر دهید پژوهش های شما ارزشی نخواهند داشت اما به دلیل اینکه هر یک از مجلات روند و روش دریافت پذیرش و هزینه‌های متفاوتی برای نشر مقاله دارند ما در موسسه انتشاراتی اشراق به همراه متخصصان با تجربه در این زمینه آماده ایم تا شانس اکسپت مقاله شما را جهت چاپ در مجلات معتبر بین المللی مانند ISI افزایش دهیم و سپس آن را در مجله انتخابی شما سابمیت کنیم. مراحل ثبت سفارش سابمیت و چاپ مقاله در ذیل برایتان آمده است:

ثبت

ابتدا یک پروژه چاپ مقاله ایجاد کرده و فایل مقاله و سایر اطلاعات موردنیاز را ارسال کنید

پشتیبانی

درخواست شما توسط پشتیبانی بررسی و مرتبط ترین مجله با مقاله شما معرفی می شود

ارسال

ارسال مقاله به مجله و پرداخت هزینه های انتشار مقاله و قرار دادن در پروسه داوری

تحویل

پیگیری وضعیت مقاله و دریافت پاسخ نهایی از سوی مجله و اعلام به شما

خدمات سابمیت و چاپ مقاله در موسسه انتشاراتی اشراق

با توجه به نیاز مشتریان عزیز اعم از دانشجویان و اساتید و دانشگاهیان برای چاپ و نشر مقاله، موسسه انتشاراتی اشراق با گزینش دقیق و چند مرحله‌ای تیم فنی خود، در صدد ارائه خدمات با حفظ نهایت تعهد در امانت‌داری و کیفیت است تا دغدغه‌ی مراجعین برای سابمیت مقاله و چاپ و آن را برطرف سازد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد سابمیت و چاپ مقاله در موسسه انتشاراتی اشراق، می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

لوگو

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

سوالات متداول

شما می توانید از طریق راه های ارتباطی با کارشناسان موسسه انتشاراتی اشراق در ارتباط باشید و مشاوره بگیرید.

سابمیت مقاله در تمامی مجلات معتبر علمی در موسسه انتشاراتی اشراق امکانپذیر است.

شما می توانید با کارشناسان موسسه انتشاراتی اشراق تماس بگیرید تا آن ها شما را راهنمایی کنند تا در نهایت بهترین مجله برای چاپ مقاله شما انتخاب شود.

ما مقاله شما را می توانیم در اکثر مجلات معتبر داخلی و خارجی چاپ کنیم.

مدت زمان لازم برای چاپ مقاله با توجه به مجلات مختلف می تواند متفاوت باشد و بستگی به خود مجلات دارد ولی کارشناسان موسسه انتشاراتی اشراق با استفاده از تجربه کاری تمام تلاش خود را می کنند تا مقاله شما در کمترین زمان ممکن چاپ شود.

سوالات بیشتر
در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق