خدمات مقاله

خدمات ترجمه

خدمات ویراستاری

خدمات کتاب

ثبت سفارش

درباره ما

صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری

انتشار 26 شهریور 1401
مطالعه 23 دقیقه

فارغ التحصیل رشته پرستاری هستم و مدت هاست می‌خواهم جهت ارتقای رزومه‌ام مقاله‌ی خودم را سریعا و در کمترین زمان در مجلات معتبر به چاپ برسانم. تحقیقات فراوانی در این حوزه انجام دادم و در این مطلب می‌خواهم اطلاعات خود را با شما در میان بگذارم. پس مطالعه این بخش را از دست ندهید.

فهرست []
  1. آشنایی با انواع مجلات معتبر علمی جهت چاپ مقاله پزشکی و پرستاری
    1. مجلات علمی پژوهشی داخلی
    2. مجلات علمی ترویجی داخلی
    3. مجلات علمی تخصصی داخلی
    4. پایگاه علمی تامسون رویترز
    5. پایگاه علمی اسکوپوس
    6. پایگاه علمی پابمد
    7. پایگاه علمی جهان اسلام
  2. چاپ مقاله پزشکی و پرستاری در کدامیک از پایگاه های علمی مناسب است؟
  3. مزایایی که از چاپ مقاله پزشکی و پرستاری نصیب نویسنده می شود کدامند؟
  4. نحوه آماده سازی مقاله پزشکی و پرستاری جهت چاپ در مجله
    1. عنوان مقاله
    2. چکیده مقاله
    3. کلمات کلیدی مقاله
    4. مقدمه مقاله
    5. روش شناسی مقاله
    6. یافته های مقاله
    7. بحث و نتیجه گیری مقاله
    8. رفرنس دهی مقاله
  5. مراحل آماده سازی مقاله قبل از سابمیت
    1. انتخاب مجله مناسب و اعتبار سنجی آن
    2. ویرایش تخصصی مقاله
    3. پارافریز مقاله
    4. ترجمه تخصصی مقاله
    5. فرمت بندی مقاله
  6. مراحل سابمیت مقاله
    1. سابمیت از طریق ایمیل
    2. سابمیت آنلاین از طریق سایت مجله
  7. مراحل چاپ مقاله پزشکی و پرستاری در مجلات
  8. چه کار کنیم تا مقاله ما در مجلات معتبر علمی پذیرش شود؟
  9. آیا چاپ فوری مقاله در مجلات امکان پذیر است؟
  10. چرا برای انجام خدمات چاپ مقاله موسسه انتشاراتی اشراق را انتخاب کنیم؟
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری

همان‌طور که می‌دانید رشته‌های پرستاری و پزشکی و یا زیرشاخه‌های آن‌ها، از جمله تخصص‌ها و رشته‌هایی هستند که در خصوص آن‌ها مرتبا تحقیقات و پژوهش‌های به روزی صورت می‌گیرد. به دنبال آن نیز روز به روز تعداد مجلات و مقالات علمی در این حوزه رو به افزایش است. اگر شما هم مقاله در رشته پزشکی و یا زیرشاخه‌های آن دارید و می‌خواهید با صرف مدت زمان کمتری به نتیجه برسید، مطالعه این مطلب می‌تواند برای شما مهم و کاربردی باشد.

آشنایی با انواع مجلات معتبر علمی جهت چاپ مقاله پزشکی و پرستاری


قبل از اینکه بخواهید مقالات خود را به مجله های مختلف جهت پذیرش و چاپ ارسال کنید، بایستی با انواع مجلات داخلی و خارجی آشنا شوید و با در نظر گرفتن اهداف خود از چاپ مقاله در مجلات و همچنین بررسی شرایطی که هر مجله دارد اقدام به سابمیت مقاله خود کنید. در ذیل طبقه بندی انواع مجلات داخلی و خارجی را برای شما آورده‌ایم:

انواع مجلات

مجلات علمی پژوهشی داخلی


مجلات علمی پژوهشی داخلی مجلاتی هستند که در کشور عزیزمان ایران به پذیرش انواع مقالات پژوهشی می‌پردازند. اگر بخواهیم از لحاظ اعتبار و درجه، این مجلات را بسنجیم باید بگوییم جایگاه آن ها در رتبه اول قرار دارد. زیرا مجلات علمی پژوهشی صرفا به پذیرش مقالاتی می‌پردازند که در آن ها نوآوری وجود داشته باشد و پژوهشی نو صورت گرفته باشد. به عبارتی اگر شما مقاله‌ای را نوشتید که در آن تحقیقی جدید انجام داده‌اید که قبلا در رابطه با آن موضوع، مطالعه ای صورت نگرفته است و از کیفیت مقاله خود مطمئن هستید، مجلات علمی پژوهشی بهترین گزینه برای شما خواهد بود.

مجلات علمی ترویجی داخلی


مجلات علمی ترویجی داخلی از لحاظ رتبه در دومین جایگاه قرار دارند و اگر شما مقاله ای نگارش کرده‌اید که در آن مروری بر تحقیقات صورت گرفته پیشین شده است، این مجلات بهترین گزینه برای شما جهت چاپ مقاله‌تان خواهد بود. چاپ و پذیرش مقالات در مجلات علمی ترویجی به این صورت است که در محتوای آن‌ها پژوهش‌های قبلی یا به روز رسانی می‌شوند و یا حالت مروری و ریویو دارند و همانطور که از اسمشان پیداست به ترویج یک موضوع می‌پردازند و برخلاف مجلات علمی پژوهشی به تحقیق موضوع جدیدی نمی‌پردازند.

مجلات علمی تخصصی داخلی


مجلات علمی تخصصی داخلی سومین جایگاه را از لحاظ اعتبار و درجه به خود اختصاص می‌دهند. به عبارتی اگر مقصود شما از چاپ مقاله، کسب امتیازات مربوط به آن و یا تقویت رزومه تحصیلی و شغلی تان است بهتر است بدانید مجلات علمی تخصصی گزینه خوبی برای شما نیستند؛ زیرا هیچ امتیاز خاصی را نصیب نویسنده نمی‌کنند و صرفا به مشهور شدن او کمک می‌کنند. این نوع مجلات بیشتر در سازمان‌ها و ادارات خصوصی و دولتی جهت اطلاع رسانی در مورد یک موضوع تخصصی کاربرد بیشتری دارند.

ISI

پایگاه علمی تامسون رویترز


شرکت چند ملیتی تامسون رویترز در سال 1992 پایگاه علمی isi را به مالکیت خود درآورد و از آن پس نام این پایگاه به تامسون رویترز تغییر پیدا کرد؛ اما به دلیل محبوبیت آن در جامعه علمی هنوز هم آن را با نام isi می‌شناسند. می‌توان گفت isi اولین و معتبرترین جایگاه را در بین پایگاه های مختلف دارد و به تبع آن مجلاتی که دارای صلاحیت لازم جهت دریافت ایندکس isi را دارند معتبر ترین مجلات در دنیا محسوب می‌شوند. معمولا ارزیابی این مجلات بر عهده شرکت WOS است. اگر بخواهیم دقیق تر به معرفی این مجلات بپردازیم، باید بگوییم که به طور کلی مجلات ISI به دو نوع دسته بندی می شوند. دسته اول مجلاتی هستند که دارای ضریب تاثیر و یا ایمپکت فکتور است و با نام JCR شناخته می‌شوند. دسته دوم مجلات ISI LISTED نام دارند که بدون ایمپکت یا ضریب تاثیر است. بدیهی است چاپ مقاله در درسته اول دارای ارزش بیشتری خواهد بود.

اسکوپوس

پایگاه علمی اسکوپوس


دومین رتبه از پایگاه های علمی در دنیا را، پایگاه علمی اسکوپوس که متعلق به شرکت الزویر است، از آن خود کرده است. اسکوپوس بزرگ‌ترین بانک اطلاعاتی «چکیده» و «استناد» متون دارای داوری همتا، اعم از کتاب‌ها، ژورنال‌های علمی، و مقالات کنفرانسی جهان است. این بانک علاوه بر چکیده، منابع این متون را نیز نشان می‌دهد. بنابراین امکان محاسبه تعداد استنادات برای هر مقاله امکان‌پذیر است. معمولا طبقه بندی مقالات اسکوپوس بر حسب سطح علمی توسط چارک ها انجام می‌گیرد. یعنی:

کیو یک Q1

نشان دهنده این است که مجله از لحاظ رتبه در سطح بالا قرار دارد و جزء 25 درصد اول مجلات نمایه شده در اسکوپوس است.

کیو سه Q3

نشان دهنده این است که مجله از لحاظ رتبه جزء طبقه میانه به سمت پایین یعنی بین 50 تا 75 درصد یک طبقه قرار دارد.

کیو دو Q2

نشان دهنده این است که مجله از لحاظ رتبه جزء طبقه میانی یعنی بین 25 تا 50 درصد یک طبقه قرار دارد.

کیو چهار Q4

نشان دهنده این است که مجله از لحاظ رتبه، جزء طبقه پایین یعنی 25 درصد انتهایی یک طبقه قرار دارد.

پابمد

پایگاه علمی پابمد


یکی دیگر از پایگاه های علمی در جهان، پایگاه پابمد است. پابمد یک پایگاه اطلاعاتی رایگان در زمینه اطلاعات علوم پزشکی و علوم زیستی است که در سطح جهانی اقدام به ارائه خدمات به کاربران خود می‌نماید. پایگاه پابمد مهم ترین و معتبرترین ابزار جستجو برای مقالات حوزه پزشکی مانند داروسازی، پرستاری،زیست شناسی، دندانپزشکی، مامایی،دامپزشکی، روانشناسی، روانپزشکی و کلیه شاخه های علوم پزشکی و زیستی است و دسترسی رایگان این پایگاه به یکی از مهمترین منابع اطلاعاتی کاربران تبدیل شده است. مجلات پابمد معمولا درجه بندی خاصی ندارند و اگر شما موفق به چاپ مقاله پزشکی خود در یکی از این مجلات شوید امتیازات مربوط به آن را هم کسب خواهید کرد.

ISC

پایگاه علمی جهان اسلام


پایگاه علمی جهان اسلام یا ISC در کشورهای اسلامی به پذیرش و چاپ مقالات می‌پردازند. هدف از پایه ریزی این پایگاه ترویج علم و دانش در کشورهای جهان اسلام علی الخصوص ایران است. ایران با ایجاد ISC، بعد از ایالات متحده که 60 سال در مطالعات استنادی تجربه دارد و نیز بعد از کشور هلند، سومین نظام استنادی جهان را بنیانگذاری کرده‌ است. پایگاه علمی جهان اسلام هم اکنون در چهارمین رتبه قرار دارد و به چاپ مقالات فارسی، عربی و انگلیسی می‌پردازد.

چاپ مقاله پزشکی و پرستاری در کدامیک از پایگاه های علمی مناسب است؟


اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم که چاپ مقاله در کدامیک از پایگاه ها مناسب است؟ نمی‌توانیم پاسخ دقیقی برای این پرسش پیدا کنیم؛ زیرا انتخاب مجله مناسب بستگی به پارامترهای زیادی دارد که در ادامه این مطلب به آن ها اشاره خواهیم کرد. اما بهتر است قبل از انتخاب نوع مجله از کیفیت مقاله خود به خوبی مطمئن باشید. برای مثال اگر مقاله شما دارای کیفیت بسیار زیاد و پژوهش جدیدی باشد و شما آن را به یک مجله با رتبه علمی پایینی بفرستید و از قضا مقاله شما اکسپت و چاپ نیز شود، به نوعی ارزش مقاله خود را پایین آورده‌اید. حالت برعکس این موضوع نیز صادق است؛ اگر مقاله تان دارای کیفیت متوسطی باشد و شما آن را به یک مجله با اعتبار بسیار زیادی ارسال کنید، منجر به ریجکت مقاله از سوی مجله تان خواهد شد و فرصت و انرژی شما را ضایع خواهد کرد. از طرفی برای مقالات پزشکی و پرستاری معمولا اولین گزینه‌ای که به ذهن خطور می‌کند، پایگاه پاب مد است. اگر شرایط مجلات این پایگاه با مقاله شما همخوانی داشت، می‌تواند گزینه مناسبی برای مقالات با موضوع پزشکی باشد.

مزایایی که از چاپ مقاله پزشکی و پرستاری نصیب نویسنده می شود کدامند؟


امتیازات چاپ مقاله برای نیل به اهداف مختلف همیشه از اهمیت زیادی برخوردار بوده است و مزایایی که از این طریق نصیب نویسنده مقاله می‌شود بر هیچ کس پوشیده نیست. اگر شما بتوانید با یک انتخاب هوشمندانه، شانس اکسپت مقاله در مجلات معتبر و مناسبی داشته باشید مزایای زیادی برای شما به ارمغان خواهد داشت که در ذیل به مهمترین آن ها اشاره می‌کنیم:

امکان اخذ بورسیه تحصیلی از دانشگاه‌های پزشکی بین‌المللی در سراسر دنیا

پذیرش آسان‌ به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی تحقیقاتی

امکان عضویت در بنیاد ملی نخبگان

نظریه‌پردازی و بیان دیدگاه‌های نویسندگان در زمینه‌های تخصصی پزشکی

ثبت پژوهش‌ها و تحقیقات به نام نویسندگان و حفظ آن‌ها در پایگاه‌ های علمی

ایجاد و افزایش حس افتخار و اعتماد به نفس در نویسندگان مقالات

پذیرش راحت تر در مقطع دکتری و پسا دکتری در دانشگاه های علوم پزشکی

امکان گرفتن پروژه های تحقیقاتی با درآمدهای بالا در زمینه درمان و علوم پزشکی

نحوه آماده سازی مقاله پزشکی و پرستاری جهت چاپ در مجله


اگر شما فرصت کافی جهت انجام پژوهش های جدیدی در حوزه پزشکی دارید، می‌توانید به نگارش مقاله بپردازید. اما اگر وقت کافی برای این کار را ندارید، می‌توانید به استخراج مقاله از پایان نامه یا رساله خود بپردازید. در هر صورت و از هر طریقی که می‌خواهید به گردآوری مقاله بپردازید، باید با یک‌سری از اصول و قوانین مقاله نویسی آشنایی کافی داشته باشید؛ تا یک مقاله باکیفیت را به داوران مجله ارائه دهید. دراین قسمت می‌خواهیم به ترتیب با ساختار و نحوه نگارش اجزای مختلف مقاله آشنا شویم:

اجزای مقاله

title

عنوان مقاله


اگر بخواهیم شبیه سازی کنیم باید بگوییم عنوان مقاله شما در حکم تابلوی مغازه‌ای است که مخاطب با دیدن آن خواهد دانست مقاله شما در مورد چه موضوعی صحبت خواهد کرد. عنوان مقاله باید گویا و شفاف باشد و اهداف و متغیرهای مقاله تان را به خوبی معرفی کند. معمولا به دلیل اینکه در اکثر مجلات محدودیت کلمات وجود دارد، بهتر است عنوان مقاله شما بیشتر از 12 کلمه نباشد. حتی الامکان سعی کنید از کلمات کلیدی در عنوان خود استفاده کنید؛ تا در هنگام جستجوهای اینترنتی، مقاله به راحتی قابل دسترس باشد. عنوان مقاله نباید خیلی کوتاه یا خیلی طولانی باشد. این نکته مهم را در نظر داشته باشید که قبل از انتخاب عنوان، حتما از تکراری نبودن آن به وسیله جستجو در گوگل اسکولار و یا سامانه ایرانداک اطمینان حاصل کنید.

abstract

چکیده مقاله


اگر عنوان در حکم تابلوی مغازه باشد، چکیده نیز نقش ویترین آن را دارد. هر قدر ویترین یک مغازه اصولی و جذاب چیده شده باشد باعث می‌شود مشتری تصمیم بگیرد که داخل مغازه شود. بنابراین در نگارش چکیده باید نهایت دقت را انجام دهید؛ چه بسا در بسیاری از مجلات کلوز اکسس مخاطب با خواندن چکیده تصمیم به خریداری مقاله خواهد کرد. سعی کنید در نگارش چکیده مخاطب را متقاعد کنید که چرا تحقیق انجام گرفته شما مهم است و اصلا چرا پژوهش آن موضوع خاص را انجام داده اید و به دنبال آن چه نتایجی کسب کرده اید. معمولا تعداد کلمات چکیده مقاله نباید از 250 عدد تجاوز کند.

keyword

کلمات کلیدی مقاله


معمولا در اکثر مقالات بلافاصله بعد از چکیده، کلمات کلیدی می‌آیند. اهمیت کلمات کلیدی را نباید نادیده بگیرید. زیرا واژگان کلیدی هستند که باعث دیده شدن مقاله شما می شوند. هر چقدر در انتخاب آن ها هوشمندانه عمل کنید، به دیده شدن مقاله خود کمک بیشتری کرده‌اید. معمولا کلمات کلیدی دارای 3 الی 6 عبارت موضوعی مهم هستند که از مقدمه و چکیده مقاله انتخاب شده‌اند. تعداد مجاز کلمات کلیدی که در هر مقاله قرار می‌گیرد، بستگی به راهنمای نویسندگان در مجله انتخابی تان دارد که باید به دقت مطالعه کنید.

introduction

مقدمه مقاله


مقدمه مقاله، اصلی ترین جز مقاله به حساب می‌آید که درواقع بدنه اصلی مقاله را تشکیل می‌دهد و خود نیز دارای 3 جز مهم است که شما در نگارش آن باید این اجزا را به ترتیب بنویسید. معمولا بند اول مقدمه را با معرفی فرضیه مورد بحث در تحقیق آغاز می‌کنند. برای این‌که بتوانید این قسمت را مخاطب پسند بنویسید می‌توانید با طرح یک سوال چالشی در رابطه با موضوع مقاله ذهن مخاطب را درگیر کنید. بند دوم مقدمه با پیشینه پژوهش یا مرور ادبیات شروع می‌شود. در این قسمت شما از تحقیقات انجام گرفته قبل صحبت می‌کنید و سهم پژوهشتان را در رفع نواقص آن ها بیان می‌کنید و بند سوم مقدمه معمولا به چرایی انجام تحقیق اشاره دارد و در این قسمت شما باید به هدف خود از انجام تحقیق و رفع نیازهای مربوطه اشاره کنید.

method

روش شناسی مقاله


روش شناسی تحقیق، مهمترین قسمتی است که روش گردآوری اطلاعات و داده های مهم را بیان می‌کند. روش شناسی یا متدولوژی تحقیق، از دو قسمت مهم تشکیل می‌شود. در قسمت اول متدولوژی شما اطلاعات و داده‌های مورد نیازی را که جهت انجام تحقیق استفاده کرده‌اید، معرفی می‌کنید و در قسمت دوم آن روش‌های انجام تحقیق یا آزمایش هایی انجام گرفته بر روی داده های مربوطه را توضیح می‌دهید.



chart

یافته های مقاله


در قسمت قبل شما ابزارها و داده‌های تحقیق خود را معرفی کردید ولی در این قسمت به وسیله جداول و نمودارهای مختلف، به بررسی یافته هایی که از بخش قبل به دست آورده اید می‌پردازید. برای این که کیفیت این بخش از مقاله خود را افزایش دهید باید تلاش کنید تا جداول و نمودارهای خود را به نحو احسن آماده کنید تا مخاطب با دیدن یافته‌های شما در آن‌ها بدون اینکه نیاز داشته باشد به مقاله مراجعه کند، مفهوم آن را درک کند.



paper

بحث و نتیجه گیری مقاله


آخرین بخش از مقاله، بحث و نتیجه گیری آن است. معمولا چون تا قبل از این قسمت تمامی موارد مهم در مقاله بیان می‌شود پژوهشگران فکر می‌کنند قسمت نتیجه گیری شاید اهمیت زیادی نداشته باشد؛ اما در حالی که مهمترین قسمتی که داوران بر آن تمرکز دارند، همین بخش است. شما در بخش نتیجه گیری می‌توانید به بیان عقاید و نظرات شخصی خود بپردازید و سهم تحقیق خود را در رفع یک نیاز مهم آشکار سازید. برای نگارش این قسمت از بازنویسی چکیده و یا مقدمه خودداری کنید و سعی کنید با مهارت نویسندگی خود بخش نتیجه گیری را به خوبی به اتمام برسانید.



reference

رفرنس دهی مقاله


اگر شما از آثار سایر نویسندگان در تحقیق خود استفاده می‌کنید، بایستی به یک رفرنس دهی اصولی بپردازید. قبل از تنظیم رفرنس های خود بهتر است به چند نمونه از مقالات چاپ شده در مجله انتخابیتان مراجعه کنید تا سبک رفرنس نویسی آن مجله را بدانید؛ زیرا ارجاع دهی سبک های مختلفی مانند APA، ونکوور، شیکاگو و... دارد که بایستی یکی از آن‌ها را طبق دستورالعمل مجله انتخاب کنید.

مراحل آماده سازی مقاله قبل از سابمیت


پس از اینکه نگارش مقاله‌تان به اتمام رسید باید قبل از سابمیت آن، یکسری از مراحل را با توجه به نیاز مقاله انجام دهید تا بتوانید یک خروجی با کیفیت ارائه دهید. این مراحل عبارت اند از:

انتخاب مجله مناسب و اعتبار سنجی آن


در ابتدای مطلب یکسری از پایگاه‌های معتبر علمی را معرفی کردیم شما باید پس از آشنایی با آن ها به بررسی برخی از شرایط های مجله بپردازید تا مناسب ترین انتخاب را داشته باشید. به برخی از این شرایط در ذیل اشاره می‌شود:

  • اطلاع از اسکوپ مجله

  • اطلاع از هزینه چاپ مجله

  • دانستن شرایط راهنمای نویسندگان

  • اطلاع از مدت و زمان داوری و چاپ مقاله

  • دانستن این که آیا مجله مورد نظر معتبر است خیر

  • اطلاع از بلک لیست بودن یا نبودن مجله

search

ویرایش تخصصی مقاله


اگر مقاله شما نیاز به انجام ویراستاری ادبی یا گرامری داشته باشد حتما باید توسط یک ویراستار متخصص صورت گیرد. در ویراستاری مقاله سعی می‌شود تا متن مقاله از لحاظ ایرادات نگارشی، دستوری و ظاهری اصلاح شود تا هم کیفیت آن افزایش یابد و هم اینکه خواندن آن توسط مخاطبان آسان تر شود. ویرایش متن انواع مختلفی از جمله ویرایش فنی، ویرایش محتوایی، ویرایش ظاهری و... دارد که شما با توجه به نیاز مقاله خود باید یکی از آن ها را انتخاب کنید.

edit

پارافریز مقاله


با توجه به این که در هر مقاله ای از آثار سایر نویسندگان بهره گرفته می شود باید سعی کنید این استفاده به نحوی باشد که دچار سرقت ادبی نشوید. برای جلوگیری از این کار اگر احساس می‌کنید مقاله دارای درصد تشابه زیادی است که باید این درصد کاهش پیدا کند، بهترین راه حل برای این مورد پارافریز مقاله است که در آن به وسیله تکنیک بازنویسی سعی در کاهش مشابهت متن می‌شود. در واقع شما در این روش متن موردنظر را می‌خوانید و آن را به روش و زبان خود از نو می‌نویسید و این کار را تا جایی ادامه می‌دهید که درصد تشابه تا حد مجازی کاهش یابد.

book

ترجمه تخصصی مقاله


اگر قصد ارسال مقاله خود به مجلات خارجی را دارید باید ترجمه تخصصی مقاله را توسط یک مترجم متخصص انجام دهید. و حتی اگر انتخاب شما مجلات داخلی هستند باز هم باید قسمت چکیده را به زبان انگلیسی ترجمه کنید. ترجمه تخصصی به این معنی است که در آن مترجمی این کار را انجام می‌دهد که خود تحصیل کرده در آن رشته باشد و یا سال های زیادی در حیطه ترجمه این حوزه تخصصی تجربه داشته باشد تا بتواند اصطلاحات و عبارات تخصصی آن را به نحو احسن ترجمه کند.

translation

فرمت بندی مقاله


بعد از اتمام تمامی مراحل بالا نوبت به فرمت بندی مقاله در فرمت مجله مورد نظر می‌رسد. هر مجله علمی، فرمت مخصوص به خود را در قسمت راهنمای نویسندگان ارائه می‌دهد که نویسندگان ملزم رعایت این فرمت هستند. در غیر اینصورت مقاله شما وقتی به دست ادیتور مجله می‌رسد مجددا برگشت داده خواهد شد زیرا مجلات این کار را جهت یکپارچه سازی مقالات دریافتی و سهولت پروسه داوری انجام می‌دهند و مقاله ای را که با این فرمت بندی مغایر باشد پذیرش نخواهند کرد.

text

مراحل سابمیت مقاله


حال که مراحل آماده سازی مقاله تا به این جا به اتمام رسیده است. نوبت به سابمیت مقاله می‌رسد. فرآیند سابمیت مقاله یک فرآیند مهمی است که باید مراحل آن به دقت پشت سر گذاشته شود. قبل از سابمیت سعی کنید کاورلتر، افیلیشن و تمامی فایل ها را به صورت جداگانه آماده کنید تا در زمان سابمیت به مشکل برنخورید. سابمیت در دو حالت آنلاین و از طریق ایمیل انجام می‌شود که نوع سابمیت مجله هیچ منافاتی با ارزش و اعتبار مجله ندارد و کاملا بستگی به امکانات مجله دارد.

سابمیت از طریق ایمیل

در این حالت شما مقاله و تمامی فایل های موردنیاز را مستقیما به ایمیل سردبیر مجله ارسال می‌کنید. این یک روش سنتی و قدیمی است؛ اما هم اکنون بسیاری از مجلات فعلا از این حالت استفاده می‌کنند. در این روش ممکن است پاسخگویی از طرف مجله و اعلام نتیجه داوری کمی به درازا بکشد.

سابمیت آنلاین از طریق سایت مجله

این روش یک روش جدیدی است که امروزه اکثر مجلات استفاده می‌کنند و نسبت به حالت قبل آسان تر و نیاز به زمان کمتری دارد. در این روش شما به سایت مجله مراجعه می‌کنید و در قسمت SUBMIT فایل مقاله و سایر اطلاعات مورد نیاز نظیر کاورلتر، چکیده و... را در جای مخصوص آپلود می‌کنید.

مراحل چاپ مقاله پزشکی و پرستاری در مجلات


پس از سابمیت مقاله در مجله، در وهله اول مقاله شما به دست ادیتور یا سردبیر مجله می‌رسد و او مقاله شما را از لحاظ پارامترهای مختلفی چون کاورلتر، چکیده، همخوانی با اسکوپ مجله، رعایت دستورالعمل های مجله و... می‌سنجد و اگر مقاله دارای صلاحیت لازم بود آن را به داوران اصلی مجله می‌فرستد تا پروسه داوری تکمیل شود. داوران نیز پس از بررسی های لازم و البته جزئی تر نتیجه را اعلام می‌کنند. نتیجه داوری ممکن است چند حالت زیر باشد:

  • پذیرش مستقیم مقاله و موافقت با چاپ آن در مجله یا به اصطلاح اکسپت مقاله

  • پذیرش مشروط و موافقت با چاپ در مجله به‌شرط رفع کردن ایراداتی که داوران اعلام کرده‌اند

  • برگشت مقاله برای انجام ایراداتی که اساسی بوده‌اند و درخواست انجام اصلاحات و ارسال مجدد مقاله یا به اصطلاح ری سابمیت مقاله

  • عدم پذیرش و غیرقابل چاپ بودن مقاله یا به اصطلاح ریجکت مقاله

مراحل

اگر مقاله شما از سوی مجله پذیرش شد یعنی بعد از مدتی کوتاه مقاله خود را به صورت چاپ شده در مجله خواهید دید. بعد از اعلام اکسپت و چاپ مقاله، نویسنده یک شانس دیگر برای انجام اصلاحات نسخه‌ای که قرار است به چاپ برسد دارد. به این مرحله اصطلاحاً Galley Proofs مقاله گفته می‌شود؛ یعنی پیش از چاپ شما باید به دقت برای آخرین بار مقاله خود را بازبینی کنید این ویرایش شامل غلط گیری املایی، اصلاح علائم نقطه گذاری، روان سازی جملات، رفع ابهامات گرامری و بررسی بخش‌هایی است که احتمال خطا در آن‌ها زیاد است (مانند چکیده، قسمت‌های آماری، شکل‌ها، جدول‌ها و مراجع).

چه کار کنیم تا مقاله ما در مجلات معتبر علمی پذیرش شود؟

علاوه بر مطالبی که گفته شد، برخی از موارد و یا تکنیک های دیگری نیز وجود دارند که با رعایت آن‌ها بهتر می‌توان نتیجه گرفت و نظر داوران را نسبت به مقاله جلب کرد. در ذیل به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

درست است که هدف از نگارش بسیاری از مقالات علمی صرفا گسترش علم و دانش برای مخاطبانی است که در آن حوزه مشترک تخصص دارند ولی این دلیل نمی‌شود که مقاله ما دارای فن بیان مناسب و شیوایی نباشد و پر از اصطلاحات پیچیده و سنگین باشد. شما باید در هنگام نگارش مقاله هر نوع مخاطبی را در نظر بگیرید.

نتایج باید با یک نظم و توالی منظم ارائه شوند، بیان نتایج باید از توالی منطقی پیروی کند و نه از ترتیب زمانی. در غیر این صورت درک آن‌ها مانند چیدن قطعات پازل در کنار هم است که می‌تواند بسیار گیج‌کننده باشد. از ارائه نتایج غیر ضروری که تأثیر چندانی در بحث ندارند باید پرهیز شود.

در انتخاب موضوع مقاله، باید دقت کنید که موضوع انتخابی‌تان تکراری نباشد و یک موضوع جذاب و جدید را انتخاب کنید.

مقالات علمی به دلیل داشتن کلمات و عبارات تخصصی، باید توسط کسی ترجمه شوند که به متن مقاله اشراف کامل داشته باشند. در غیر این صورت ممکن است این کلمات درست ترجمه نشوند و محتوای مقاله برای خواننده نامفهوم شود. زمانی هم که مقاله نامفهوم باشد داوران مقاله را ریجکت می‌کنند.

اگر اساتیدی دارید که در مجلات معتبر مقاله چاپ کرده‌اند و موضوع مقاله شما نیز در محدوده موضوعی همان مجلات قرار دارد، می‌توانید نام استاد خود را به‌عنوان یکی از نویسندگان ذکر کنید و به همان مقاله استاد خود رفرنس دهید و مقاله خود را به همان مجله‌ای که مقاله استادتان در آن پذیرش گرفته است، سابمیت نمایید.

هر مجله در قسمت راهنمای نویسندگان یکسری اصول و قوانینی دارد که تبعیت کردن از آن‌ها بسیار ضروری است یکی از آن‌ها محدودیت تعداد کلمات می‌باشد. شما نباید تعداد کلمات نوشته شده در بخش‌های مختلف مقاله را بیش از مقدار تعیین شده بنویسید. برای مثال تعداد کلمات عنوان باید حداکثر 12 واژه باشد نه بیشتر.

موضوع و عنوان مقاله شما باید با اسکوپ مجله همخوانی داشته باشد. اسکوپ یعنی حوزه تخصصی مقالاتی که آن مجله قبلاً در سایت خود منتشر کرده است. برای مثال اکثر موضوعات مجلات پاب مد، در حیطه پزشکی است اگر تخصص مقاله شما مهندسی است ارسال مقاله خود به این مجلات باعث ریجکت شدن آن می‌شود.

ویرایش مقاله شما باید تخصصی و اصولی انجام گیرد. مقاله که به دست داوران می‌رسد باید به قدری از لحاظ نگارشی و ظاهری قوی باشد که اگر اصلاحاتی هم در این مورد داده باشند، بسیار جزئی باشد.

سعی کنید کاورلتر خود را به صورت حرفه ای آماده کنید. تا سردبیر مجله با یک دید مثبت شروع به بررسی مقاله‌تان کند.

آیا چاپ فوری مقاله در مجلات امکان پذیر است؟


حقیقت امر این است که شما برای هر مجله ای که مقاله خود را ارسال می‌کنید باید قبل از ارسال مدت زمان داوری و چاپ آن را در نظر بگیرید. برای مثال اگر مجله ای در سایت خود مدت داوری را یک ماه نوشته باشد هیچ راهی وجود ندارد که این پروسه را تسریع کرد و باید روال عادی داوری طی شود؛ اما اگر شما زمان محدودی دارید می‌توانید از طریق راه های دیگری کار ارسال و چاپ مقاله خود را سرعت ببخشید. برای مثال می‌توانید زمان انجام خدمات مربوط به چاپ مقاله اعم از ترجمه تخصصی، فرمت بندی، ویرایش تخصصی و.... را با سرعت بیشتری انجام دهید و یا اگر خودتان در این زمینه آشنایی کافی ندارید، می‌توانید از متخصصین و محققین در این زمینه کمک بگیرید؛ تا آن‌ها با توجه به تجربه خودشان، پروسه انجام را سرعت بخشند.

clock



موسسه انتشاراتی اشراق چه کمکی در چاپ فوری مقالات می‌کند؟


ممکن است بسیاری از پژوهشگران فرصت محدودی برای چاپ مقاله‌های ارزشمند خود داشته باشند و از طرفی به دلیل عدم آشنایی کامل با روال آماده سازی و ارسال آن به مجلات، ترجیح دهند کار خود را به موسسات معتبر در این زمینه بسپارند. موسسه انتشاراتی اشراق، برای انجام خدمات مربوط به مقاله، زمان‌بندی‌های مختلف و متنوعی را به پژوهشگران ارائه می‌دهد تا آن‌ها با توجه به برنامه‌ریزی‌های خود، یکی از موارد را انتخاب کنند. به طور کلی در موسسه انتشاراتی اشراق، تمامی خدمات از جمله استخراج مقاله از پایان نامه، ویراستاری، فرمت بندی و... در سه حالت زیر قابل انجام است و کسانی که محدودیت زمانی داشته باشند می‌توانند از زمان‌بندی‌های فشرده یا فشرده پلاس بهره ببرند.

زمان بندی عادی

تحویل سفارش در زمان بندی معمولی برای تحویل سفارش

زمان بندی فشرده

تحویل سفارش در 3/4 زمان لازم برای حالت عادی

زمان بندی فشرده پلاس

تحویل سفارش در 1/3 زمان لازم برای حالت عادی

چرا برای انجام خدمات چاپ مقاله موسسه انتشاراتی اشراق را انتخاب کنیم؟


موسسه انتشاراتی اشراق جامع ترین پلتفرم تخصصی در انجام امورات مربوط به چاپ مقالات علمی شماست که به وسیله تیم مجرب و ماهر خود در خدمت پژوهشگران عزیز است تا تک تک این مراحل را به نحو احسن انجام دهد. دلایلی وجود دارد که باعث می شود دانشجویان و اساتید زیادی افتخار همکاری با موسسه انتشاراتی اشراق را به تیم تخصصی ما بدهند:

figure

مراحل ثبت سفارش چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری در موسسه انتشاراتی اشراق

اگر شما بهترین پژوهش را هم انجام بدهید تا زمانی که نتوانید در مجلات معتبر خارجی و داخلی چاپ و نشر دهید پژوهش های شما ارزشی نخواهند داشت اما به دلیل اینکه هر یک از مجلات روند و روش دریافت پذیرش و هزینه‌های متفاوتی برای نشر مقاله دارند ما در موسسه انتشاراتی اشراق به همراه متخصصان با تجربه در این زمینه آماده ایم تا مقاله شما را در مجلات معتبر بین المللی چاپ و نشر دهیم. برای اینکه روند داوری هر چه سریع‌تر اتفاق بیفتد و نتیجه پذیرش مشخص شود لازم است تغییراتی در ساختار مقالات به وجود آورید تا بیشتر مورد توجه داوران قرار بگیرد و سریع‌تر پذیرفته شود و به این خاطر هم متخصصان با تجربه در تیم موسسه انتشاراتی اشراق آماده انجام سفارشات چاپ مقاله شما در مجلات معتبر هستند.

ثبت

ابتدا یک پروژه چاپ مقاله با زمان‌بندی فشرده یا فشرده پلاس ایجاد و فایل مقاله را ارسال کنید.

پشتیبانی

درخواست شما توسط پشتیبانی بررسی و مرتبط ترین مجله با مقاله شما معرفی می شود.

ارسال

ارسال مقاله به مجله و پرداخت هزینه های انتشار مقاله و قرار دادن در پروسه داوری

تحویل

پیگیری وضعیت مقاله و دریافت پاسخ نهایی از سوی مجله و اعلام به شما

خدمات پذیرش و چاپ فوری مقاله در موسسه انتشاراتی اشراق

با توجه به نیاز مشتریان عزیز اعم از دانشجویان و اساتید و دانشگاهیان برای چاپ و نشر مقاله، موسسه انتشاراتی اشراق با گزینش دقیق و چند مرحله‌ای تیم فنی خود، در صدد ارائه خدمات با حفظ نهایت تعهد در امانت‌داری و کیفیت است تا دغدغه‌ی مراجعین برای چاپ و نشر مقاله را برطرف سازد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد پذیرش و چاپ فوری مقاله در موسسه انتشاراتی اشراق، می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

لوگو

موبایل

راه‌های ارتباطی با موسسه انتشاراتی اشراق


موسسه انتشاراتی اشراق در راستای انجام رسالت پاسخگویی به مخاطبان خود، مجهز به سیستم پاسخگویی 24 ساعته در 7 روز هفته می‌باشد. شما می‌توانید برای ارتباط با قسمت پشتیبانی و دریافت مشاوره از کارشناسان، یکی از راه‌های زیر را انتخاب کنید:

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

سوالات متداول

پذیرش مقاله کاملا وابسته به کیفیت مجله می‌باشد. برخی از ژورنالها مقاله را به صورت تضمینی پذیرش می‌کنند اما برخی دیگر پذیرش تضمینی ندارند و همه چیز وابسته به نظر داوران می‌باشد.

زمان پذیرش و چاپ یک مقاله در ژورنال معتبر کاملا بستگی به زمان داوری دارد. پروسه داوری هرچقدر طولانی تر باشد واضح است که مقاله مدت زمان بیشتری در انتظار خواهد بود. اما اگر نتیجه داوری سریعتر مشخص شود مقاله در سریعترین زمان ممکن پذیرفته خواهد شد پس نتیجه کاملا وابسته به زمان داوری می‌باشد.

شما می توانید با کارشناسان موسسه انتشاراتی اشراق تماس بگیرید تا آن ها شما را راهنمایی کنند تا در نهایت بهترین مجله برای چاپ مقاله شما انتخاب شود.

مدت زمان لازم برای چاپ مقاله با توجه به مجلات مختلف می تواند متفاوت باشد و بستگی به خود مجلات دارد ولی کارشناسان موسسه انتشاراتی اشراق با استفاده از تجربه کاری تمام تلاش خود را می کنند تا مقاله شما در کمترین زمان ممکن چاپ شود.

تا زمانی که مقاله در وب‌سایت مجله آنلاین نشده باشد، نویسندگان مجله می‌­توانند مقاله خود را کنسل کنند و در مجله دیگری چاپ نمایند. البته احتمال دارد برخی مجلات با کنسل کردن مقاله مخالفت نمایند زیرا فرآیند داوری بر روی مقاله اعمال‌شده است و مجله متضرر خواهد شد.

سوالات بیشتر
در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
اجباری


خدمات موسسه انتشاراتی اشراق